Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Mekkora törlesztőrészletre számíthatunk 1 millió forint gyorskölcsönnél?

2023.10.13.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2023. október 13. 09:57

A gyorskölcsön az egyik legnépszerűbb formája a váratlanul felmerülő pénzzavar megoldásának. De mekkora törlesztőrészletre számíthatunk 1 millió forint gyorskölcsönnél? Milyen futamidőt válasszunk? Melyik bankot válasszuk? Milyen gyorsan kapjuk meg a kölcsönt? Választ adunk minden felmerülő kérdésre.

Mekkora törlesztőrészletre számíthatunk 1 millió forint gyorskölcsönnél?

Mitől gyors a gyorskölcsön?

Az igényléskor a jövedelmünket kell csak igazolnunk, ezért az elbírálás rendkívül gyors.

A szükséges dokumentumokat könnyű beszerezni, és ha ez megtörtént, az előzetes hitelbírálat már néhány perc alatt lezajlik. És máris tudjuk, hogy hitelképesek vagyunk-e, megkapjuk-e azt az összeget, amit szeretnénk.

Az előzetes hitelbírálat után már a végleges döntés következik. Ez többnyire egy napot vesz igénybe. Vagy annyit sem. És máris megkapjuk a hitelt.

Nem kell heteket, esetleg hónapokat várnunk arra, hogy a számlánkra utalják az összeget. Amikor az online hitelügyintézést választjuk, még gyorsabban lezajlik a folyamat.

Egyszerűen és rendkívül gyorsan juthatunk gyorskölcsönhöz.

A könnyített dokumentációs elvárás mellett biztosítékra sem lesz szükség a hitelfelvételhez. Nem kell fedezetként ingatlant felajánlani, és nem kell valamilyen ingóságot biztosítékként bevonni.

Ez több okból is előnyös. Ha nincs ingatlan, vagy azt nem akarjuk fedezetként felajánlani a hitelhez, akkor is igényelhető a gyorskölcsön.

Egy fedezet bevonása költséges és időigényes, ráadásul még az elbírálás ideje is jóval hosszabb egy fedezetes hitelnek.

A gyorskölcsön feltételei könnyen teljesíthetőek.

Mekkora törlesztőrészletre számíthatunk 1 millió forint gyorskölcsönnél?

1 millió forint igénylésekor 12 hónapra 300 ezer forintos nettó jövedelemmel: 90 ezer forint körül lesz havonta a törlesztőrészlet.

1 millió forint igénylésekor 24 hónapra 200 ezer forintos nettó jövedelemmel: 50 ezer forint körül lesz havonta a törlesztőrészlet.

1 millió forint igénylésekor 36 hónapra 200 ezer forintos nettó jövedelemmel: 36 ezer forint körül lesz havonta a törlesztőrészlet.

Legegyszerűbben online igényelhetünk

Amikor az online hiteligénylés mellett döntünk. akkor egyszerűen, otthonról vehetünk fel hitelt.

Gyorskölcsön online igényléskor nem kell bemennünk egy bankfiókba, az otthonunk kényelméből vihetjük végig a folyamatot. A gyorshitel kiválasztása, az adatok megadása és a dokumentumok benyújtása is online történik.

A gyorskölcsön online hitelfelvétel kényelmes és gyors megoldás. A modern technikai megoldásokat felhasználó gyorshitel online azért egyre népszerűbb, mert nem szükséges a hitelfelvételhez a személyes találkozás egy banki ügyintézővel.

Ez kényelmes, mert nem kell utaznunk, nem kell várakoznunk egy bankban, gyorsan és egyszerűen intézhetjük a gyorshitelünket.

A gyorshitel online igénylés feltételei kedvezőbbek. Gyorskölcsön online igénylése esetén a pénzintézetek többsége elengedi a folyósítási jutalékot, és gyakran a kamat is alacsonyabb.

A gyorshitel online igénylésnél a kiutalási idő rövid, gyorsan megérkezik a számlánkra az igényelt összeg.

A gyorskölcsön online igénylés gyors és kedvezőek a feltételei, ráadásul kényelmesebb megoldást is nyújt.

Igénylés előtt használjuk a kalkulátort

Az Akölcsön szakértői szerint gyorskölcsön kiválasztása kalkulátorral nagyon rövid ideig tart.

De mi alapján válasszunk? A visszafizetendő teljes összeg az a szám, amire figyelnünk kell. Azt mutatja meg, hogy mennyit kell fizetni egy gyorshitelért.

Tartalmazza a tőkén kívül összes kamatot, minden felmerülő díjat és költséget. A visszafizetendő teljes összeg azért fontos, mert megmutatja, hogy mennyibe kerül egy gyorskölcsön az igénylőnek.

A teljes visszafizetendő összeg minden díjat tartalmaz, azokat is, amik a hiteligényléskor merülnek fel, például az elbírálás díját és a folyósítási díjat. Ha van ilyen, mert sok pénzintézet elengedi ezeket a költségeket.

Fontos információ a teljes visszafizetendő összeg, hiszen befolyásolhatja a döntésében a hiteligénylőt. Ha túl magas az összeg, és az igénylő úgy gondolja, hogy ennyit nem ér meg neki a hitel felvétele, elállhat a hitelfelvételtől.

Lényeges, hogy még a szerződés aláírása előtt tisztában legyen vele az igénylő, hogy mekkora lesz az az összeg, amit vissza kell fizetnie.

A visszafizetendő teljes összeget a gyorskölcsön kalkulátor megmutatja.

Annyira fontos a teljes összeg, hogy az a gyorskölcsön kalkulátorokban is megjelenik. Ez a szám az, ami tökéletesen, és egyszerűen összehasonlíthatóvá teszi a hitelajánlatokat.

Erre sem a kamat, sem a THM nem alkalmas. A kamat és a THM persze egy fontos mutató szám, de a teljes összeg közérthető.

Minél alacsonyabb a visszafizetendő teljes összeg egy adott igénylésnél, annál jobban megéri az ügyfélnek.

Ebben lehet segítség a gyorskölcsön kalkulátor. A gyorskölcsön kalkulátorral otthonról, egyszerűen és gyorsan összehasonlíthatóak az ajánlatok, és biztosan tudható, hogy a legjobb döntés született.

Használjuk a gyorskölcsön kalkulátort!

A gyorskölcsön kalkulátor a megadott adatok alapján megadja az elérhető gyorskölcsönök adatait. Az igénylő láthatja a teljes visszafizetendő összeget, amiből kiszámítható, hogy mennyibe fog kerülni a gyorskölcsön felvétele.

A kamat mellett a THM is látható lesz, és mivel az adatok egy oldalon, egymás alatt jelennek meg, könnyen kiválaszthatóvá válik a számunkra legjobb konstrukció.

A gyorskölcsön kalkulátor használat minden hitelfelvételnél jó lehet. A legjobb konstrukció a gyorskölcsön kalkulátorral választható ki a legegyszerűbben. Több adatot figyelembe kell venni, erre pedig egy program a legmegfelelőbb.

Mindig használjuk a gyorskölcsön kalkulátort.

Összefoglalás

A gyorskölcsön egy népszerű megoldás váratlan pénzügyi helyzetek kezelésére. A fő előnye a gyors hitelbírálat és folyósítás, mindezt minimális dokumentációs igény mellett, ingatlan vagy egyéb fedezet nélkül. A törlesztőrészletek mértéke 1 millió forint gyorskölcsön esetében a futamidőtől és az igénylő jövedelmétől függően változik: 12 hónapra és 300 ezer forintos nettó jövedelemmel kalkulálva havonta 90 ezer forint, 24 hónapra és 200 ezer forintos nettó jövedelemmel 50 ezer forint, míg 36 hónapra és 200 ezer forintos nettó jövedelemmel 36 ezer forint körül alakul. Az online hiteligénylés kényelmes és gyors megoldást kínál, alacsonyabb költségekkel. A legkedvezőbb ajánlatok kiválasztásához használjuk a gyorskölcsön kalkulátort, amely segítségével könnyedén összehasonlíthatjuk az elérhető ajánlatokat.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Személyi hitel – hogy tudom elindítani a kérelmemet az oldalon?

Személyi hitel – hogy tudom elindítani a kérelmemet az oldalon?

2019.02.21.

A személyi hitel, vagy más néven személyi kölcsön a legnépszerűbb hitelkonstrukció; manapság a legtöbb hitelkérelmet erre a termékre adják be az ügyfelek. Nem véletlenül, hiszen könnyedén és gyorsan hozzáférhető, a feltételei nem teljesíthetetlenek, a kamata pedig viszonylag alacsony.

Tovább olvasom
Kölcsön másnapra – hol érdemes elindítani a hitelt?

Kölcsön másnapra – hol érdemes elindítani a hitelt?

2020.02.03.

Kölcsön másnapra? Nem lehetetlen, és manapság már számos helyen igényelhetsz ilyen típusú személyi hitelt, sőt, olyan is lehetséges, ami egy órán belül a számládra kerül. Mutatjuk a lehetőségeket!

Tovább olvasom
Lakáshitel előzetes költségei?

Lakáshitel előzetes költségei?

2018.04.30.

Egy lakáshitel felvétele költségekkel jár; az, hogy mennyibe kerül, nem csak a hitel összegétől függ, hanem attól is, hogy milyen kedvezményt tudsz igénybe venni. Az alapvető költségek minden banknál megegyeznek, vagyis az értékbecslés, a hitelbírálat, a folyósítás, a közjegyző, illetve a földhivatal díjaira minden esetben számítanod kell, de bank és bank között ebben is óriási különbségek lehetnek!

Tovább olvasom
MiniKölcsönt, akár 1 óra alatt!

MiniKölcsönt, akár 1 óra alatt!

2018.07.20.

Minikölcsönt érdemes megjegyezned ezt a nevet, ha kisebb összegre lenne szükséged, mert átmeneti pénzzavarba kerültél, akkor megtaláltad azt, ami kihúz a bajból! A MiniKölcsönnel gyorsan és egyszerűen juthatsz pénzhez, és rövid futamidővel fizetheted vissza! Lássuk, mit kell tudni róla!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával