Unicredit személyi kölcsön kalkulátor 2024 – Részletek és feltételek

Unicredit

Fix Kamat személyi kölcsön

Akár 80 000 Ft jóváírással*

THM 14,41% - 21,77% Kamat: 12,44% - 18,00%
Futamidő 12 - 96 hó
Hitelösszeg 300.000 Ft - 12.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

UniCredit személyi kölcsön

Az UniCredit személyi kölcsön egyszerű és gyors megoldást nyújthat, bármi a célunk, bármilyen problémával kell szembenéznünk. Adódhat olyan élethelyzet, amit nem vártunk, vagy nem láttunk előre. Lehetnek céljaink, vágyaink. Egy szabad felhasználású UniCredit Bank hitel ilyenkor megoldhatja, segítheti a dolgok jobbra fordulását. Az UniCredit személyi kölcsöne a szabad felhasználhatóság miatt nemcsak nagyon népszerű, de praktikus is. Ez a gyorsan és egyszerűen igényelhető UniCredit hitel jobbá teheti az életünket. Támaszkodhatunk rá, felhasználhatjuk.

Az UniCredit személyi kölcsön okos felhasználása igazi segítség. Segítség a bajban, segítség, hogy előbbre jussunk, jobban éljünk, többet tegyünk a szeretteinkért. Az UniCredit személyi kölcsön népszerű megoldás. Egy népszerű megoldás egy népszerű pénzintézettől.

UniCredit Bank Green személyi kölcsön

A személyi kölcsön Magyarországon a legnépszerűbb hitel. A szabad felhasználás, és a gyors kiutalási idő teszi vonzóvá. Vannak olyan személyi kölcsönök, mint például az UniCredit Bank Green személyi kölcsöne, amik egy meghatározott cél esetén kedvezményt adnak nekünk. Mik ezek a kedvezmények? Mire érdemes igénybe venni az UniCredit Bank Green személyi kölcsönt?

Ha napelemek telepítését tervezzük, az UniCredit Bank Green személyi kölcsöne segíthet nekünk ennek megvalósításában. A kölcsönt úgy alakította ki a pénzintézet, hogy az illeszkedjen egy fenntartható energiához kapcsolódó beruházáshoz. Az UniCredit kölcsön rugalmas, az elbírálástól számított hat hónapon belül bármikor lehívható, így a törlesztést csak akkor kezdjük, ha a beruházás már elkészült. Napelem-beruházás esetén kamatkedvezményt kapunk, így a THM alacsony lesz.

UniCredit Bank Green személyi kölcsön feltételek

A futamidőt huszonnégy és kilencven hónap között választatjuk meg. Kedvezményes a kamat. Egy és öt millió forint közötti összeget kérhetünk, ami biztosan elég egy számunkra megfelelő teljesítményű házi napenergia erőmű megépíttetésére. A száznyolcvan napos lehívási idő segítségével optimálisan kezdhetjük el a törlesztést úgy, hogy a beruházásunkat akár önerő nélkül is finanszírozhatjuk.

Az UniCredit Green személyi kölcsön pozitív bírálatához szükségünk lesz jövedelemre. Ez származhat munkaviszonyból, nyugdíjból vagy vállalkozásból is, azzal a feltétellel, hogy az már legalább három hónapja fennáll. Ennek a jövedelemnek legalább három hónapja bankszámlára kell érkeznie, és el kell érnie a nettó 165 000 forintot. Tartozásunk sem lehet, ha szerepelünk negatív adósként a Központi Hitelinformációs Rendszerben, akkor nem kapjuk meg a hitelt. Be kell majd mutatnunk a személyi igazolványunkat, lakcímkártyánkat és az adóigazolványunkat. Kelleni fog a két utolsó bankszámlakivonatunk, amire a jövedelmünk érkezik. Ha dolgozunk egy harminc napnál nem régebbi UniCredit munkáltatói igazolást kérnek tőlünk, ha már nyugdíjasok vagyunk, akkor egy NYUFIG igazolás kell vagy egy nyugdíjszelvény. Ezután már csak a hitelkérelmi adatlapot kell kitöltenünk.

A népszerű UniCredit személyi kölcsönök közül az UniCredit Green személyi kölcsöne zöld energiához kapcsolódó beruházáshoz kedvezményes kamatozású hitelt ad nekünk, amit hat hónap alatt bármikor igénybe vehetünk. Ha napelem beruházás előtt állunk, érdemes megfontolni, hogy az UniCredit Green személyi kölcsönével valósítsuk meg.

UniCredit személyi kölcsönök – UniCredit Fix Kamat személyi kölcsön

Vannak más személyi kölcsönök is az UniCredit banknál. Az UniCredit Fix Kamat személyi kölcsönét fix törlesztőrészletekkel fizethetjük vissza. Folyósítási díj nélkül, kedvezményes kamattal. Az UniCredit Fix Kamat személyi kölcsön szabadon felhasználható.

UniCredit Felújítási személyi kölcsön

Az UniCredit Felújítási személyi kölcsönhöz nem szükséges ingatlanfedezet, ezért a havi jövedelmünk lesz az, amit az UniCredit Bank vizsgálni fog. A jövedelmünkbe ugyanis bele kell férnie a törlesztőrészletnek. Jogszabály írja elő, hogy maximum mennyire terhelhető a jövedelmünk. Ez a szabály bennünket véd a túlzott eladósodástól, és attól hogy többet vállaljunk annál, mint amit ki tudunk fizetni. A túlzott eladósodás komoly problémát okozhat nekünk és a szeretteinknek. Ebben a bankok is partnerek, mert a tapasztalatok azt mutatják, hogy jellemzően a jogszabályi előírásoknál szigorúbb feltételekkel hiteleznek, vagyis nem mindig engedik meg számunkra, hogy a törvényi maximumig eladósodjunk. Ha van már hitelünk, az a jövedelmünk terhelhetőségét is befolyásolja. Ebben az esetben ugyanis mindkét hitelünk részletét kell fizetnünk. Fontos, hogy ha van hitelkártyánk, azt is hitelként veszik figyelembe, még abban az esetben is, ha semmit sem költöttünk el róla. A jövedelmünk terhelhetőségét a Jövedelemarányos Törlesztési Mutató (JTM) határozza meg. Ez 600 ezer forint havi nettó jövedelemig a jövedelmünk ötven százalékát engedi beterhelni, 600 ezer forint felett pedig a hatvan százalékát. Ez az arányszám alkalmas arra, hogy nagyjából tisztában legyünk azzal, hogy a bankok mekkora törlesztő részlethez járulnak hozzá. Azt biztosan tudhatjuk, hogy a jövedelmünk felénél többet nem fizethetünk havonta törlesztésre. Ennél mindenképpen kevesebbel kell számolnunk. A jövedelemnek rendszeresnek is kell lennie, és a munkaviszonyunk hossza is fontos lesz. A jövedelem munkaviszonyból származik, de lehetünk nyugdíjasok vagy vállalkozók is.

Az UniCredit Felújítási személyi kölcsön szabad felhasználású hitel, így korlátozás nélkül, bármire elkölthetjük. Egy lakás felújítása, bővítése, korszerűsítése igazán sokba kerülhet. Egy lakás felújítása mindig nagy beruházás volt, ráadásul ebben az évben még a meredeken emelkedő építőanyagárak is növelik a kiadásainkat. Egy kisebb vagyonra is szükségünk lehet, ha át akarjuk építeni az ingatlanunkat. Hozzáértő szakembert sem lesz könnyű találni, a kormány Otthonteremtési támogatásai miatt ugyanis hosszú hónapokra le vannak kötve. Mivel nagyobb összeget is igényelhetünk, és a futamidőt is mi választhatjuk meg, a havi törlesztőrészlet biztosan belefér majd a család költségvetésébe.

Támogatások otthonfelújítás megvalósításához

A kormány évek óta támogatja a családok otthonhoz jutását Magyarországon. Elég csak CSOK-ra, a Babaváró hitelre vagy a falusi CSOK-ra gondolni. Az egyik legújabb eleme ennek rendszernek, az Otthonfelújítási támogatás. Ennek keretében a gyermeket nevelők akár három millió forint vissza nem térítendő támogatáshoz is juthatnak. Amennyiben ez a támogatási forma találkozik az elképzeléseinkkel, felvetődhet, hogy az állam által utólag fizetett részt UniCredit Felújítási személyi kölcsönből előlegezzük meg. A támogatás lényege, hogy a felújításra fordított összeg felét, maximum három millió forintot visszaigényelhetünk az Államkincstártól. Ezt a részt is ki kell azonban fizetnünk, még a támogatás megérkezése előtt. Mi lehet a megoldás? Az UniCredit Felújítási személyi kölcsönt, mintha erre találták volna ki. Az UniCredit Felújítási személyi kölcsön elő és végtörlesztése három millió forintig díjmentes. Ez tökéletesen illeszkedhet a terveinkhez, ha igénybe kívánjuk venni az állam által nyújtott vissza nem térítendő támogatást. Tájékozódjunk. Kiváló weboldalak szakértő megoldásokkal segítenek nekünk ebben. Elég néhány adatot beírni az UniCredit Felújítási személyi kölcsön kalkulátorba, máris megtudjuk a főbb paramétereket, és összehasonlíthatjuk az ajánlatokat. Az UniCredit Felújítási személyi kölcsön jó választás lakásfelújításhoz. Egyszerű termék, és gyorsan hozzájuthatunk.

UniCredit Felújítási személyi kölcsön – könnyen, gyorsan

Az ingatlanfedezetes jelzálogkölcsönökkel szemben az UniCredit Felújítási személyi kölcsön óriási előnye, hogy az igényléséhez nincs szükség ingatlanfedezetre. Ez nemcsak meggyorsítja az ügyintézést, de nem fog terhelni bennünket az ingatlan értékbecslésének a díja sem, és a közjegyzőnek sem kell fizetnünk. Az UniCredit személyi kölcsön online is igényelhető, ilyen lehetőséggel jelzáloghitel igénylése esetén nem élhetünk. Az, hogy nincs szükség ingatlan fedezetre, különösen jól jöhet akkor, ha a lakásunkat már terheli jelzálogjog. Nem biztos ugyanis, hogy a bank engedélyezi egy újabb jelzálog bejegyzését. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem kell a megfelelő nagyságú jövedelemmel rendelkeznünk ahhoz, hogy a második hitelünket is törleszteni tudjuk. Tehermentes ingatlan esetén jóval egyszerűbb eljárásra, és gyorsabb hitelbírálatra számíthatunk, ha az UniCredit Felújítási személyi kölcsönt választjuk a jelzáloghitel helyett.

Amikor elkészült a felújításunk költségvetése, hétmillió forintos összeghatárig nyugodtan indulhatunk a bankba. Az UniCredit Felújítási személyi kölcsön ugyanis egymillió hatszázezer forinttól hétmillió forintig igényelhető. Egy UniCredit Felújítási személyi kölcsön kalkulátor sokat segíthet a választásban, hiszen a THM, a várható összköltség és a kamat mellett, a maximálisan felvehető hitelösszegről is tájékoztat bennünket. Mindezt néhány perc alatt. A futamidő a hitelösszeg mellett a legfontosabb tényező, hiszen a futamidő hossza határozza meg a törlesztőrészlet nagyságát. Minél hosszabb a futamidő, annál alacsonyabb a törlesztőrészlet, annál kevesebbet kell havonta fizetni.

UniCredit Bank személyi kölcsön

UniCredit Felújítási személyi kölcsön – meg kell adni hitelcélt?

Az UniCredit Felújítási személyi kölcsön egyik előnye, hogy minimális dokumentációval, könnyen igényelhető. Az igényléshez csupán a jövedelmet kell igazolni. És ez még nem minden. Mert nem csak hogy elég, ha igazolja az ügyfél a jövedelmét, de a pénz elköltését sem kell semmiféle módon dokumentálni hitelt nyújtó pénzintézet felé. Mit jelent ez? Nézzünk egy lakáshitelt. Fedezetre van szükség, és a pénzt csak a lakás felépítésére vagy megvásárlására lehet fordítani. És ezt dokumentumokkal igazolni is kell. És ez plusz költséget jelent, időt és energiát kell rá szánni. Időt? Igen. Néha még a hitelfelvételt követő sokadik is évben is igazolásokat és szerződéseket kell leadni a hitelező pénzintézetnek, hogy teljesüljenek a szerződéses feltételek. A klasszikus személyi kölcsönnél ilyen nincs. Nem kell hitelcélt megjelölni a szerződés megkötésekor, és igazolni sem kell a hitelösszeg megfelelő felhasználását. Az UniCredit Felújítási személyi kölcsön esetén az előtörlesztéshez azonban elvárhatja a felhasználás igazolását a pénzintézet.

Mikor kell az UniCredit Bank személyi kölcsönhöz munkáltatói igazolás?

A jövedelmet minden UniCredit Bank hitel igénylésénél igazolni kell. Ha valaki alkalmazott, akkor UniCredit Bank személyi kölcsön munkáltatói igazolást kell bemutatnia. Az önfoglakoztatóktól nem fogadnak el UniCredit munkáltatói igazolást, nekik NAV jövedelemigazolással kell a jövedelmüket igazolni. Az UniCredit Bank személyi kölcsön munkáltatói igazolás tartalmazza a havi nettó jövedelmet, azt, hogy mióta dolgozik valaki a cégnél, és az is fontos, hogy nincs már próbaidőn, és nem áll felmondás alatt sem. Az UniCredit Bank ezen adatok alapján dönt arról, hogy az igénylőt hitelképesnek találja vagy sem. Az UniCredit Bank a saját munkáltatói igazolás formátumát kéri, de az azzal megegyező tartalmú munkáltatói igazolást is elfogadhatja. Az UniCredit munkáltatói igazolás csak cégszerűen aláírva, és lepecsételve fogadható el.

UniCredit személyi kölcsön – hitelbírálat

Ha pozitív a hitelbírálat, akkor az igénylő megkapja az UniCredit Bank személyi kölcsönt. Az UniCredit személyi kölcsön azonnal felhasználható lesz. Ezt megelőzi a kapcsolatfelvétel, az alapfeltételeknek való megfelelés ellenőrzése, és a dokumentumok benyújtása vagy átadása. A bírálat után már csak a folyósítás van hátra. A bírálat gyorsan megtörténik, nem kell hosszú ideig várni. És a pénz kiutalása után? Az már csak az ügyfélen múlik. Bármit vehet. Amit csak szeretne. Nem kell a hitelcélt megjelölni. A részleteket fizetni kell majd. Közben pedig már használható az UniCredit személyi kölcsönből vásárolt szolgáltatást vagy terméket.

Személyi kölcsön – személyi hitel

Ugyanarról a hiteltermékről van szó, akár az UniCredit személyi kölcsön, akár az UniCredit személyi hitel elnevezést használja valaki. UniCredit személyi kölcsön igénylés esetén teljesen mindegy, hogy azt személyi kölcsönnek vagy UniCredit személyi hitelnek hívják. Mindkettő ugyanazt a hitelterméket takarja, mindegyik szabadon felhasználható, és ingatlanfedezet nélkül igényelhető. Nem kell tehát foglalkozni a névvel, a feltételekre ugyanakkor érdemes odafigyelni, mert a feltételekben lehetnek különbségek.

Az UniCredit személyi kölcsön feltételei

Egyszerűen teljesíthetőek az UniCredit személyi kölcsön feltételei. A pénzintézetek többségénél már 18 éves kortól akár 70 éves korig lehet személyi kölcsönt igényelni, de a pénzintézetek eltérő hitelezési gyakorlata miatt hitelfelvétel előtt mindenképpen tájékozódjunk. Néhány pénzintézet 21 vagy 23 éves kortól, és csak 65 éves korig fogad be hiteligényléseket. Az érvényes személyazonosító okmányunk mellett szükségünk lesz egy jövedelemigazolásra is. Ez lehet UniCredit Bank munkáltatói igazolás, vagy vállalkozók esetében a NAV jövedelemigazolás, nyugdíjasoknál pedig bankszámlakivonat vagy nyugdíjhatározat, vagy az utolsó három havi nyugdíjszelvény. Jövedelemként elfogadható munkabér, vállalkozói bevétel és a nyugdíj önmagában is, és másodlagos jövedelemként figyelembe veszik a családi pótlékot, a GYES-t, a GYED-et, a vállalkozók osztalékát, a szociális juttatásokat, valamint az ösztöndíjat is, de más másodlagos jövedelmet is elfogadhatnak. De ez pénzintézetenként eltérő lehet. Akár adóstárs bevonására is van lehetőség. A munkaviszonyunkkal kapcsolatban fontos, hogy nem állhatunk sem próbaidő, sem felmondás alatt, és az a legjobb, ha határozatlan időre szóló munkaszerződéssel rendelkezünk. Személyi kölcsön UniCredit. Ennyit kell tudni.

Az UniCredit személyi kölcsön értékei

Az UniCredit személyi kölcsön igénylésének a legnagyobb előnye, hogy az igényléskor nem kell biztosíték. Bizonyos kölcsönöknél a pénzintézetek kötelezően előírják, hogy biztosítékot kell bevonni a hitelügyletbe. Ebben az esetben a legtöbbször az ingatlanfedezetre gondolnak, de a biztosíték lehet részvény vagy kötvény. Az UniCredit személyi kölcsön igénylésékor erre nincs szükség, az UniCredit Bank nem fog fedezetet kérni. Ezért azok, akiknek nincs fedezetük, vagy azt nem akarják felajánlani, azok is igényelhetnek UniCredit személyi kölcsönt. Az, hogy ez nem szükséges fedezet, azért előnyös, mert egyszerűbb a folyamat, gyorsabb az elbírálás, és a hitelfelvétel díjai is alacsonyabbak. A fedezetnek felajánlott ingatlant ugyanis fel kellene értékeltetni. Az ingatlanfedezetre jelzálog bejegyzés fog kerülni, és egy közjegyzőre is szükség van a hitelszerződés megkötéséhez. Mindezek egy UniCredit személyi kölcsön igénylésénél nem szükségesek.

Az UniCredit Bank személyi kölcsön igénylés másik elvitathatatlan előnye a gyorsaság. Egy UniCredit személyi kölcsön akár egy napon belül is megkapható, de néhány napon belül szinte biztosan elérhető. Az UniCredit személyi kölcsön elbírálási idő rövid. Ez azt jelenti, hogy ha az igénylő dönt arról, hogy UniCredit személyi kölcsönt igényel, akkor csak néhány napot kell arra várni, hogy az UniCredit Bank hitel felhasználható legyen. Az UniCredit személyi kölcsön elbírálási idő ugyanis valóban rövid. Átmeneti pénzavar esetén ez döntő érv lehet, mert azonnal fel lehet használni az UniCredit Bank hitelt. Nem kell várni hetekig vagy hónapokig arra, hogy az UniCredit Bank folyósítsa a pénzt. Ez nem csak egy pénzavarnál lehet lényeges, hanem minden igényléskor. Az, hogy az UniCredit személyi kölcsönnel rendkívül gyorsan az igénylő rendelkezik, az első helyen van a döntést befolyásoló érvek között. A gyorsaság azért is lényeges, mert szinte rögtön kiderül, hogy az igénylő hitelképes vagy nem. Az előminősítés néhány perc alatt meglehet. Az előminősítés után pedig szinte azonnal a végleges bírálat következik. És ha az pozitív, tehát az igénylőt hitelképesnek találja az UniCredit Bank, akkor már csak a szerződés megkötése, és a folyósítás van hátra. Személyi kölcsön UniCredit. Ennyit kell csak tudni.

UniCredit személyi kölcsön – bármire költhető

Az UniCredit személyi kölcsön harmadik előnye a szabad felhasználhatóság. A szabad felhasználás azt jelenti, hogy semmi nem szab határt felhasználáskor. Az UniCredit Bank ugyanis nem korlátozza semmilyen módon a kölcsön felhasználását. Az ügyfél arra költi, amire akarja. Bármire költhető a kölcsönösszeg. A szabad felhasználás nagyon előnyös. A gyorsaság is. És az, hogy nincs szükség biztosítékra. Ez a három dolog az, amiért az UniCredit személyi kölcsön a legnépszerűbb kölcsönök között van. Személyi kölcsön UniCredit. Tényleg ennyit kell csak tudni.

UniCredit személyi kölcsön igénylés – miért utasíthatnak el?

Az UniCredit Bank nem fogadja be az igénylést, ha az igénylő nem tud igazolni telefonos elérhetőséget. Az érvénytelen, lejárt személyazonosító okmány is kizáró ok. Érvényes személyi igazolvánnyal kell rendelkezni az igényléshez. Vagy kártya formátumú jogosítvánnyal vagy útlevéllel. Az állandó bejelentett magyarországi lakcím is kötelező az igényléshez. Az életkor is döntő lehet. Bizonyos kor alatt, és bizonyos kor felett nem fogadják el az igénylést. A munkaviszony hossza is döntő. Az előírt munkaviszonynál rövidebbet nem fogad el a pénzintézet. A KHR negatív adóslistáján szereplők nem kapnak hitelt, ez kizáró ok. A megfelelő nagyságú jövedelem igazolása is elvárt. Hiába keres valaki sokat, ha a jövedelme után nem fizetik meg a közterheket, akkor azt a pénzintézet nem veszi figyelembe.

Mi az az UniCredit online hitel?

UniCredit online hitelt igényelni kényelmes. Otthonról igényelhetünk, ki sem kell mozdulnunk a lakásból. Az online hitel feltételei gyakran kedvezőbbek a hagyományos igénylésű hitelekénél. Egyszerűség, gyorsaság, kényelem és kedvező feltételek. Ez az UniCredit online hitel. Ha az UniCredit online hiteligénylést választjuk, modern, innovatív módon vehetünk fel hitelt. Online igényléskor nem kell bemennünk a bankfiókba, az otthonunk kényelméből vihetjük végig a folyamatot. Az UniCredit hitel kiválasztása, az adatok megadása és a dokumentumok benyújtása is online történik. Nincs olyan, hogy otthon hagytuk valamelyik szükséges dokumentumot. Mert otthon vagyunk.

Az UniCredit online hitelfelvétel kényelmes és gyors megoldás. A modern technikai megoldásokat felhasználó UniCredit online hitel azért egyre népszerűbb, mert nem szükséges a hitelfelvételhez a személyes találkozás a banki ügyintézővel. Ez nem csak a járványhelyzet miatt lényeges, hanem mert nem kell utaznunk, nem kell várakoznunk, gyorsan és egyszerűen intézhetjük a hitelünket. Az UniCredit online igénylés feltételei kedvezőbbek lehetnek. Személyi kölcsön online igénylése esetén a pénzintézetek többsége elengedi a folyósítási jutalékot, és gyakran a kamat is alacsonyabb. Az UniCredit online igénylésnél a kiutalási idő rövid, gyorsan megérkezik a számlánkra az igényelt összeg. Az UniCredit online igénylés gyors és kedvezőek a feltételei, ráadásul kényelmesebb megoldást is nyújt.

Az UniCredit online hitel igénylésének menete

Az UniCredit online hitel igénylése egyszerű. A folyamat gyors, érthető és könnyen követhető. Az UniCredit online igényléshez szükség lesz egy megfelelő elektronikai eszközre és internetkapcsolatra. Egy okostelefon mobilinternettel elég lehet. Az UniCredit online hiteligénylés a bank weboldalán történik, és elképzelhető, hogy csak a megfelelő böngésző segítségével tudunk majd igényelni. Megfelelő technikai feltételekkel nincs akadálya az online igénylés benyújtásának.

Első lépésként ki kell választanunk a hitelkonstrukciót. Ehhez szakértő weboldalak hitelkalkulátorai nyújtanak segítséget. A konstrukció kiválasztása után a weboldal gyakran átirányít bennünket a választott bank oldalára, ahol elkezdhetjük az igénylést. Az adatok egyeztetése és a rövid előbírálat után a bank rendelkezésére kell bocsátanunk a kért dokumentumokat. Ez is teljesen online, és azonnal történik. A folyamat része lehet egy videós azonosítás is. Így győződik meg a bank arról, hogy valóban mi igényeljük a kölcsönt. A dokumentumok beérkezése után következik a hitelbírálat, ami egy UniCredit személyi kölcsön esetén akár néhány perc alatt megtörténik. Pozitív döntés esetén pedig gyorsan utalják számunkra az igényelt összeget. Úgy, hogy közben ki sem léptünk az otthonunkból.

Az UniCredit online hitel feltételei

UniCredit online hitel igényléséhez rendelkeznünk kell bankszámlával. Előfordulhat, hogy a bank az igénylést számlanyitáshoz köti. A kötelező bankszámlanyitás is online történhet egyes esetekben. Feltétel lesz, hogy Magyarországon élő, nagykorú, magyar állampolgárok legyünk. Dolgoznunk kell, és ezt munkáltató igazolással igazolnunk is kell. Személyi igazolványra és lakcímkártyára is szükség lesz.

UniCredit Bank személyi kölcsön kalkulátor

Az UniCredit Bank személyi kölcsön kalkulátor egy olyan program, ami segítséget nyújt a kiválasztott hitelkonstrukciók összehasonlításában. A megadott adatok alapján megadja az elérhető UniCredit hitelek adatait. Az igénylő láthatja a teljes visszafizetendő összeget, amiből kiszámítható, hogy mennyibe fog kerülni a hitelfelvétel. A kamat mellett a THM is látható lesz, és mivel az adatok egy oldalon, egymás alatt jelennek meg, könnyen kiválaszthatóvá válik a legideálisabb konstrukció. Az UniCredit személyi kölcsön kalkulátor használat minden hitelfelvételnél fontos. Nem csak azért, mert könnyen, egyszerűen, gyorsan és kényelmesen, otthonról teszi összehasonlíthatóvá a hiteleket. Hanem azért is, mert a hiteligénylők többsége arra törekszik, hogy a legolcsóbb hitelt válassza ki. Ez érthető is, hiszem egy adott hitelösszeg mellett a legalacsonyabb költségek a legvonzóbbak.

A legjobb konstrukció az UniCredit személyi kölcsön kalkulátorral választható ki a legegyszerűbben. Az összehasonlítás egy összetett folyamat. Több adatot figyelembe kell venni, erre pedig egy UniCredit személyi kölcsön kalkulátor a legalkalmasabb. Amellett tehát, hogy otthonról érhető el az UniCredit személyi kölcsön kalkulátor, pontos eredményt is hoz. Használjuk az UniCredit személyi kölcsön kalkulátort!

UniCredit Babaváró hitel

Az UniCredit Babaváró hitel olyan, mit egy hagyományos UniCredit személyi kölcsön. A személyi hitelek minden jó tulajdonságával rendelkezik, azért annyira népszerű. És a lényeg: szabadon felhasználható. A szabad felhasználás azt jelenti, hogy az igényelt kölcsönt akármire elkölthetjük. Az UniCredit Babaváró hitellel nem kell elszámolnunk, nem kell előzetes tervet benyújtanunk arról, hogy mire fordítjuk majd, és számlákat sem kell benyújtanunk később a pénzintézethez. Az UniCredit Babaváró támogatás abban is megegyezik az UniCredit személyi kölcsönökkel, hogy nem lesz szükség ingatlanfedezetre az igényléshez.

Van némi eltérés is az UniCredit Babaváró hitel és az UniCredit személyi kölcsönök között. Az UniCredit Babaváró hitel igénylésének az az alapfeltétele, hogy vállaljuk, gyerekünk fog születni. Meglévő gyerekre nem igényelhetünk UniCredit Babaváró hitelt, csak vállalt gyerekre. Az UniCredit Babaváró támogatás kamatmentes lehet. Egy kamatmentes hitel működése egyszerű. Ugyanannyit kell visszafizetni, mint amennyit igényeltünk. Ez egy kivételes lehetőség. A hitelek közül csak az áruhitelnél találkozhatunk kamatmentes konstrukcióval. De amíg egy áruhitel átlagos hitelösszege százezer forint, UniCredit Babaváró hitellel tízmillió forinthoz is juthatunk. 10 millió forinthoz akár kamatmentesen.

UniCredit Babaváró hitel

UniCredit Babaváró hitel – előtörlesztés

Ha az UniCredit Babaváró hitelt még a gyermekünk megszületése előtt előtörlesztjük, akkor vissza kell fizetnünk az addig megkapott kamattámogatást. A kamattámogatást egy összegben, százhúsz napon belül kell kifizetnünk. A kamattámogatást egyébként akkor is vissza kell fizetnünk, ha öt évig nem születik gyerekünk, ahogy azt a szerződésben vállaltuk.

A gyermekünk megszületése után az UniCredit Babaváró hitel a futamidő végéig kamatmentes marad, így ha előtörlesztjük azt, akkor csak a fennmaradó tőkét kell visszafizetnünk, hiszen teljesítettük a szerződésben vállaltakat.

Mikor éri meg az UniCredit Babaváró hitelt előtörleszteni? Az UniCredit Babaváró 10 millió forintja vissza nem térítendő támogatás lesz akkor, ha az igényléskor már gyereket várunk, és egyből kérjük a szüneteltetés. A hitel törlesztését gyakorlatilag el sem kezdjük, és három évig nem is fizetnünk semmit. Ha közben megszületik a második gyerekünk is, a szüneteltetés meg tudjuk hosszabbítani. Ha a harmadik gyerek újabb három éven belül megérkezik, akkor pedig már az egész tartozásunkat elengedik. Ebben a speciális és ritka esetben, nulla forint befizetésével kaptunk egy 10 millió forintos vissza nem térítendő támogatást. Hasonló az eset, ha ikreink születnek. Ikerterhességnél a hitel felfüggesztését már öt évre megadják, és ha a harmadik gyermekünk öt év alatt megszületik, akkor ugyanúgy, mint a fenti esetben is, egy vissza nem térítendő támogatáshoz jutottunk. Ilyenkor pedig nincs már mit előtörleszteni.

A törlesztés felfüggesztése alapesetben három évre szó, nem kérhetünk rövidebb szüneteltetést. A szüneteltetés már kérhetjük a hitelkérelem benyújtásakor, ha már a magzatunk legalább tizenkét hetes. Ezt az igényléskor orvosi igazolással kell majd bizonyítanunk. Fontos, hogy az UniCredit Babaváró három éves szüneteltetését csak akkor kérhetjük, ha az magzatunk betöltötte a tizenkét hetes kort, vagy gyerekünk születik az első öt évben. Ha nem születik meg a vállalt gyerek, akkor az UniCredit Babaváró hitel kamattámogatása megszűnik, és átalakul piaci kamatozású személyi kölcsönné.

Befektethető az UniCredit Babaváró hitel?

Az UniCredit Babaváró hitelt a kimutatások szerint főleg lakáscélra fordítjuk. Van azonban két százalék igénylő, aki befekteti a felvett összeget. Az egyik fő befektetési cél a MÁP, a Magyar Állampapír. Be lehet úgy befektetni az UniCredit Babaváró hitelt, hogy az megérje nekünk? Akkor, ha megszületik gyerekünk, és az UniCredit Babaváró hitel a teljes futamidő alatt kamatmentes marad, így a kölcsön befektetése a szakértők szerint nyereséget hozhat. Ez elég egyértelmű, mert egy kamatmentes hitel befektetésekor a kapott kamatot nyereségként könyvelhetjük el. Ha nincs szükségünk a felvett összegre, jó ötlet lehet azt befektetni.

Más a helyzet akkor, ha nem születik meg a gyerekünk. Azoknak, akik eleve gyermekvállalás nélkül, csak befektetési célra igényelnék az UniCredit Babaváró hitelt, gondolniuk kell arra, hogy az UniCredit Babaváró hitel a folyósítást követő első öt évben biztosan kamatmentes marad ugyan, de ha nem születik gyerekünk, akkor az igénybe vett kamattámogatást százhúsz napon belül, egy összegben, vissza kell, hogy fizessük. Akkor éri meg befektetési céllal felvenni az UniCredit Babaváró hitelt, ha a befektetésünk hozama ennél magasabb összeg lesz.

Mire kell figyelni az UniCredit Babaváró hitel befektetésénél? A jegybanki alapkamatra. A befektetésünk sikere ugyanis azon múlik, hogy mekkora kamatkedvezményt kell majd visszafizetnünk, ez pedig a jegybanki alapkamaton múlik. Néhány hónapja még nem volt kérdés, hogy ez a befektetés nyereséget hoz-e nekünk. Csakhogy a Magyar Nemzeti Bank az utóbbi hónapokban jelentősen emelte az alapkamat szintjét, és azt tudnunk kell, hogy egy bizonyos kamatszint felett már nem fogja megérni befektetni az UniCredit Babaváró kölcsönt. Rendkívül fontos, hogy számoljunk tehát, mert az, hogy egy éve még nyereséget termelt ez az ötlet, attól még egyáltalán nem biztos, hogy még mindig előnyös, hiszen a kamatok emelkedtek, és így a realizálható nyereség is folyamatosan csökken, és eljöhet az a pont, ahol már ráfizetéses lesz ez a befektetés.

Szüneteltethető az UniCredit Babaváró hitel

Az UniCredit Babaváró támogatás szüneteltethető. A felfüggesztés alatt nem kell fizetnünk a részletek. Amennyiben három vagy több gyermeket szeretnénk, mindenképpen élnünk kell a szüneteltetéssel, hiszen a harmadik gyermek után a hitelünk megszűnik. A fennmaradó rész átalakul egy vissza nem térítendő támogatássá, így azt már nem kell visszafizetnünk. Ez a nagy előnye az UniCredit Babaváró hitelnek. A törlesztés szüneteltetése három évre kérhető, ez idő alatt nem kell havonta befizetnünk az egyébként alacsony törlesztő részleteket. A szüneteltetés a magzat tizenkét hetes korától kérhető, tehát nem kell megvárnunk, amíg a gyermekünk megszületik. Tudnunk kell, hogy gyerek születését követően hatvan napig nyújthatjuk be az igényünket a törlesztés szüneteltetésére.

Akkor nyújthatunk be igényt újabb szüneteltetésre, ha az előző felfüggesztés már lejárt. Ebben az esetben újabb három évre kérhetjük azt, hogy ne kelljen fizetnünk. A két felfüggesztés időtartama nem vonható össze, meg kell várnunk, amíg az első felfüggesztés lejár. A második szüneteltetéssel viszont újra indul a három év. Ha a második gyermekünk három évvel később születik, akkor a szüneteltetés összesen hat évig is tarthat.

Mikor nem kell semmit visszafizetni? Az UniCredit Babaváró hitel mind a tízmillió forintja lehet vissza nem térítendő támogatás akkor, ha az igényléskor már gyermeket várunk, és egyből kérjük a szüneteltetés. Ilyenkor a hitel törlesztését el sem kell kezdenünk, és három évig nem kell semmit fizetnünk. Ha közben megszületik a második gyermekünk is, a szüneteltetés meghosszabbíthatjuk. Amennyiben a harmadik gyermek újabb három éven belül megszületik, akkor a teljes tartozást elengedi az állam. Ebben a különleges és optimális esetben egy forint befizetése nélkül juthatunk tízmillió forint vissza nem térítendő támogatáshoz.

Hogyan szűnik meg az UniCredit Babaváró hitel? Harmadik gyermek születése után szüneteltetés már nem kell kérnünk, hiszen ilyenkor a teljes fennálló tartozás elengedésre kerül. Lényeges, hogy csak a fennálló tartozást engedik el, a már befizetett összeget nem kapjuk vissza. Ahogy fent láttuk, optimális esetben ez akár a teljes felvett hitelösszeg is lehet. Kevésbé ismert szabály, hogy ha vetélés történik, vagy ha halva születik a gyermekünk, akkor is jogosultak vagyunk a kamatmentességre és a szüneteltetésre. A legalább tizenkét hetes magzat vetélését vagy a halva születését követően is benyújthatjuk a kérelmet a szüneteltetésre. Ráadásául a kamatmentességre, és a gyermekek után járó hitelelengedésre is jogosultak leszünk.

Mi történik, ha nem születik gyerek?

Az UniCredit Babaváró hitelhez gyermeket kell vállalnunk. Az első gyermeknek a szerződéskötést követő öt évben kell megszületnie ahhoz, hogy a Babaváró hitel kamatmentes maradjon a futamidő végéig, ami akár húsz év is lehet. Amikor a második gyermekünk megszületik, elengedik a tartozás harminc százalékát. Több millió forintot kapunk tehát az államtól második gyermekünk születése után. A harmadik gyermek megszületése után a kölcsön megszűnik. Az UniCredit Babaváró kölcsönből egy vissza nem térítendő támogatás lesz.

Mennyit kell ilyenkor visszafizetni? A támogatás megszűnése komoly anyagi teherrel jár. A támogatást egy összegben, százhúsz napon belül kell visszafizetni. És ne feledjük, ha nem születik meg az első öt évben az első vállalt gyermek, azzal megszegtük a szerződést, és a kapott támogatást egy összegben várja vissza tőlünk a hitelintézet. És nem ez lesz az egyetlen teher. Növekedni fog a havi törlesztő részletünk is, méghozzá jelentősen. A kamattámogatás megszűnésekor ugyanis az UniCredit Babaváró támogatás piaci személyi kölcsönné alakul át, és az ennek megfelelő törlesztő részletet kell majd a következő tizenöt évben fizetnünk. Ez pedig a törvényben maximalizált ötvenezer forintnál jóval több lesz.

Megéri UniCredit Babaváró támogatást igényelni? Nem veszélytelen tehát UniCredit Babaváró hitelt igényelni. Ahogy látható, a szerződés be nem tartása megterhelő lesz anyagilag, az azonnal visszafizetendő támogatás, és a megemelkedő törlesztő részlet miatt. Az UniCredit Babaváró hitelt igénylők nyilván nem gondolnak arra, hogy ez bekövetkezhet. Az igénylésnél mégis érdemes gondolni erre a lehetőségre is. Lehet olyan ok, ami miatt nem születik meg a gyermekünk. És ha a gyermekünk nem születik meg, fizetnünk kell. Bár van kockázata az UniCredit Babaváró hitel igénylésének, a másik oldalról se feledkezzünk meg. Tízmillió forint szabadon felhasználható kamatmentes kölcsönt kaphatunk. Fiatal házaspárként, gyereket tervezve ez egy olyan összeg, ami komoly segítséget nyújt a családunknak. Mielőtt döntünk, alaposan fontoljuk meg az előnyöket, és vegyük figyelembe a kockázatokat is. Ha úgy látjuk, hogy ez egy olyan lehetőség, amit nem akarunk kihagyni, akkor igényeljünk UniCredit Babaváró hitelt.

UniCredit hitelkiváltás

Az UniCredit hitelkiváltás eredménye optimális esetben alacsonyabb havi törlesztőrészlet lesz. Az alacsonyabb törlesztőrészlet alacsonyabb teljes visszafizetendő összeget eredményez, ezáltal pedig az igénylő pénzt takarít meg. És ez a hitelkiváltás célja. A hitelkiváltás célja, hogy ugyanazért a kölcsönösszegért kevesebbet kelljen fizetni. De hogy érhető el az alacsonyabb havi törlesztőrészlet? Alacsonyabb lesz a havi törlesztőrészlet, ha a kiváltáshoz használt hitel kamata és a THM is kisebb. A kisebb THM alacsonyabb teljes visszafizetendő összeget eredményez, ez pedig csökkenti a havi törlesztőrészlet nagyságát.

Minél alacsonyabb a teljes visszafizetendő összeg, annál kevesebbet kell fizetni a kölcsönért, és ez kedvező a hiteligénylő számára. A gazdasági folyamatok változást hozhatnak a kamatok mértékében, lehetnek akciók, az igénylő kaphat kedvezményt, de akár egy államilag támogatott konstrukció is okozhatja azt, hogy egy hitelt érdemes kiváltani. Érdemes nyitott szemmel járni, figyelni a híreket, és ha olyan esemény történik, ami hatással lehet a hitelek kamataira, akkor érdemes utánanézni, hogy elérhető-e olyan konstrukció, ami hitelkiváltással megtakarítást eredményez.

UniCredit hitelkiváltás – kedvező lehet

UniCredit hitelkiváltáskor a hitelünket egy kedvezőbb konstrukcióra cseréljük. Nagy kamatkülönbséggel találhatunk új kölcsönt, a megtakarításunk pedig akár a több millió forintot is elérheti. Érdemes időközönként újra vizsgálni a lehetőségeinket, mert lehet, hogy a régi hitelünket egy modernebb, kedvezőbb módozattal helyettesíthetjük. Fontos tudni, hogy az UniCredit hitelkiváltást nem feltétlenül egy rossz múltbéli döntésünk eredményezi. Körültekintő kiválasztás, és rendkívül alapos elemzés után meghozott döntésünkön is lehet később javítani. Amikor felveszünk egy kölcsönt, csak az adott kölcsönökből tudunk választani. A kamatok azonban változhatnak, ahogy a pénzintézetek hitelezési gyakorlata is. A gazdasági környezet annyira összetett, és a folyamatokat csak megjósolni lehet, de biztosat még a szakértők sem mondhatnak.

Az UniCredit hitelkiváltásnál több lehetőségünk is van a költségek csökkentésére. Az egyik, hogy alacsonyabb törlesztőrészlet mellett változatlan hosszúságú futamidővel fizetünk tovább. A másik, hogy a futamidő ugyan rövidebb lesz, de törlesztőrészlet nem változik. Mindkét eset eredményezhet nagy összegű megtakarítást. A klasszikus hitelkiváltás azt jelenti, hogy a kedvezőbb hitelből ennyit igényelünk, hogy sem a futamidőt sem a havi törlesztőrészleteket nem változtatjuk meg. Ilyenkor ugyanannyit fizetünk, ugyannyi ideig, de a kedvezőbb kamatozás miatt magasabb hitelösszeggel gazdálkodhatunk. Ebben az esetben nem másról van szó, mint arról, hogy egy kedvező kamatozású hitel felvételekor az addig meglévő hitelünket visszafizetjük, és egy magasabb összeghez jutunk, mint eredetileg. Ha elegendő az a hitelösszeg, amit a változatlan futamidő és törlesztőrészlet mellett kapunk, akkor nem kell változatnunk sem a futamidőn, sem a törlesztő részleten, ha azonban magasabb összegre van szükségünk, akkor változhat a futamidő és a törlesztőrészlet is.

Az UniCredit hitelkiváltás feltételei

Akár UniCredit személyi kölcsönt, akár jelzálog alapú hitelt veszünk fel hitelkiváltásra, meg kell felelnünk a hitelbírálaton. Nem szerepelhetünk a KHR negatív adóslistáján, és megfelelő jövedelemmel, és munkahellyel is rendelkeznünk kell, és lehet, hogy ingatlannal is, amit fedezetként bevonhatunk a hitelügyletbe. Ha az előző hitelfelvételnél már megfeleltünk a feltételeknek, és azóta nem állt be változás az élethelyzetünkben, akkor nagy valószínűséggel újra kaphatunk hitelt. Ez persze egyáltalán nem biztos, még akkor sem, ha a kölcsönt a számlavezető bankunktól igényeljük. Az hitelkiváltás célja, hogy egy kedvezőbb kamatozású, olcsóbb hitelt találjunk, és erre cseréljük le a meglévő hitelünket. Amikor a régi hitelünket akarjuk lecserélni egy új hitelre, számolnunk kell. Fontos, hogy összehasonlítsuk a régi és az új kölcsönünk havi törlesztőrészleteit, és kiszámoljuk, hogy mennyi pénzt takaríthatunk meg, ha az új hitelt veszünk fel. Akkor éri meg a hitelkiváltás, ha a nyereségünk több, mint a váltásból adódó költségeink.

A hitelkiváltás ugyanis nem ingyenes. És nem csak az új hitelünk igénylésének költségeivel kell számolnunk, hanem azzal is, hogy a régi kölcsön felmondásakor a bankok díjat kérnek majd a végtörlesztésért. Ez többnyire egy százalék körül van, de a díjak pénzintézetenként eltérhetnek. Az új kölcsönszerződés megkötése is pénzbe kerül. Ha a csere költsége magasabb, mint az alacsonyabb kamatok miatt elért nyereségünk, akkor nem érdemes kiváltanunk a hitelünket. A hitelkiváltás célja többnyire az alacsonyabb törlesztőrészlet vagy a rövidebb futamidő. Mindkét esetben jelentős összeg marad a pénztárcánkban.

UniCredit hitelkiváltás – UniCredit személyi kölcsönnel lesz a legjobb?

Több pénzintézet kínál úgynevezett adósságrendező hitelt, amivel nem csak egyféle hitelt helyettesíthetünk. Arra is van lehetőség, hogy minden aktuális hitelünket kiváltsuk egyetlen kölcsönre. Ez átláthatóbbá teszi számunkra a kiadásinkat amellett, hogy kevesebbet kell havonta fizetnünk. Az UniCredit hitelkiváltással kapcsolatban felmerülhet még, hogy nem csökkentjük a havi kiadásainkat, de egy kedvezőbb kamatozású kölcsönnel, változatlan törlesztőrészlet mellett újabb összeghez jutunk. A kiváltás előtt érdemes meggyőződni róla, hogy érdemes-e ezt megtenni, hiszen az új kölcsön felvételének is vannak költségei.

Az UniCredit hitelkiváltás folyamata lépésről lépésre. Az UniCredit hitelkiváltás első lépése a döntés. Ahogy már fent írtuk, ez alapos mérlegelést és egy kis számlást kíván meg az igénylőtől. Ahhoz, hogy az UniCredit hitelkiváltásnak legyen értelme, biztosan tudni kell, hogy az alacsonyabb törlesztő részlettel elért nyereség nagyobb lesz minden felmerülő kiadásnál. Ha döntés megszületett, és megvan a megfelelő konstrukció is a kiváltáshoz, akkor jöhet a következő lépés. A másodok lépés az UniCredit hitel igénylése. Ehhez hitelképesnek kell lenni, és megfelelő jövedelemmel kell rendelkezni. Össze kell szedni a bank által kért dokumentumokat, és be kell azokat nyújtani. A hitelkérelem beadása után következik a hitelbírálat, és pozitív döntés esetén következik a folyósítás. Ekkor a hitelkiváltásra szánt összeg már a kezünkben van. A harmadik lépés, a kiváltani kívánt hitel végtörlesztése. Ezt a hitelező banknál kell jelezni, ahol kiszámolják, hogy mekkora az az összeg, amit fizetni kell. Ez a fennmaradó hitelrészből és a végtörlesztés díjából áll. Az összeg befizetése után a hitel megszűnik, amiről a pénzintézet hivatalos levélben értesíti az ügyfelet. Ha pontosan akkora összeget igényeltünk, amekkora a visszafizetendő összeg, akkor ezzel a folyamat lezárul, de tudni kell, hogy hitelkiváltásnál lehetőség van arra, hogy nagyobb összeget igényeljünk, és a hitel kifizetése után fennmaradó összeg szabadon felhasználható lesz. Az ügyfelek gyakran élnek ezzel a lehetőséggel, akár azon az áron is, hogy a kiváltott hitelnél hosszabb futamidőt választanak.

UniCredit szabad felhasználású hitel – Az UniCredit szabad felhasználású hitelt mire lehet felhasználni?

UniCredit szabad felhasználású hitel esetén nem kell azon gondolkozni, hogy mire lehet elkölteni. Mert bármire el lehet költeni. UniCredit szabad felhasználású hitel esetén nincsenek határok. Bármire felhasználható a hitelösszeg. Az UniCredit szabad felhasználású kölcsönök előnye a hitelcél maghatározásához kötött kölcsönökkel szemben az, hogy nincs szükség sem a hiteligénylés alatt, sem utána adminisztrációra. Nem kell számlákat bemutatni a hitelt nyújtó pénzintézetnek, nem kell semmilyen módon igazolni a pénz elköltését. Ez egyszerűbbé teszi a felhasználást. Az egyszerűség pedig fontos tényező egy hiteltípus kiválasztásánál. Az UniCredit szabad felhasználású hitelnek ráadásul nem csak a felhasználása, de az igénylése is egyszerű.

Az UniCredit szabad felhasználású hitelek felhasználása. A szabad felhasználást szó szerint lehet venni. Nincs olyan dolog, amire ne lehetne elkölteni a felvett összeget. Persze vannak szokásosnak nevezhető felhasználási módok. Ilyen a lakásfelújítás. Ez olyan, szinte minden családban felmerülő esemény, aminél felmerülhet az UniCredit szabad felhasználású hitelből történő megvalósítás. Az autóvásárlás is ilyen, hiszen az autó öregszik, a család új tagokkal bővülhet, vagy egy hobbi miatt lehet szükség nagyobb autóra. Az UniCredit szabad felhasználású hitel felhasználásának más területei is vannak. Gyakori, hogy egy nem várt esemény átmeneti pénzzavart okoz. Ez lehet betegség, munkanélküliség, egy elromló műszaki cikk vagy egy lerobbanó autó. Ilyenkor, ha az igénylő nem rendelkezik megtakarítással, vagy nem elegendő a megtakarítása, esetleg a megtakarítását nem akarja elkölteni, akkor az UniCredit szabad felhasználású hitel megoldást nyújthat a kialakult helyzetre.

Az UniCredit szabad felhasználású hitel egy fogyasztási hitel, amit az igénylők többnyire a mindennapjaik megszépítéséhez vesznek igénybe. Nem csak fogyasztásra lehet azonban felhasználni az UniCredit hitelt. Be lehet azt fektetni, vállalkozást lehet indítani belőle. Ha van egy jó ötlet egy vállalkozás indításához, és csak a tőke hiányzik az induláshoz, a szabad felhasználású hitel megoldás lehet erre is. Egy beindított vállalkozás, ami sikeressé válik, jó befektetésnek tűnik.

UniCredit hitelhez hitelfedezeti biztosítás

Az UniCredit Bank hitel visszafizetése bármikor akadályokba ütközhet egy hosszabb, de egy rövidebb futamidő alatt is. Nem lehet tudni, mit tartogat a jövő. Az UniCredit hitelt pedig fizetni kell, tartós betegség és táppénz esetén is. A törlesztőrészletet várja a pénzintézet. Hogy lehet megteremteni a biztonságot? Jó megoldás erre egy hitelfedezeti biztosítás. Egy kölcsön törlesztő részletének késedelmes megfizetésének súlyos következményei lehetnek. A legrosszabb esetben elárverezik az ingatlant. Most lesz a hiteligénylés? Vagy már van egy régóta törlesztett támogatott lakásfelújítási hitel, de felmerül, hogy probléma esetén mi is a teendő? A szinte kockázat nélküli hitelfelvétel egy hitelfedezeti biztosítással lehetséges. Ha van már a családban hitel vagy lízingszerződés, akkor is jól jöhet egy hitelfedezeti biztosítás. Nem probléma, ha a hitel felvételekor nem került megkötésre. A futamidő bármely pillanatában, nem csak a hitel felvételekor, bármilyen hitel, lízingszerződés és lakástakarék pénztár mellé megköthető a hitelfedezeti biztosítás. Támogatott lakásfelújítási hitel, áruhitel, autóhitel, szabad felhasználású hitelek, autó lízing és lakás lízing. Még lakástakarék pénztári szerződésre is köthető. UniCredit személyi hitel? Arra is jó. Ez egy kapcsolódó szolgáltatás az UniCredit hitel mellé. Bármikor igényelhető. Célszerűnek tűnik már az UniCredit hitel felvételekor megkötni a hitelfedezeti biztosítást, de ha ez nem történt meg, akkor később, bármikor a futamidő alatt van rálehetőség.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Így kaphatod meg a hitelt

Unicredit személyi kölcsön kalkulátor 2024 – Részletek és feltételek - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Unicredit személyi kölcsön kalkulátor 2024 – Részletek és feltételek - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Unicredit személyi kölcsön kalkulátor 2024 – Részletek és feltételek - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Unicredit személyi kölcsön kalkulátor 2024 – Részletek és feltételek - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

A babaváró kölcsönt azon házaspárok igényelhetik, akiknél a feleség már betöltötte a 18. életévét, de nem töltötte még be a 41. életévét. Az igénylőknek van magyarországi lakcíme, és a házaspár legalább egyik tagja minimum 3 év folyamatos társadalombiztosítási jogviszonnyal rendelkezik. Az igénylőknek büntetlen előéletűeknek kell lenniük, és nem lehet a KHR-ben nyilvántartott lejárt és meg nem fizetett tartozásuk, emellett a NAV-nál sem lehet nyilvántartott köztartozásuk.

Ezt a hiteltípust az UniCredit kedvezményes kamattal (12,44% – 14,10%) hirdeti. A törlesztőrészlet fix, folyósítási díj nincs. A THM 14,41%-19,86%. A futamidő választható, 60 és 120 hónap között lehet, az otthonfelújításra igényelhető összeg: 1 600 000-7 000 000 forint. 3 000 000 forintig egyszeri ingyenes előtörlesztés van.

A hitelösszeg minimum 300 000 forint, az igényelhető kölcsön felső határa pedig 12 millió forint. A hitel szabadon felhasználható.

Igen, van. Az UniCredit Bank lehetővé teszi az igénylőknek, hogy a személyi kölcsön igénylését online bonyolítsa le.

Az UniCredit Bank nem fogadja be az igénylést, ha az igénylő nem tud igazolni telefonos elérhetőséget. Az érvénytelen, lejárt személyazonosító okmány is kizáró ok. Az állandó bejelentett magyarországi lakcím is kötelező az igényléshez. Az igénylő nem szerepelhet a KHR negatív adóslistáján.

Mivel két szabad felhasználású hiteltermékről van szó, azt kell megvizsgálni, hogy melyik előnyösebb a cél eléréséhez. A szabad felhasználású jelzáloghitel általában alacsonyabb kamatozású, de néhány nap helyett három hét az elbírálás ideje, és az ingatlanfedezet miatt plusz költségei is vannak.

Az UniCredit Babaváró hitel egy támogatott, szabad felhasználású hitel, ami bármire elkölthető. Felhasználható ingatlan vásárlásra vagy felújításra, autóvásárlásra, bútorvásárlásra vagy bármilyen egyéb kiadás fedezésére. Az UniCredit Babaváró hitel úgy működik, mint egy UniCredit személyi kölcsön.

A legjobb UniCredit hitelt legegyszerűbben hitelkalkulátor segítségével található meg. Az UniCredit hitelkalkulátor felsorolja az elérhető konstrukciókat, így könnyen és gyorsan kiválasztható a legkedvezőbb hitel.

Az UniCredit személyi kölcsöne bármilyen célra felhasználható. Az UniCredit Bank személyi kölcsön egy szabad felhasználású hitel.

Az UniCredit személyi kölcsön ingatlanfedezet nélkül, egyszerűen igényelhető, és gyorsan elérhető. A kapott összeg pedig szabadon felhasználható.

Igen. Az UniCredit Bank lehetővé teszi, hogy online is igényelhessünk személyi kölcsönt.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Itt vannak az új otthonfelújítási program végleges feltételei – Ne maradj le!

Az Otthonfelújítási támogatás végleges formát öltött. Utánajártunk, hogy milyen ingatlanra, milyen feltételekkel és főleg, hogy mennyi támogatás igényelhető. A program végleges feltételeiről írunk. Hogy ne maradj le róla!

Tovább olvasom
Minden, amit a jelzálogról érdemes tudnod

Részletesen áttekintjük a jelzáloghitel fogalmát, és annak fontosságát az ingatlanvásárlás folyamatában. Ha tervezel ingatlant vásárolni, vagy csak érdeklődsz a jelzáloghitel iránt, akkor erről tudnod kell. A jelzálog, mint fogalom, minden lakáshitel esetén felmerül. Érdemes sokat tudni róla.

Tovább olvasom
6 lényeges tudnivaló, ha pótfedezet bevonásával igényelsz lakáshitelt

Lakáshitel igényléshez fedezetre van szükség. És ha a megvásárolni kívánt ingatlan nem nyújt megfelelő fedezetet, akkor szükség lehet pótfedezet benyújtására. Mutatunk 6 lényeges tudnivalót, ha pótfedezet bevonásával igényelsz lakáshitelt.

Tovább olvasom
Nyiss diákszámlát szelfivel csupán pár perc alatt!

A diákszámla gyakran az első bankszámla. És ha már az első, legyen a nyitása egyszerű. És hogy lehetne egyszerűbben megnyitni egy diákszámlát, mint szelfivel? Utánajártunk, hogy mi az a diákszámla, mi az a szelfis bankszámla nyitás, és annak is, hogy mely bankoknál lehetséges ez.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával