Gyorskölcsön, azonnali megoldásra!

 

Gyorskölcsön, ahogy a nevében is benne van rövid idő alatt juthatunk, akár néhány órán belül megkaphatjuk az összeget. Sok esetben számíthat ugyanis, hogy mennyire gyorsan jutunk hozzá a szükséges pénzhez. Ha vásárolni szeretnénk valamit, például egy használt autót, amitől gyorsan szeretne megszabadulni a tulajdonosa és nagyon olcsón árulja, előfordulhat, hogy pont elviszi előlünk valaki. Gyorskölcsönnel ez elkerülhető!

Sajnos gyakran előfordul, hogy viszonylag gyorsan van szükségünk egy kisebb-nagyobb összegre, ami nem áll rendelkezésünkre. A váratlan kiadás bárhonnan jöhet, és ha nincsen rá megtakarításunk, se időnk a gyűjtögetésre, esetleg egy gazdag nagybácsink, akkor bizony sokszor a hitelfelvétel az egyetlen megoldás.

Gyorskölcsönre van szüksége? Jó helyen jár! Honlapunkon gyorsan választhat az elérhető ajánlatok között, és akár már néhány órán belül rendelkezésére állhat a szükséges összeg! Hasonlítsa össze a bankok ajánlatait egy helyen, kényelmesen!

 

Mit kell tudni a gyorskölcsönről

 

A gyorskölcsön összegének a meghatározását a jövedelmünk határozza meg. Mindenféleképpen számolnunk kell azzal, hogy a nettó kerestünk 50%-át nem haladhatja meg a törlsztőrészlet nagyság. A bankok különböző ajánlatokat kínálnak, van olyan bank, ahol már 7 millió forint személyi kölcsönt is igényelhetünk, de általában a gyorskölcsön felvételét 100.000 ft - 3.000.000 ft -ig határozzuk meg. 

 

Milyen dokumentumokat kell benyújtani a gyorskölcsön igényléséhez?

 

Természetesen szükség lesz a személyes okmányokra (személyi igazolvány, lakcímkártya, adókártya), ezen kívűl szükséged lesz még jövedelmi adatok igazolására. 
Ezt munkáltatói igazolással vagy 3 és 6 havi bankszámlakivonattal kell igazolni a bankrészére.

 

Gyorskölcsön igénylési lehetőségek

 

A legegyszerűbb igénylési folyamat, hogy online adjuk le kérelmünket és ígénybe vesszük hozzá az otthoni szolgáltatást, természetesen ennek külön díja van. Több esetben nagy segítség lehet az otthoni szolgáltatás, olyan igénylők számára, akik mozgáskorlátozottak vagy egyszerűen kényelmi szempontból szeretnék kihasználni ezt a lehetőséget. 

Az online igénylés esetén, kölcsönkérelmünket egyszerűen a bank felületén leadhatjuk az igényt és pozitív bírálat esetén pár órán belül már kezünkben lehet a kölcsön. 

 

 

Egy helyen összehasonlíthatod a bankok aktuális személyi kölcsön ajánlatait!

 

Tanácstalan vagy? Nincs időd foglalkozni a hitelügyintézéssel? Mi szívesen segítünk szaktanácsadással és hitelének teljes körű ügyintézésével egyaránt.

 

Ismerkedjen meg velünk!