Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Mekkora törlesztőrészletre számíthatunk 1 millió forint gyorskölcsönnél?

2023.10.13.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2023. október 13. 09:57

A gyorskölcsön az egyik legnépszerűbb formája a váratlanul felmerülő pénzzavar megoldásának. De mekkora törlesztőrészletre számíthatunk 1 millió forint gyorskölcsönnél? Milyen futamidőt válasszunk? Melyik bankot válasszuk? Milyen gyorsan kapjuk meg a kölcsönt? Választ adunk minden felmerülő kérdésre.

Mekkora törlesztőrészletre számíthatunk 1 millió forint gyorskölcsönnél?

Mitől gyors a gyorskölcsön?

Az igényléskor a jövedelmünket kell csak igazolnunk, ezért az elbírálás rendkívül gyors.

A szükséges dokumentumokat könnyű beszerezni, és ha ez megtörtént, az előzetes hitelbírálat már néhány perc alatt lezajlik. És máris tudjuk, hogy hitelképesek vagyunk-e, megkapjuk-e azt az összeget, amit szeretnénk.

Az előzetes hitelbírálat után már a végleges döntés következik. Ez többnyire egy napot vesz igénybe. Vagy annyit sem. És máris megkapjuk a hitelt.

Nem kell heteket, esetleg hónapokat várnunk arra, hogy a számlánkra utalják az összeget. Amikor az online hitelügyintézést választjuk, még gyorsabban lezajlik a folyamat.

Egyszerűen és rendkívül gyorsan juthatunk gyorskölcsönhöz.

A könnyített dokumentációs elvárás mellett biztosítékra sem lesz szükség a hitelfelvételhez. Nem kell fedezetként ingatlant felajánlani, és nem kell valamilyen ingóságot biztosítékként bevonni.

Ez több okból is előnyös. Ha nincs ingatlan, vagy azt nem akarjuk fedezetként felajánlani a hitelhez, akkor is igényelhető a gyorskölcsön.

Egy fedezet bevonása költséges és időigényes, ráadásul még az elbírálás ideje is jóval hosszabb egy fedezetes hitelnek.

A gyorskölcsön feltételei könnyen teljesíthetőek.

Mekkora törlesztőrészletre számíthatunk 1 millió forint gyorskölcsönnél?

1 millió forint igénylésekor 12 hónapra 300 ezer forintos nettó jövedelemmel: 90 ezer forint körül lesz havonta a törlesztőrészlet.

1 millió forint igénylésekor 24 hónapra 200 ezer forintos nettó jövedelemmel: 50 ezer forint körül lesz havonta a törlesztőrészlet.

1 millió forint igénylésekor 36 hónapra 200 ezer forintos nettó jövedelemmel: 36 ezer forint körül lesz havonta a törlesztőrészlet.

Legegyszerűbben online igényelhetünk

Amikor az online hiteligénylés mellett döntünk. akkor egyszerűen, otthonról vehetünk fel hitelt.

Gyorskölcsön online igényléskor nem kell bemennünk egy bankfiókba, az otthonunk kényelméből vihetjük végig a folyamatot. A gyorshitel kiválasztása, az adatok megadása és a dokumentumok benyújtása is online történik.

A gyorskölcsön online hitelfelvétel kényelmes és gyors megoldás. A modern technikai megoldásokat felhasználó gyorshitel online azért egyre népszerűbb, mert nem szükséges a hitelfelvételhez a személyes találkozás egy banki ügyintézővel.

Ez kényelmes, mert nem kell utaznunk, nem kell várakoznunk egy bankban, gyorsan és egyszerűen intézhetjük a gyorshitelünket.

A gyorshitel online igénylés feltételei kedvezőbbek. Gyorskölcsön online igénylése esetén a pénzintézetek többsége elengedi a folyósítási jutalékot, és gyakran a kamat is alacsonyabb.

A gyorshitel online igénylésnél a kiutalási idő rövid, gyorsan megérkezik a számlánkra az igényelt összeg.

A gyorskölcsön online igénylés gyors és kedvezőek a feltételei, ráadásul kényelmesebb megoldást is nyújt.

Igénylés előtt használjuk a kalkulátort

Az Akölcsön szakértői szerint gyorskölcsön kiválasztása kalkulátorral nagyon rövid ideig tart.

De mi alapján válasszunk? A visszafizetendő teljes összeg az a szám, amire figyelnünk kell. Azt mutatja meg, hogy mennyit kell fizetni egy gyorshitelért.

Tartalmazza a tőkén kívül összes kamatot, minden felmerülő díjat és költséget. A visszafizetendő teljes összeg azért fontos, mert megmutatja, hogy mennyibe kerül egy gyorskölcsön az igénylőnek.

A teljes visszafizetendő összeg minden díjat tartalmaz, azokat is, amik a hiteligényléskor merülnek fel, például az elbírálás díját és a folyósítási díjat. Ha van ilyen, mert sok pénzintézet elengedi ezeket a költségeket.

Fontos információ a teljes visszafizetendő összeg, hiszen befolyásolhatja a döntésében a hiteligénylőt. Ha túl magas az összeg, és az igénylő úgy gondolja, hogy ennyit nem ér meg neki a hitel felvétele, elállhat a hitelfelvételtől.

Lényeges, hogy még a szerződés aláírása előtt tisztában legyen vele az igénylő, hogy mekkora lesz az az összeg, amit vissza kell fizetnie.

A visszafizetendő teljes összeget a gyorskölcsön kalkulátor megmutatja.

Annyira fontos a teljes összeg, hogy az a gyorskölcsön kalkulátorokban is megjelenik. Ez a szám az, ami tökéletesen, és egyszerűen összehasonlíthatóvá teszi a hitelajánlatokat.

Erre sem a kamat, sem a THM nem alkalmas. A kamat és a THM persze egy fontos mutató szám, de a teljes összeg közérthető.

Minél alacsonyabb a visszafizetendő teljes összeg egy adott igénylésnél, annál jobban megéri az ügyfélnek.

Ebben lehet segítség a gyorskölcsön kalkulátor. A gyorskölcsön kalkulátorral otthonról, egyszerűen és gyorsan összehasonlíthatóak az ajánlatok, és biztosan tudható, hogy a legjobb döntés született.

Használjuk a gyorskölcsön kalkulátort!

A gyorskölcsön kalkulátor a megadott adatok alapján megadja az elérhető gyorskölcsönök adatait. Az igénylő láthatja a teljes visszafizetendő összeget, amiből kiszámítható, hogy mennyibe fog kerülni a gyorskölcsön felvétele.

A kamat mellett a THM is látható lesz, és mivel az adatok egy oldalon, egymás alatt jelennek meg, könnyen kiválaszthatóvá válik a számunkra legjobb konstrukció.

A gyorskölcsön kalkulátor használat minden hitelfelvételnél jó lehet. A legjobb konstrukció a gyorskölcsön kalkulátorral választható ki a legegyszerűbben. Több adatot figyelembe kell venni, erre pedig egy program a legmegfelelőbb.

Mindig használjuk a gyorskölcsön kalkulátort.

Összefoglalás

A gyorskölcsön egy népszerű megoldás váratlan pénzügyi helyzetek kezelésére. A fő előnye a gyors hitelbírálat és folyósítás, mindezt minimális dokumentációs igény mellett, ingatlan vagy egyéb fedezet nélkül. A törlesztőrészletek mértéke 1 millió forint gyorskölcsön esetében a futamidőtől és az igénylő jövedelmétől függően változik: 12 hónapra és 300 ezer forintos nettó jövedelemmel kalkulálva havonta 90 ezer forint, 24 hónapra és 200 ezer forintos nettó jövedelemmel 50 ezer forint, míg 36 hónapra és 200 ezer forintos nettó jövedelemmel 36 ezer forint körül alakul. Az online hiteligénylés kényelmes és gyors megoldást kínál, alacsonyabb költségekkel. A legkedvezőbb ajánlatok kiválasztásához használjuk a gyorskölcsön kalkulátort, amely segítségével könnyedén összehasonlíthatjuk az elérhető ajánlatokat.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

12,7%

Futamidő

18 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 250.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - AKTÍV250

THM

15,61%*

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Mekkora jövedelem szükséges a személyi kölcsönhöz?

Mekkora jövedelem szükséges a személyi kölcsönhöz?

2018.02.20.

A személyi kölcsön az egyik legkönnyebben hozzáférhető hitelforma, így sokan választják. Ha Te is ebben gondolkodsz, és 200.000 Ft feletti összeget szeretnél felvenni, akkor nem mindegy, hogy mekkora a jövedelem amivel rendelkezel.

Tovább olvasom
Cofidis kölcsönei – ahol a videóazonosítás nagy segítség!

Cofidis kölcsönei – ahol a videóazonosítás nagy segítség!

2019.03.10.

Ha követed a blogunkat, akkor olvashattad már, hogy a kisebb-nagyobb pénzzavarok megoldására a gyorskölcsönöket, illetve az online hiteligénylést szoktuk javasolni. Hiszen ezekkel juthatsz a leggyorsabban pénzhez. A Cofidis kölcsönei szintén ebbe a kategóriába tartoznak. De azzal a különbséggel, hogy esetükben egy normál személyi kölcsönhöz juthatsz hozzá a lehető leghamarabb, kedvező feltételekkel és a lehető legkényelmesebben!

Tovább olvasom
Hitel gyorsan? Mi az elindítási folyamat és az időhatár?

Hitel gyorsan? Mi az elindítási folyamat és az időhatár?

2018.12.21.

Ha nagyon sürgősen szeretnél pénzhez jutni, akkor két lehetőséged van. Kölcsönkérsz egy baráttól, rokontól, ismerőstől, vagy egy bankhoz fordulsz. Ha az előbbi nem megoldható, akkor marad az utóbbi, de nem kell aggódnod; a hitel gyorsan folyósításra kerül, bizonyos esetekben akár a pár óra alatt!

Tovább olvasom
Lakáshitelhez önerő – miért szükséges?

Lakáshitelhez önerő – miért szükséges?

2019.01.09.

Ha ingatlanhitelt szeretnél felvenni, akkor biztos utánanéztél már néhány dolognak ezzel kapcsolatban. Az egyik legfontosabb, illetve sokaknak a legproblémásabb tényező az, hogy a lakáshitelhez önerőt is kell biztosítani, vagyis ahhoz, hogy lakáshoz juss, szükséged lesz némi saját pénzre is, ami a lakás értékének 20%-a. És hogy miért is szükséges ez?

Tovább olvasom