Gyorskölcsön, azonnali megoldásra!

 

Gyorskölcsön, ahogy a nevében is benne van rövid idő alatt juthatunk, akár néhány órán belül megkaphatjuk az összeget. Sok esetben számíthat ugyanis, hogy mennyire gyorsan jutunk hozzá a szükséges pénzhez. Ha vásárolni szeretnénk valamit, például egy használt autót, amitől gyorsan szeretne megszabadulni a tulajdonosa és nagyon olcsón árulja, előfordulhat, hogy pont elviszi előlünk valaki. Gyorskölcsönnel ez elkerülhető!

Sajnos gyakran előfordul, hogy viszonylag gyorsan van szükségünk egy kisebb-nagyobb összegre, ami nem áll rendelkezésünkre. A váratlan kiadás bárhonnan jöhet, és ha nincsen rá megtakarításunk, se időnk a gyűjtögetésre, esetleg egy gazdag nagybácsink, akkor bizony sokszor a hitelfelvétel az egyetlen megoldás.

Gyorskölcsönre van szüksége? Jó helyen jár! Honlapunkon gyorsan választhat az elérhető ajánlatok között, és akár már néhány órán belül rendelkezésére állhat a szükséges összeg! Hasonlítsa össze a bankok ajánlatait egy helyen, kényelmesen! Igényelj gyorskölcsönt egyszerűen, kattints ide. 

 

Mit kell tudni a gyorskölcsönről

 

A gyorskölcsön összegének a meghatározását a jövedelmünk határozza meg. Mindenféleképpen számolnunk kell azzal, hogy a nettó kerestünk 50%-át nem haladhatja meg a törlsztőrészlet nagyság. A bankok különböző ajánlatokat kínálnak, van olyan bank, ahol már 7 millió forint személyi kölcsönt is igényelhetünk, de általában a gyorskölcsön felvételét 100.000 ft - 3.000.000 ft -ig határozzuk meg. 

 

Milyen dokumentumokat kell benyújtani a gyorskölcsön igényléséhez?

 

Természetesen szükség lesz a személyes okmányokra (személyi igazolvány, lakcímkártya, adókártya), ezen kívűl szükséged lesz még jövedelmi adatok igazolására. 
Ezt munkáltatói igazolással vagy 3 és 6 havi bankszámlakivonattal kell igazolni a bankrészére.

 

Gyorskölcsön igénylési lehetőségek

 

A legegyszerűbb igénylési folyamat, hogy online adjuk le kérelmünket és ígénybe vesszük hozzá az otthoni szolgáltatást, természetesen ennek külön díja van. Több esetben nagy segítség lehet az otthoni szolgáltatás, olyan igénylők számára, akik mozgáskorlátozottak vagy egyszerűen kényelmi szempontból szeretnék kihasználni ezt a lehetőséget. Partnerünknél érdekes információkat olvashatsz a gyorskölcsönökkel kapcsolatosan, itt.

Az online igénylés esetén, kölcsönkérelmünket egyszerűen a bank felületén leadhatjuk az igényt és pozitív bírálat esetén pár órán belül már kezünkben lehet a kölcsön. 


A gyorskölcsön egyfajta személyi kölcsön, aminek legfontosabb jellemzője a rövid átfutási idő. Az igénylése online történik, és általában egy nap alatt folyósításra is kerül az igényelt hitelösszeg, de vannak olyan bankok is, ahol ez az idő kevesebb, mint egy óra; persze csak a feltételek maradéktalan teljesülése esetén.

A személyi kölcsönökhöz képest jóval alacsonyabb össze: tízezer forinttól maximum 1.000.000 forintig. A futamidő is rövid, többnyire 1-2 év, de bankonként eltérő.

Betűszó, a Teljes Hiteldíj Mutató rövidítése. Azt mutatja meg, hogy egy év alatt a tőkén túl mekkora összeget kell visszafizetni az adott hitelnél. A THM a kamatból, a kezelési költségből, az értékbecslés, az ingatlan-nyilvántartási eljárás, a helyszíni szemle és a bankszámlavezetés díjából áll.

Igen, ugyanazok, mint a személyi kölcsönnél, vagyis folyósítási, elő- és végtörlesztési, szerződésmódosítási és számlavezetési díj, illetve az egyéb szolgáltatások díja.

Mivel a gyorskölcsön alapvetően személyi kölcsön, ugyanazokat, vagyis személyazonosító okmányt (személyi igazolvány, jogosítvány, vagy útlevél), lakcímkártyát, jövedelemigazolást és bankszámlakivonatokat.

A legtöbb esetben online, vagyis a választott bank honlapján keresztül, videós azonosítás segítségével, majd a szükséges dokumentumok feltöltésével. A folyósítás utalással történik, de létezik készpénzes lehetőség is.

Akkor nem kaphatsz gyorskölcsönt, ha

  • szerepelsz a KHR listán
  • a jövedelmed nem éri el az elvárt szintet
  • a jövedelmed nem igazolható
  • nincs meg az elvárt munkaviszonyod
  • az életkorod nem esik a bank által megszabott határok közé
  • nincs magyarországi lakcímed

A késedelmes fizetés késedelmi kamatot von maga után, nemfizetés esetén pedig a szerződés szerinti időpontban a bank felmondja a hitelszerződést, és a teljes hitelösszeg esedékessé válik.

Load More