Hitel alacsony kamatra? Lehetséges!

 

Hitel alacsony kamatra, ezt a konstrukciót sok pénzintézetnél van lehetőségünk igényelni. Ezeknek a többsége viszonylag kis összegekre vonatkozik, azonban erről érdemes tájékozódni a feltételek leírásában. Ha tudjuk, hogy pontosan mennyi pénzre van szükségünk, akkor érdemes ez alapján keresgélnünk.

 

Napjainkban sajnos sokan kényszerülnek hitelfelvételre, különféle okok miatt. Ugyanakkor a hiteltől mindenki fél, pedig ez nem rossz dolog abban az esetben, ha maximális körültekintéssel járunk el. Részletesen utána kell néznünk, hogy hol és mit ajánlanak pontosan, és milyen feltételekkel!Több banknál van lehetőségünk alacsony kamatozású kölcsönök elérésére, de általában az igénylésnél komoly feltételeket szabnak a kamat kedvezményekhez. A fő kérdés természetesen az, hogy mennyi kamatot kell fizetnünk, azaz, hogy mennyivel kell többet visszafizetnünk. Lehetséges-e, hogy alacsony legyen a kamat? Igen!

 

Hitelre van szüksége, de ragaszkodik az alacsony kamathoz? Jó döntés! Részletes ajánlatokért böngésszen weboldalunkon, ahol könnyen összehasonlíthatja a különböző pénzintézetek által nyújtott lehetőségeket, így megtalálva az ideális megoldást!

 

Személyi kölcsön igénylése

 

Személyi kölcsön igénylése esetén a hitelező bank az adós anyagi helyzetét vizsgálja, többek között az igazolható jövedelmét, jelenlegi hiteleit, negatív vag pozítív KHR hiteltörténetét.

 

A maximálisan nyújtható kölcsön összegének mértékét a jövedelem mértékében állapítja meg. Személyi kölcsön igénylésekor az ingatlanfedezet hiánya miatt számolni kell azzal, hogy szigorúbb az elbírálás és kisebb lesz az igényelhető összeg.

 

Személyi kölcsön bírálata és folyósítása mennyi időt vesz igénybe?

 

Általánosságban a bankok a személyi kölcsön teljes dokumentációnak a benyújtása után végzik a bírálatot, ennek az átfutási ideje maximum 2-3 nap, pozitív bírálat esetén a folyósítás azonnal megtörténik, de bankonkként lehet eltérés.

 

Amennyiben nem szeretnénk azonnal igénylést benyújtani, akkor sok esetben egy teljes előszűréssel is lehet indítani a folyamatot, de ez lényegesen meghosszabbíthatja az átfutási időt. 

 

Egy helyen összehasonlíthatod a bankok aktuális személyi kölcsön ajánlatait!

 

 

Tanácstalan vagy? Nincs időd foglalkozni a hitelügyintézéssel? Mi szívesen segítünk szaktanácsadással és hitelének teljes körű ügyintézésével egyaránt.

 

 

Ismerkedjen meg velünk!