Kis összegű hitel felvételét, akkor javasoljuk, ha gyors pénzügyi megoldásra van szükséged és egy kisebb átmeneti időszakot kell megoldanod. 

 

Megesik, hogy hirtelen pénzzavarba kerülünk, és gyors segítségre lenne szükségünk, viszont nem akarunk milliókhoz jutni, csupán kis összegű hitel lenne a megoldás. A személyi kölcsönök ilyen esetben nem feltétlenül jelentenek megoldást, hisz az ügyletmenet sokáig tart, bonyolult, sok dokumentumot kell beszerezni hozzá, és a minimálisan felvehető összeg is sokszor nagyobb, mint amire valójában szükségünk van. Szerencsére könnyedén találhatunk olyan lehetőségeket, amiket pont az ilyen esetekre találtak ki!

 

A gyorskölcsönök nevében benne van a legfőbb előnyük is: gyorsan hozzájuk juthatunk, ráadásul egyszerűsített a hitelfelvételi folyamat, sőt, akár online is igényelhetjük! De a legfontosabb tulajdonságuk ebben az esetben az, hogy kis összeget is felvehetünk, ami akár harmincezer Forint is lehet! Ha tehát kisebb összegű hitelre van szükségünk, mindenképpen a gyorskölcsönök között érdemes keresgélnünk!

 

Mivel a gyorskölcsön szabad felhasználású, nem szükséges igazolnunk a hitelcélt sem, tehát ténylegesen az átmeneti pénzzavar tisztázására fordíthatjuk azt. Egy kisebb összegű hitelt akár az elromlott mosógép, vagy az autónk javítására is elkölthetünk, de megoldható belőle egy hirtelen jött fogorvosi kezelés költsége, vagy akár egy váratlan utazás fedezése is. Mielőtt azonban elhamarkodott döntést hoznánk, és felvennénk az első kölcsönt, amit meglátunk, mérlegeljünk! Minden esetben érdemes figyelembe venni a THM és a futamidő alakulását, hiszen ez hitelenként változik, és csak azt a kisebb összegű hitelt szabad igénybe venni, ami minden tekintetben megfelel az elvárásainknak, illetve a lehetőségeinknek!

 

Ha Neked is szükséged lenne egy kisebb összegű hitelre, akkor a végleges döntés előtt hasonlítsd össze az ezzel foglalkozó pénzintézetek ajánlatait! Tekintsd meg őket oldalunkon, vess össze minden lehetőséget, majd válaszd a számodra leginkább megfelelőt! Kérdésed lenne? Tedd fel nekünk elérhetőségeink egyikén, szívesen segítünk!