Gránit számlacsomagok 2024 – Részletek és feltételek

granitbank

Gránit Kamat Plusz számlacsomag

Szelfivel most 40 000 Ft jóváírással!*

Számlavezetési díj 0 Ft
Választható kártya Mastercard
Igénylési feltételek
Részletek
Jogi információ

- promóció -

Gránit számlacsomagok

Gránit Digitális számlacsomag. Ha online intézzük a pénzügyeket, mert nem csak kényelmes, de környezetbarát is, akkor a GRÁNIT Digitális bankszámlát nekünk találták ki.

0 forintos havi számlavezetési díj, feltétel nélkül, díjmentes VideóBank és elektronikus szolgáltatások, díjmentes iSMS-k az általunk kért tranzakciókról, azonnali bankkártya limitállítás és zárolás egy érintéssel a mobil applikációban a biztonságunk érdekében.

Gránit Sztár bankszámla. Gránit Sztár számlacsomag feltétel nélküli ingyenes számlavezetéssel. 0 forintos havi számlavezetési díj, feltétel nélkül, díjmentes VideóBank és elektronikus szolgáltatások.

Díjmentes iSMS-k az általunk kért tranzakciókról, azonnali bankkártya limitállítás és zárolás egy érintéssel a mobil app-ban a biztonságunk érdekében.

Gránit Bajnok bankszámla. A Gránit Bajnok számlacsomag egy prémium számla, csökkentett díjakkal, ingyenes számlavezetéssel havi adott jóváírásnál. 0 forintos havi számlavezetési díj, havi 4 db kedvezményes ATM készpénzfelvétel, a tranzakciós illeték feléért.

Kedvezményes belföldi forint átutalás korlátlanul, a tranzakciós illeték harmadáért, kedvezményes csoportos beszedések korlátlan számban és összegben, a tranzakciós illeték töredékéért.

Kedvezményes állandó átutalások korlátlan számban és összegben, a tranzakciós illeték harmadáért díjmentes VideóBank és elektronikus szolgáltatás, díjmentes iSMS-k az általunk kért tranzakciókról, azonnali bankkártya limitállítás és zárolás egy érintéssel a mobil app-ban a biztonságunk érdekében.

Gránit Hős bankszámla. A Gránit Hős számlacsomag egy prémium számlacsomag egészségügyi dolgozók számára. Ingyenes számlavezetéssel és ingyenes bankkártyával.

Közegészségügyben dolgozó orvosoknak, háziorvosoknak és asszisztenseiknek, egyéb kórházi munkavállalóknak, egészségügyi szakdolgozóknak, Országos Mentőszolgálat munkatársainak és magán-egészségügyi dolgozóknak.

Bankkártya 0 forint, díjmentes GRÁNIT Standard Mastercard érintésmentes dombor nyomott bankkártya. A bankkártya díja minden évben 0 forint, számlavezetés 0 forint, amennyiben a számlára legalább havi 100 000 összegű jóváírás érkezik.

Elektronikus átutalás nulla forint, a NetBankon és eBankon keresztül megadott forint utalások díjmentesek. Csoportos beszedés nulla forint, a csoportos beszedés, rendszeres átutalási megbízás korlátlan számban és összegben díjmentes.

Gránit Digitális Plusz bankszámla. Gránit Digitális Plusz bankszámla pénzügyeket digitálisan, környezettudatosan intézőknek, korlátlan számú 0 forintos elektronikus tranzakcióval, feltétel nélkül, alacsony számlavezetési díjjal.

Teljesen 0 forintos tranzakciók, 0 forintos állandó átutalások korlátlan számban és összegben, 0 forintos VideóBank és elektronikus szolgáltatások. 0 forintos belföldi forint átutalások korlátlan számban és összegben (csak elektronikusan). 0 forintos csoportos beszedések korlátlan számban és összegben, 0 forintos iSMS-k az általunk kért tranzakciókról.

Azonnali bankkártya limitállítás és zárolás egy érintéssel a mobil app-ban a biztonságunk érdekében. Gránit számlacsomagok magánszemély részére.

Gránit Bajnok Plusz bankszámla. A Gránit Bajnok Plusz bankszámla egy kiemelt prémium Gránit számlacsomag, csökkentett díjakkal, kedvezménnyel számlavezetési díjjal havi adott jóváírásnál.

0 forintos havi számlavezetési díj, havi négy darab kedvezményes ATM készpénzfelvétel, a tranzakciós illeték feléért. Kedvezményes elektronikus belföldi forint átutalás korlátlanul, a tranzakciós illeték harmadáért, kedvezményes csoportos beszedések korlátlan számban és összegben, a tranzakciós illeték töredékéért.

Kedvezményes állandó átutalások korlátlan számban és összegben, a tranzakciós illeték harmadáért díjmentes VideóBank és elektronikus szolgáltatás, 0 forintos iSMS-k az általunk kért tranzakciókról, azonnali bankkártya limitállítás és zárolás egy érintéssel a mobil app-ban a biztonságunk érdekében.

Gránit Family Junior bankszámla. Digitális szupererő a pénzügyekben. Egyedi innováció kicsiknek és nagyoknak. Kifejezetten gyermekekre szabott díjmentes applikáció és bankkártya. Bankszámlát nyithatunk 6 és18 év közötti gyermekünknek az otthonunk kényelméből, online.

Gránit Deviza számla. Nyithatunk forint folyószámlánk mellé kedvezményes havi díjjal euró, dollár, svájci frank vagy font alapú devizaszámlát. A számlanyitás díjmentes. A bejövő jóváírások díjmentesek, a pénztári befizetések díjmentesek.

Gránit-Coop Törzsvásárlói. Jelenlegi és jövőbeni COOP törzsvásárlóknak, számlavezetési díj nélkül, kedvező tranzakciós díjakkal.

Gránit Basic. A jogszabályi előírás alapján kínált alapszámla személyes fiókbeli nyitással, kizárólag nem névre szóló Mastercard bankkártyával, kedvező havi számlavezetési díjjal.

A Gránit számlacsomagok összehasonlítása közvetlenül megelőzi a Gránit Bank számlanyitás elindítását. Legyünk alaposak és körültekintőek, hogy egy olyan megoldást találjunk, ami évekig szolgál majd bennünket. És nagyon jól szolgál.

Gránit számlacsomagok online

A számlacsomagok online igénylése igazán egyszerű. A számlacsomagok megnyitása előtt le kell tölteni az applikációt, azután következik az azonosítás. A nyilatkozatok kitöltése után már csak a szerződéskötés van hátra.

És azt is megtehetjük mobilon. Online számlacsomagot igényelni a legkényelmesebb. Otthonról igényelhetünk, ki sem kell mozdulnunk a lakásból. Az online számlacsomagok feltételei egyes esetekben kedvezőbbek a hagyományos igénylésű számlacsomagoknál. Egyszerűség, gyorsaság, kényelem és kedvező feltételek.

Ez az online igényelhető számlacsomag. Ha az online számlacsomag igénylést választjuk, modern, innovatív módon igényelhetünk bankszámlát. Online számlacsomag igényléskor nem kell bemennünk a bankfiókba, az otthonunk kényelméből vihetjük végig a folyamatot.

A számlacsomagok kiválasztása, az adatok megadása és a dokumentumok kitöltése is online történik. Nincs olyan, hogy otthon hagytuk valamelyik szükséges dokumentumot. Mert otthon vagyunk.

A számlanyitás menete

A számlanyitás menete a következő lépésekből áll:

Gyűjtsd össze azokat az okmányokat, amelyekre szüksége lesz a számlanyitáshoz. Ezek általában a személyi igazolványod, a lakcímkártyád.

Menj el a bankba, és töltsd ki a számlanyitáshoz szükséges dokumentumokat. Online számlanyitás esetén ez a lépés kimarad.

Fizess be egy bizonyos összeget a számládra.

A bank ad neked egy számlaszámot és egy bankkártyát is (ha igényeltél).

Ha online szeretnél számlát nyitni, akkor a bank weboldalát kell felkeresned. A weboldalon megtalálod a számlanyitáshoz szükséges dokumentumokat, és kitöltheted azokat online. A bank felveszi veled a kapcsolatot, és ad neked egy számlaszámot és egy bankkártyát.

Lényeges, hogy olvasd el a számlanyitáshoz kapcsolódó dokumentumokat (szerződés), mielőtt aláírod őket. Ezekben a dokumentumokban található információk fontosak a pénzügyeid védelme szempontjából.

Gránit bankszámla kalkulátor

Az internetbank

Az internetbank egy olyan banki szolgáltatás, amely lehetővé teszi a bankszámládhoz való hozzáférést, és a banki műveletek végrehajtását az interneten keresztül.

Az internetbankot használva megtekintheted a számlaegyenlegedet, átutalásokat küldhetsz, számlákat fizethetsz, és még sok más banki ügyet intézhetsz. Az internetbank használata biztonságos és kényelmes módja a banki műveletek végrehajtásának.

Az internetbank használatához szükséged van egy internetkapcsolatra és egy internetbanki fiókra. Az internetbanki fiókot a bankod weboldalán nyithatod meg. Miután létrehoztál egy internetbanki fiókot, bejelentkezhetsz a fiókodba a bankod weboldalára, és elkezdheted használni az internetbankot.

Az internetbankot használva számos műveletet végezhetsz:

 • a számlaegyenleged megtekintése
 • átutalás küldése
 • számlák fizetése
 • befektetések megtekintése
 • hitelkártyák, bankkártyák megtekintése
 • pénzügyi tervek létrehozása
 • befektetési célok létrehozása
 • számlakivonat lekérdezése
 • kapcsolattartás a bankoddal

Az internetbank használata biztonságos.

A bankok a legújabb biztonsági technológiákat használják az internetbanki fiókok védelmére. Amikor bejelentkezel az internetbankba, a bank egy biztonsági kódot fog küldeni a mobiltelefonodra. Ezt a kódot kell megadnod a bejelentkezéshez.

Az internetbank használata kényelmes.

Az internetbankon keresztül bármikor és bárhonnan hozzáférhetsz a bankszámládhoz. Nem kell elmenned a bankfiókba, hogy banki műveleteket végezz.

Ha még nem használod az internetbankot, érdemes kipróbálnod. Az internetbank használata biztonságos, kényelmes és számos előnnyel jár.

Mobilbank – mindig a zsebünkben

A mobilbank egy olyan banki szolgáltatás, ami lehetővé teszi a bankszámládhoz való hozzáférést és a banki műveletek végrehajtását egy okostelefon vagy egy tablet segítségével. A mobilbank használata biztonságos, kényelmes és számos előnnyel jár.

A mobilbank használatához szükséged van egy telefonra vagy egy tabletre, amelyen van internetkapcsolat, és egy mobilbanki alkalmazásra.

A mobilbanki alkalmazást a bankod weboldaláról vagy az App Store-ból, illetve a Google Play Áruházból töltheted le.

Miután telepítetted a mobilbanki alkalmazást, regisztrálnod kell a bankodnál. A regisztráció során meg kell adnod a bankszámlád adatait, és létre kell hoznod egy felhasználónevet és egy jelszót.

A mobilbank használatával számos műveletet végezhetsz:

 • számlaegyenleged megtekintése
 • átutalás küldése
 • számlák fizetése
 • befektetések megtekintése
 • befektetések létrehozása

A mobilbank használata biztonságos.

A bankok a legújabb biztonsági technológiákat használják a mobilbanki alkalmazások védelmére. Amikor bejelentkezel a mobilbankba, a bank egy biztonsági kódot fog küldeni a mobiltelefonodra. Ezt a kódot kell megadnod a bejelentkezéshez.

A mobilbank használata kényelmes.

A mobilbankon keresztül bármikor és bárhonnan hozzáférhetsz a bankszámládhoz. Nem kell elmenned a bankfiókba, hogy banki műveleteket végezz.

A mobilbank használata rugalmas.

Bármikor és bárhonnan hozzáférhetsz a bankszámládhoz.

A használata biztonságosabb, mint a készpénz használata. A bankok a legújabb biztonsági technológiákat használják a mobilbanki alkalmazások védelmére.

Gránit számlacsomagok folyószámlahitellel

A szabad felhasználású hiteleknek több típusa van. A személyi kölcsön, a szabad felhasználású jelzáloghitel és a folyószámlahitel.

Amennyiben gyorsan és egyszerűen szeretnénk kölcsönhöz jutni, a legjobb választás a folyószámlahitel.

Személyi kölcsönhöz átlagosan két, három napon belül juthatunk hozzá, de vannak olyan pénzintézetek, amelyek egy napon belül utalják az összeget.

Ha nem a gyorsaság az elsődleges szempont, és egy komolyabb összeg kell, akkor a szabad felhasználású jelzáloghitel jó megoldás. A jelzáloghitelek kamata alacsonyabb, hiszen ellentétben a személyi kölcsönökkel, itt van fedezete a hitelnek.

Az alacsonyabb kamat azonban nem feltétlenül éri meg, azzal is számolnunk kell, hogy a jelzáloghitelnek jelentősen magasabbak az induló költségei, mint a személyi kölcsönnek és a folyószámlahitelnek.

Jelzáloghitelnél számolnunk kell az értékbecslés díjával, a közjegyzővel és jelzálogjog bejegyzésének is van díja.

A díjmentes készpénzfelvételről

Készpénzfelvételi nyilatkozat megadása után havonta az első kettő, mindösszesen maximum 150 000 forint összegű készpénzfelvétel belföldi automatából ingyenes. Bármelyik számlacsomag esetén a díjmentes készpénzfelvétel lehetőségét a bank a pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló rendelet szerint biztosítja.

Ingyenes készpénzfelvételre vonatkozó nyilatkozatot kizárólag az érintett számla tulajdonosa, és kizárólag egy fizetési számlájára adhat le, bankfiókban, vagy amennyiben az adott számlához internetbanki szolgáltatással rendelkezik, akkor az internetbanki szolgáltatás felületen keresztül.

Amennyiben a nyilatkozaton a bankszámlát a bankkártya számmegadásával jelöljük meg, a kedvezmény a kártya mögött beállított bankszámlán kerül biztosításra.

Adott hónap 20. napjáig leadott érvényes nyilatkozat esetében a következő naptári hónaptól, a hónap 20. napját követően leadott nyilatkozat esetén a második naptári hónaptól leszünk jogosultak a díjmentes készpénzfelvételre.

A díjmentes készpénzfelvétel automatából történő készpénzfelvételre vonatkozik. A díjmentes tranzakciók sorrendjének megállapítása: a készpénzfelvétel valódi időpontja.

Ha a fentiek szerinti díjmentes körbe tartozó két tranzakció együttes összege meghaladja a 150 000 forintot, akkor 150 000 forint feletti összegre már a normál tranzakciós díj kerül felszámításra a maximum díjtétel figyelembe vételével.

Ha a díjmentes készpénzfelvétel lehetőségével jogosulatlanul élünk, vagy a nyilatkozatban valótlan adatokat közöltünk, akkor a bank jogosult az ingyenes készpénzfelvétel díját, költségét visszamenőleg, egy összegben követelni.

Miért jó, ha van bankszámlánk?

A bankszámla lehetővé teszi a pénz biztonságos tárolását. Ha a pénzt a bankszámlára helyezzük, kevésbé valószínű, hogy ellopják.

A bankszámla segítségével könnyebb és hatékonyabb módon kezelhetjük a pénzünket. Online bankolási lehetőségekkel, mobilalkalmazásokkal egyszerűen ellenőrizhetjük a számlaegyenlegünket, átutalásokat végezhetünk, számlákat fizethetünk, és pénzt vehetünk fel.

A bankszámla lehetővé teszi az elektronikus fizetéseket és tranzakciókat. Kártyák használatával könnyen és gyorsan fizethetünk vásárlásainkért, így nem kell mindig készpénzt magunknál hordanunk.

A bankszámla tulajdonosai hozzáférést kapnak a bankok által nyújtott különböző pénzügyi szolgáltatásokhoz és akciókhoz, például hitelkártyákhoz, személyi kölcsönökhöz vagy jelzáloghitelhez.

Ha rendszeres jövedelmünk van, akkor a bankszámla segít a befolyó pénz kezelésében, például a bérek, nyugdíjak vagy más jövedelmek automatikus átutalásával.

Utazás során a bankszámla használata könnyebbé teszi a pénzügyek intézését, mivel bankkártyával hozzáférhetünk a pénzünkhöz, akár külföldön is.

Mit kell tudni a bakszámlánkról? Mi a fontos?

Különböző típusú bankszámlák léteznek: folyószámlák, megtakarítási számlák, üzleti számlák. Az igényeinknek és pénzügyi céljainknak megfelelő típust válasszunk.

A bankszámlák fenntartásával gyakran járnak díjak és költségek. Fontos tisztában lenni ezekkel, például havi számlavezetési díjjal, tranzakciós díjjal vagy készpénzfelvételi költséggel. Próbáljunk olyan bankszámlát választani, amelynek díjai megfelelnek a pénzügyi helyzetünknek és igényeinknek.

A modern bankszámlák lehetőséget adnak az online bankolásra, és mobilalkalmazások használatára. Ezek a szolgáltatások lehetővé teszik a számlaegyenleg ellenőrzését, a tranzakciók végrehajtását, a számlák fizetését, az átutalásokat és egyéb pénzügyi műveleteket, akár otthonról, akár útközben is.

Rendszeresen ellenőrizzük a bankszámla tranzakciós előzményeit és az aktuális számlaegyenleget. Ez segít követni a kiadásainkat, és megelőzni a túlzó kiadásokat, valamint az esetleges hibákat vagy visszaéléseket is azonnal észlelni lehet.

A bankszámla és a hozzá tartozó bankkártyák biztonságos kezelése elengedhetetlen. Soha ne osszuk meg a bankszámlánkhoz tartozó jelszavakat, PIN kódot vagy más biztonsági adatokat senkivel, és rendszeresen változtassuk meg a jelszavunkat a biztonság érdekében.

A bankszámla egy olyan eszköz, amely segít a pénzügyeink hatékony kezelésében és a biztonságos tárolásban. Ha tisztában vagyunk a bankszámlával kapcsolatos fontos tényezőkkel, és a saját igényeinknek megfelelően választunk számlát, akkor az hozzájárulhat a pénzügyi stabilitásunkhoz és a pénzügyi céljaink eléréséhez.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Így kaphatod meg a hitelt

Gránit számlacsomagok 2024 – Részletek és feltételek - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Gránit számlacsomagok 2024 – Részletek és feltételek - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Gránit számlacsomagok 2024 – Részletek és feltételek - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Gránit számlacsomagok 2024 – Részletek és feltételek - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

 • Gránit Digitális bankszámla
 • Gránit Sztár bankszámla
 • Gránit Bajnok bankszámla
 • Gránit Hős bankszámla
 • Gránit Digitális Plusz bankszámla
 • Gránit Bajnok Plusz bankszámla
 • Gránit Family Junior bankszámla
 • Gránit Deviza számla
 • Gránit-Coop Törzsvásárlói
 • Gránit Basic

Igen. Lehet a számlacsomagok mellé bankkártyát is igényelni.

Igen. Lehet a számlacsomagok mellé folyószámlahitelt is igényelni.

Igen. A bank, ami lehetővé teszi a számlacsomag online megnyitását.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Minden, amit érdemes tudni a kisállat biztosításról

A kisállatok családtagokká váltak, és ahogy a családtagok esetében, úgy szeretnénk biztosítani számukra is a legjobb egészségügyi ellátást. A kisállat biztosítás egyre népszerűbb, nem véletlenül: segítségével a nem várt állatorvosi költségek könnyebben kezelhetők. Utánajártunk és bemutatjuk, miért érdemes kisállat biztosítást kötni, hogyan működik, és mire érdemes figyelni.

Tovább olvasom
A tulajdoni lap titkai: ezeket mindenképp ellenőrizd, mielőtt vásárolsz!

Az ingatlanvásárlás mindig izgalmas, és egyben komoly döntés is, ami alapos előkészületeket igényel. Az egyik legfontosabb dokumentum, amelyet érdemes alaposan átnézned, mielőtt bármilyen ingatlant megvásárolsz, a tulajdoni lap. A tulajdoni lap ugyanis sok olyan információt tartalmaz, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy biztos lehess abban, hogy jó döntést hozol. Utánajártunk és bemutatjuk, hogy mikre figyelj oda különösen, amikor a tulajdoni lapot vizsgálod.

Tovább olvasom
Fedezd fel a hitelkártyák világát: 7 alapfogalom, amit ismerned kell

A hitelkártya mindennapjaink elengedhetetlen részévé vált, megkönnyítve a fizetést. Sokan még mindig nem ismerik a hitelkártyák működésének alapvető részleteit. 7 kulcsfontosságú fogalmat járunk körbe, amelyek segítenek jobban megérteni a hitelkártyák világát. Mutatjuk a lényeget.

Tovább olvasom
Elkerülhetik a büntetést a babavárósok, akiknél nem született gyermek?

A Babaváró támogatás igazán népszerű. De mi történik akkor, ha nem születik meg a gyermek? Utánajártunk, hogy mi a következménye annak, ha nem születik gyermek, annak, hogy mi az a méltányossági kérelem, és írunk a részletfizetési lehetőségről is. Szakértőink elemzik a helyzetet.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával