UniCredit számlacsomagok 2024 – Részletek és feltételek

Unicredit

Mobil Aktív Plusz számlacsomag

Most akár 35.000 Ft jóváírással*

Számlavezetési díj 363 Ft
Választható kártya Mastercard
Igénylési feltételek
Részletek
Jogi információ

- promóció -

UniCredit számlacsomagok

UniCredit Alapszámla. UniCredit Alapszámla azoknak, akik a legegyszerűbb és a legkedvezőbb árú UniCredit számlacsomagot szeretnék. Mobilalkalmazás, internetbank akár ingyenesen. Mastercard bankkártya akár ingyenesen.

UniCredit Mobil Aktív Plusz számlacsomag. UniCredit Mobil Aktív Plusz számlacsomag azoknak, akik digitálisan bankolnak. Mobilalkalmazás, internetbank akár ingyenesen. Mastercard bankkártya akár ingyenesen.

UniCredit Ikon Plusz számlacsomag. UniCredit Ikon Plusz számlacsomag mindenkinek, akik a pénzügyeiket telefonon is intézik. Mobilalkalmazás, internetbank akár ingyenesen. Mastercard bankkártya akár ingyenesen.

UniCredit Diákszámla Zéró. UniCredit Diákszámla Zéró diákoknak. Középiskolásoknak és egyetemistáknak. 0 forintos havi számlavezetési díj, Mastercard Standard főkártya.

UniCredit Prémium Banking prémium ügyfeleknek. Kényelmes és személyre szabott ügyintézés országszerte prémium ügyfeleknek. Az UniCredit Premium Banking szolgáltatás alappillére, hogy az ügyfél és személyes tanácsadója együtt találják meg az igényeknek leginkább megfelelő pénzügyi megoldást.

UniCredit számlacsomagok – Prémium Banking

Kényelmes és személyre szabott ügyintézés országszerte prémium ügyfeleknek. Az UniCredit Premium Banking szolgáltatás alapja, hogy az ügyfél és a tanácsadója együtt találják meg a legmegfelelőbb pénzügyi megoldást. Kinek szól az UniCredit Premium Banking szolgáltatás? Azoknak a leendő ügyfeleknek, akik széles körű, magas színvonalú banki szolgáltatást szeretnének, akik fontosnak tartják a kedvezményes számlavezetési és a minden igényt kielégítő befektetési szolgáltatásokat, aki személyes tanácsadást vennének igénybe befektetési döntésük meghozatalához, akik elvárják a rugalmas kiszolgálást és az időpont egyeztetést, és akik hisznek a hosszú távú bizalmi kapcsolatokban.

UniCredit számlanyitás – hogyan válasszunk?

Az UniCredit számlacsomagok összehasonlítása egy folyamat, ami megelőzi az igénylést. Számlacsomagot évekre igényelünk, ezért fontos, hogy mielőtt belevágunk, használjunk egy összehasonlító programot. A számlacsomag kalkulátor egy összehasonlító program. A kalkulátorral egyszerű a számlacsomagok összehasonlítása. A számlacsomag kalkulátor használata előtt érdemes végiggondolni, hogy miért van szükségünk számlacsomag igénylésére, és hogy mire fogjuk használni. Sok lehetőségünk van, számtalan számlacsomag közük választhatunk. Használjuk a számlacsomag kalkulátort, és megtaláljuk a nekünk valóban legmegfelelőbbet. A számlacsomagok összehasonlítása egyszerű. Végezzük el igénylés előtt.

UniCredit számlanyitás – miért az UniCredit Bank?

Miért az UniCredit Bankot válasszuk, ha bankszámlát szeretnénk nyitni? Hát ezért: mobilalkalmazási szolgáltatás, okos sor, online bankszámla nyitás, Unicredit mobil applikáció és internetbank is elérhető náluk, így könnyítve meg nekünk, hogy céljainkat gyorsan és egyszerűen érjük el. Az egyik legnagyobb bankként, stabil, nemzetközi háttérrel nyújt nekünk szolgáltatásokat. A kényelem és a fejlődés kéz a kézben jár náluk. Bankba járás helyett a telefonunkat használhatjuk. Együtt terveztük el, együtt valósítjuk meg – egy szimpatikus jelmondat, ami bizalmat ébreszt bennünk. Rábízhatjuk magunkat az UniCredit Bank szakértőire. Tudhatjuk, hogy végig mellettünk állnak. Egy támogató közegben, bizalommal intézhetjük pénzügyeinket. Az Unicredit Bank jó választás a jól képzett ügyintézői, kiváló termékei, a modern, az életünket megkönnyítő fejlesztései és a stabil pénzügyi háttere miatt.

Az UniCredit folyószámla – három elnevezés, egy tartalom

UniCredit számlacsomagok, UniCredit bankszámlák, UniCredit lakossági számlacsomagok. Három elnevezés, egy tartalom.

Az UniCredit számlacsomagok összehasonlítása szempontjából mindegy az elnevezés. Az UniCredit számlacsomagok magánszemély felhasználók számára lehetővé teszik az UniCredit online számlanyitás módot is. És az UniCredit számlavezetési díj igazán kedvező is lehet. Bármilyen elnevezéssel.

UniCredit netbank

Az UniCredit netbank, vagy más néven internetbank, egy olyan elektronikus szolgáltatás, ami lehetővé teszi a banki tranzakciók online indítását. A netbank lehetővé teszi a banki ügyfelek számára, hogy az interneten keresztül hozzáférjenek a számlájukhoz, és pénzügyi tranzakciókat hajtsanak végre, például egyenleget kérdezzenek le, átutalásokat kezdeményezzenek, számlákat fizessenek, és más banki szolgáltatásokat vegyenek igénybe.

A netbank használatához az ügyfél hozzáférést kap egy biztonságos webes felülethez, ahol be kell jelentkeznie a felhasználónevével és jelszavával. A netbank további biztonsági intézkedéseket is alkalmaz, például kétlépcsős azonosítást, ahol a netbank tulajdonosa egyedi kódot vagy azonosító eszközt kell használnia a bejelentkezéshez.

A netbank népszerű, mivel kényelmesen és időtakarékosan nyújt szolgáltatást az ügyfeleknek a banki ügyek intézésére. Az ügyfelek bármikor és bárhol hozzáférhetnek számlájukhoz, anélkül, hogy személyesen mennének be egy bankfiókba.

A netbank alkalmazása közben az internet biztonsági szabályok betartása kötelező, például erős jelszavak használata, a bejelentkezési adatok bizalmas kezelése, és a rendszeres ellenőrzés azért, hogy megvédjük személyes és pénzügyi adatainkat az illetéktelenektől.

UniCredit netbankra – jó nekünk?

Az UniCredit netbanknak számos szolgáltatása van, aminek a segítségével kényelmesen és hatékonyan intézhetjük a pénzügyeinket.

Az UniCredit netbank lehetővé teszi a bankszámlaegyenlegünk ellenőrzését, tranzakciók nyomon követését, és banki műveletek végrehajtását. Pénz helyezhető el vagy vehető ki a bankszámláról, átutalásokat is kezdeményezhetünk vagy befektetési számlát is kezelhetünk.

A netbank segítségével könnyen hozzáférhetünk a digitális számlánkhoz és kivonatokhoz. Nem kell papíralapú számlákat tárolni, és rendezhetőek a tranzakciók elektronikusan.

Az UniCredit netbank lehetővé teszi az utalások és a fizetések egyszerű kezelését. Gyorsan és könnyen utalhatunk pénzt számlára, például barátoknak vagy családtagoknak, vagy fizethetünk számlát online, például az internetes vásárlásoknál.

A netbank lehetőséget kínál, hogy beállítsuk az értesítéseket a számlánkkal kapcsolatos történésekre. Például értesítést kaphatunk a számlaegyenleg változásairól, a tranzakciókról vagy akár a késedelmes fizetésekről is.

A netbank lehetővé teszi, hogy online kommunikáljunk a bankkal, például üzeneteket küldjünk, segítséget kérjünk vagy kérdéseket tegyünk fel. Ez kényelmes alternatíva a hagyományos banki ügyintézéshez képest.

A netbank lehetővé teszi a befektetési számlák kezelését, és a befektetési portfólió nyomon követését. Követhetjük az értékpapírpiacot, vásárolhatunk és eladhat részvényeket, alapokat vagy más befektetési termékeket.

A netbank különböző biztonsági protokollokat alkalmaz, például erős titkosítást és kétlépcsős azonosítást. Ez növeli a pénzügyi adataink védelmét, és a biztonságot.

UniCredit netbank – jár a bankszámlához

Amikor számlacsomagot igényelünk az UniCredit Banknál, akkor azonnal felajánlják nekünk a netbankot is.

A netbank nem más, mint egy virtuális bankfiók a saját számlánkhoz. Ráadásul kényelmes és gyors. Utalás? Egyenleglekérdezés? Bankkártya? ATM kereső? Befektetés? Minden ott lesz a kezünkben. Bárhol és bármikor. Akár éjjel is.

Kedvező tranzakciós díjak, biztonság, gyorsaság, egyenleg, bankszámlakivonat. Minden van. Mégsem találunk valamit? Nem értünk valamit? Az ügyfélszolgálat segít.

És akinek a netbank nem elég, azoknak, akik a zsebükben akarják hordani a bankszámlájukat, azoknak ott van a mobilbank. A mobilalkalmazáshoz csak egy applikációt kell letölteni a telefonra.

UniCredit bankszámla kalkulátor

Mit érdemes tudnunk a saját folyószámlánkról?

A saját folyószámlánk egy kulcsfontosságú pénzügyi eszköz, amelyre a mindennapi pénzügyeink kezelésében támaszkodunk.

Fontos, hogy alaposan megismerjük és figyelemmel kísérjük a saját folyószámlánkra vonatkozó információkat. Néhány fontos dolog, amit érdemes tudnunk a saját folyószámlánkról:

Számlaszám és azonosító adatok: ismerjük meg a folyószámlánk számát és a hozzá tartozó azonosító adatokat, amelyekkel azonosítani tudjuk a számlánkat a banknál.

Számlatulajdonosok: tisztában kell lennünk azzal, hogy kik a számlatulajdonosok és/vagy az aláírók a számlán, és milyen jogosultságokkal rendelkeznek. Ez segíthet elkerülni az illetéktelen hozzáférést a számlánkhoz.

Számlatípus: ismerjük meg, hogy milyen típusú folyószámlát nyitottunk, és milyen szolgáltatásokat tartalmaz. A banki számlatípusok lehetnek például egyszerű folyószámla, megtakarítási számla vagy prémium számla.

Számlaegyenleg: figyeljük a számlaegyenleget, hogy mindig tisztában legyünk a rendelkezésünkre álló pénzösszeggel. Így elkerülhetjük a negatív egyenleget és az esetleges kellemetlen meglepetéseket.

Tranzakciók és kimutatások: rendszeresen nézzük át a számlatörténetünket és banki kimutatásainkat. Ez segíthet azonosítani az esetleges hibákat vagy visszaéléseket, és lehetővé teszi azt is, hogy ellenőrizzük a kiadásainkat.

Díjak és kamatok: ismerjük meg a folyószámlánkhoz kapcsolódó díjakat és kamatokat. Például ellenőrizzük, hogy milyen tranzakciós díjakat vagy havi számlavezetési díjakat számol fel a bank, és hogy milyen kamatot kapunk a folyószámlánkon lévő pénzünkre.

Eszközök és szolgáltatások: ha a bank kínál mobilbankot, internetbankot vagy egyéb eszközöket a számla kezelésére, használjuk ki ezeket az eszközöket. Segíthetnek a számla kezelésének kényelmesebbé tételében, és a tranzakciók gyorsabb végrehajtásában.

Biztonság: gondoskodjunk a számlánk biztonságáról. Használjunk erős jelszót az online hozzáféréshez, és ne osszuk meg a számlánkhoz kapcsolódó bizalmas információkat senkivel sem.

Fontos, hogy rendszeresen ellenőrizzük és tájékozódjunk a saját folyószámlánk állapotáról és a hozzá kapcsolódó információkról. Ha bármilyen kérdésünk vagy problémánk van a folyószámlával kapcsolatban, forduljunk a bank ügyfélszolgálatához, hogy segítséget kapjunk.

Hogyan használjuk a bankszámlánkat?

A bankszámla használata egyszerű, és a mindennapi pénzügyeink kezelésében nagyon fontos szerepet tölt be.

Néhány dolog, amik segítenek a bankszámla hatékony használatában:

 • Pénz befizetése: Az első lépés az, hogy a bankszámlánkra helyezzük a pénzt. Ez történhet készpénz befizetésével a bankfiókban vagy ATM-en keresztül, de egyre gyakoribbá válik az átutalások használata is.
 • Pénz kifizetése: Használjuk a bankszámlánkat a mindennapi költségek fedezésére. A bankszámla lehetővé teszi a vásárlásokat bankkártyával vagy az interneten keresztül, valamint készpénzfelvételt az ATM-ek segítségével.
 • Számlák kifizetése: A számlák kifizetése is egyszerűbbé válik a bankszámla segítségével. Állítsunk be csoportos beszedési megbízásokat, vagy használjunk az internetbankot az online számlafizetésekhez.
 • Számlatörténet ellenőrzése: Rendszeresen ellenőrizzük a bankszámlánk számlatörténetét és kimutatásait. Így nyomon követhetjük a tranzakcióinkat, és ellenőrizhetjük a kiadásainkat.
 • Pénzmozgások nyomon követése: Legyünk tudatában a bankszámlánkon lévő egyenlegnek, hogy elkerüljük a negatív egyenleget, és figyeljünk az esetleges visszaélésekre.
 • Díjak és kamatok figyelemmel kísérése: Győződjünk meg arról, hogy tisztában vagyunk a bankszámlánkhoz kapcsolódó díjakkal és kamatokkal. Néhány számlatípus esetén a kamat is járhat, például ha megtakarítási számlát használunk.
 • Mobilbank és internetbank használata: Ha a bankunk kínál mobilbankot vagy internetbankot, használjuk ezeket az eszközöket a számla kényelmes és gyors kezeléséhez. Az online eszközökön keresztül könnyedén átláthatjuk a számlatörténetünket, végrehajthatunk átutalásokat, és kezelhetjük a számlánkat.
 • Biztonság: Gondoskodjunk a bankszámlánk biztonságáról. Használjunk erős jelszót az online hozzáféréshez, és ne osszuk meg a számlánkhoz kapcsolódó bizalmas információkat senkivel sem.

A bankszámlánk megfelelő használata és rendszeres ellenőrzése segítenek abban, hogy pénzügyeink rendezettek legyenek, és ne kerüljünk nehéz helyzetbe a pénzügyeink kezelése során.

Rábízhatjuk másokra a bankszámlánk adatait?

A bankszámlánk adatai bizalmas és személyes információk, ezért nem ajánlott másokra bízni ezeket az adatokat.

A banki adatok védelme és biztonsága kulcsfontosságú, és csak azokkal kell megosztani, akiknek a számlához való hozzáférése szükséges, és megbízhatóan kezelhetik az információkat.

Fontos megjegyezni a következőket:

Soha ne osszuk meg a bankszámlánkhoz kapcsolódó bizalmas információkat ismeretlenekkel, akár személyesen, telefonon, e-mailben vagy bármilyen más formában. Bankok és pénzügyi intézmények soha nem fognak e-mailben vagy telefonon keresni bennünket a bankszámla adataink miatt. Ha valaki ilyen kéréssel fordul hozzánk, lehetőség szerint kerüljük megadni az adatokat, és konzultáljunk a bankunkkal vagy ügyfélszolgálattal.

Csak megbízható személyekkel osszuk meg a bankszámlánkhoz kapcsolódó adatokat, ha szükség van rá. Például ha közös számlát vezetünk a házastársunkkal vagy üzleti partnereinkkel, akkor az adatok megosztása szükséges lehet. Győződjünk meg arról, hogy ezek az emberek ismerik a bankszámla kezelésének felelősségét, és rendelkeznek az adatok biztonságos kezeléséhez szükséges ismeretekkel.

Használjunk erős jelszavakat és kétlépcsős azonosítást az online bankszámlához való hozzáféréshez. Ez segíthet megvédeni a bankszámla adatainkat az illetéktelen hozzáféréstől.

Ha valamilyen gyanús tranzakciót vagy tevékenységet tapasztalunk a bankszámlánkon, haladéktalanul értesítsük a bankot, és kérjünk segítséget.

Az adatvédelem és a bankszámla biztonságának fenntartása érdekében mindig legyünk óvatosak az információk megosztásakor, és csak a szükséges és megbízható személyekkel osszuk meg a bankszámlánk adatait. A felelős és óvatos hozzáállás segít megelőzni a pénzügyi csalásokat és az adathalászatot.

Hogyan lehet pénzügyileg nyereséges egy bankszámla?

A bankszámla pénzügyileg nyereséges lehet, ha a számlatulajdonos okos döntéseket hoz.

Néhány módja annak, hogy pénzügyileg nyereségesebbé tegyük a bankszámlánkat:

 • Kamatok kihasználása: Néhány bank kínál kamatot a bankszámlákon lévő pénzösszegre. A megtakarítási számla vagy folyószámla kamatozó változatának választása segíthet a pénzünket gyarapítani a banki kamatok révén.
 • Díjmentes számlavezetés: Néhány bank kínál díjmentes számlavezetést, különösen az elektronikus banki szolgáltatások igénybevételével. Válasszunk olyan számlatípust, ahol minimális vagy egyáltalán nincsenek számlavezetési díjak.
 • Elkerülni a túlzott költségeket: Figyeljünk a bankszámlánk használatával kapcsolatos költségekre, például a készpénzfelvételre és a tranzakciós díjakra. Kerüljük a felesleges költségeket, és válasszunk olyan banki szolgáltatásokat, amelyek segítenek minimalizálni a költségeket.
 • Rendszeres megtakarítások: Ha lehetőségünk van rá, rendszeresen takarítsunk meg pénzt.
 • Kamatozó betétek: A bankszámlánk mellett érdemes lehet kamatozó betéteket, befektetéseket is fontolóra venni, amelyek hosszú távon nagyobb hozamot hozhatnak.
 • Használjunk online banki eszközöket: Az internetbanki és a mobilbank használata lehetővé teszi a számlánk könnyebb és gyorsabb kezelését, valamint lehetőséget nyújt azonnali átutalásokra és tranzakciókra, ami csökkentheti az esetleges késedelmekből adódó költségeket.
 • Összpontosítsunk a költségvetésre: Készítsünk költségvetést és figyeljünk oda a kiadásainkra. Az okos pénzkezelés segít megelőzni a felesleges kiadásokat és az adósságokat.
 • Tájékozódjunk a bank ajánlatairól: Nézzünk körül és tájékozódjunk a különböző bankok és számlatípusok ajánlatairól. Győződjünk meg róla, hogy a választott számla megfelel az igényeinknek és a pénzügyi céljainknak.

Lényeges, hogy a bankszámla nem feltétlenül az egyetlen módja a pénzügyi nyereség elérésének. További befektetések, passzív jövedelemforrások és hatékony költségkezelés is hozzájárulhatnak a pénzügyi stabilitás és növekedés eléréséhez. Mindig érdemes egyénileg megvizsgálni a helyzetünket és pénzügyi céljainkat, és azoknak megfelelően kialakítani a pénzügyi stratégiánkat.

Milyen bankszámlához kapcsolódó szolgáltatást érdemes igénybe venni?

A bankszámlához kapcsolódó szolgáltatások közül számos lehetőség áll rendelkezésre, amelyek segíthetnek kényelmesebbé és hatékonyabbá tenni a pénzügyeink kezelését.

Az online banki szolgáltatások lehetővé teszik a számlatörténet ellenőrzését, átutalások végrehajtását, számlák kifizetését és egyéb pénzügyi tranzakciókat a kényelmes otthoni vagy mobil eszközről történő hozzáféréssel.

Beállíthatunk csoportos beszedési megbízásokat vagy rendszeres átutalásokat, hogy automatikusan kifizessük a rendszeresen ismétlődő számlákat.

Néhány bank lehetővé teszi a mobilfizetéseket, amelyekkel okostelefonunkat használhatjuk fizetésre érintés nélküli technológiával.

Ha az adott bankszámla típusa tartalmaz kamatmentes hitelkeretet, akkor ez lehetőséget nyújthat a rövid távú készpénzhiány fedezésére.

Több bank lehetőséget kínál az online számlakivonatok letöltésére, amelyek segíthetnek a papírmentes dokumentációban és a költségek csökkentésében.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Így kaphatod meg a hitelt

UniCredit számlacsomagok 2024 – Részletek és feltételek - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

UniCredit számlacsomagok 2024 – Részletek és feltételek - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

UniCredit számlacsomagok 2024 – Részletek és feltételek - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

UniCredit számlacsomagok 2024 – Részletek és feltételek - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

 • UniCredit Alapszámla
 • UniCredit Mobil Aktív Plusz számlacsomag
 • UniCredit Ikon Plusz számlacsomag
 • UniCredit Diákszámla Zéró
 • UniCredit Prémium Banking

Az UniCredit Bank egy univerzális kereskedelmi bank, és megbízható, régi szereplője a magyar pénzpiacnak. Amikor bankszámlát keres valaki, a legjobbat akarja megtalálni. És egy ismert pénzintézetnél akarja azt megnyitni. Nem véletlen, hogy sokan gondolnak először az UniCredit Bankra, ha bankszámlát szeretnének igényelni.

Az UniCredit számlacsomag nagyon jó. Tényleg. Az UniCredit számlacsomagok között biztosan van nekünk megfelelő.

Igen. Az UniCredit számlacsomagok online is igényelhetőek. Egyszerűen, gyorsan, otthonról. Online.

Igen. Az UniCredit számlacsomagok mellé igényelhetünk folyószámlahitelt.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Ezeket a dokumentumokat szerezd be az otthonfelújítási támogatáshoz

Újra lesz otthonfelújítási támogatás. A támogatás része egy kamatmentes hitel is, ennek az igényléséhez pedig, mint minden hiteligénylésnek, feltétele, hogy az igénylő benyújtsa a szükséges dokumentumokat. Szakértőink utánajártak, hogy milyen dokumentumokra kehet szükség, hogy gördülékenyen menjen az igénylés. Mutatjuk, hogy mik is ezek.

Tovább olvasom
Melyik állampapírral érhetjük el jelenleg a legmagasabb hozamot?

Az állampapírok az elmúlt év sláger befektetései voltak, idénre azonban már mérséklődtek az elérhető hozamok. Utánajártunk, hogy idén melyik állampapírral érhetjük el a legmagasabb hozamot, és azt is megmutatjuk, hogy mit gondolnak erről a befektetési formáról a befektetők és a szakértők.

Tovább olvasom
Így válaszd ki vállalkozóként a megfelelő lakossági hitelt

Vállalkozóként is igényelhető lakossági hitel. Ennek két oka lehet: egy lakossági hitel felhasználható a vállalkozás fejlesztéséhez vagy működéséhez, és egy vállalkozónak is szüksége lehet lakossági hitelre. De mennyire okoz nehézséget a jövedelem igazolása vállalkozóként? A lakossági hitelfelvétel vállalkozóként nehezebb lesz? Utánajártunk.

Tovább olvasom
Kik jogosultak a jelzáloghitel-elengedésre 2024-ben?

Idén is vannak népszerű és ismert otthonteremtési és családtámogatások. És vannak kevésbé ismertek is. Ilyen a jelzáloghitel elengedés. Mivel akár sok millió forintos támogatást is kaphatnak a gyermeket nevelők, ezért a szakértőink utánajártak, hogy kik jogosultak a jelzáloghitel elengedésre 2024-ben. Mutatjuk a részleteket.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával