MBH Személyi Kölcsön 2024 – Kalkulátor a legjobb ajánlatért

MBH

Extra Plus Személyi Kölcsön

7 millió Ft-ig online is igényelhető

THM 12,9% - 14,0% Kamat: 11,99% - 12,99%
Futamidő 12 - 84 hó
Hitelösszeg 500.000 - 10.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

MBH

MBH Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

7 millió Ft-ig online is igényelhető

THM 16,9% Kamat: 15,49%
Futamidő 12 - 84 hó
Hitelösszeg 500.000 Ft - 7.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

Hol találhatunk igazán jó személyi kölcsönöket?

Igazán jó személyi kölcsönöket az MBH Banknál találhatunk. De honnan tudhatjuk, hogy megtaláltuk a legjobbat? Amikor személyi kölcsön igénylése mellett dönt valaki, rákereshet a személyi kölcsön szóra az interneten. Ezután akár hátra is dőlhet, hiszen ömleni fognak rá a hirdetések, és jobbnál jobb ajánlattal kecsegtetik. Ez még jól is jöhet, mert talán olyan ötleteket is kaphat az érdeklődő, amire addig nem is gondolt. Az interneten keresni jó ötlet, gyors és egyszerű megoldás, és ahogy írtuk, a keresés után még számtalan hirdetéssel lehet találkozni.

Igazán jó személyi kölcsönök az MBH Banktól

Személyesen is lehet jó személyi kölcsönt keresni. Be kell menni a bankfiókba, és elmondani, hogy mit szeretnénk. A banki ügyintéző tanácsot is adhat a legjobb kölcsön kiválasztásához. Az ügyintéző elmondja a lehetőségeket, és segíthet mérlegelni az előnyöket és hátrányokat. Ez egy pénzügyeihez kevésbé értő igénylőnek jó lehet, de időigényes, és utazni is kell hozzá.

Megkérdezhetjük a szomszédunkat vagy a barátainkat is. Ezt a megoldást a szakértők nem tarják megfelelőnek.

Hitelkalkulátor is igénybe vehető a kereséshez. Mik a MBH személyi kölcsön kalkulátor használatának előnyei?

 • Nem kell utazni ahhoz, hogy a legjobb hitelkonstrukció kiválasztható legyen.
 • Nem kell parkolóhelyet keresni a bankfiók előtt, nem kell sorban állni.
 • Otthonról elvégezhető a keresés.
 • Minden hitel megtalálható egy helyen.
 • Számtalan adat elérhető a hitelekről. (kamat, THM, teljes visszafizetendő összeg)
 • Összehasonlíthatóak a konstrukciók.
 • Egyszerű és gyors.
 • Tévedés kizárva. Egy program segít a keresésben.

MBH Bank Plus személyi kölcsönök

Az MBH Bank számos személyi kölcsönt kínál. Ezek közül néhányat Plus alnéven. A Plus elnevezés mögött minden esetben ugyanaz a tartalom áll.

A Plus konstrukciót az veheti igénybe:

 • akinek MBH Bank forint bankszámlája van (vagy nyit egyet igényléskor), és a kölcsön futamideje alatt vállalja, hogy ezen a számlán havonta jóváírásra kerül a rendszeres havi jövedelmével egyező mértékű összeg, de legalább a választott konstrukció szerint elvárt minimum összeg
 • és aki a kölcsön törlesztését erről a bankszámláról utalja el.

Aki rendelkezik MBH Bank forint alapú folyószámlával, és vállalja a fentieket, az nagymértékű kamatkedvezménnyel igényelhet személyi kölcsönt.

A kamatkedvezmény miatt érdemes megfontolni a számlanyitást, hiszen az is igényelhet Plus személyi kölcsönt, aki csak az igényléssel egy időben nyit folyószámlát magának.

MBH Bank Start személyi kölcsön és Start Plus személyi kölcsön

A Start és a Start Plus személyi kölcsönök esetében akár 8 millió forintot is igényelhetünk (a minimális hitelösszeg 500 ezer forint). A futamidő egy és hét év között lehet. 12 és 84 hónap között lehet kiválasztani az ideális futamidő hosszt. Törleszteni állandó átutalási megbízással, csoportos beszedési megbízással, vagy postai csekken lehet. (a Plus konstrukcióban csak elektronikus módon lehet fizetni, nincs lehetőség csekkes befizetésre). Plus konstrukcióban a THM jelentősen alacsonyabb, ehhez azonban teljesíteni kell az előző bekezdésben leírt feltételeket.

 • Minden nagykorú magyar állampolgár igényelheti, de 21 év alatt és 66 év felett elvárt életkorú társigénylő bevonására van szükség.
 • Az igénylő nem szerepelhet a KHR negatív adóslistáján.
 • Állandó magyarországi, bejelentett lakcímmel kell rendelkeznie az igénylőnek.
 • Külföldi állampolgár csak magyar társigénylővel együtt kaphatja meg a kölcsönt.
 • Nyugdíjasok, vállalkozók és alkalmazottak is igényelhetik. Vállalkozni egy éve, míg dolgozni fél éve kell az igényléshez.
 • Minimum havi nettó 150 ezer forintos jövedelemre van szükség. Ha az igénylő jövedelme nem éri el a nettó 150 ezer forintot, abban az esetben lehetőség van társigénylő bevonására.
 • Bankszámlával kell rendelkezni, legalább három hónapja. Elvárás, hogy a jövedelem a bankszámlára érkezzen.
 • Telefonnal kell rendelkeznie az igénylőnek, és a munkaadójának is.

Az MBH személyi kölcsön igényléshez szükséges dokumentumokról

Minden hiteligénylésnél a pénzintézetek elvárnak bizonyos dokumentumokat az igénylőktől. Az MBH személyi kölcsönnél sincs ez másképp.

A személyazonosságot minden esetben megfelelő módon kell igazolni. Erre az érvényes személyigazolvány, az útlevél és a lakcímkártya alkalmas.

Az igénylést megelőző három havi bankszámlakivonatra is szükség lesz; eredetiben.

A jövedelmet egy alkalmazott munkáltatói igazoláson tudja igazolni. Ez lehet MBH Bankos formanyomtatvány, vagy annak tartalmával megegyező munkáltatói igazolás is. Egyéni vállalkozó NAV jövedelemigazolással, és NAV nullás igazolással igazolhat jövedelmet. Egy nyugdíjastól három havi nyugdíjszelvényt, NYUFIG igazolást, vagy egy olyan bankszámlakivonatot kérnek, ahova a nyugdíja érkezik.

A telefon tulajdonjogát is igazolni kell.

Személyi kölcsön vagy személyi hitel? Ugyanaz?

A rövid válasz, hogy igen. Csupán az elnevezés különbözik, a tartalom nem, ugyanarról a hiteltermékről van szó, akár a személyi kölcsön, akár a személyi hitel elnevezéssel találkozunk. Személyi kölcsön igénylés esetén teljesen mindegy számunkra, hogy azt személyi hitel vagy minősített személyi hitel névvel illetik. Mindegyik ugyanazt a banki hitelterméket takarja, mindegyik szabadon felhasználható, és ingatlanfedezet nélkül igényelhető. A minősített személyi hitel elnevezésről azonban tudnunk kell, hogy egy fogyasztóbarát, az MNB által támasztott feltételeknek megfelelő hitelfajtáról van szó. A Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel előnyeiről később bővebben is írunk még.

Nem kell tehát foglalkoznunk az elnevezéssel, a tartalomra azonban érdemes figyelni, hiszen bár a név nem változik, a feltételekben lehetnek és vannak is eltérések. Egy kis odafigyeléssel és utánajárással könnyen megtalálhatjuk a legmegfelelőbbet. Ez lesz a fontos, nem a kölcsön neve és nem is az, hogy melyik pénzintézettől vesszük fel azt.

Gyorsan megkapható az MBH személyi kölcsön

Mivel az igényléshez mindössze a jövedelmünket kell igazolnunk, az elbírálás rendkívül gyors. A szükséges dokumentumokat egyszerű beszerezni, és ha ez megtörtént, az előzetes hitelbírálat akár néhány perc alatt lezajlik. És máris tudjuk, hogy hitelképesek vagyunk-e, megkapjuk-e azt az összeget, amit szeretnénk. Az előzetes hitelbírálat után már a végleges döntés következik. Ez többnyire két-három napot vesz igénybe. És máris megkapjuk a hitelt. Nem kell heteket, esetleg hónapokat várnunk arra, hogy a számlánkra utalják az összeget. Amikor az online hitelügyintézést választjuk, még gyorsabban lezajlik a folyamat. Egyszerűen és rendkívül gyorsan juthatunk MBH személyi kölcsönhöz. Az MBH személyi kölcsön feltételei könnyedén teljesíthetőek.

Mi a megoldás, ha nem elég a jövedelem az igényléshez?

Ha az igényelt összeg magasabb, mint amit a jövedelmünk elbírna, választhatunk hosszabb futamidőt. A hosszabb futamidő miatt alacsonyabb lesz a törlesztőrészletünk, így már elég lehet a havi nettó jövedelmünk. Megoldás lehet az is, ha egy adóstársat vonunk be a hitelügyletbe. Az adóstárs jövedelme is növeli az esélyünket, hogy megkapjuk az igényelt kölcsönt. Adóstársnak lenni nem könnyű feladat, mert adóstársként ugyanakkora a felelősségünk, mint az adósé. Ezt figyelembe kell vennünk, amikor valakit adóstársnak kérünk fel.

A törvény által szabályozott Jövedelemarányos Törlesztési Mutató (JTM) százalékát megváltoztatni nem tudjuk, de ahogy látható, van lehetőségünk arra, hogy befolyásoljuk a bank döntését. Egy hosszabb futamidő vagy egy adóstárs bevonása kedvezően hathat az elbírálásra. Ha szükségünk van egy személyi kölcsönre, megkaphatjuk azt.

Mitől függ a havi törlesztőrészlet nagysága?

Konkrét elképzeléssel rendelkezhet egy igénylés beadásakor, aki hitelt szeretne. Nem csak a futamidő hossza, de a havi törlesztőrészlet nagysága is konkrét számként jelenhet meg. Negyven hónapos futamidő, harmincnyolcezer forintos részlet. Ez elég konkrét. De mit szól ehhez az MBH Bank?

Az MBH Bank mindig pozitívan áll hozzá az ügyfelei kéréseihez, ugyanakkor azt is tudni kell, hogy bizonyos kérdésekben szabályok kötik. Jogszabály írja elő azt is, hogy egy jövedelem mekkora mértékben terhelhető. Ha a szabályozás negyven százalék terhelhetőséget enged meg, akkor egy háromszázezer forintos igazolt havi nettó jövedelem esetén a havi részlet nem lehet magasabb százhúszezer forintnál. Hiába érzi úgy az igénylő, hogy ennél többet is gond nélkül ki tud fizetni, az MBH Bank nem engedélyez majd magasabb törlesztőrészletet. Ez a szabály a hiteligénylőt védi a túlzott eladósodottságtól.

Mekkora az ideális havi törlesztőrészlet?

Az ideális törlesztőrészlet megfelel az előírásoknak, és az ügyfél számára is elfogadható. A részlet nem lehet magasabb annál, amit a család költségvetése gond nélkül elbír, és arra is érdemes gondolni, hogy előre nem látható, nem várt események miatt nehézséget jelenthet kifizetni az aktuális részletet.

Az ideális havi törlesztőrészlet kiválasztásakor gondolni kell mindenre. Arra, hogy ez a teher hónapokig vagy évekig minden hónapban jelentkezni fog, és arra is, hogy a nemfizetésnek beláthatatlan következményei lehetnek az igénylőre és szeretteire.

Mindenre nem lehet felkészülni. Mégis érdemes végiggondolni a kellemetlenebb forgatókönyveket is. Ha egy váratlan helyzetre kész ötlete van az igénylőnek, akkor ez könnyebbé teheti a probléma megoldását.

Az ideális havi törlesztőrészletről

A Magyar Nemzeti Bank és a kereskedelmi bankok is figyelmeztetik az ügyfeleket a felelős hitelfelvétel fontosságára. Ez paradoxonnak tűnhet, hiszen a bankok érdeke az, hogy minél több hitelt helyezzenek ki, és így minél több profitot termeljenek, mégsem az. Egy nemfizetés esetén ugyanis a pénzintézetnek kára keletkezhet, és még ha meg is próbálja csökkenteni a veszteségét, ez időbe, erőforrások felhasználásba, és nem utolsósorban pénzbe kerül neki. A bankoknak az az érdeke, hogy aki felvette a hitelt, az vissza is fizesse azt.

És az ügyfélnek is ez az érdeke. Az érdek tehát közös, érdemes megfogadni a bankok tanácsait ebben a kérdésben, hiszen nagy tapasztalattal és tudással rendelkeznek. A megfelelő nagyságú havi törlesztőrészlet elfogadása, és a felkészülés a nem várt helyzetekre, segíthet abban, hogy a hitelfelvétel segítse a hiteligénylőt a vágyai elérésében. És ez a cél. Nem egy évekig elhúzódó kellemetlen és drága folyamat nemfizetés esetén.

MBH személyi kölcsön – nem kell hitelcélt megjelölni

A személyi kölcsön egyik nagy előnye, hogy minimális dokumentációval és könnyen igényelhető. Az igényléshez csupán a jövedelmet kell igazolni. És ez még nem minden. Mert nem csak hogy elég, ha igazolod a jövedelmedet, de a pénz elköltését sem kell semmiféle módon dokumentálni hitelt nyújtó pénzintézet felé.

Mit jelent ez? Nézzünk például a lakáshitelt. Fedezetre van szükség, és a pénzt csak a lakás felépítésére vagy megvásárlására fordítható. És ezt dokumentumokkal igazolni is kell. És ez plusz költséget jelent, időt és energiát kell rá szánnod. Időt? Igen. Néha még a hitelfelvételt követő sokadik is évben is igazolásokat és szerződéseket kell leadni a hitelező pénzintézetnek, hogy teljesüljenek a szerződéses feltételek. A személyi kölcsönnél ilyen nincs. Nem kell hitelcélt megjelölni a szerződés megkötésekor, és igazolni sem kell a hitelösszeg megfelelő felhasználását. Hiszen az MBH Bank személyi kölcsöne arra költhető, amire az igénylő szeretné. MBH személyi kölcsön feltételei könnyedén teljesíthetőek.

MBH Bank személyi kölcsön

MBH személyi kölcsön – nem kell fedezet

A könnyített dokumentációs elvárás mellett biztosítékra sem lesz szükség a hitelfelvételhez. Nem kell fedezetként ingatlant felajánlani, nem kell valamilyen ingóságot vagy számlapénzt biztosítékként bevonni.

Ez több okból is előnyös. Ha nincs ingatlan, vagy azt nem akarod fedezetként felajánlani a hitelhez, akkor is igényelhető az MBH személyi kölcsöne. Egy fedezet bevonása költséges és időigényes, ráadásul még az elbírálás ideje is jóval hosszabb egy fedezetes hitelnek. MBH személyi kölcsön feltételei könnyedén teljesíthetőek.

MBH személyi kölcsön online

Az innovatív, modern pénzügyi megoldásokat szeretjük. Ilyen az MBH személyi kölcsön online igénylés is. Mit jelent a végig online MBH személyi kölcsön igénylés?

Online igényléskor nem kell bemenni a fiókba. Még telefonálni sem kell. Amire szükség lesz, az egy internet elérésére alkalmas számítástechnikai eszköz. Van okostelefon mobilnettel? Akkor ne keress tovább! Meg van a szükséges eszköz. MBH online személyi kölcsön.

Online igényléskor a bank honlapján történik az igénylés teljes folyamata, egészen a kiutalásig. Otthon ülsz a foteledben, kezedben a telefonoddal, és igényelsz egy hitelt. Ilyen húsz éve még nem volt. De már van, és az ügyfelek szeretik. MBH személyi kölcsön online.

Minden az interneten keresztül történik. A személyazonosságod megállapítása, a szükséges dokumentumok benyújtása, és az igénylés leadása is. Itt tudod meg, hogy a bank jóváhagyta az igénylésed, és hogy mikor utalja a számládra a pénzt. Nincs bankszámlád, amire utalhatnának? Azt is nyithatsz. Online. MBH online személyi kölcsön mellé.

A szabad felhasználású hitelek előnyei

A szabad felhasználású hitelek, ahogy a nevük is jelzi, szabadon felhasználhatóak, bármire elkölthetőek. Akár egy hétvégi nagybevásárlást is finanszírozhatunk szabad felhasználású hitelből. Erre persze senkit nem bátorítunk, hiszen rendkívül fontos a tudatos hitelfelvétel, de ez a példa is jól mutatja, hogy szabad felhasználású kölcsön elköltésének nincsenek szabályai. Semmiféle számlát nem kell utólag a pénzintézetnek bemutatnunk. Így akár a napi kiadásainkra is fordíthatjuk. A szakértők azt mondják, hogy a szabad felhasználású hiteleket konkrét célra használják fel az igénylők. Ez gyakran autó, bútor vagy egy nagyobb értékű elektronikai cikk megvásárlását jelenti. Ezek azonban csak példák. Nincs olyan cél, amire ne lehetne felhasználni ezt a hitelformát. Csak ki kell találnunk, hogy mit szeretnénk, és megvalósíthatjuk.

Szabad felhasználás – szabad élet

Lehetünk olyan helyzetben, hogy nincs ingatlan a nevünkön. Lehet, hogy most alapítottunk családot, vagy csak eddig úgy alakult az életünk, hogy nem vásároltunk magunknak lakást. Ettől még persze lehetnek céljaink és álmaink. És a személyi kölcsönnél ez nem lesz akadály, hiszen a bank nem fog tőlünk ingatlan fedeztet kérni. Ha megvizsgáljuk a hitelfajtákat, azt láthatjuk, hogy az ingatlan fedezetes és a fedezet nélküli kölcsönök árazása eltérő. A fedezetlen hitelek jellemzően drágábbak, ezért viszont cserébe egyszerűséget és gyorsaságot kapunk. Hitelfelvétel előtt érdemes mérlegelnünk, hogy melyik a fontosabb számunkra.

Fogyasztóbarát személyi kölcsön – mitől fogyasztóbarát?

A fogyasztóbarát kifejezés ebben az esetben szó szerint vehető. Ez a kölcsön barátja a fogyasztónak. Az ügyfelek igényeit a legmesszebbmenően figyelembe vevő hiteltermékről van szó. A kölcsön patamétereinek meghatározása előtt pontosan felmérték, hogy mit szeretnének az igénylők. Mi a jó nekik. Mit várnak el egy kölcsöntől. Milyen legyen? Mekkora kamattal lehessen igényelni? Legyen elérhető online is? Legyen egyszerűen és olcsón visszafizethető? Gyorsan bírálják el? Gyorsan utalják ki a kölcsönt?

Mindent megkérdeztek, és így hozták létre a fogyasztóbarát személyi kölcsönt.

MBH Bank Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

A Magyar Nemzeti Bank egy ismert intézmény. Gyakran szólalnak meg olyan kérdésekben, ami sokakat érinthet. Az MNB által végzett tevékenység kihat a mindennapokra. A minősített fogyasztóbarát programmal naponta találkozhatunk a pénzintézeteknél. A Minősített Fogyasztóbarát kifejezést az MNB hozta létre és felügyeli a szabályainak betartását.

Mi a minősített fogyasztóbarát kifejezés célja? A Minősített Fogyasztóbarát kifejezés célja olyan hitel létrehozása, ami figyelembe veszi a fogyasztók igényeit. A programban részt vevő pénzintézetek csak akkor használhatják ezeket a szavakat, ha teljesülnek az MNB elvárásai.

És az MBH Bank Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitelénél teljesülnek ezek az elvárások.

A Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel kifejezés használatának az is feltétele, hogy az online is elérhető legyen. Az igénylés az otthonunkból is végigvihető.

MBH Bank Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel – könnyedén

Akár egy okostelefonnal a pénzintézet honlapján adható le az igénylés, leadható a kért dokumentumok, és a pozitív hitelbírálatkor a pénzintézet máris utalja a bankszámlára a hitelösszeget. Az online igényelt hitelek kamata többnyire alacsonyabb, és időnként kedvezményeket is ajánlanak. Online igénylésnél többnyire kisebb összeg igényelhető, mint a hagyományos igénylésnél.

A Magyar Nemzeti Bank nem csak a szabályok megalkotásában vett részt, de a programot is ellenőrzi. Fontosnak tartják az előírások betartatását. A Minősített Fogyasztóbarát hitelek népszerűsége nagy, ennek az egyik oka éppen ez az ellenőrzöttség. Ügyfélként biztosak lehetünk abban, hogy olyan hitelterméket igényelünk, ami a legjobb paraméterekkel rendelkezik.

A Minősített Fogyasztóbarát kifejezés megalkotása hosszú ideig tartott. A pénzintézetek mellett az igénylők elvárásait is figyelembe vették. Így alakult ki ez a hiteltermék. Egy hiteltermék, ami a leginkább megfelel a fogyasztók elvárásainak. Innovatív, biztonságos pénzügyi hiteltermék jött létre. A legjobb.

MBH Bank Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitele egy személyi kölcsön különlegesség. Szabadon felhasználható, mint minden személyi kölcsön, mégis különleges. Szabályozzák a kamat mértékét, a díjak nagyságát, azt, hogy online is igénylehető legyen a hitel, és azt is, hogy mennyi ideig tarthat a kölcsön elbírálása és kiutalása.

MBH Bank Babaváró kölcsön

Az MBH Bank Babaváró kölcsöne egy az állam által támogatott konstrukció, de ugyanolyan, mint egy személyi kölcsön. Nem kell hozzá biztosíték, csak a jövedelmet kell igazolni. Szabadon költhető el, bármire. Nem kötelező a hitelcélt megadni, és nem kell a kölcsön elköltését semmivel igazolni. Azért különleges, mert az állam támogatása miatt akár a futamidő végéig kamatmentes maradhat. Három gyermek születése után már a tőkét sem kell törleszteni. Vissza nem térítendő támogatás lesz belőle.

Az MBH Bank Babaváró hitele egy államilag támogatott kölcsön, amivel az állam a gyermekvállalást akarja elősegíteni. 10 millió forint is igényelhető, és ha Babaváró hitelt igényelünk, akkor ez a 10 millió forint kamatmentes lesz a futamidő végéig. Csak teljesíteni kell a szerződés feltételeit. Az MBH Bank Babaváró hitelt, ahogy a neve is utal rá, gyereket tervező család igényelhet. A szerződésben vállalni kell, hogy gyereked, gyerekeid születnek az előírt időn belül.

MBH Babaváró kölcsön – személyi kölcsön extrákkal

Az MBH Bank Babaváró hitelének a teljes 10 millió forintja vissza nem térítendő támogatássá válhat akkor, ha az igényléskor már gyereket vár a pár, és azonnal kérik a szüneteltetést. Ebben az esetben a kölcsön törlesztését el sem kell kezdeni. Három teljes évig nem kell törleszteni. Ha közben megszületik a második gyerek is, a szüneteltetést meg lehet hosszabbítani. Ha a harmadik gyerek újabb három éven belül születik meg, akkor a teljes tartozást elengedi a pénzintézet. Erre jogszabály kötelezi. Ebben az ideális esetben nulla forint befizetésével lehet 10 millió forint vissza nem térítendő támogatáshoz jutni. Ugyanez történik ikrek születésekor. Ikerterhességnél a felfüggesztés öt évre kérhető, és ha a harmadik gyermek az öt év alatt megszületik, akkor a tartozás megszűnik.

A törlesztés felfüggesztése mindig három év, nincs lehetőség rövidebb szüneteltetésre. Nagy lehetőség, hogy a szüneteltetés már kérhető a kölcsön igénylésénél is, ha már a magzat tizenkét hetes. Ezt az igénylésnél orvosi igazolással kell majd bizonyítani. Fontos, hogy a Babaváró hitel három éves szüneteltetése csak akkor kérhető, ha a magzat betölti a tizenkét hetes kort, vagy az első gyerek megszületik a futamidő első öt évében. Ha nem születik meg a vállalt gyerek az első öt évben, akkor a Babaváró hitel nem lesz támogatott, hanem átalakul piaci kamatozású személyi kölcsönné.

Mi az az MBH személyi kölcsön kalkulátor?

Az MBH személyi kölcsön kalkulátor egy olyan program, ami segítséget nyújt az MBH hitelkonstrukciók összehasonlításában. A megadott adatok alapján megadja az elérhető MBH Bank hitel adatait. Az igénylő láthatja a teljes visszafizetendő összeget, amiből kiszámítható, hogy mennyibe fog kerülni a hitel. A kamat mellett a THM is látható lesz, és mivel az adatok egy oldalon, egymás alatt jelennek meg, könnyen kiválaszthatóvá válik a legideálisabb hitelkonstrukció. A MBH hitelkalkulátor használat minden hitelfelvétel előtt javasolt. Nem csak azért, mert könnyen, egyszerűen, gyorsan és kényelmesen, otthonról teszi összehasonlíthatóvá a hiteleket. Hanem azért is, mert a hiteligénylők többsége arra törekszik, hogy a legolcsóbb hitelt válassza ki. A legjobb MBH Bank konstrukció az MBH hitel kalkulátor segítségével választható ki a legegyszerűbben. Nincs akadálya persze annak sem, hogy a nyakunkba véve a várost, minden bankfiókban kikérdezzük az ügyintézőket. Ma már nincs erre szükség. És nem is ajánljuk. Az összehasonlítás egy komplex folyamat. Több adatot figyelembe kell venni, erre pedig egy program a legalkalmasabb. Az MBH személyi kölcsön kalkulátor egy ilyen program. Személyi kölcsön MBH.

Használjuk az MBH személyi kölcsön kalkulátort!

Az MBH személyi kölcsön feltételei – ha magasabb a jövedelem, akkor olcsóbb lehet a hitel

Minél magasabb az igénylő jövedelme, a JTM szabályai miatt annál nagyobb összegű MBH Bank hitelt kaphat. Ráadásul a magas jövedelem csökkenti az MBH Bank kockázatát, és ezt a bank azzal hálálhatja meg, hogy a magasabb jövedelemmel rendelkező ügyfeleinek alacsonyabb kamattal kínálja a kölcsönét. Az tehát, aki magas jövedelemmel igényel, kétszeresen is jól jár. Hiszen nagyobb összeghez juthat, olcsóbban. Személyi kölcsön MBH.

Az MBH személyi kölcsön feltételei – mikor kell hiteligényléskor munkáltatói igazolás?

A jövedelmet minden MBH személyi hitel igénylésénél igazolni kell. Ha valaki alkalmazott, akkor munkáltatói igazolást kell bemutatnia. Az önfoglakoztatóktól nem fogadnak el munkáltatói igazolást, nekik NAV jövedelemigazolással kell a jövedelmüket igazolni. Az MBH Bank munkáltatói igazolás tartalmazza a havi nettó jövedelmet, azt, hogy mióta dolgozik valaki az adott cégnél, és az is fontos, hogy nincs már próbaidőn, és nem áll felmondás alatt sem. A bankok jellemzően a saját munkáltatói igazolás formátumukat kérik, de gyakran az azzal megegyező tartalmú munkáltatói igazolást is elfogadják. Az MBH Bank munkáltatói igazolást cégszerűen alá kell íratni, és le is kell pecsételtetni. Munkáltatói igazolás szükséges lehet az MBH személyi kölcsön igénylésénél is.

Az MBH személyi kölcsön feltételei – jövedelemigazolások

Jövedelemigazolás alkalmazott esetén: munkáltatói igazolás, amely 30 napnál nem lehet régebbi. A munkáltatói igazolás helyett NAV jövedelemigazolás is jó lehet. Bankszámla két hónapnál nem régebbi kivonata. Nyugdíjasként nyugdíj éves elszámoló lap másolata. Egyéni vállalkozóknak előző évi NAV jövedelemigazolás kell.

Hogyan lehet kedvezőbb MBH személyi kölcsönt igényelni?

Alacsonyabb lehet a MBH személyi kölcsönünk díja, ha teljesítünk néhány megadott feltételt. Ha körültekintőek vagyunk, több százalékos kedvezményt is elérhetünk. Ez nagyobb hitelösszegnél, és hosszabb futamidőnél nagymértékben csökkentheti a havi kiadásunkat, és alacsonyabb összegű kölcsönnél, és rövid futamidőnél is számottevő megtakarítást hozhat. Amikor nem a saját számlavezető bankunknál igényelünk a személyi kölcsönt, a pénzintézet kedvezményt adhat nekünk bizonyos számlacsomagra. Ezzel a MBH személyi kölcsönünk nem lesz ugyan olcsóbb, de a hozzá tartozó kiadásaink alacsonyabbak lesznek, így kevesebb költséggel jár a hitelünk. Fontos azonban megvizsgálnunk, hogy ez megéri-e, mert a számlaváltásnak is lehetnek költségei. Akkor éri meg élni ezzel a lehetőséggel, ha az általunk megnyitott új folyószámla havi költsége alacsonyabb lesz. Személyi kölcsön MBH.

A kedvező MBH személyi kölcsön titka

Magasabb havi jövedelem esetén a pénzintézetetek többnyire kedvezőbb THM-mel kínálják a személyi kölcsönüket. Az igaz, hogy a jövedelmünk nagyságát nem tudjuk befolyásolni, de lehetőségünk van adóstárs bevonására. Ha megtehetjük, éljünk ezzel, mert a kedvezőbb THM alacsonyabb törlesztő részletet is jelent. És a célunk éppen ez: minél alacsonyabban tartani a személyi kölcsönünkkel kapcsolatban felmerülő költségeket. Ehhez mindössze be kell vonnunk egy ismerősünket a hitelünkbe adóstársként. Ez egyszerű és kézenfekvő megoldás, mégis sokan megfeledkeznek erről a lehetőségről. Személyi kölcsön MBH.

Néhány szó a hitelbiztosításról

Egy kölcsön visszafizetése bármikor akadályokba ütközhet egy hosszabb, de egy rövidebb futamidő alatt is. Nem lehet tudni, mit tartogat a jövő. A kölcsönt pedig fizetni kell, tartós betegség és táppénz esetén is. A törlesztőrészletet várja a pénzintézet. Hogy lehet megteremteni a biztonságot? Jó megoldás erre egy hitelfedezeti biztosítás. Egy kölcsön törlesztő részletének késedelmes megfizetésének súlyos következményei lehetnek. A legrosszabb esetben elárverezik az otthont, az autót, és behajtó cégek hívásait kell fogadni. Ezt feltétlenül el kell kerülni. Ki akar sok évig tartó kellemetlenséget magának? Valószínűleg senki.

Most lesz a hiteligénylés? Vagy már van egy régóta törlesztett a kölcsön, de felmerül, hogy probléma esetén mi is a teendő?

MBH személyi kölcsön hitelfedezeti biztosítással

A szinte kockázat nélküli hitelfelvétel egy hitelfedezeti biztosítással lehetséges.

Ha van már a családban hitel vagy lízingszerződés, akkor jól jöhet egy hitelfedezeti biztosítás. Nem probléma, ha a hitel felvételekor nem került megkötésre. A futamidő bármely pillanatában, nem csak a hitel felvételekor, bármilyen hitel, lízingszerződés és lakástakarék pénztár mellé megköthető a hitelfedezeti biztosítás. Lakáshitel, áruhitel, autóhitel, szabad felhasználású hitelek, autó lízing és lakás lízing. Még lakástakarék pénztári szerződésre is köthető. Személyi hitel? Arra is jó. Ez egy kapcsolódó szolgáltatás a hitel mellé. Bármikor igényelhető. Célszerűnek tűnik már a hitel felvételekor megkötni a hitelfedezeti biztosítást, de ha ez nem történt meg, akkor később, bármikor a futamidő alatt van rálehetőség.

MBH személyi kölcsön – összefoglaló

Az MBH Bank univerzális kereskedelmi nagybank, olyan, mint egy régi ismerős, akitől tanácsot kérhetünk, és aki tud is segíteni.

Az MBH Bankban többféle személyi kölcsön közül lehet választani, biztosan van mindenkinek megfelelő konstrukció. De milyen a megfelelő konstrukció?

Először is olcsó. A kamata alacsony, a teljes visszafizetendő összeg pedig elfogadható mértékű. A teljes visszafizetendő összeg megéri az igénylőnek, megéri azt kifizetni azért, hogy a célját elérje, az álmát beteljesítse. A személyi kölcsön kiváló megoldás lehet egy cél eléréséhez. Az MBH Bank segít az igénylőnek, hogy elérje a célját, és az élete teljesebbé, szebbé váljon.

A személyi kölcsön népszerű, és az MBH Bank is. Egy népszerű kölcsön egy népszerű banktól.

Amikor személyi kölcsönt keres valaki, a legjobbat akarja megtalálni. És egy ismert pénzintézettől akarja azt felvenni. Nem véletlen, hogy sokan gondolnak először az MBH Bankra, ha személyi kölcsönt szeretnének igényelni. És ez jó. Egy igazán jó banktól, egy igazán jó hitel. Ez a tökéletes választás. A tökéletes választás a célok eléréséhez.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Így kaphatod meg a hitelt

MBH Személyi Kölcsön 2024 – Kalkulátor a legjobb ajánlatért - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

MBH Személyi Kölcsön 2024 – Kalkulátor a legjobb ajánlatért - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

MBH Személyi Kölcsön 2024 – Kalkulátor a legjobb ajánlatért - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

MBH Személyi Kölcsön 2024 – Kalkulátor a legjobb ajánlatért - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

Rendelkezni kell a szükséges dokumentumokkal. Munkáltatói igazolással, bankszámlakivonattal, személyazonosító okmánnyal és lakcímkártyával, és telefonszámlával. Ezt követően a bank weboldalán lehet benyújtani az igénylést, majd egy azonosítás következik. Ezután a dokumentumok feltöltése következik. A hitelbírálat után pedig megtörténik a folyósítás.

Az MBH személyi hitel bármire felhasználható. Az MBH személyi kölcsön szabad felhasználású kölcsön.

Az MBH Bank lehetővé teszi, hogy online is igényelhető legyen a személyi kölcsön.

Az MBH személyi hitel fedezet nélkül, egyszerűen és gyorsan igényelhető. A hitelösszeg szabadon felhasználható. Bármire.

Fix kamatozású MBH személyi kölcsön igényléséhez személyi igazolványt, lakcímkártyát és jövedelemigazolást kell benyújtani. Alkalmazottnak még munkáltatói igazolás, nyugdíjasoknak nyugdíjszelvény, vállalkozóknak NAV jövedelemigazolás szükséges. A pénzintézetek eltérő hitelezési gyakorlata miatt hitelfelvétel előtt fontos a tájékozódás a szükséges dokumentumokról.

Akciós hitel esetén a pénzintézetek kamat és díjkedvezményt adhatnak. Ezzel alacsonyabb törlesztőrészlet és alacsonyabb teljes visszafizetendő összeg mellett igényelhető a hitel. Az is előfordul, hogy hiteligényléskor a bank akciós számlacsomagot ajánl fel az igénylőnek.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Babaváró hitel: mire számíthatunk, ha nem jön a baba?

A Babaváró hitel az egyik legnépszerűbb támogatási forma szabad felhasználhatósága miatt. Ahhoz azonban, hogy a támogatás kamatmentes legyen, gyermekünknek kell születni. De mi történik, ha nem teljesítjük ezt a feltételt? És milyen következménnyel számoljunk, ha nem jön a baba? Mutatjuk.

Tovább olvasom
Ezeket a dokumentumokat szerezd be az otthonfelújítási támogatáshoz

Újra lesz otthonfelújítási támogatás. A támogatás része egy kamatmentes hitel is, ennek az igényléséhez pedig, mint minden hiteligénylésnek, feltétele, hogy az igénylő benyújtsa a szükséges dokumentumokat. Szakértőink utánajártak, hogy milyen dokumentumokra kehet szükség, hogy gördülékenyen menjen az igénylés. Mutatjuk, hogy mik is ezek.

Tovább olvasom
Melyik állampapírral érhetjük el jelenleg a legmagasabb hozamot?

Az állampapírok az elmúlt év sláger befektetései voltak, idénre azonban már mérséklődtek az elérhető hozamok. Utánajártunk, hogy idén melyik állampapírral érhetjük el a legmagasabb hozamot, és azt is megmutatjuk, hogy mit gondolnak erről a befektetési formáról a befektetők és a szakértők.

Tovább olvasom
Így válaszd ki vállalkozóként a megfelelő lakossági hitelt

Vállalkozóként is igényelhető lakossági hitel. Ennek két oka lehet: egy lakossági hitel felhasználható a vállalkozás fejlesztéséhez vagy működéséhez, és egy vállalkozónak is szüksége lehet lakossági hitelre. De mennyire okoz nehézséget a jövedelem igazolása vállalkozóként? A lakossági hitelfelvétel vállalkozóként nehezebb lesz? Utánajártunk.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával