Budapest Bank személyi kölcsön 2022

Az ajánlatokat THM szerint rendeztük sorba
MBH

MBH Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

Folyósítási díj nélkül igényelheti

THM 14,6%
Futamidő 12 - 84 hó
Hitelösszeg 500.000 Ft - 7.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

MBH

Extra Plus Személyi Kölcsön

Online igényléssel is elérhető 7 millió Ft-ig

THM 12,9%
Futamidő 12 - 84 hó
Hitelösszeg 500.000 - 10.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

Hirdetés
MBH

Maxi Plus Személyi Kölcsön

Online igényléssel is elérhető 7 millió Ft-ig

THM 14,6%
Futamidő 12 - 84 hó
Hitelösszeg 500.000 - 10.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

MBH

Mini Plus Személyi Kölcsön

Online igényléssel is elérhető

THM 22,2%
Futamidő 12 - 84 hó
Hitelösszeg 500.000 Ft - 3.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

Budapest Bank Zrt- 30 éve itt

A piros pillangós logójáról és Emesés reklámjairól ismert bank közel száz fiókjában várja szakértő kollégákkal az ügyfeleket. 2020. december 15-től az MKB Bankkal és a Takarékbankkal együtt a Magyar Bankholding Zrt. csoport tagjaként, a magyar pénzügyi piac második legnagyobb, teljesen magyar tulajdonban lévő bankjaként másfél millió ügyfelet szolgálnak ki. Nehéz nem találkozni velük. De miért is kerülnénk el? Hiszen bármit szeretnénk, tudnak rá megoldást.
A Budapest Bank által fontosnak tartott társadalmi értékek: a Budapest Bank társadalmi felelősségvállalási stratégiájában kiemelt helyen szerepel a pénzügyi tudatosság, a kultúra és a szellemi élet, az oktatás fejlesztése, valamint a szociálisan hátrányos helyzetűek támogatása.
A Budapest Bank kedvelt a fiatalok körében innovatív megoldásiért. A bank 2021-ben elsőként érdemelte ki a Kiemelkedő Digitális Hitelintézet védjegyet.

Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel

A Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel bevezetésével a Magyar Nemzeti Bank (MNB) célja, hogy minél szélesebb körben elérhető, közérthető és áttekinthető feltételrendszerű, egyszerű és gyors ügyintézés mellett felvehető lakáscélú jelzálogkölcsönök kerüljenek forgalomba. Kétmillió forinttól ötvenöt millió forintig akár harminc évre felvehető hitel. Az ingatlant jelzálog fogja terhelni. Használt és új házra, lakásra egyaránt jó, sőt lakáscélú hiteledet is kiválthatod vele.

Piaci Lakáscélú Hitelek

Lakásvásárlásra, hitelkiváltásra, felújításra, korszerűsítésre – minden az ingatlanoddal kapcsolatos célodhoz.

Budapest Bank Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK)

Az állam által nyújtott otthonteremtési támogatást a Budapest Bankon keresztül is igénybe veheted. Az állam vissza nem térítendő támogatást ad meglévő vagy vállalt gyermekek után. Akár kedvezményes, államilag támogatott lakáshitellel is kombinálhatod. Nagy lehetőség ez a családoknak, jelentősen megkönnyíti a saját ingatlanhoz jutást.

Budapest Bank Szabad Felhasználású Jelzáloghitelek

Ha pénzre van szükséged (5 000 000 Ft-ot is kaphatsz) a meglévő ingatlanodra igényelhetsz szabad felhasználású jelzáloghitelt. A kapott összeggel kiválthatod meglévő hiteleidet, utazhatsz, vagy a felújíthatod a házad. A további lehetőségek végtelenek, csak rajtad múlik, mit szeretnél. És a szabadon felhasználható összeg mindig jól jön.

Budapest Bank Rögzített Kamatozás

A rögzített kamatozás azt jelenti, hogy 5 vagy 10 évig nem változnak a törlesztőrészleteid. Ha a rögzített kamatozás mellett döntesz, nem hatnak a hiteledre a világban végbemenő változások.

Budapest Bank Személyi Kölcsön

A Magyarországon legnépszerűbb hiteltermék, a személyi kölcsön a Budapest Banknál is elérhető, Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel formában is. 500 000 Ft és 10 000 000 Ft között érhető el, a futamidő 12 és 84 hónap között változhat. A törlesztés kényelmesen csoportos beszedési megbízással, vagy állandó átutalási megbízással történhet. Mint minden személyi kölcsön, ez is szabadon felhasználható, és ingatlanfedezet sem szükséges. Ha pénz kell, ez a megoldás. Hasonló sincs.

Budapest Bank Babaváró Kölcsön

A Babaváró támogatás egy olyan állami támogatási forma, melyet a gyermekvállalás és a gyermeknevelés támogatása érdekében a kormány nyújt valamely hazai hitelintézeten keresztül, kamattámogatás és gyermekvállalási támogatás formájában. A feltételek teljesülése estén 10 000 000 Ft-hoz juthatsz 20 évre, és a pénzt bármire felhasználhatod: babakocsi, babatápszer, babaágy. Tényleg bármire.

Budapest Bank Autóhitel

Egy háztartásban a lakás után az autó a legfontosabb cél. A Budapest Bank erre is kínál neked megoldást. Gyors ügyintézés használt autóra 12 éves korig, beépített Cascoval, fix futamidővel, hitelfedezeti biztosítás lehetőségével, 20% saját erőtől, otthonról is.

A hitelügyintézés folyamata

 • kalkulálj, telefonálj – kell a neved, telefonszámod, e-mail címed, hogy vissza tudjanak hívni. E-mail címet azért kérnek, hogy el tudják küldeni a kalkuláció pontos részleteit, a bankfiókba egyeztetett időpontot, és az igényléshez szükséges dokumentumok listáját.
 • visszahívnak – adategyeztetés céljából visszahívnak, előszűrést végeznek annak érdekében, hogy hitelképességed megvizsgálják. Pontosítjátok a törlesztő részlet nagyságát, és a hitel futamidejét. Időpontot egyeztet az általad választott bankfiókba.
 • személyes ügyintézés – kitöltöd a szükséges dokumentumokat és a bank elindítja az igénylést. Magaddal kell vinned az igényléshez szükséges dokumentumokat, amelyekről listát a telefonos egyeztetést követő visszaigazoló e-mailben kaptál.
 • folyósítás – ha a hiteligénylés jóváhagyásra kerül, folyósítják az összeget

Budapest Bank – minden nap, mindenre

A teljes lakossági termékskála egy patinás, magyar tulajdonú nagybanktól. Itt biztos megtalálod, amire szükséged van!

Így kaphatod meg a hitelt

Budapest Bank személyi kölcsön 2022 - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Budapest Bank személyi kölcsön 2022 - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Budapest Bank személyi kölcsön 2022 - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Budapest Bank személyi kölcsön 2022 - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

Munkaviszony

 • legalább 6 hónapos folyamatos munkaviszony a jelenlegi munkahelyén, vagy 6 hónapos munkaviszony a jelenlegi és az előző munkahelyén együttesen maximum 1 hónapos megszakítással úgy, hogy a jelenlegi munkahelyén legalább 3 hónapja dolgozik, és nem áll próbaidő alatt
 • vállalkozók esetén minimum 12 hónapos vállalkozói múlt
 • Maxi, Maxi Plus, Extra, Extra Plus Személyi Kölcsönök és Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel esetén:
  • minimum 1 év folyamatos munkaviszony (legfeljebb 2 munkahelyről, maximum 30 nap megszakítással) úgy, hogy az esetlegesen előírt próbaidő már letelt
  • Vállalkozóknál 1 év folyamatos vállalkozói múlt

Bankszámla:

 • minimum 2 havi bankszámla múlt bármely hazai pénzintézetnél

Telefon

 • Munkahelyi
  • Nyilvános vezetékes vagy mobil munkahelyi telefon
 • Saját
  • Névre vagy címre szóló legalább egy hónapja élő vezetékes lakóhelyi, vagy előfizetéses, céges mobiltelefon
  • Legalább egy éve meglévő feltöltő kártyás mobiltelefon vagy a szolgáltatóval szóban megkötött szerződéses mobil telefon is elfogadható

Magyar állampolgárok esetén

 • Érvényes személyi igazolvány vagy útlevél vagy új típusú jogosítvány
 • Lakcímkártya

Külföldi állampolgárok esetén

 • Igénylőnek 4 évnél régebbi Magyarországon kiállított személyi igazolványa van, akkor nem szükséges más dokumentum, ha kevesebb ideje van meg, akkor:
  • állandó tartozkodási kártya vagy
  • hatósági bizonyítvány, amely igazolja, hogy legalább 4 éve Magyarországon tartózkodik
  • regisztrációs kártya, amely igazolja, hogy legalább 4 éve Magyarországon tartózkodik
 • Lakcímkártya

Bankszámlakivont, amelyre a fizetés érkezik

 • Két havi számlakivonat eredeti példánya vagy ban által kiadott hitelesített másolat

Jövedelemigazolás

 • Alkalmazottként munkáltatói igazolásra lesz szükséged, amit Budapest Bank oldalon le tudsz tölteni (formanyomtatvány), de a jövedelemigazolást ki is tudod váltani 3 havi bankszámlakivonattal amire a jövdelmed érkezett
 • Vállalkozóként NAV jövedelemigazolás és NAV együttes adóigazolásra lesz szükséged
 • Nyugdíjasként éves NYUFIG igazolás

Telefonszámla

 • Saját névre vagy a személyi igazolványban / lakcímkártyán bejegyzett címre szóló előfizetéses vagy vezetékes otthoni vonalas telefon, melyről a legutolsó havi telefonszámla-levél illetve a befizetést igazoló szelvény (vagy fizetési számla kivonat) akkor  szükséges, ha a telefonszám nyilvános adatbázisban nem lekérdezhető
 • saját névre vagy a személyi igazolványban / lakcímkártyán bejegyzett címre szóló céges mobil esetén utolsó havi telefonszámla levél összes oldala és a hozzá tartozó befizetést igazoló dokumentum. Cég nevére szóló céges mobil esetén szabadformátumú  írásos  nyilatkozat a cég részéről a kizárólagos telefonhasználatról
 • vagy legalább egy éve meglévő, feltöltő-kártyás mobiltelefon, amely az ügyfél nevére vagy a személyi igazolványban / lakcímkártyán bejegyzett címére szól, s mindezt a szolgáltatóval kötött szerződéssel alá tudja támasztani
 •  Szolgáltatóval szóban kötött szerződéses mobil telefon esetén: a szolgáltató által lepecsételt szóbeli szerződés leirata, mely tartalmazza az igénylő nevét vagy címét, telefonszámát és azt, hogy a telefonszám legalább egy éve aktiválásra került

Sem aktív és sem passzív KHR listával nem igényelhető kölcsön a Budapest Banknál.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Lakáshitel 2023: feltételek és tudnivalók egy helyen

A lakáshitel 2023-ban is a legnépszerűbb hitelek egyike. Ebben a cikkben leírjuk, hogy milyen feltételekkel lehet lakáshitelt igényelni, és milyen tudnivalók vannak. Ezeket jó ismerni, mielőtt lakáshitelt igényelünk. Meglepetések helyett: lakáshitel feltételek és tudnivalók egy helyen.

Tovább olvasom
Hogyan kérdezhetjük le az energetikai tanúsítványt?

Az energetikai tanúsítványra ingatlan eladáskor van szükségünk. Vagy ha lakást bérelünk. De mire jó az energetikai tanúsítvány? Miért lehet rá szükségünk? És ami a legfontosabb: hogyan kérdezhetjük le az energetikai tanúsítványt ingyen? Utánajártunk.

Tovább olvasom
Hitelfelvétel előtt állsz? Tudd meg, milyen jövedelmet fogadnak el a bankok!

Hitelfelvételnél az első kérdés, amit a bankok feltesznek: mekkora a jövedelem? A második kérdés: miből származik ez a jövedelem? Rendkívül fontos tudni, hogy milyen jövedelmet fogadnak el a bankok. És azt se felejtsük el, hogy ezt igazolni is kell majd. Mi utánajártunk, hogy milyen jövedelmet fogadnak el a bankok. Mutatjuk a részleteket.

Tovább olvasom
Bővülő lakástakarék kínálat: melyiket válasszuk az ajánlatok közül?

A lakástakarék kínálat nem túl nagy. Mindössze két bank kínál jelenleg ilyen pénzügyi terméket. De melyiket válasszuk? Érdemes még lakástakarék szerződést kötni? Utánajártunk, és összehasonlítottuk a két ajánlatot. Mutatjuk, mit találtunk.

Tovább olvasom