Szabad felhasználású hitel konstrukcióra kerül a választás, akkor nem szükséges a bank felé igazolnunk, hogy mire költjük a pénzt, gyakorlatilag bármit csinálhatunk vele. A felvehető kölcsönök, hitelek többsége valamilyen konkrét célra, felhasználásra vehető fel: lakásvásárlásra, autóvásárlásra, fogyasztási cikkekre. 

 

Előfordulhat, hogy egy váratlan, nagyobb kiadást csak szabad felhasználású hitel konstrukcióval tudunk kifizetni, például valamit kell cserélnünk a lakásban, meg kell javíttatnunk az autót, vagy kapunk egy nagy összegű csekket, amit nem tudunk kifizetni. Ugyanakkor lehetőségünk van arra is, hogy lakásfelújításra használjuk, vegyünk belőle egy házimozi rendszert, vagy épp utazzunk, de költhetjük saját vállalkozásunk beindítására is! Sajnos előfordulhat, hogy betegség miatt van szükségük pénzre, de a szabad felhasználású hitel ilyen esetben is megoldást jelenthet.

 

Szabad felhasználású hitelt szeretne felvenni? Böngésszen bátran ajánlataink között weboldalunkon, vagy ha segítségre van szüksége, keressen minket bizalommal!

 

Egy helyen összehasonlíthatod a bankok aktuális személyi kölcsön ajánlatait!