Erste Számlacsomagok 2024 – Kalkulátor és feltételek

Unicredit

Mobil Aktív Plusz számlacsomag

Most akár 35.000 Ft jóváírással*

Számlavezetési díj 363 Ft
Választható kártya Mastercard
Igénylési feltételek
Részletek
Jogi információ

- promóció -

granitbank

Gránit Kamat Plusz számlacsomag

Szelfivel most 40 000 Ft jóváírással!*

Számlavezetési díj 0 Ft
Választható kártya Mastercard
Igénylési feltételek
Részletek
Jogi információ

- promóció -

ERSTE

Erste Egyszámla Díjcsomag

Bankolási szokások alapján választható kedvezmény

Számlavezetési díj 280 Ft
Választható kártya Visa, Mastercard
Igénylési feltételek
Részletek
Jogi információ
Jelenleg nálunk nem elérhető

- promóció -

Erste számlacsomagok

 • Az Erste Bank George Számlája egyedülálló, innovatív termék az ügyfélbarát megoldásaival.
 • Erste számlacsomagok – Erste Egyszámla díjcsomag. Erste Egyszámla díjcsomag esetén jövedelemmel vagy kártya használattal csökkenthető a havi díj, és a pénzügyi szokásaink szerint választhatunk kedvezményt. Több számlát is lehet nyitni díjcsomagon belül ugyanazért a havi díjért. A George Web és a George Applikáció az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatása természetesen elérhető.
 • Erste Egyszámla nyugdíjas díjcsomag. Erste Egyszámla nyugdíjas díjcsomagnál jövedelemmel vagy kártya használattal csökkenhet a havi kiadásunk, és a pénzügyi szokások alapján kapunk kedvezményt. Több számlát is lehet nyitni díjcsomagon belül ugyanazért a havi díjért. A George Web és a George Applikáció az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás természetesen elérhető.
 • Erste Privilégium „X” díjcsomag. Erste Privilégium „X” díjcsomag, akár nulla forintos havi számlavezetési díjjal, és akciós átutalási megbízással.
 • Erste Diák Egyszámla. Erste Diák Egyszámla akár 0 forint havi díj 14-től 26 éves korig, elektronikus számlakivonat igénylésekor. Havi két ingyenes készpénzfelvétel 16 éven felülieknek. Ingyenes belföldi és külföldi vásárlás betéti vagy hitelkártyával.
 • Erste Cseperedő bankszámla. Erste Cseperedő bankszámla már hat éves kortól. Szülői felügyelet, bankkártya, ingyenes számlavetéssel, akár megtakarításra is.
 • Erste Devizaszámla. Az Erste Devizaszámla elérhető devizanemei: EUR, USD, GBP, CHF és CAD. Akár sok devizaszámlát is nyithatunk a díjcsomagon belül változatlan a havidíjért. Az Erste Devizaszámlánkhoz kérhetünk bankkártyát is.

Kiemelt ügyfeleknek az Erste Word számlacsomag és az Erste Private Banking számlacsomag érhető el, különleges szolgáltatásokkal.

Az Erste számlacsomagok összehasonlítása

Az Erste Bank számlacsomagok kiválasztásnak folyamatában az első lépés az összehasonlítás. A legjobb bankszámla megtalálása egy felméréssel kezdődik: mit várunk egy bankszámlától? Mit tudjon? Milyen tulajdonságai legyenek?

Ha ezeket a kérdéseket megválaszoltuk önmagunknak, akkor a díjak és szolgáltatások alapján jöhet az összehasonlítás. Az Erste bankszámlák sokoldalúak, biztosan találunk közte olyat, ami megfelel nekünk, ami passzol a pénzügyi szokásainkhoz. Vannak olyan Erste díjcsomagok, amik kedvezményekkel csábítják az igénylőket.

Ezeket a kedvezményeket érdemes igénybe venni. Az Erste lakossági számlacsomagok kifejezetten magánszemélyek igényeire lettek szabva. Az Erste számlacsomagok magánszemély felhasználóknak készültek olyan módon, hogy felmérték az ügyféligényeket, hogy a legjobbat alkossák meg.

Így az Erste számlanyitás után egy tökéletes számlacsomag tulajdonosa lehet az igénylő. Mint az Erste privilégium 2.0 díjcsomag. Egy Erste folyószámla tökéletes választás lehet számunkra. Akár online is. Hiszen az Erste online számlanyitás tovább egyszerűsíti a számlanyitás folyamatát.

Erste bank lakossági folyószámla díjak

Az Erste Bank lakossági folyószámla díjai a következőkből tevődnek össze:

 • Bankkártya díjak: a bankkártya díjai a kártya típusától függően változnak.
 • ATM használati díjak: Az ATM használati díjak az ATM tulajdonosától (bank) függően változhatnak.
 • Készpénz befizetési díjak: a készpénz befizetési díjak a bankfióktól függően változhatnak.
 • Készpénz kivételi díjak: a készpénz kivételi díjak a bankfióktól és az ATM tulajdonosától függően változhatnak.
 • Számlakivonat díjak: a számlakivonat díja akár ingyenes is lehet (elektronikusan).
 • Értesítés díjak.
 • Tranzakciós díjak: a tranzakciós díjak számlacsomagonként változhatnak.
 • Számlavezetési díj: ez lehet havi, negyedéves vagy éves díj azért, hogy a bank fenntartsa a számlánkat.
 • Egyéb díjak: különféle további díjakat is felszámolhatnak, például a számlakivonat másolatáért, az internetes banki szolgáltatásokért vagy egyenleglekérdezésért.

A díjak aktuális mértékéről a bank honlapján tájékozódhatsz.

Erste számlacsomagok bankkártyával

A bankszámlánk mellé való bankkártya igénylésnek számos előnye lehet, amelyek megkönnyítik és kényelmessé teszik mindennapi pénzügyeink kezelését.

 • Készpénz nélküli fizetés: a bankkártya lehetővé teszi a készpénz nélküli fizetést. Sok üzlet elfogadja a bankkártyákat, így nem kell mindig készpénzt magunknál tartanunk, ami biztonságosabbá teszi a pénzkezelést.
 • Kényelmes vásárlás az interneten: a bankkártya lehetővé teszi az online vásárlást, és a számos online szolgáltatás igénybevételét, amelyekhez kártyás fizetésre van szükség.
 • ATM használat: a bankkártyával hozzáférhetünk az ATM-ekhez (Automated Teller Machine), így bármikor és bárhol készpénzt vehetünk fel a bankszámlánkról.
 • Elfogadás világszerte: a legtöbb bankkártya Visa vagy Mastercard logóval rendelkezik, amelyek világszerte elfogadottak. Így a bankkártya használatával akár külföldön is egyszerűen és kényelmesen fizethetünk.
 • Pénzügyi biztonság: ha elveszítjük a készpénzünket, nehéz lehet visszakapni, de a bankkártyával kapcsolatosan a bankok biztosítják a pénzügyi biztonságot, és a kártya elvesztése vagy lopása esetén csak korlátozott a felelősségünk.
 • Nyomon követés: a bankkártya segít nyomon követni a pénzügyeinket. Az összes tranzakció rögzítésre kerül a bankszámlánkon, így könnyen ellenőrizhetjük a kiadásainkat és a bevételeinket.
 • Bankszámla online kezelése: bankkártyával lehetőségünk van az online bankolásra, ami megkönnyíti a bankszámla kezelését, például az utalások indítását, a számlák befizetését és az egyenleglekérdezést.

A bankkártya felelősségteljes használatakor fontos, hogy elkerüljük a túlzott eladósodást vagy a visszaéléseket. Mindig kövessük nyomon a tranzakcióinkat és az egyenlegünket, és a biztonság érdekében vigyázzunk a kártyánkra és a PIN kódunkra. Ha problémák merülnek fel a bankkártyánkkal kapcsolatban, azonnal értesítsük a bankot, hogy intézkedhessenek a helyzet megoldása érdekében.

Erste bankszámla kalkulátor

Erste számlacsomagok folyószámlahitellel

A bankszámlánk mellé folyószámlahitel igénylésének sok oka lehet, azonban fontos megjegyezni, hogy a folyószámlahitel felvétele felelősségteljes döntést igényel, és csak akkor érdemes megfontolni, ha valóban szükségünk van rá, és biztosak vagyunk abban, hogy képesek leszünk azt visszafizetni.

Miért jó egy folyószámlahitel?

Ha váratlan kiadások merülnek fel, például orvosi ellátás vagy autójavítás miatt, és nincs elegendő megtakarításunk, a folyószámlahitel segíthet az azonnali pénzügyi teher enyhítésében.

A folyószámlahitel olyan hiteltermék, amelyet folyamatosan igénybe lehet venni a hitellimittől függően. Ez rugalmasságot biztosít, használhatjuk, amikor szükségünk van rá, és csak a ténylegesen felvett összeg után fizetünk kamatot.

Ha az adott hónapban nem tudtuk rendezni a számláinkat, és azokra már magas kamatokat számítottak fel, a folyószámlahitel felvétele lehetőséget adhat arra, hogy ne csússzunk még mélyebbre a tartozásba, és elkerüljük a késedelmi díjakat.

A folyószámlahitelnek felelősségteljes és időben történő visszafizetése segíthet építeni a hitelképességünket, ami a jövőbeni nagyobb hitelösszegek (pl. autóhitel, lakáshitel) igénylésénél előnyös lehet.

Mielőtt folyószámlahitel igénylése mellett döntünk, fontos alaposan átgondolni és megvizsgálni a hitel feltételeit és kamatokat.

Győződjünk meg arról, hogy képesek leszünk kényelmesen törleszteni a havi részleteket, és ne terheljük túl magunkat a hitelfelvétellel. A felelősségteljes pénzügyi döntések meghozatalához érdemes lehet konzultálni egy pénzügyi tanácsadóval, aki segít megérteni a hitel feltételeit és az azzal járó kockázatokat.

Erste számlacsomagok online

Számos oka van annak, hogy miért érdemes bankszámlát online nyitni.

Az online bankszámla nyitása egyszerű és gyors folyamat. Csak néhány adat megadásával és néhány dokumentum feltöltésével megnyithatod a bankszámládat otthonról, anélkül, hogy el kellene menned a bankfiókba.

Az online bankszámlák gyakran olcsóbbak, mint a hagyományos bankszámlák. Ez azért van, mert a bankok nem költenek annyi pénzt fiókok fenntartására és banki alkalmazottakra.

Az online bankszámlák nagyon kényelmes megoldást jelentenek. Bármikor és bárhonnan hozzáférhetsz a bankszámládhoz, és végezheted a banki műveleteket, az interneten keresztül.

Az online bankszámlák biztonságosak. A bankok a legújabb biztonsági technológiákat használják az online bankszámlák védelmére.

Ha még nincs bankszámlád, érdemes online nyitni egyet. Az online bankszámlák számos előnnyel járnak, és segíthetnek a pénzügyeid kezelésében, és a pénzed biztonságban tartásában.

Ötletek az online számlanyitáshoz

 • hasonlítsd össze a különböző bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbb ajánlatot
 • fontos, hogy a bank rendelkezzen OBA általi biztosítással
 • fontos, hogy a bank jó ügyfélszolgálattal rendelkezzen
 • fontos, hogy a bank olyan szolgáltatásokat nyújtson, amelyek megfelelnek az igényeidnek.

Ha már megvan az online bankszámlád, fontos, hogy helyesen használd!

 • tartsd naprakészen a számlaegyenlegedet
 • ne használd a bankszámlát olyan célokra, amelyekre nem tervezed
 • ha bármilyen kérdésed van, fordulj a bankodhoz

Egy vagy több bankszámlánk legyen?

Az, hogy egy vagy több bankszámlád legyen, számos tényezőtől függ, például az életmódodtól, a költési szokásaidtól és a pénzügyi céljaidtól.

Ha egyszerű pénzügyi szokásaid vannak, és nem sok banki tranzakciót végzel, akkor egy bankszámlával is megelégedhetsz. Azonban, ha aktívan használod a bankszámládat, és sok banki tranzakciót végzel, akkor érdemes lehet több bankszámlát nyitni.

Ha van rendszeres jövedelmed, és rendszeresen fizetsz számlákat, akkor egy bankszámla elegendő lehet számodra. Ha azonban van egy havi költségvetésed, és szeretnéd nyomon követni a kiadásaidat, akkor érdemes lehet egy külön bankszámlát nyitni a költségeidhez. Ez segíthet abban, hogy nyomon kövesd a pénzedet, és elkerüld a túlköltést.

Ha van egy pénzügyi célod, például egy lakásvásárlás vagy egy nyugdíjcél, akkor érdemes lehet egy külön bankszámlát nyitni a célodhoz. Ez segíthet abban, hogy elkülönítsd a pénzedet a célodtól, és motiváljon a célod elérésében.

Végső soron az, hogy egy vagy több bankszámlád legyen, rajtad múlik. Fontos, hogy mérlegeld az igényeidet és a céljaidat, mielőtt döntést hozol.

A bankszámlák számának kérdése egyéni pénzügyi helyzetünktől és preferenciáinktól függ. Nincs egyetlen helyes válasz erre a kérdésre, mivel mindenkinek más lehetnek az igényei és a céljai. Vannak azonban olyan okok, ami miatt érdemes több bankszámlát nyitni.

Ha jó pénzügyi szervezettséggel rendelkezünk, és könnyen tudjuk kezelni a pénzügyeinket egyetlen bankszámlán, akkor egy számla is elegendő lehet számunkra. Ebben az esetben a bankszámla kiválasztása és kezelése egyszerűbb lesz.

Ha szeretnénk elkülöníteni a különböző pénzügyi célokat, például a mindennapi kiadásokat, megtakarításokat vagy utazásra szánt összeget, akkor több bankszámla nyitása hasznos lehet. Így könnyebben nyomon követhetjük a különböző célra szánt összegeket, és elkerülhetjük az összekeveredést.

Különböző pénzintézetek különböző előnyöket és ajánlatokat kínálhatnak. Ha több bankszámlát nyitunk különböző bankoknál, akkor lehetőségünk van kihasználni az adott bankok szolgáltatásait és kedvezményeit, amelyekkel megtakarítást érhetünk el a díjakon vagy kamatokon.

Vésztartalék számla. Sok pénzügyi tanácsadó azt javasolja, hogy nyissunk vésztartalék számlát, amelyet váratlan kiadásokra, sürgős helyzetekre tartalékolhatunk. Egy külön bankszámla erre a célra segíthet biztosítani, hogy ez a pénz ne legyen könnyen hozzáférhető mindennapi kiadásainkhoz képest.

Lényeges, hogy több bankszámla fenntartása növelheti az adminisztrációt és a bankszámla díjakat, így mindig érdemes alaposan átgondolni, milyen célokra szeretnénk a számlákat használni, és mennyire kényelmes az adott számú számla kezelése.

Ezenkívül érdemes összehasonlítani a különböző bankok és számlatípusok ajánlatait, hogy megtaláljuk a számunkra legkedvezőbb lehetőséget. Egy pénzügyi tanácsadó is segíthet abban, hogy a saját helyzetünkhöz és céljainkhoz legmegfelelőbb döntést hozzuk meg.

Mi az, amit egy bankszámláról érdemes tudni? – főleg a sajátunkról

Egy bankszámláról az alábbi fontos információkat érdemes megemlíteni, amelyek segítenek megérteni a bankszámla jellemzőit és használatát. Főleg a sajátunkat.

 • Bankszámla típusa: fontos megemlíteni, hogy a bankszámla milyen típusú (pl. folyószámla, megtakarítási számla, deviza számla). A különböző típusú számlák más funkciókkal és feltételekkel rendelkezhetnek.
 • Bankszámla száma: a bankszámla azonosításához szükség van a bankszámla számára, amelyet a bank ad meg nekünk a számlanyitáskor.
 • Bank neve és címe: fontos tudni, hogy melyik banknál vezetünk bankszámlát, és melyik bankfiókban nyitottuk meg a számlát.
 • Bankszámla tulajdonosa: a bankszámla tulajdonosának nevét és azonosító adatait (pl. személyi igazolvány száma, adóazonosító szám) érdemes ismerni.
 • Bankszámla egyenlege: a számlán lévő aktuális egyenleg fontos információ, ami segít nyomon követni a rendelkezésre álló pénzösszeget.
 • Tranzakciós díjak és költségek: érdemes elmondani, hogy milyen díjak és költségek merülhetnek fel a bankszámla használatakor, például számlavezetési díj, tranzakciós díj, készpénzfelvételi költségek.
 • Online banki hozzáférés: ha rendelkezésre áll, érdemes elmondani, hogy van-e lehetőségünk az online banki hozzáférésre, és hogyan tudunk belépni a bankszámlánkra az interneten keresztül.
 • Tranzakciós korlátozások: néhány bankszámla korlátozásokkal rendelkezhet a napi tranzakciók számára vagy az egyes tranzakciók összegére vonatkozóan. Ezeket az információkat érdemes ismerni, hogy egy fizetéskor ne kerüljünk abba a helyzetbe, hogy bár van pénzünk, a korlátozás miatt mégsem tudunk fizetni.
 • Bankkártyák: ha kapcsolódó bankkártyák is vannak a számlához, akkor érdemes elmondani, hogy milyen típusú kártyákhoz van hozzáférésünk, és mire használhatjuk azokat.
 • Számlakivonatok: Érdemes említést tenni arról, hogy a bank milyen rendszerességgel küld számlakivonatokat, illetve van-e lehetőségünk elektronikusan megtekinteni a számla aktivitását és tranzakciókat.

A fenti információk segítenek megérteni a bankszámlánk jellemzőit és használatát, és fontosak ahhoz, hogy felelősségteljesen és hatékonyan kezeljük a pénzügyeinket.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Így kaphatod meg a hitelt

Erste Számlacsomagok 2024 – Kalkulátor és feltételek - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Erste Számlacsomagok 2024 – Kalkulátor és feltételek - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Erste Számlacsomagok 2024 – Kalkulátor és feltételek - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Erste Számlacsomagok 2024 – Kalkulátor és feltételek - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

Erste Bank George Számla, Erste Egyszámla díjcsomag, Erste Egyszámla nyugdíjas díjcsomag, Erste Privilégium „X” díjcsomag és Erste Cseperedő bankszámla.

Egy igazán különleges számlacsomag az Erste Banktól. Aminek neve is van. Érdemes választani, hiszen George segít.

Lehetséges. Igényelhetünk számlacsomagot hagyományos módon a bankfiókban, és online is. Ahogy csak szeretnénk.

Az Erste Bank egy univerzális kereskedelmi nagybank, ami meghatározó szereplője a magyar pénzpiacnak. Olyan, mint egy régi barát, akitől tanácsot kérhetünk, és aki tud is segíteni. Az Erste Banknál sokféle számlacsomag közül lehet választani, biztosan van mindenki számára megfelelő konstrukció. De milyen a megfelelő Erste számlacsomag? Nem kell érte sokat fizetni. Az Erste Bank számlacsomag kiváló megoldás lehet egy terv megvalósításához. Az Erste Bank támogatja az igénylőt, hogy elérje a célját, és az élete teljesebbé és szebbé váljon. Amikor bankszámlát keresünk, a legjobbat akarjuk megtalálni. És egy elismert pénzintézetnél akarja azt vezetni. Nem véletlen, hogy sokan gondolnak először az Erste Bankra, ha bankszámlát szeretnének nyitni.

Igen, lehet. Az Erste teljes körű banki szolgáltatást nyújt az ügyfeleinek.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Júniusban indul az új otthonfelújítási program: ismerd meg a részleteket!

Lakásfelújítást tervezők, felkészülni! Indul az új otthonfelújítási program. Akár 6 millió forintot is kaphatunk kedvezményes kölcsön és vissza nem térítendő támogatás formájában. És bár önerőre is szükség lesz, a lehetőség adott. A júniusban induló program részleteit fokozatosan ismerhetjük meg. Mutatjuk, mit tudunk eddig.

Tovább olvasom
Lakáshitel kisokos: Rövid vagy hosszú futamidő a jobb választás?

Az otthonvásárlás egyik legnagyobb kihívása az lehet, hogy milyen típusú lakáshitelt válasszunk. Az egyik legfontosabb döntés, amit ebben az összefüggésben kell meghoznunk, az a futamidő hossza. Rövid vagy hosszú futamidővel érdemes-e vállalni a hitelt? Melyik a megfelelő választás? Utánajártunk, és megvizsgáltuk a két lehetőség előnyeit és hátrányait, hogy segítsünk a legjobb döntés meghozatalában. Szakértőnk cikke.

Tovább olvasom
Fizetési kérelem küldése mostantól mindenkinek lehetőség!

A fizetési kérelem egy modern és egyszerű pénzügyi megoldás. Kevesen ismerik és használják, pedig már minden banknak elérhetővé kell tennie ezt a szolgáltatást. De mi az a fizetési kérelem? Mire jó? Kinek érdemes használni? Minden felmerülő kérdésre válaszolunk.

Tovább olvasom
Hogyan válasszunk bankszámlát nyugdíjasként?

Nyugdíjasként is jó, ha van bankszámlánk. Egy bankszámla sok mindenre jó lehet. De mire használhatjuk nyugdíjasként a bankszámlánkat? Érdemes nyitni? Hogyan válasszuk ki a legjobbat? Pénzügyi szakértőink cikke.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával