Trive Bank személyi kölcsön 2024 – Kalkulátor és feltételek

Trive

eHitel 12

Gyors, teljesen online igénylés

THM 35,04% Kamat: 30%
Futamidő 12 hó
Hitelösszeg 450.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
Jelenleg nálunk nem elérhető

- promóció -

Cofidis

Megújuló Hitel

Akár nettó 100 000 Ft igazolt jövedelemtől

THM 29,24% - 33,79% Kamat: 29,24% - 33,79%
Futamidő 14 - 54 hónap
Hitelösszeg 100.000 - 1.500.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

Trive Bank személyi kölcsön – egy új lehetőség

A Trive Bank személyi kölcsönei új, 2023 decemberében indult termékek, amelyek teljesen online igényelhetők.

Trive személyi kölcsön – eHitel 12

 • Hitelösszeg: 450 000 Ft
 • Futamidő: 12 hónap
 • Hosszabb futamidejű, szabad felhasználású személyi kölcsön. Havi törlesztőrészlet 43 869 Ft.

Trive személyi kölcsön – eHitel 6

Hitelösszeg 450 000 Ft

 • Futamidő: 6 hónap
 • Rövid futamidejű, szabad felhasználású személyi kölcsön. Havi törlesztőrészlet 81 697 Ft.

Az igényléshez szükséges dokumentumok

 • Személyi igazolvány
 • Lakcímkártya
 • Online bankszámlakivonat

A Trive Bank személyi kölcsöne nem igényel folyószámla nyitást, és nem szükséges bankfiókba menni az igényléshez. A hitelbírálat online történik, és a döntés rendkívül gyorsan megszületik.

A Trive Bank személyi kölcsön hitelfelvétel előnye a végig online igénylés.

A Trive Bank személyi kölcsön egy jó alternatíva lehet azoknak, akik alacsony hitelösszeget és választható futamidőt akarnak.

Trive Bank személyi kölcsön feltételei

 • akár 230 000 forint jövedelemtől – alacsony nettó jövedelemmel is igényelhető a Trive Bank hitel
 • bármikor, bárhonnan, gyorsan, egyszerűen
 • nem kell számlát nyitni, jövedelmet utalni

A Trive személyi kölcsön – az új szereplő

Ha csak egy pici hiányzik ahhoz, hogy elérjünk egy kitűzött célt, vagy átvészeljünk egy nehezebb időszakot, akkor jó érzés tudni, hogy ilyenkor is van hova fordulni.

A Trive Bankhoz fordulhatunk.

Ha szeretnénk egyszeri, ingatlanfedezet nélküli kölcsönt felvenni, és azt bármire felhasználni.

Amikor gyors, kisebb összegű kölcsönre van szükségünk, igényelhetünk fix kamatozású Trive személyi kölcsönt.

A cél lehet egy lakásfelújítás, egy tengerentúli nyaralás, egy új kocsi vagy egy digitális kamera. Ha fontos számunkra, hogy kedvező kondíciókkal jussunk személyi kölcsönköz, és szempont, hogy a kölcsönfelvétel a törlesztő részleten kívül ne kerüljön plusz költségbe.

A Trive személyi kölcsön igénylésekor ugyanis nincs folyósítási díj, és közjegyzői díjjal sem kell számolnunk.

Trive személyi kölcsön – teljesen online igénylés

Az online személyi kölcsön igénylése egyszerű. A folyamat gyors, érthető és könnyen követhető.

Az online személyi kölcsön igényléshez szükség lesz egy megfelelő elektronikai eszközre és internetkapcsolatra.

Az online hiteligénylés a Trive Bank Hungary Zrt. weboldalán történik, és elképzelhető, hogy csak a megfelelő böngésző segítségével tudunk majd igényelni. Megfelelő technikai feltételekkel nincs akadálya az online igénylés benyújtásának.

Első lépésként ki kell választanunk a hitelkonstrukciót. Ehhez szakértő weboldalak hitelkalkulátora nyújthat segítséget.

Az adatok egyeztetése után a bank rendelkezésére kell bocsátanunk a kért dokumentumokat. Ez is teljesen online történik.

A dokumentumok beérkezése után következik a hitelbírálat, ami a személyi kölcsön esetén rendkívül gyorsan megtörténik. Pozitív döntés esetén pedig azonnal utalják számunkra az igényelt összeget.

Úgy, hogy közben el sem kell mennünk otthonról.

Trive személyi kölcsön igénylés

Trive Bank személyi kölcsön – ez is egy személyi kölcsön

Mi az a személyi kölcsön? A személyi kölcsön egy olyan hitel, aminél nem kell azon gondolkodni, hogy mire lehet elkölteni.

A személyi kölcsön esetén nincsenek korlátok. Bármire felhasználható a hitelösszeg.

A szabad felhasználású kölcsönök előnye a hitelcél meghatározásához kötött kölcsönökkel szemben az, hogy nincs szükség sem a hiteligénylés alatt, sem utána, papírmunkára.

Nem kell számlákat leadni a banknak, nem kell semmilyen módon igazolni a pénz felhasználását. Ez egyszerűvé teszi a felhasználást.

Az egyszerűség pedig fontos tényező egy hitel kiválasztásánál. A Trive személyi kölcsönnek nem csak a felhasználása, de az igénylése is egyszerű.

Nincs olyan dolog, amire ne lehetne elkölteni a hitelösszeget. Ezek olyan, szinte minden családban felmerülő események, amiknél adódhat a Trive személyi kölcsönből történő megvalósítás.

De a személyi kölcsönt fel lehet használni másra is. Mivel nincs korlátozva a személyi kölcsön felhasználása, ezért a felmerülő költségeket finanszírozhatja belőle az igénylő.

És a Trive személyi kölcsön elbírálási idő igazán rövid.

A Trive személyi kölcsön felhasználása

A Trive Bank kölcsön felhasználásának többféle területe van.

Ez lehet egy nem tervezett esemény is. Egy nem várt esemény átmeneti pénzzavart okozhat. Ez lehet betegség, munkanélküliség, egy elromló használati tárgy.

Ilyenkor, ha az igénylő nem rendelkezik megtakarítással, vagy nem elegendő a megtakarítása, esetleg a megtakarítását nem akarja elkölteni, akkor a Trive bank személyi kölcsön megoldást nyújthat a kialakult helyzetre.

A személyi kölcsön egy fogyasztási hitel, amit az igénylők többnyire a mindennapjaikhoz használnak fel.

Nem csak fogyasztásra lehet azonban felhasználni egy hitelt. Be lehet azt fektetni, vállalkozást lehet indítani belőle. A szabad felhasználás lehetővé teszi, hogy a kölcsönt bármire elköltse az igénylő.

Ha van egy jó ötlet egy vállalkozás elindításához, és csak a tőke hiányzik az induláshoz, a Trive Bank személyi kölcsön megoldás lehet erre is.

És a kölcsönösszeget be is lehet fektetni. Ez is hozzájárulhat az igénylő és szerettei jobb életéhez.

Trive személyi kölcsön – a legegyszerűbbnél is egyszerűbb

A Trive személyi kölcsön szabad felhasználású. Ez a titka a nem mindennapos sikerének.

Bár szabad felhasználású hitelhez ingatlanfedezettel is hozzájuthatnánk, a személyi kölcsönhöz erre nincs szükség. Mivel nem kell ingatlanfedezetet bevonni a hitelügyletbe, ezért a kiutalás villámgyorsan megtörténik.

A személyi kölcsönnél az igényléstől számított néhány percen belül hozzájuthatunk az igényelt összeghez.

Ki ne akarna gyorsan pénzhez jutni? Teljesen érthető.

A Trive személyi kölcsön a legjobb választás ehhez, mert rendkívül gyorsan a számlánkon lesz az igényelt összeg. Nem kell hosszú időt várnunk a bírálatra, miután döntöttünk.

Az igénylés egyszerű. Szükség lesz persze dokumentumokra is, és meg kell felelnünk a feltételeknek is. A Trive Bank gyorsan megállapítja, hogy megfelelünk-e az alapkövetelményeknek.

Ezután a dokumentumok benyújtása következik, és a hitelbírálat. Pozitív elbírálás esetén aztán megérkezik az utalás a bankszámlánkra.

Nagyon gyorsan.

Trive személyi kölcsön online – az egyik legjobb online lehetőség

Az online hitelfelvétel kényelmes és gyors megoldás. A modern technikai megoldásokat felhasználó online hitel azért népszerű, mert nem szükséges a hitelfelvételhez a személyes találkozás a banki ügyintézővel.

Ez nem csak a járványhelyzet miatt lényeges, hanem mert nem kell utaznunk, nem kell várakoznunk a bankban, gyorsan és egyszerűen intézhetjük a hitelünket.

Az online igénylés feltételei általában kedvezőbbek. Személyi kölcsön online igénylése esetén a pénzintézetek többsége elengedi a folyósítási jutalékot, és gyakran a kamat is alacsonyabb.

Az online igénylésnél a kiutalási idő rövid, gyorsan megérkezik a számlánkra az igényelt összeg.

Az online igénylés gyors és kedvezőek a feltételei, ráadásul kényelmesebb megoldást is nyújt.

Miért a Trive személyi kölcsönt válasszuk?

A Trive személyi kölcsönnek rengeteg előnye van.

Egyedi kölcsöntípusok: a Trive számos egyedi kölcsöntípust kínál, amelyek megfelelhetnek az egyedi igényeknek. Például, ha sürgősen pénzre van szükségünk, választhatunk egy igazán gyors kölcsönt, amely akár néhány órán belül kifizetésre kerülhet. Ha pedig hosszú távú pénzügyi célunk van, választhatunk egy fix kamatozású kölcsönt, amely tervezhető finanszírozást biztosít.

Egyedi ügyfélszolgálat: a Trive személyre szabott ügyfélszolgálatot működtet, amely segít megtalálni a megfelelő kölcsönt. Az ügyfélszolgálati képviselők elérhetők telefonon, e-mailben és csevegésen keresztül, és segítenek minden kérdésében.

A Trive bank személyi kölcsön jó választás lehet, ha gyorsan és egyszerűen szeretnénk hozzájutni a pénzhez.

A Trive versenyképes kamatokkal, egyedi kölcsöntípusokkal és kiváló ügyfélszolgálattal rendelkezik, amelyek megkönnyíthetik a megfelelő kölcsön megtalálását.

Ha sürgősen pénzre van szükségünk, hogy megjavítsuk az autónkat, a Trive bank személyi kölcsön segíthet. A gyors kölcsön akár néhány órán belül kifizetésre kerülhet, így gyorsan visszatérhetünk az útra.

Ha hosszú távú pénzügyi célunk van, például egy új otthon vásárlása vagy egy vállalkozás indítása, a Trive fix kamatozású kölcsön segíthet. A fix kamatozású kölcsön tervezhető finanszírozást biztosít, így nyugodtan tervezhetjük a jövőnket.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Így kaphatod meg a hitelt

Trive Bank személyi kölcsön 2024 – Kalkulátor és feltételek - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Trive Bank személyi kölcsön 2024 – Kalkulátor és feltételek - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Trive Bank személyi kölcsön 2024 – Kalkulátor és feltételek - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Trive Bank személyi kölcsön 2024 – Kalkulátor és feltételek - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

A Trive személyi kölcsön igényléséhez a következő feltételeknek kell megfelelni:

 • magyar állampolgárság
 • munkaviszony
 • jövedelem (minimum 230 000 forint nettó)

A Trive személyi kölcsön összege 450 000 forint lehet.

A Trive személyi kölcsön futamideje 12 és 6 hónap lehet.

A Trive személyi kölcsön igénylését online, a bank honlapján lehet megkezdeni.

A Trive személyi kölcsön szabad felhasználású, bármire elkölthető.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Itt vannak az új otthonfelújítási program végleges feltételei – Ne maradj le!

Az Otthonfelújítási támogatás végleges formát öltött. Utánajártunk, hogy milyen ingatlanra, milyen feltételekkel és főleg, hogy mennyi támogatás igényelhető. A program végleges feltételeiről írunk. Hogy ne maradj le róla!

Tovább olvasom
Minden, amit a jelzálogról érdemes tudnod

Részletesen áttekintjük a jelzáloghitel fogalmát, és annak fontosságát az ingatlanvásárlás folyamatában. Ha tervezel ingatlant vásárolni, vagy csak érdeklődsz a jelzáloghitel iránt, akkor erről tudnod kell. A jelzálog, mint fogalom, minden lakáshitel esetén felmerül. Érdemes sokat tudni róla.

Tovább olvasom
6 lényeges tudnivaló, ha pótfedezet bevonásával igényelsz lakáshitelt

Lakáshitel igényléshez fedezetre van szükség. És ha a megvásárolni kívánt ingatlan nem nyújt megfelelő fedezetet, akkor szükség lehet pótfedezet benyújtására. Mutatunk 6 lényeges tudnivalót, ha pótfedezet bevonásával igényelsz lakáshitelt.

Tovább olvasom
Nyiss diákszámlát szelfivel csupán pár perc alatt!

A diákszámla gyakran az első bankszámla. És ha már az első, legyen a nyitása egyszerű. És hogy lehetne egyszerűbben megnyitni egy diákszámlát, mint szelfivel? Utánajártunk, hogy mi az a diákszámla, mi az a szelfis bankszámla nyitás, és annak is, hogy mely bankoknál lehetséges ez.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával