Bankszámla digitális bankoláshoz

Számládra érkező összeg

Hány éves vagy?

Bankok szerint

További Beállítások

Bankon kívüli utalások havonta

Eseti átutalások
Darabszám
db
Összesen
Ft
Állandó utalások
Darabszám
db
Összesen
Ft
Csoportos beszedések
Darabszám
db
Összesen
Ft

Készpénzfelvételek havonta

Készpénzfelvétel saját ATM-ből
Darabszám
db
Összesen
Ft
Készpénzfelvétel idegen ATM-ből
Darabszám
db
Összesen
Ft
Készpénzfelvétel külföldön, ATM-ből
Darabszám
db
Összesen
Ft

Bankkártyás fizetések havonta

Vásárlások bankkártyával
Darabszám
db
Összesen
Ft
Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés
CIB

CIB ECO Bankszámla

Akár 0 Ft havi számlavezetési díj*

Költségek az 1. évben 18792 Ft
Költségek a 2. évben 25314 Ft
Havi számlavezetési díj 0 Ft
Igénylési feltételek
Részletek
Jogi információ

- promóció -

granitbank

GRÁNIT Digitális Bankszámla

Szelfivel most 40 000 Ft jóváírással!

Költségek az 1. évben 13050 Ft
Költségek a 2. évben 13050 Ft
Havi számlavezetési díj 0 Ft
Igénylési feltételek
Részletek
Jogi információ

- promóció -

Bankszámla digitális bankoláshoz

A digitális bankszámla egy olyan bankszámla, ami lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy pénzügyi tranzakciókat hajtson végre online vagy mobilalkalmazáson keresztül, ahelyett, hogy felkeresne egy bankfiókot.

A digitális bankszámla sok előnnyel jár. Ilyen a kényelem, a biztonság és a költséghatékonyság is.

A digitális bankszámla előnyei:

A digitális bankszámlák használata rendkívül kényelmes. A bankszámlánkat bárhonnan és bármikor elérhetjük, anélkül, hogy el kellene hagynunk az otthonunkat vagy a munkahelyünket.

A digitális bankszámlák nagyon biztonságosak. A bankok számos biztonsági intézkedést tesznek, hogy megvédjék a felhasználók pénzét, például kétlépcsős azonosítást, PIN kódot és biztonsági kérdéseket alkalmaznak.

A digitális bankszámlák gyakran olcsóbbak, mint a hagyományos bankszámlák. A digitális bankok sokszor nem számítanak fel havidíjat, és gyakran alacsonyabb díjakat kínálnak a tranzakciókért, például az átutalásokért és a készpénzfelvételért.

Ha egy kényelmes, biztonságos és költséghatékony bankszámlát keres valaki, akkor a digitális bankszámla jó megoldás lehet. Különböző digitális bankok közül választhatunk, ezért fontos, hogy összehasonlítsuk őket, mielőtt döntést hozunk.

Digitális, elektronikus, online – tartalom az elnevezés mögött

A digitális bankolást gyakran nevezik elektronikus vagy online bankolásnak is. Mindhárom elnevezés ugyanazt jelenti: bárhonnan és barmikor indítható tranzakciókat, anélkül, hogy ehhez fel kellene keresni egy bankfiókot.

Mindhárom elnevezés mögött ugyanaz a tartalom van. Egy modern, innovatív módon használt bankszámlát jelentenek.

Bankszámla digitális bankoláshoz – digitálisan olcsóbb lehet

Már a számlanyitáskor tapasztalható, hogy a pénzintézetek esetenként alacsonyabb havidíjért kínálják a bankszámlavezetést. Az elektronikus tranzakciók is olcsóbbak lehetnek, mint a papír alapúak, és ez igaz lehet minden egyéb banki szolgáltatásra, akár még a készpénzfelvételre is.

Digitálisan kényelmesebb lehet

Az elektronikusan bankoló ügyfél nem megy be a bankfiókba. Így nincs nyitvatartási időhöz kötve, és mivel bárhonnan indíthatóak az online megbízások, így térben sincs korlátozva a számla tulajdonosa. A bankszámla digitális bankoláshoz jó megoldás lehet mindenkinek.

Digitálisan gyorsabb lehet

Mivel akár egy parkból is lehet utalni online, ezért gyorsabb lesz, mintha egy bankfiókba kellene menni. Az Azonnali Fizetési Rendszer miatt pedig az utalás azonnal, néhány másodpercen belül teljesülhet. A bankszámla digitális bankoláshoz jó megoldás.

Hogy található meg a legjobb digitális bankszámla?

A bankszámla kereső digitális bankolás esetén is fontos része a kiválasztási folyamatnak. Mindig az első lépés legyen a használata. A bankszámla kalkulátor digitális bankolás esetén a legjobb megoldás arra, hogy egy számunkra tökéletes számlát találjunk. A bankszámla összehasonlítás digitális bankolás esetén még egyszerűbb, mint hagyományos bankolásnál.

bankszámla kalkulátor digitális bankolás

Bankszámlák digitális bankoláshoz

A bankszámla elektronikus bankoláshoz olyan, mint egy bankfiók a zsebünkben. A bankszámla online bankoláshoz nem más, mint a számlánk mobilbankja. Mindig, mindenhol a rendelkezésünkre áll, hiszen nincs nyitvatartási ideje, mint egy bankfióknak. A bankszámla digitális bankoláshoz jó megoldás lehet számunkra.

Az elektronikus bankolás előnye

Az elektronikus bankolásnak sok előnye van, amit az ügyfelek és a bankok is élvezhetnek.

Íme, néhány a legfontosabb előnyök közül:

  • Kényelem: az elektronikus bankolás lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy bármikor és bárhol hozzáférjenek a bankszámlához. Nem szükséges bankfiókba menni, így időt és utazási költséget takaríthatnak meg.
  • Hozzáférés 24/7: az online banki felületek (internetbank) és mobilalkalmazások segítségével az ügyfelek éjjel-nappal hozzáférhetnek számlához, ellenőrizhetik egyenlegüket, és végrehajthatnak tranzakciókat.
  • Gyorsaság: az elektronikus bankolás lehetővé teszi az azonnali tranzakciókat, például azonnali átutalásokat és fizetéseket. Ez sok időt takarít meg a hagyományos bankolással vagy készpénzfelvétellel szemben.
  • Költségmegtakarítás: az online bankolás gyakran olcsóbb a hagyományos banki ügyleteknél, mivel kevesebb papírmunka és emberi beavatkozás szükséges. Ezáltal csökkennek a banki díjak és költségek.
  • Tervezhetőség: az elektronikus bankolás lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy könnyen nyomon kövessék kiadásaikat és bevételeiket. Sok banki program diagramokat és kimutatásokat is kínál, hogy segítsenek a pénzügyek jobb tervezésében.
  • Biztonság: az online bankolás számos biztonsági intézkedést alkalmaz, például kétlépcsős azonosítást és titkosított kommunikációt azért, hogy megvédje az ügyfél pénzügyi adatait.
  • Környezetbarát: az elektronikus bankolás csökkenti a papíralapú tranzakciók és banki kimutatások mennyiségét, ami hozzájárulhat a környezeti fenntarthatósághoz. Egy igazi zöld megoldás.
  • Többféle szolgáltatás: az online bankolás lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy hozzáférjenek különböző pénzügyi szolgáltatásokhoz, például megtakarítási számlákhoz, bankkártyákhoz, befektetésekhez és hitelkérelmekhez egyetlen programon keresztül.

Az elektronikus bankolás jelentős előnyökkel jár az ügyfél és a bank számára egyaránt, és egyre népszerűbbé válik. A pénzügyi tranzakciók végrehajtása és a bankszámlák kezelése kényelmes, gyors és biztonságos digitális bankolással.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Így kaphatod meg a hitelt

Bankszámla digitális bankoláshoz - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Bankszámla digitális bankoláshoz - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Bankszámla digitális bankoláshoz - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Bankszámla digitális bankoláshoz - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

A bankok védik az ügyfeleiket az adatlopásoktól és az egyéb illegális cselekményektől. Többlépcsős biztonsági rendszerek, PIN kód és más azonítások után használható csak egy digitális bankszámla.

Fontos nyomon követni a költéseket és az egyenleget. Erre használható az SMS szolgáltatás, és az egyenleg is bármikor ellenőrizhető mobilbankon vagy netbankon keresztül. Havonta pedig számlakivonatot kapunk. Elektronikusan.

Nincs különbség a hagyományos és a digitálisan végrehajtható tranzakciók között. Szinte minden tranzakció végrehajtható elektronikusan is.

Online fizethetünk webáruházakban, vásárolhatunk buszjegyet vagy színházbérletet is. A tranzakciók néhány másodperc alatt célba érnek.

Az SMS szolgáltatás igénybevételekor minden tranzakció után azonnal üzenetet küld a rendszer. Az üzenet tartalmazza a tranzakció helyét és az összegét, valamint a még elérhető egyenleg is látható lesz. SMS szolgáltatás nélkül is, bárhol és bármikor ellenőrizhető a számlaegyenleg.

Igen. A bankok online és telefonon is az ügyfeleik rendelkezésére állnak, ha azoknak kérdése merülne fel.

A bankszámla biztonsága nagyon fontos, hiszen azon tartjuk a pénzünket. Ha bármilyen gyanú merül fel, azonnal értesíteni kell a pénzintézetet és adott esetben a bankkártya is letiltásra kerülhet, hogy a nem kívánt tranzakciókat a csalók ne tudják végrehajtani.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Babaváró hitel: mire számíthatunk, ha nem jön a baba?

A Babaváró hitel az egyik legnépszerűbb támogatási forma szabad felhasználhatósága miatt. Ahhoz azonban, hogy a támogatás kamatmentes legyen, gyermekünknek kell születni. De mi történik, ha nem teljesítjük ezt a feltételt? És milyen következménnyel számoljunk, ha nem jön a baba? Mutatjuk.

Tovább olvasom
Ezeket a dokumentumokat szerezd be az otthonfelújítási támogatáshoz

Újra lesz otthonfelújítási támogatás. A támogatás része egy kamatmentes hitel is, ennek az igényléséhez pedig, mint minden hiteligénylésnek, feltétele, hogy az igénylő benyújtsa a szükséges dokumentumokat. Szakértőink utánajártak, hogy milyen dokumentumokra kehet szükség, hogy gördülékenyen menjen az igénylés. Mutatjuk, hogy mik is ezek.

Tovább olvasom
Melyik állampapírral érhetjük el jelenleg a legmagasabb hozamot?

Az állampapírok az elmúlt év sláger befektetései voltak, idénre azonban már mérséklődtek az elérhető hozamok. Utánajártunk, hogy idén melyik állampapírral érhetjük el a legmagasabb hozamot, és azt is megmutatjuk, hogy mit gondolnak erről a befektetési formáról a befektetők és a szakértők.

Tovább olvasom
Így válaszd ki vállalkozóként a megfelelő lakossági hitelt

Vállalkozóként is igényelhető lakossági hitel. Ennek két oka lehet: egy lakossági hitel felhasználható a vállalkozás fejlesztéséhez vagy működéséhez, és egy vállalkozónak is szüksége lehet lakossági hitelre. De mennyire okoz nehézséget a jövedelem igazolása vállalkozóként? A lakossági hitelfelvétel vállalkozóként nehezebb lesz? Utánajártunk.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával