Adósságrendező hitel kalkulátor 2024

Mekkora összegre van szükséged?

Hány hónapra?

Nettó jövedelemed?

További Beállítások

Válassz bankot

Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés
Az ajánlatokat THM szerint rendeztük sorba
magnet

MagNet Stabil Tízes Lakáshitel

Nincs folyósítási díj*

Törlesztőrészlet 76739 Ft
THM 7.10 %
Visszafizetendő 18466960 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelKérd szakértő segítségét!

- promóció -

K&H

K&H Minősített Fogyasztóbarát lakáshitel

Induló díjkedvezményekkel

Törlesztőrészlet 76871 Ft
THM 7.19 %
Visszafizetendő 18507360 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelKérd szakértő segítségét!

- promóció -

ERSTE

Szabad felhasználású jelzáloghitel

Induló költségek visszatérítésre kerülnek

Törlesztőrészlet 103023 Ft
THM 11.56 %
Visszafizetendő 24738120 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelKérd szakértő segítségét!

- promóció -

Unicredit

Stabil Kamat hitel lakáscélra

Többféle kamatkedvezménnyel elérhető

Törlesztőrészlet 83345 Ft
THM 7.77 %
Visszafizetendő 20018400 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelKérd szakértő segítségét!

- promóció -

OTP

Végig Fix Forint Jelzáloghitel Egyszeri kamatcsökkentéssel

Kamat- és díjkedvezménnyel

Törlesztőrészlet 107885 Ft
THM 12.64 %
Visszafizetendő 26070650 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelKérd szakértő segítségét!

- promóció -

Az adósságrendező hitel típusai

Alapvetően két fajta adósságrendező hitel van a piacon. Egyrészt használhatunk személyi kölcsön terméket, vagy pedig igényelhetünk jelzálog alapú adósságrendező hitelt.

Így működik

Az adósságrendező hitel alapvetően arra szolgál, hogy régi, elavult, drága hiteleinket egy sorba rendezzük és a fennálló tartozásokat összevonjuk egy új konstrukcióba. Ha ügyesek vagyunk, az új konstrukció (akár személyi kölcsön, akár jelzáloghitel) kedvezőbb is lehet, azaz nemcsak egyszerűsödik a dolgunk, hanem hosszabb távon jól is járunk.

Összeghatár, futamidő

A hitelezők természetesen egyénileg állapítják meg a felvehető hitelösszeg nagyságát, a számításba azt is bele kell venni, hogy mekkora jövedelemmel rendelkezik az igénylő, mekkora esetleges havi hitelterhe van. Ami a futamidőt illeti, itt is nagy lehet a szórás, bankonként eltérő ajánlatokkal találkozhatunk. Nem mindegy, hogy személyi kölcsönről, vagy jelzálog alapú hitelről beszélünk, a futamidő 1 és 30 év között változhat.

Többet is lehet igényelni

Az adósságrendező hitel nemcsak a korábbi kölcsönök rendezésében tud segíteni. Lehetőség van rá, hogy a szükséges összegnél több pénzt igényeljünk és azt másra költsük. Egy kedvezményes konstrukcióban előfordulhat, hogy még magasabb hitelösszeggel is alacsonyabb lesz a havi törlesztőrészlet kötelezettségünk.

Személyi kölcsön, vagy jelzálog alapú hitel? A feltételek részben eltérőek

Egy adósságrendező kölcsön segítségével rendeznénk elavult hiteleinket, de nem tudjuk, mit válasszunk. A két hiteltípus, a személyi kölcsön és a jelzálog hitel alapjaiban tér el egymástól és így természetesen az igénylési feltételek is mások. Ugyanakkor az említett feltételek csak részben eltérőek, hiszen átfedések is vannak. A bankok a különböző termékek esetében is hasonlóan gondolkodnak abban, ami a havi jövedelmet és a munkaviszonyt érinti. Persze a jelzálog alapú hitelnél fontos a bevonandó ingatlan (vagy más) forgalmi értéke, valamint az önerő mértéke is. A személyi kölcsön kevésbé kötött.

Változtathatunk az életünkön: az adósságrendezés hatása az életre

Az adósságrendezés jelentősen javíthatja az életminőséget és a pénzügyi stabilitást.

Az adósságcsökkentés lehetővé teszi, hogy több pénz maradjon a mindennapi költségekre és megtakarításokra. Az adósság terheinek csökkenése növeli a stressz mentes élet esélyeit.

A kamatköltségek csökkenése hosszú távon jelentős megtakarításokat eredményezhet. Az adósságrendezés általában javítja a hitelminősítést, ami további pénzügyi előnyöket hozhat.

A jó hitelminősítés (KHR) könnyebb hozzáférést biztosít más pénzügyi termékekhez. Az adósságrendezés hosszú távon növelheti a megtakarításokat és a befektetési lehetőségeket.

Az adósságkezelési stratégiák segíthetnek a költségvetés kiegyensúlyozásában. Az adósságrendezés során időnként alkalmazott pénzügyi oktatás hozzájárul a pénzügyi tudatosság növeléséhez.

Az adósságrendezés megvalósítása során tanulhatunk a pénzügyi prioritásokról.

Az adósságrendezés növeli az önbizalmat a pénzügyek kezelése terén. Az adósságterhek csökkentése segíthet a családi konfliktusok elkerülésében.

Az adósságrendezés lehetővé teszi a hosszú távú tervek megvalósítását. Az adósságrendezés javíthatja az alvási minőséget és az egészséget.

Az adósságrendezés növelheti a házasság stabilitását. Az adósságterhek csökkentése segíthet a mentális egészség problémáinak megelőzésében.

Az adósságrendezés lehetővé teszi az élet fontos eseményeire való koncentrációt. Az adósságkezelés csökkentheti a pánik és szorongásérzeteket.

Az adósságrendezés lehetővé teszi a gazdasági válságokkal való jobb megbirkózást. Az adósságcsökkentés javíthatja az önbecsülést.

Az adósságterhek csökkentése növeli az anyagi biztonság érzését. Az adósságrendezés hozzájárulhat a hosszú távú pénzügyi célok eléréséhez. Ez pozitív hatással lehet a családi életre.

Az adósságrendezés lehetővé teszi az örökség tervezését.

Az adósságterhek csökkentése növeli az életminőséget. Az adósságrendezés elősegítheti a nyugdíjtervezést.

Az adósságrendezés növeli az anyagi függetlenség esélyeit. Az adósságterhek csökkentése lehetővé teszi a gyerekek oktatására való koncentrációt.

Az adósságrendező hitel segíthet az ingatlan vásárlásban vagy lakásvásárlásban.

Az adósságrendezés növelheti az utazási lehetőségeket. Az adósságterhek csökkentése javíthatja a munkahelyi teljesítményt.

Az adósságrendezés pozitív hatással lehet a szociális kapcsolatokra. Az adósságcsökkentés növelheti az idő és energia szabadon használható mennyiségét.

Az adósságterhek csökkentése

Az adósságterhek csökkentése növelheti a befektetési lehetőségeket. Az adósságrendezés lehetőséget ad az adományozásra és jótékonysági célok támogatására.

Az adósságrendezés hozzájárulhat az ökológiai lábnyom csökkentéséhez.

Az adósságkezelés segíthet az élet értelmének megtalálásában. Az adósságrendezés növeli az önállóságot és függetlenséget.

Az adósságterhek csökkentése segíthet egy álomház megvalósításában.

Az adósságrendezés javíthatja az élettel való elégedettséget. Az adósságrendezés lehetőséget ad a hobbik és szenvedélyek kibontakoztatására.

Az adósságcsökkentés növelheti a jövőbeli tervezési lehetőségeket. Az adósságrendezés elősegítheti a karrierfejlődést.

Az adósságterhek csökkentése lehetővé teszi az önkifejezés és személyes fejlődés fokozását. Az adósságrendezés növelheti az esélyeket az örökség továbbadására.

Az adósságkezelés segíthet a vagyon gyarapításában és a pénzügyi biztonság növelésében. Az adósságrendezés lehetőséget ad az élet céljainak elérésére.

Az adósságterhek csökkentése javíthatja az élet szabadságát és rugalmasságát. Az adósságrendezés segíthet az élet teljes értékű élésében.

Az adósságrendezés általános jólétet és boldogságot hozhat az életbe. Az adósságkezelés lehetőséget ad arra, hogy az egyének kontrollálják a pénzügyeiket, és ne fordítva.

Az adósságrendezés pozitív hatással lehet a mentális és érzelmi egészségre. Az adósságterhek csökkentése növelheti az önbizalmat és önértékelést.

Az adósságrendezés elősegítheti a pénzügyi bölcsesség és tudatosság kialakítását. Az adósságrendezés hozzájárulhat az egyén és családja hosszú távú jólétéhez és boldogságához.

Az adósságcsökkentés lehetővé teszi az élet irányítását és tervezését a saját céljai és értékei alapján. Az adósságrendezés javíthatja az életminőséget és hosszú távú stabilitást biztosíthat.

Az adósságrendezés általánosságban pozitív hatással van az élet minden területére.

Hogyan működik az adósságrendező hitel? Mi kell az adósságrendező hitelhez?

Az adósságrendező hitel egy olyan hitel, amellyel a meglévő hitelek egy új, kedvezőbb kamatozású hitellel válthatók ki.

Ez a megoldás azoknak az adósoknak jelenthet megoldást, akiknek nehézséget okoz a meglévő hiteleik törlesztése, vagy akik szeretnék csökkenteni a havi törlesztőrészleteiket.

A hitel úgy működik, hogy az igénylő egy új hitelt vesz fel egy banktól. Ez a hitel elegendő összegű ahhoz, hogy fedezze a kiváltani kívánt hitelek fennálló tartozását. A kiváltandó hiteleket visszafizeti, és az igénylőnek a jövőben csak az új hitelt kell törleszteni.

A hitelhez az alábbi feltételeknek kell megfelelni:

 • Az igénylőnek magyarországi állandó lakcímmel kell rendelkeznie.
 • Az igénylőnek legalább 18 évesnek kell lennie.
 • Az igénylőnek rendszeres jövedelemmel kell rendelkeznie, amelyből képes törleszteni a hitelt.
 • Az igénylőnek nem szerepelhet negatív adósként a KHR listán.

A hitel előnyei:

 • Csökkentheti a havi törlesztőrészletet.
 • Egyszerűsíti az ügyintézést, hiszen csak egy hitelt kell törleszteni.
 • Lehetővé teszi a szabadon felhasználható összeg igénylését.

A hitel hátrányai:

A hitel igényléséhez az igénylőnek a következőket kell benyújtania a bankhoz vagy hitelintézethez:

 • Személyi igazolványt
 • Lakcímkártyát
 • Jövedelemigazolást
 • Hiteligénylést

A hitel igénylése előtt érdemes összehasonlítani a különböző bankok és hitelintézmények ajánlatait, hogy a lehető legjobb feltételeket találjuk meg.

adósságrendező hitel kalkulátor

Az adósságrendező hitelek összehasonlítása – az adósságrendező hitel kalkulátor

A hitelek összehasonlítása segít megtalálni a legkedvezőbb ajánlatot a meglévő adósságok újrastrukturálására.

A különböző hitelek közötti összehasonlítás során fontos szempontok a kamat, a hitelek futamideje és a havi törlesztőrészlet. A kalkulátor egy hasznos eszköz a törlesztőrészletek és a költségek kiszámításában.

A kalkulátor segít megérteni, mennyire lenne terhelő az adósságrendező hitel, és hogyan befolyásolná a pénzügyi helyzetet.

A kamat és a THM meghatározza, mennyi pénzt kell visszafizetni a hitel teljes időtartama alatt, ezért érdemes figyelni a kamatok közötti különbségekre.

A futamidő hossza befolyásolhatja a havi törlesztőrészletet, így érdemes olyan időtartamot választani, amely megfelel az egyéni pénzügyi helyzetnek.

A hitel kiválasztásakor érdemes összehasonlítani a különböző ajánlatokat, hogy a legkedvezőbb megoldást találjuk meg.

Adósságrendező hitel jövedelemigazolás nélkül

Adósságrendező hitel jövedelemigazolás nélkül nem igényelhető a hazai pénzintézeteknél.

Régóta törvényi előírás, hogy az igénylőnek mindenképpen rendelkeznie kell a pénzintézet által elvárt jövedelemmel. Ez a követelmény annak a biztosítására szolgál, hogy az igénylő képes legyen törleszteni a felvett hitelt.

A jövedelemigazolás nélküli hitelfelvétel lehetősége korábban létezett, azonban a szigorítások következtében ez már nem lehetséges.

A jövedelemigazolás mellett az igénylőnek minden esetben igazolnia kell, hogy az a hitel, amit kiváltani szeretne, problémamentesen, elmaradás nélkül az eredeti szerződésben vállaltaknak megfelelően van törlesztve.

Akik jövedelemigazolással szeretnének adósságrendező hitelt igényelni, azok számára a következő lehetőségek állnak rendelkezésre:

Nyugdíjasoknak: a nyugdíjasoknak nem kell munkáltatói igazolást benyújtaniuk, elegendő a nyugdíjas ellátást igazoló dokumentum.

Önfoglalkoztatóknak: az önfoglalkoztatóknak lehetősége van arra, hogy a vállalkozásuk jövedelmét igazolják. Ehhez a következő dokumentumok szükséges: NAV jövedelemigazolás.

A jövedelemigazolás nélküli hitelek általában magasabb kamatozásúak, mint a jövedelemigazoláshoz kötött hitelek. Emellett a hitelbírálat is szigorúbb lehet, és nagyobb valószínűséggel kérhetnek biztosítást a pénzintézetek.

Adósságrendező hitel online

Az adósság rendező hitel online is elérhető, amely lehetővé teszi az adósságok újrastrukturálását és a pénzügyi helyzet javítását az interneten keresztül.

Egyre több bank kínál ilyen típusú hitelt online platformján keresztül. Az online hitel felvételéhez egyszerűen elérhető online jelentkezési űrlapot kell kitölteni.

Az online folyamat gyorsabb és kényelmesebb, mivel nem szükséges személyesen elmenni egy bankfiókba. Az online hitelkalkulátorok segítenek megtervezni a törlesztőrészleteket és a költségeket.

Az online felületen általában lehetőség van az ajánlatok összehasonlítására, hogy megtaláljuk a legkedvezőbbet.

Az online hitelfelvétel során könnyebb dokumentumokat feltölteni és ellenőrizni az igénylés állapotát. Az online hitelekhez szükség van jó hitelminősítésre, de vannak lehetőségek rosszabb hitelminősítéssel rendelkezőknek is.

Az online hitelfelvétel folyamata gyorsabb, így gyorsabban megkezdhetjük az adósságrendezést. Az online hitel lehetőséget ad az egyéni pénzügyi helyzet alaposabb elemzésére és tervezésére.

Az online hitelek népszerűsége növekszik, és egyre több lehetőség áll rendelkezésre. Az online platformok átláthatóságot és könnyű hozzáférést biztosítanak.

Hitel összevonás – adósságrendező hitelek

A hitel összevonás és az adósságrendező hitel két olyan megoldás, amelyekkel a meglévő hitelek egy új, kedvezőbb kamatozású hitellel válthatók ki. A két megoldás között azonban néhány fontos különbség van.

A hitel összevonás egy olyan megoldás, amellyel a meglévő hitelek egy új, kedvezőbb kamatozású hitellel válthatók ki. Az új hitel összege fedezi a kiváltani kívánt hitelek fennálló tartozását. A kiváltandó hitelek lejárnak, és az igénylőnek a jövőben csak az új hitelt kell törleszteni.

Az adósságrendező hitel egy olyan hitel, amely speciálisan az adósságrendezés céljára lett kifejlesztve. Ez a hitel általában kedvezőbb kamatozású, mint a hagyományos hitelek, és lehetőséget biztosít arra, hogy az igénylő szabadon felhasználható összeget is igényeljen. Az adósságrendező hitel segítségével az igénylő több hitelt is kiválthat egy időben, és jelentősen csökkentheti a havi törlesztőrészleteit.

A két megoldás közötti különbségek:

 • A hitel összevonás csak a meglévő hitelek kiváltására használható, míg az adósságrendező hitel lehetővé teszi a szabadon felhasználható összeg igénylését is.
 • A hitel összevonás általában magasabb kamatozású, mint az adósság rendező hitel.
 • A hitel összevonáshoz szükséges jövedelemigazolás, míg az adósság rendező hitelhez szintén szükséges.

Melyik megoldás a megfelelő? A megfelelő megoldás kiválasztása függ az igénylő egyéni körülményektől és céloktól. Akik csak a meglévő hiteleiket szeretnék kiváltani, és nem igényelnek szabadon felhasználható összeget, azoknak a hitel összevonás lehet a megfelelő megoldás. Akik kedvezőbb kamatozású hitelt szeretnének felvenni, és szabadon felhasználható összeget is igényelnek, azoknak az adósság rendező hitel lehet a megfelelő megoldás.

A hitel összevonás és az adósság rendező hitel igénylése előtt érdemes összehasonlítani a különböző bankok ajánlatait, hogy a lehető legjobb feltételeket találjuk meg.

A legjobb adósságrendező hitel

A legjobb hitel szubjektív, és a személyes pénzügyi helyzetünktől függ.

Lényeges, hogy alaposan tanulmányozzuk és összehasonlítsuk a különböző hitelek feltételeit, kamatait és futamidejét. Az ideális hitel olyan lehet, amely alacsony kamattal rendelkezik, mivel ez hosszú távon jelentős megtakarítást eredményezhet.

Az adósságrendezési hitel futamideje is lényeges, mert rövidebb futamidő esetén gyorsabban szabadulhatunk meg az adósságoktól, de a havi törlesztőrészlet magasabb lehet.

Az ajánlatok összehasonlításához használjunk online kalkulátort és konzultáljunk pénzügyi szakértőkkel. A legjobb hitel a saját pénzügyi céljainkat és lehetőségeinket tükrözze.

Az hitelnek rugalmasnak kell lennie, hogy alkalmazkodni tudjunk változó pénzügyi körülményeinkhez. A törlesztőrészleteknek kifizethetőnek kell lenniük, hogy ne terheljék túl a költségvetésünket.

Az értékelés során vegyük figyelembe az adósságrendezés hosszú távú hatásait is, ne csak a rövid távú előnyöket.

Az adósságrendezési folyamat során ne feledjük a pénzügyi tudatosság és tervezés fontosságát. A legjobb hitel segít visszanyerni a pénzügyi stabilitást és a stressz mentes életet.

A kiválasztott hitelt alaposan értékeljük meg, és győződjünk meg arról, hogy a feltételek valóban megfelelnek szükségleteinknek és céljainknak. Ne habozzunk segítséget kérni egy pénzügyi szakértőtől vagy tanácsadótól az optimális adósságrendezési stratégia kiválasztásához.

Az adósságrendező jelzáloghitel

Az adósságrendező jelzáloghitel olyan hiteltermék, amely lehetővé teszi az ingatlanfedezettel rendelkező adósok számára, hogy meglévő adósságaikat egyetlen új, kedvezőbb kamatozású hitellel rendezzék.

Ennek eredményeként a havi törlesztőrészletek csökkenthetők, ami pénzügyi könnyebbséget hozhat. Az adósságrendező jelzáloghitel esetében az ingatlan a hitel biztosítéka, és a hitel összege általában az ingatlan értékéhez igazodik.

Lényeges, hogy az adósságrendező jelzáloghitel megszerzése jelentős kockázatot hordoz, mivel az ingatlant elveszíthetjük, ha nem tudjuk törleszteni a hitelt.

A döntés előtt alaposan mérlegeljük az előnyöket és hátrányokat, vagy konzultáljunk egy pénzügyi tanácsadóval.

Kik igényelhetnek adósságrendező hitelt?

A hitelt azok igényelhetik, akiknek a pénzügyek sűrűjében elveszett az iránytűjük, és a tartozások dzsungelében tévelyegnek, mint vak ló a sivatagban.

Akik már nem találják a kivezető utat a bankok hálójából, és a levelek a postafiókban a rémálmaikat idézik. A hitel segítséget nyújthat azoknak, akik nem bírják tovább a kamatok könyörtelen terhét, és az adósságok láncolatában gyötrődnek.

Ezek az emberek próbálnak valami fényt meglátni a sötét alagút végén, és készek tenni azért, hogy újra kezdhessék az életüket tiszta lappal.

A hitel lehet a mentőöv, amely kihúzza őket a pénzügyi mélyvízből, de csak azoknak, akik valóban elkötelezettek az adósságcsapdától való megszabadulásban és az új kezdetben.

Az új kezdet új életet hoz. Egyszerűbbet. Egy hiteltörlesztéssel. Egy hitel mind felett.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Így kaphatod meg a hitelt

Adósságrendező hitel kalkulátor 2024 - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Adósságrendező hitel kalkulátor 2024 - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Adósságrendező hitel kalkulátor 2024 - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Adósságrendező hitel kalkulátor 2024 - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

A hitelező bankok többek között folyósítási-, elő- és végtörlesztési, szerződésmódosítási-,
valamint a számlavezetési díjakat számolhatnak fel. Ezek mellett akadnak egyéb
szolgáltatások, amelyekért külön kell fizetni. Természetesen sok esetben előfordulhat, hogy
bizonyos díjakat elenged a hitelező, vagy kedvezményesen biztosít.

Ha sikerült kiválasztanunk a számunkra leginkább megfelelő hiteltípust, akkor be kell szerezzük
a kölcsön igényléséhez szükséges dokumentumokat, iratokat. A személyes igénylés mellett van
lehetőség online ügyintézésre is, utóbbi a személyi kölcsön alapú adósságrendező hiteleknél
jellemző. A pénzintézet elbírálja az igénylést, a szerződés aláírását követően pedig folyósítja a
kölcsön összegét.

Ha kinézett hitel jelzálog alapú, akkor szükséges fedezet és önerő. Amennyiben személyi
kölcsön alapú, akkor nem.

Amennyiben nem tudjuk időben fizetni a havi törlesztőrészleteket, érdemes felvenni a
kapcsolatot mielőbb a bankkal. A menetrend egyébként alapesetben az, hogy késedelmi
kamatot számolnak fel. Ha a befizetések elmaradása tartós, akkor pedig a szerződésben
meghatározott időszakot követően a hitelező felmondhatja a hitelszerződést. Ebben az esetben
a teljes hitelösszeget egy összegben kell kifizetni.

Ha a korábbi hitelszerződésünk fel lett mondva, azt a kölcsönt már nem lehet kiváltani
adósságrendező hitellel. Persze más feltételek is vannak, megfelelő mértékű havi nettó
jövedelemre van szükség, a legtöbb esetben kizáró ok a KHR negatív adóslistás tagság, meg
kell lennie továbbá a minimálisan meghatározott munkaidőviszonynak. Szükség van
magyarországi állandó, bejelentett lakcímre és az életkori kikötéseknek is meg kell felelni.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Fiatalok pénzügyi helyzete: Óriási különbségek a huszonévesek megtakarításaiban

A fiatalok nagy részének megtakarítása sincs, és csak igazán kevesen rendelkeznek akkora megtakarítással, hogy egy évnél tovább is meg tudjanak élni bevétel nélkül. Miből adódnak ezek a különbségek? Mit tegyen egy fiatal, hogy legyen megtakarítása? És persze miért fontos ez? Szakértőnk ír a helyzetről, és arról is, hogy egy fiatal hogyan növelheti a megtakarításai értékét.

Tovább olvasom
Mennyibe fog kerülni a biztosítás az e-rollerekre?

Az e-rollerek népszerűsége robbanásszerűen nőtt az elmúlt években, különösen a városi közlekedésben. Azonban az e-rollerek használata nem csak kényelmet, hanem kockázatokat is jelent, így a felelősségbiztosítás bevezetése egyre inkább előtérbe kerül. De mennyibe is fog kerülni ez a biztosítás, és miért van rá szükség? Utánajártunk, hogy mi várható az e-rollerek felelősségbiztosításának piacán.

Tovább olvasom
Minden, amit érdemes tudni a kisállat biztosításról

A kisállatok családtagokká váltak, és ahogy a családtagok esetében, úgy szeretnénk biztosítani számukra is a legjobb egészségügyi ellátást. A kisállat biztosítás egyre népszerűbb, nem véletlenül: segítségével a nem várt állatorvosi költségek könnyebben kezelhetők. Utánajártunk és bemutatjuk, miért érdemes kisállat biztosítást kötni, hogyan működik, és mire érdemes figyelni.

Tovább olvasom
A tulajdoni lap titkai: ezeket mindenképp ellenőrizd, mielőtt vásárolsz!

Az ingatlanvásárlás mindig izgalmas, és egyben komoly döntés is, ami alapos előkészületeket igényel. Az egyik legfontosabb dokumentum, amelyet érdemes alaposan átnézned, mielőtt bármilyen ingatlant megvásárolsz, a tulajdoni lap. A tulajdoni lap ugyanis sok olyan információt tartalmaz, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy biztos lehess abban, hogy jó döntést hozol. Utánajártunk és bemutatjuk, hogy mikre figyelj oda különösen, amikor a tulajdoni lapot vizsgálod.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával