fbpx

Széchenyi hitel ajánlatok 2022

Hitel összeg?

Hitel típus?

Cég alapításának éve?

További Beállítások

Válassz bankot

Folytatódik a Széchenyi Kártya Program

A magyar kormány döntése értelmében a Széchenyi Kártya Program folytatódik és frissítést kapott. A cél nem különbözik a korábbiaktól, a kis-, és középvállalkozások (kkv) hitelpiaci helyzetének, versenyképességének a javítása, az ezt szolgáló termékek viszont változtak. A változások az új gazdasági környezetre reagálva jöttek létre. A háború és gazdaság helyzetének negatív tendenciái újfajta helyzetet teremtettek. Ezeket figyelembe véve lettek kialakítva a Széchenyi Kártya Program MAX hiteltermékei.

A Széchenyi Kártya Program MAX olyan konstrukciókat tartalmaz, amelyekben fix, maximum 3,5 százalékos az éves kamat. A magyar kormány arra törekszik, hogy a vállalkozások versenyképessége javuljon, ne szűnjenek meg munkahelyek, a magyar gazdaság egésze megfelelő fejlődési pályán helyezkedjen el

Mit lehet tudni a Széchenyi Kártya Program MAX-ról?

Az Széchenyi Kártya Program 2022 júliusától él, és a Széchenyi Kártya Program MAX elnevezést kapta. A program termékei kedvezményesek, a legfontosabb ismérvei a következők:

Széchenyi Kártya Folyószámlahitel MAX

A Széchenyi Kártya Folyószámlahitel MAX napi működési költségek finanszírozására igényelhető. A vállalkozások legfeljebb 250 millió forint értékben vehetik igénybe.

A Széchenyi Kártya Folyószámlahitel MAX legfeljebb 3 éves futamidővel igényelhető, a hitel évi fix 3,5 százalékos kamatozás mellett érhető el. A 2022-ben bejelentett újdonságok egyike a Széchenyi Energiakártya, ez egy olyan szabad felhasználású hitel, amely rendkívül kedvezménye, hiszen 1 százalékos a kamat. Az energiaválság okán hívták életre, azon cégek számára, amelyek érintettek gazdaságilag.

Széchenyi Likviditási Hitel MAX

A Széchenyi Likviditási Hitel MAX konstrukció forgóeszközök beszerzésének finanszírozására szolgál. A vállalkozások működéséhez alapvető forgóeszközök beszerzéséről van szó. A Széchenyi Likviditási Hitel MAX esetében a kamat évi fix 3,5 százalék. A hiteltermék 3 éves futamidőre igényelhető.

Széchenyi Beruházási Hitel MAX

A Széchenyi Beruházási Hitel MAX arra nyújt lehetőséget, hogy a vállalkozások segítségével megvalósíthassák különböző beruházási céljaikat. A konstrukció többféle vállalkozásnak nyújt reális előrelépési lehetőséget, még az agrárszektorban is felhasználható. Maximum 400 millió forintos összeg igényelhető, a kamat évi fix 1,5 százalék, de létezik egy 0,5 százalék kamatozású módozat is.

A Széchenyi Beruházási Hitel MAX esetében akár 10 éves futamidővel is számolhatunk. A maximum 400 millió forintos hitelösszeget biztosító konstrukció széles körben felhasználható. A segítségével vásárolható új és használt gép, berendezés, ingatlan, illetve egyéb tárgyi eszközök is be lehet szerezni. Alkalmas továbbá hitelkiváltásra, üzletrész vásárlásra, illetve agrár célú beruházások finanszírozására.

A Széchenyi Beruházási Hitel MAX terméknél alapesetben évi fix 1,5% a kamat. Ennél van egy még kedvezményesebb hitel, ugyanis az energiahatékonyság javítást és technológiaváltást segítő konstrukció mindössze évi fix 0,5%-os kamatot kínál.

Széchenyi Mikrohitel MAX

A legkisebb vállalkozásokat segíti a Széchenyi Mikrohitel MAX, amelynek a kamata évi fix 1 százalék. Azok a cégek vehetik fel, amelyek a piacon nehezebben, vagy egyáltalán nem jutnak hitelhez.

A mikro- és kisvállalkozások beruházási céljainak elősegítésére szolgál a Széchenyi Mikrohitel MAX. Ezek a vállalkozások nehezen, vagy egyáltalán nem jutnak hitelhez beruházási céljaik megvalósításához. A konstrukció rajtuk szeretne segíteni, ebben a hitelben ráadásul nemcsak a kezdő vállalkozások gondolkodhatnak. A Széchenyi Mikrohitel MAX felhasználásával ingatlant lehet vásárolni, emellett különböző tárgyi eszköz finanszírozhatóak a kölcsönből. A termék kamata évi fix 1%, a futamidő pedig legfeljebb 10 év.

Széchenyi Lízingkonstrukció MAX

A Széchenyi Lízingkonstrukció MAX pénzügyi lízingügyletek finanszírozására használható. Az évi fix 3,5 százalékos kamatozású hitelt beruházási kölcsönök mellé lehet igényelni.

Mire lehet felhasználni a Széchenyi Lízingkonstrukció MAX konstrukciót? Ez a hitel új vagy használt haszongépjárművek, gépek, berendezések és eszközök pénzügyi lízing keretében történő finanszírozására használható. A Széchenyi Lízingkonstrukció MAX lemaximum 10 éves futamidővel igényelhető, a kölcsön kamata évi fix 3,5%.

Széchenyi Kártya Program MAX: így lehet igényelni

A Széchenyi Kártya Program MAX hitelrmékei 2022 júliusától érhetőek el, országszerte több pontot lehet rájuk regisztrálni. Az ügyfeleket a regisztráló irodákban várják, amelyek a területi kereskedelmi és iparkamaráknál, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségében és a KAVOSZ Zrt.-nél találhatóak meg.

Így kaphatod meg a hitelt

Széchenyi hitel ajánlatok 2022 - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Széchenyi hitel ajánlatok 2022 - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Széchenyi hitel ajánlatok 2022 - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Széchenyi hitel ajánlatok 2022 - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

Minden olyan mikro-, kis- és közép vállalkozás, amelynek nincs lejárt köztartozása és lejárt hiteltartozása. Ezek mellett meg kell felelni a Széchenyi Kártya Program üzletszabályzatában leírt feltételeknek.

Vannak regisztráló irodák, ahol regisztrálni kell az igénylés előtt. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége, a területi kereskedelmi és iparkamarák, valamint a KAVOSZ Zrt. irodáiban lehet érdeklődni. A folytatásban ki kell választani a kívánt terméket és azt a bankot, amelynél szeretnénk leadni a hiteligénylést.

A Széchenyi Kártya Program MAX hitelkonstrukciói 2022 júliusától igényelhetőek. Erre országszerte van lehetőség, ahogyan a Széchenyi Kártya Program korábbi kölcsöneit, az új termékeket is a területi kereskedelmi és iparkamarák, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége és a KAVOSZ Zrt. regisztráló irodáiban lehet elérni.

A Széchenyi Mikrohitel MAX-ot egyéni vállalkozások is igényelhetik. Ezt a konstrukció kifejezetten a mikro-vállalkozásoknak alakították ki a beruházásaik finanszírozására. 

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

A Babaváró hitel igénylési feltételei 2022-ben

A Babaváró hitel igénylési feltételei 2022-ben

2022.08.09.

Az igénylési feltételek 2022-ben minimálisan módosultak a Babaváró hitelnél; az alábbiakból mindent megtudhatsz, ami ezzel kapcsolatos.

Tovább olvasom
Személyi kölcsönt bankváltás nélkül? Lehetséges!

Személyi kölcsönt bankváltás nélkül? Lehetséges!

2022.08.05.

Személyi kölcsönt bankváltás nélkül is lehet igényelni, de nem mindig érdemes, napjainkban azonban változik a helyzet; lássuk, hogyan!

Tovább olvasom
Könnyűszerkezetes házra kaphatunk lakáshitelt?

Könnyűszerkezetes házra kaphatunk lakáshitelt?

2022.08.01.

A könnyűszerkezetes házak egyre népszerűbbek hazánkban is; lássuk, kaphatunk-e rájuk lakáshitelt!

Tovább olvasom
Hagyományos, vagy fogyasztóbarát lakásbiztosítás: melyik éri meg jobban?

Hagyományos, vagy fogyasztóbarát lakásbiztosítás: melyik éri meg jobban?

2022.07.29.

A hagyományos, vagy a fogyasztóbarát lakásbiztosítással jársz jobban? Az alábbiakból kiderül!

Tovább olvasom