Online hitel, mit kell tudni róla?

 

Az online hitel a legújabb innováció a pénzügyi szektorban. A lényege, hogy az igényléséhez nem szükséges bemenni a bankfiókba, hanem elegendő az interneten leadni a kérelmünket. Csak a szerződés aláírásához szükséges a papíralapú ügyintézés, de egyes esetekben ez is megoldható postai úton. Ebből is látszik, hogy manapság az online hitel a legkényelmesebb hitelkonstrukció!

 

Többféle hitelhez is hozzá lehet jutni online. Többnyire a gyorskölcsönök érhetőek el ezzel a módszerrel, de néhány személyi kölcsön is igényelhető az interneten keresztül. A menete egyszerű, csak ki kell választani a megfelelő konstrukciót, majd a választott bank weboldalán egy előzetes hitelbírálat után videóazonosításon kell végigmenni. Ez után feltölteni a megfelelő dokumentumokat, és akár másnapra kész lehet a hitelbírálat, ami után, ha az pozitív, gyakorlatilag azonnal folyósításra is kerül az igényelt pénzösszeg!

 

Természetesen az online hitelhez is szükséges néhány feltétel teljesítése. Egy hónapnál nem régebbi jövedelemigazolás egyértelműen kell, illetve az alapvető kritériumoknak is meg kell felelni. A betöltött 18. életév, az érvényes személyazonosító okmányok, azaz a személyi igazolvány, vagy a jogosítvány, esetleg lehet még az útlevél is, és az állandó, bejelentett, magyarországi lakcím, illetve ennek igazolására a lakcímkártya mindenképp szükséges. Persze a kérelmező a KHR listán sem szerepelhet aktív státusszal, de a passzív státusz is kizáró ok lehet bizonyos pénzintézeteknél; viszont ha ezek a feltételek teljesülnek, akkor nincs akadálya az online hitel igénylésének!

 

Ha felkeltette az érdeklődésedet az online hitel, akkor hasonlítsd össze a piacon jelenleg fellelhető lehetőségeket oldalunk segítségével, majd válaszd azt a konstrukciót, ami leginkább megfelel Neked, és szerencsés esetben akár már másnap elkezdheted költeni az igényelt összeget a felmerült kiadásokra! Kérdésed van? Netán észrevételed lenne? Vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Egy helyen összehasonlíthatod a bankok aktuális személyi kölcsön ajánlatait!

 

Tanácstalan vagy? Nincs időd foglalkozni a hitelügyintézéssel? Mi szívesen segítünk szaktanácsadással és hitelednek teljes körű ügyintézésével egyaránt.

 

Ismerkedjen meg velünk!