Lakásfelújítási személyi kölcsön kalkulátor 2024

Mekkora összegre van szükséged?

Hány hónapra?

Nettó jövedelemed?

További Beállítások

Válassz bankot

Az ajánlatokat THM szerint rendeztük sorba
Unicredit

Fix Kamat személyi kölcsön

Akár 80 000 Ft jóváírással*

Törlesztőrészlet 24409 Ft
THM 17.00 %
Visszafizetendő 1464540 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés
K&H

K&H személyi kölcsön

Fix törlesztőrészlet

Törlesztőrészlet 26539 Ft
THM 22.47 %
Visszafizetendő 1599840 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

Cofidis

Fapados Kölcsön

100%-ig online hitelfelvétel

Törlesztőrészlet 28991 Ft
THM 27.30 %
Visszafizetendő 1739460 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

OTP

OTP Személyi kölcsön

Online igénylés akár 15 perc alatt

Törlesztőrészlet 29345 Ft
THM 29.00 %
Visszafizetendő 1768200 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel

- promóció -

Provident

Provident Havi Kölcsön

Kezes és fedezet nélkül

Törlesztőrészlet 48134 Ft
30 hónapra számítva
THM 35.40 %
Visszafizetendő 1444000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

A legegyszerűbb hiteltermék: a személyi kölcsön

A személyi kölcsön szabad felhasználású. Ez a titka a nem mindennapos sikerének. Bár szabad felhasználású hitelhez ingatlanfedezettel is hozzájuthatnánk, a személyi kölcsönhöz erre nincs szükség. Mivel nem kell ingatlanfedezetet bevonni a hitelügyletbe, ezért a kiutalás villámgyorsasan, napok alatt megtörténik. Személyi kölcsönöknél az igényléstől számított néhány napon belül hozzájuthatunk az igényelt összeghez, sőt van olyan pénzintézet, ahol egy napon belül utalnak.

Ki ne akarna gyorsan pénzhez jutni? Eldöntöttük, hogy felújítunk, és azt azonnal el akarjuk kezdeni. Teljesen érthető. A személyi kölcsön a legjobb választás ehhez, mert rendkívül gyorsan a számlánkon lesz az igényelt összeg. Nem kell hosszú időt várnunk a bírálatra, miután eldöntöttük, hogy felújítjuk a házunkat. Azonnal kezdhetjük a munkát. Az igénylés egyszerű, és az online igénylés mellett hagyományos úton, a bankfiókban is beadhatjuk a hitelkérelmünket. Szükség lesz persze dokumentumokra is, és meg kell felelnünk a feltételeknek is.

A pénzintézetek már az előszűrésnél megállapítják, hogy megfelelünk-e az alapkövetelményeknek. Ezután a dokumentumok benyújtása következik, és a végleges hitelbírálat. Pozitív elbírálás esetén aztán megérkezik az utalás a bankszámlánkra. Nagyon gyorsan. Napok alatt.

És ami a legfontosabb: a jövedelmünk

Mivel a hitelhez nem tartozik ingatlanfedezet, ezért a havi jövedelmünk lesz az, amit a bank elsősorban vizsgálni fog. Ez lesz a legfontosabb. A jövedelmünkbe ugyanis bele kell férnie a törlesztőrészletnek. Jogszabály írja elő, hogy maximum mennyire terhelhető a jövedelmünk. Ez a szabály bennünket véd a túlzott eladósodástól, attól hogy többet vállaljunk annál, mint amit ki tudunk fizetni.

A túlzott eladósodás komoly problémát okozhat nekünk és a szeretteinknek. Ebben a bankok is partnerek, mert a tapasztalatok azt mutatják, hogy jellemzően a jogszabályi előírásoknál szigorúbb feltételekkel hiteleznek, vagyis nem mindig engedik meg számunkra, hogy a törvényi maximumig eladósodjunk. Ha van már hitelünk, az a jövedelmünk terhelhetőségét is befolyásolja. Ebben az esetben ugyanis mindkét hitelünk részletét kell fizetnünk. Fontos, hogy ha van hitelkártyánk, azt is hitelként veszik figyelembe, még abban az esetben is, ha semmit sem költöttünk el róla.

A jövedelmünk terhelhetőségét a jövedelemarányos törlesztési mutató (JTM) határozza meg. Ez 600 ezer forint havi nettó jövedelemig a jövedelmünk ötven százalékát engedi beterhelni, 600 ezer forint felett pedig a hatvan százalékát. Ahogy azonban már írtuk, könnyen lehet, hogy a bank alacsonyabb százalékban határozza meg a terhelhetőség mértékét. Ez az arányszám mégis alkalmas arra, hogy nagyjából tisztában legyünk azzal, hogy a bankok mekkora törlesztőrészlethez járulnak hozzá. Azt biztosan tudhatjuk, hogy a jövedelmünk felénél többet nem fizethetünk havonta törlesztésre. Ennél mindenképpen kevesebbel kell számolnunk.

A jövedelmünknek rendszeresnek kell lennie, és a munkaviszonyunk hossza is fontos lesz. Többnyire egy év munkaviszony az elvárás, ez azonban hitelintézetenként eltérő lehet. A jövedelem többnyire munkaviszonyból származik, de lehetünk nyugdíjasok vagy vállalkozók is.

Személyi kölcsön felhasználása lakásfelújításkor

A személyi kölcsön és a Magyar Nemzeti Bank által életre hívott Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel jó választás egy lakásfelújításhoz. A személyi kölcsönök szabad felhasználású hitelek, így ezeket korlátozás nélkül, bármire elkölthetjük, akár lakásfelújításra is. Egy lakás felújítása, bővítése, korszerűsítése igazán sokba kerülhet. Egy lakás felújítása mindig nagy beruházás volt, ráadásul ebben az évben még a meredeken emelkedő építőanyagárak is növelik a kiadásainkat. Egy kisebb vagyonra is szükségünk lehet, ha át akarjuk építeni az ingatlanunkat. Hozzáértő szakembert sem lesz könnyű találni, a kormány Otthonteremtési támogatásai miatt ugyanis hosszú hónapokra le vannak kötve.

Mivel nagyobb összeget is igényelhetünk, és a futamidőt is mi választhatjuk meg, a havi törlesztőrészlet biztosan belefér majd a család költségvetésébe. A szabad felhasználás egyik legnagyobb előnye, hogy nem kell elszámolnunk a hitelösszeggel. Nem lesz szükség semmilyen számlára. A felújítás után megmaradt összegből pedig gépkocsit is vásárolhatunk, vagy akár egy világ körüli útra is elindulhatunk, ha azt szeretnénk.

Fedezet nélkül juthatunk 15 millió forinthoz

Az ingatlanfedezetes jelzálogkölcsönökkel szemben a személyi kölcsön előnye, hogy az igényléséhez nincs szükség ingatlanfedezetre. Ez felgyorsítja az ügyintézést, nem fog terhelni bennünket az ingatlan értékbecslő szakértői díja, és nem kell fizetnünk a közjegyzőnek sem. A személyi kölcsönök egy része online is igényelhető már (nem minden pénzintézetnél). A Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel minden esetben elérhető már online is néhány hónapja. Viszont az online igényléssel jelzáloghitel igénylése esetén nem élhetünk. Azt személyesen, a bankban kell igényelnünk.

Az online igénylés tovább gyorsítja a folyamatot, és a díjai is kedvezőbbek, mintha a fiókban adnánk be a dokumentumokat. Az, hogy nincs szükség ingatlan fedezetre, különösen jól jöhet akkor, ha a lakásunkat már terheli jelzálogjog. Nem biztos ugyanis, hogy a bank hozzájárul egy újabb jelzálog bejegyzéséhez. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem kell a megfelelő nagyságú jövedelemmel rendelkeznünk ahhoz, hogy a második hitelünket is ki tudjuk fizetni. Tehermentes ingatlan esetén pedig jóval egyszerűbb az eljárás, így gyorsabb hitelbírálatra számíthatunk, ha a személyi kölcsönt választjuk a jelzáloghitel helyett.

Ha szükséges, 15 millió forintot is költhetünk a házunkra. Az mindenre elég lehet. A személyi kölcsönök már néhány százezer forinttól 15 millió forintig igényelhetők. Választhatunk. Eldönthetjük, mekkora összegre van szükségünk. A pénzintézetek eltérő hitelezési gyakorlata miatt például nem mindenhol érhető el a 15 milliós hitelösszeg. Egy hitelkalkulátor is sokat segíthet a választásban, hiszen a Teljes Hiteldíj Mutató, az összes költség és a kamat mellett, a maximálisan felvehető hitelösszegről is tájékoztatást ad. És mindezt azonnal. Nem kell várnunk.

A futamidő a hitelösszeg mellett a legfontosabb tényező, hiszen a futamidő hossza határozza meg a törlesztőrészlet összegét. Minél hosszabb a futamidő, annál alacsonyabb a törlesztőrészlet, annál kevesebbet kell havonta fizetnünk. Ha többet tudunk havonta vállalni, választhatunk rövidebb futamidőt is.

Személyi kölcsön lakásfelújításra

A személyi kölcsön egy olyan hiteltermék, amelyet általában egyéni fogyasztói célokra, például lakásfelújításra, autóvásárlásra vagy bármilyen személyes kiadás fedezésére szoktak igénybe venni.

A lakásfelújításra személyi kölcsönt arra használhatja, hogy fedezze a felújításhoz szükséges költségeket, például az építőanyagokat, a munkadíjat és az egyéb kiadásokat.

A személyi kölcsön előnye, hogy gyorsan elérhető, és nem igényel fedezetet vagy biztosítékot. Az engedélyezés folyamata viszonylag egyszerű, és a hitelfelvevők általában a hitelképességüktől függően egy meghatározott összeget kaphatnak kölcsön.

Lényeges, hogy a személyi kölcsönök kamatai általában magasabbak, mint egy jelzáloghitel esetében, mivel nincs fedezet a kölcsön mögött, és a bankoknak magasabb kockázatot jelentenek.

Ezért érdemes összehasonlítani a különböző hitelezők ajánlatait, és megfontolni, hogy a felújítás finanszírozására más lehetőségek, például hogy egy jelzáloghitel is szóba jöhet-e, mivel ezek általában alacsonyabb kamatokkal rendelkeznek.

Mielőtt személyi kölcsönt igényelnénk lakásfelújításra, vegyük fel a kapcsolatot bankunkkal vagy hitelezőnkkel, és tájékozódjunk a rendelkezésre álló lehetőségekről, feltételekről és kamatokról.

Fontos megtervezni a kölcsön visszafizetését is, hogy ne kerüljünk nehéz helyzetbe a jövőben a törlesztőrészletekkel.

lakásfelújítási személyi kölcsön kalkulátor

Az otthonfelújítási személyi kölcsön

Az otthonfelújítási személyi kölcsön egy olyan hitel, amelyet kizárólag lakásfelújításra lehet fordítani. A kölcsön ingatlanfedezet nélkül is igényelhető, és a futamidő általában 12 és 120 hónap között van.

Az otthonfelújítási személyi kölcsönnek számos előnye van.

Könnyen igényelhető: az otthonfelújítási személyi kölcsön ingatlanfedezet nélkül is igényelhető, így nem kell ingatlanvagyont biztosítani a hitelhez. Ez megkönnyíti a hitel igénylését, és gyorsítja az ügyintézést.

Gyors: az otthonfelújítási személyi kölcsön folyósítása gyorsan és egyszerűen történik. És a kölcsön összegét és a futamidőt az igényekhez igazíthatjuk.

Kedvezményes: az otthonfelújítási személyi kölcsön kedvezményes kamatozásúak lehet. Ez segíthet abban, hogy megtakarítsunk pénzt a lakásfelújítás során.

Az otthonfelújítási személyi kölcsönnek azonban vannak hátrányai is.

Korlátozások: az otthonfelújítási személyi kölcsönökre bizonyos korlátozások vonatkozhatnak. Például a kölcsönt csak bizonyos típusú munkálatokra lehet fordítani, és a kölcsön összege nem haladhatja meg a lakás értékének bizonyos százalékát.

Az otthonfelújítási személyi kölcsön kiválasztása

Tudjuk meg, hogy mire van szükségünk: mielőtt otthonfelújítási személyi kölcsönt igényelnénk, gondoljuk át, hogy milyen munkálatokat szeretnénk elvégeztetni. Ez segít abban, hogy meghatározzuk a szükséges kölcsönösszeget.

Hasonlítsuk össze az ajánlatokat: kérjünk ajánlatot több banktól, hogy megtaláljuk a legjobb lehetőséget.

Olvassuk el a megállapodást: mielőtt aláírjuk az írásos megállapodást, olvassuk el figyelmesen, hogy megértsük a hitel feltételeit.

Az otthonfelújítási személyi kölcsön egy jó lehetőség lehet a lakásfelújítás finanszírozására. Fontos azonban, hogy átgondoltan döntsünk, és gondosan olvassuk el a szerződést, mielőtt aláírjuk.

A lakásfelújítási személyi kölcsön kalkulátor

A lakásfelújítási személyi kölcsön kalkulátor egy olyan eszköz, amely segít kiszámítani a havi törlesztőrészletet és a teljes visszafizetendő összeget egy adott kölcsönösszeghez, futamidőhöz és kamathoz.

A kalkulátorok segíthetnek abban, hogy megbecsüljük, mennyit kell fizetnünk havonta a hitel törlesztésére. Ez segíthet abban, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a hitel megfizethető a számunkra.

A kalkulátorok segíthetnek abban, hogy megbecsüljük, mennyit kell visszafizetnünk a teljes futamidő alatt. Ez segíthet abban, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a hitel megfizethető a számunkra hosszú távon is.

A kalkulátorok segíthetnek abban, hogy összehasonlítsuk a különböző bankok és hitelintézet ajánlatait. Ez segíthet abban, hogy megtaláljuk a legjobb lehetőséget.

A lakásfelújítási személyi kölcsön kalkulátor használata

Mielőtt lakásfelújítási személyi kölcsönt igényelnénk, gondoljuk át, hogy milyen munkálatokat szeretnénk elvégeztetni. Ez segít abban, hogy meghatározzuk a szükséges kölcsönösszeget.

Mielőtt használunk egy lakásfelújítási személyi kölcsön kalkulátort, győződjünk meg róla, hogy pontos adatokat adunk meg. Ez biztosítja, hogy a kalkulátor pontos adatot adjon a havi törlesztőrészletről és a teljes visszafizetendő összegről.

Használjuk a lakásfelújítási személyi kölcsön kalkulátort, hogy összehasonlítsuk a különböző ajánlatokat. Ez segít abban, hogy megtaláljuk a legjobb lehetőséget.

A lakásfelújítási személyi kölcsön kalkulátor egy jó eszköz, amely segíthet a kölcsön kiválasztásában. Fontos azonban, hogy átgondoltan döntsünk, és gondosan olvassuk el a szerződést, mielőtt aláírjuk.

Kölcsön ingatlanfedezet nélkül

Az ingatlanfedezetes jelzálogkölcsönökkel szemben a lakásfelújítási személyi kölcsön nagy előnye, hogy az igényléséhez nincs szükség ingatlanfedezetre.

Ez nemcsak felgyorsítja az ügyintézést, de nem fog terhelni bennünket az ingatlan értékbecslésének a díja, és a közjegyzőnek sem kell kifizetnünk a díját. A személyi kölcsönök egy része online is igényelhető, ezzel jelzáloghitel igénylése esetén nem élhetünk.

Az, hogy nincs szükség ingatlanfedezetre, nagyon jól jöhet akkor, ha a lakásunkat már terheli jelzálogjog. Nem biztos ugyanis, hogy a pénzintézet engedélyezi egy újabb jelzálog bejegyzését.

Ez nem jelenti azt, hogy nem kell a megfelelő nagyságú havi jövedelemmel rendelkezni ahhoz, hogy a második hitelünket is törleszteni tudjuk. Sokkal egyszerűbb eljárásra, és gyorsabb hitelbírálatra számíthatunk, ha a személyi kölcsönt választjuk a jelzáloghitel helyett.

Amikor elkészült a felújítás költségvetése, 15 millió forintos összeghatárig nyugodtan indulhatunk a bankba. A személyi kölcsönök ugyanis néhány százezer forinttól 15 millió forintig igényelhetők.

A bankok eltérő pénzügyi politikája miatt nem mindenhol érhető azonban el a 15 milliós hitelösszeg.

Egy lakásfelújítási személyi kölcsön kalkulátor sokat segíthet a választásban, hiszen a THM, a várható összköltség és a kamat mellett, a maximálisan felvehető hitelösszegről is tájékoztat bennünket.

A futamidő a hitelösszeg mellett a legfontosabb adat, hiszen a futamidő hossza határozza meg a törlesztőrészlet nagyságát. Minél hosszabb a futamidő, annál alacsonyabb a törlesztőrészlet, annál kevesebbet kell havonta fizetni.

Hitel lakásfelújításra – van más megoldás is

Van más megoldás is a lakásfelújítás finanszírozására a hitel mellett.

Saját megtakarítások: ha rendelkezik elegendő megtakarítással, akkor azt felhasználhatja a lakásfelújítás finanszírozására. Ez a legjobb megoldás, mivel nem kell kamatot fizetnie.

Kölcsön a családtól vagy barátoktól: ha rendelkezik megbízható családtaggal vagy baráttal, akkor tőlük is kérhet kölcsönt. Ez is egy jó megoldás, mivel általában alacsonyabb a kamat, mint a banki hiteleknél.

A megfelelő megoldás kiválasztása a személyes körülményeitől függ. Ha elegendő megtakarítással rendelkezik, akkor az a legjobb megoldás. Ha nem, akkor érdemes mérlegelni a többi lehetőséget.

Lakásfelújítás kölcsön – szebb lesz az otthon

A kölcsön segítségével valóban szebb lehet az otthon. A felújítás során lehetőség nyílik az otthon stílusának és funkciójának megváltoztatására, ami javíthatja az otthoni kényelmet és a lakói elégedettségét.

A festés vagy a tapéta cseréje gyors és egyszerű módja annak, hogy az otthon új megjelenést kapjon.

Az új beépített bútorok új életet lehelhetnek az otthonba.

Az új padlózat, például a parketta vagy a csempe, szintén új megjelenést kölcsönözhet az otthonnak.

Az új ablakok vagy ajtók javíthatják az otthon energiahatékonyságát és a megjelenését.

Az új fürdőszoba vagy konyha jelentősen javíthatja az otthoni kényelmet.

A lakásfelújítás azonban nemcsak az otthon megjelenését, hanem az értékét is növelheti. A felújított otthonok általában magasabb áron értékesíthetők, mint a felújítás nélküli otthonok.

Lakásfelújítás személyi kölcsön – akármelyik személyi kölcsön jó lehet

A hagyományos személyi kölcsön is jó lehet a lakásfelújítás finanszírozására.

A hagyományos személyi kölcsönök rugalmasabbak, mint a lakásfelújítási személyi kölcsönök, mivel nem kötődnek meghatározott célhoz. Ez azt jelenti, hogy a hagyományos személyi kölcsönöket bármilyen célra felhasználhatja, beleértve a lakásfelújítást is.

A hagyományos személyi kölcsönöknek azonban vannak hátrányai is. A hagyományos személyi kölcsönök kamatlábai általában magasabbak, mint a lakásfelújítási személyi kölcsönöké. Ez azt jelenti, hogy többet fizethet a hitelért, ha hagyományos személyi kölcsönt vesz fel.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Így kaphatod meg a hitelt

Lakásfelújítási személyi kölcsön kalkulátor 2024 - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Lakásfelújítási személyi kölcsön kalkulátor 2024 - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Lakásfelújítási személyi kölcsön kalkulátor 2024 - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Lakásfelújítási személyi kölcsön kalkulátor 2024 - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

A lakásfelújítási személyi kölcsön egy szabad felhasználású kölcsön, amellyel lakásfelújítási munkálatok finanszírozhatók. A kölcsön igényléséhez nem kell önerővel rendelkezni, és a futamideje rugalmasan alakítható.

A lakásfelújítási személyi kölcsön maximális összege bankonként eltérő, de akár 10 millió forint felett is igényelhető. A pontos összeg függ a jövedelmedtől, a meglévő hiteleidtől, és a bank hitelbírálati politikájától.

A lakásfelújítási személyi kölcsön kamata a bankok aktuális ajánlataitól függően változik, de jellemzően a piaci kölcsönök kamatszintje körül mozog.

A lakásfelújítási személyi kölcsönt online vagy bankfiókban is igényelheted. A bankok az alábbi dokumentumokat kérhetik a hitelbírálathoz:

  • Személyi igazolvány
  • Lakcímkártya
  • Jövedelemigazolás
  • Munkáltatói igazolás
  • Bankszámlakivonat

Újabb hitelfelvétel esetén a bank vizsgálni fogja, hogy a törlesztőrészlet belefér-e a jövedelmedbe. A jövedelmed terhelhetőségét a JTM (jövedelemarányos törlesztési mutató) határozza meg. Ez 600 ezer forint havi nettó jövedelemig a jövedelmünk ötven százalékát engedi beterhelni, 600 ezer forint felett pedig a hatvan százalékát.

Igen. Minden személyi kölcsön, így a lakásfelújítási személyi kölcsön is szabad felhasználású. A szabad felhasználás azt jelenti, hogy korlátozás nélkül elkölthető, és a felhasználását nem kell számlákkal igazolni.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Lakáshitel kisokos: Rövid vagy hosszú futamidő a jobb választás?

Az otthonvásárlás egyik legnagyobb kihívása az lehet, hogy milyen típusú lakáshitelt válasszunk. Az egyik legfontosabb döntés, amit ebben az összefüggésben kell meghoznunk, az a futamidő hossza. Rövid vagy hosszú futamidővel érdemes-e vállalni a hitelt? Melyik a megfelelő választás? Utánajártunk, és megvizsgáltuk a két lehetőség előnyeit és hátrányait, hogy segítsünk a legjobb döntés meghozatalában. Szakértőnk cikke.

Tovább olvasom
Fizetési kérelem küldése mostantól mindenkinek lehetőség!

A fizetési kérelem egy modern és egyszerű pénzügyi megoldás. Kevesen ismerik és használják, pedig már minden banknak elérhetővé kell tennie ezt a szolgáltatást. De mi az a fizetési kérelem? Mire jó? Kinek érdemes használni? Minden felmerülő kérdésre válaszolunk.

Tovább olvasom
Hogyan válasszunk bankszámlát nyugdíjasként?

Nyugdíjasként is jó, ha van bankszámlánk. Egy bankszámla sok mindenre jó lehet. De mire használhatjuk nyugdíjasként a bankszámlánkat? Érdemes nyitni? Hogyan válasszuk ki a legjobbat? Pénzügyi szakértőink cikke.

Tovább olvasom
Hogyan csökkenthetjük a személyi kölcsön költségeit?

A személyi kölcsön gyorsan és egyszerűen igényelhető. De ha már pénzre van szükségünk, hogyan szerezhetünk minél alacsonyabb kamattal? Mire figyeljünk? Mik a lehetőségek? Utánajártunk, és megmutatjuk, hogyan csökkenthetjük a személyi kölcsön költségeit. Szakértőnk cikke.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával