Hitel fix részletre, hogy ne érjen meglepetés!

 

Az emberek nagy része fél a hitelek felvételétől. Nagyon sok rosszat lehet hallani arról, hogy valaki felvette a hitelt, és később nem tudta fizetni, pedig ezeknek az eseteknek a jelentős része megfelelő körültekintéssel elkerülhető lenne. Sajnos sokan beleesnek abba a hibába, hogy nem tájékozódnak megfelelően, vagy nincsenek vele pontosan tisztában, hogy mit is írnak alá. Megfelelő utánajárással és számolással nem kell félnünk a változó törlesztő részletű hitelektől sem, azonban, ha ehhez nem vagyunk elég magabiztosak, akkor a hitel fix részletre történő hitelfelvétel az ideális megoldás!

 

Ha a törlesztő részlet az egész futamidő alatt fix, azzal könnyen tudunk kalkulálni, így akár fillérre pontosan is beoszthatjuk a jövedelmünket. Nem kell félnünk a banki piac változásaitól, nem érhet minket meglepetés, mindenképpen fix összeget kell fizetnünk.

 

Te is biztosra mennél és fix részletű hitelt szeretnél felvenni? Honlapunkon megtalálod a különféle pénzintézetek ajánlatait, így könnyen kiválaszthatod a legideálisabb megoldást!

 

Személyi kölcsön igénylése

 

Személyi kölcsön igénylése esetén a hitelező bank az adós anyagi helyzetét vizsgálja, többek között az igazolható jövedelmét, jelenlegi hiteleit, negatív vag pozítív KHR hiteltörténetét.

A maximálisan nyújtható kölcsön összegének mértékét a jövedelem mértékében állapítja meg. Személyi kölcsön igénylésekor az ingatlanfedezet hiánya miatt számolni kell azzal, hogy szigorúbb az elbírálás és kisebb lesz az igényelhető összeg.

 

Személyi kölcsön bírálata és folyósítása mennyi időt vesz igénybe?

 

Általánosságban a bankok a személyi kölcsön teljes dokumentációnak a benyújtása után végzik a bírálatot, ennek az átfutási ideje maximum 2-3 nap, pozitív bírálat esetén a folyósítás azonnal megtörténik, de bankonkként lehet eltérés.

Amennyiben nem szeretnénk azonnal igénylést benyújtani, akkor sok esetben egy teljes előszűréssel is lehet indítani a folyamatot, de ez lényegesen meghosszabbíthatja az átfutási időt. 

 

Egy helyen összehasonlíthatod a bankok aktuális személyi kölcsön ajánlatait!

 

Tanácstalan vagy? Nincs időd foglalkozni a hitelügyintézéssel? Mi szívesen segítünk szaktanácsadással és hitelének teljes körű ügyintézésével egyaránt.

 

Ismerkedjen meg velünk!