UniCredit Bank Nyíregyháza – Nagy Imre téri ATM

Székhely: 1054 Budapest, Szabadság tér 5-6.

Nyitvatartás

Hétfő:
06:30 – 21:00
Kedd:
06:30 – 21:00
Szerda:
06:30 – 21:00
Csütörtök:
06:30 – 21:00
Péntek:
06:30 – 21:00
Szombat:
06:30 – 21:00
Vasárnap:
Non-stop nyitvatartás

Elérhetőségek

Nagy Imre Tér 1. (Korzó Shopping Centre, Nyíregyháza, Szabolcs-Szatmár-Bereg, 4400

Gyakran Ismételt kérdések

Legutóbbi blogbejegyzések

Milyen lakáshiteleket kínál a Raiffeisen Bank?

Ha lakáshitel, akkor Raiffeisen Bank. A Raiffeisen MindigFIX lakáshitelek jó választásnak tűnnek a lakásvásárlás előtt állóknak. De miért jó, ha egy lakáshitel mindig fix? Miért ezt válasszuk? Utánajártunk, hogy milyen lakáshiteleket kínál a Raiffeisen Bank. És hogy miért lehetnek ezek a legjobbak nekünk.

Tovább olvasom
15 ok, ami miatt elutasíthatják a személyi kölcsön kérelmedet

A személyi kölcsön igénylés elutasítása kellemetlen helyzetbe hozhatja az igénylőt. Egy terv megvalósítása ütközhet így akadályokba. Pedig több oka is lehet, ami miatt elutasíthatják a személyi kölcsön kérelmet. Mutatjuk, hogy mik ezek, és azt is, hogyan lehet őket elkerülni.

Tovább olvasom
Tulajdoni lap lekérése – minden tudnivaló egy helyen

A tulajdoni lap egy dokumentum. Ingatlannal kapcsolatos ügyek intézése közben találkozhatunk vele. Mikor van szükségünk tulajdoni lapra? Mire jó? Mit tartalmaz? Minden tudnivaló egy helyen.

Tovább olvasom
A céges egészségbiztosítás típusai: melyiket érdemes választani?

Céges egészségbiztosítás esetén a vállalkozás biztosítja az alkalmazottait. Ez egy vállalkozás jól felfogott érdeke, hiszen a dolgozók általános egészsége, és a betegségből való gyors felgyógyulás befolyásolhatja a cég eredményességét. Részletesen írunk a céges egészségbiztosítás típusairól, és arról, hogy melyiket érdemes választani.

Tovább olvasom