Akciós hitel

Utoljára módosítva: 2021. október 3. 08:22

Mekkora összegre van szükséged?

Hány hónapra?

Nettó jövedelemed?

További Beállítások

Válassz bankot

Hirdetés
BudapestBank

Prémium250 Kölcsön Számlával

Törlesztőrészlet 50095 Ft
THM 7.90 %
Visszafizetendő 3005700 Ft

THM
7,9%

Futamidő
12 - 84 hó

Hitel teljes díja: 3005700 Ft
Kamat: 505700 Ft, Kezdeti díj: 0 Ft

Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

Sberbank

Fair Plusz személyi kölcsön

Törlesztőrészlet 49373 Ft
THM 7.21 %
Visszafizetendő 2962380 Ft

THM
7,21%

Futamidő
36 - 96 hó

Hitel teljes díja: 2962380 Ft
Kamat: 462380 Ft, Kezdeti díj: 0 Ft

Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel
Unicredit

Stabil kamat személyi kölcsön

Törlesztőrészlet 49444 Ft
THM 7.28 %
Visszafizetendő 2966640 Ft

THM
7,28% - 19,86%

Futamidő
12 - 96 hó

Hitel teljes díja: 2966640 Ft
Kamat: 466640 Ft, Kezdeti díj: 0 Ft

Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel
Takarekbank

Takarék Fix Személyi Kölcsön

Törlesztőrészlet 53105 Ft
THM 11.39 %
Visszafizetendő 3235180 Ft

THM
7,52% - 19,51%

Futamidő
36 - 84 hó

Hitel teljes díja: 3235180 Ft
Kamat: 710180 Ft, Kezdeti díj: 0 Ft

Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel
OTP

OTP Személyi kölcsön

Törlesztőrészlet 60782 Ft
THM 17.90 %
Visszafizetendő 3665670 Ft

THM
7,7% - 23,2%

Futamidő
24 - 84 hó

Hitel teljes díja: 3665670 Ft
Kamat: 1146920 Ft, Kezdeti díj: 0 Ft

Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel

Akciós hitel kategóriába olyan kölcsönöket sorolunk, ahol a bankok különböző kedvezményeket biztosítanak számunkra.

 

Akciós hitel kedvező lehetőség arra, hogy olyan konstrukciót fogjunk ki, ahol a bankok elengedik a hitelfelvétel költségeit (folyósítási díj, közjegyzői díj), illetve kedvezményes kamatokat kínálnak.

 

Ha hitelt akarsz felvenni, akkor nem szabad elkapkodnod a dolgot; mindig meg kell találnod azt a konstrukciót, amivel a lehető legjobban jársz! A bankok ajánlatai közül kiemelkednek azok a kölcsönök, amik valamilyen akcióban, kedvezőbb feltételekkel vehetőek igénybe, ezért megéri alaposan átnézni ezeket is!

 

Az első lépés az, hogy ne csak annál a banknál érdeklődj, ahol a számládat vezeted! Rengeteg pénzintézet kínál akciós hiteleket, és a legjobb ajánlatokat csak akkor találhatod meg, ha összehasonlítod az összes lehetőséget. Minden banknak vannak olyan, rövid ideig futó akciós hitelei, amikkel a teljes futamidő alatt több százezer Forintot megspórolhatsz! Manapság ez egyáltalán nem lényegtelen kérdés, hiszen ez a havi kiadásaidon, illetve a megmaradó pénzeden fog meglátszani!

 

Az akciós hitel időről időre változhat, így például akció lehet a THM csökkentése, valamilyen díj, vagy díjak befizetésének eltörlése. Az adóstárs, vagy kezes elhagyása, sőt, ezek kombinációja is előfordul! Esetenként a futamidő maximumát tolják ki, ami értelemszerűen a havi törlesztőrészlet csökkenését vonja maga után. Kisebb havi keresettel is igénybe tudod venni, de az is előfordulhat, hogy hitelbírálat könnyített feltételeinek köszönhetően nagyobb esélyed lesz arra, hogy megkapd az igényelt összeget. Többféle megközelítés is lehetséges. Válaszd azt az akciós hitelt, amelyik neked a leginkább megfelel, de ne feledkezz meg arról sem, hogy más pénzintézeteknél lehet, hogy a standard, akció nélküli hitellel jobban járhatsz. Minden esetben mérd fel alaposan a piacot!

 

Ha az eddigiek után úgy gondolod, megéri mindent figyelembe venni, és össze akarod hasonlítani a legjobb ajánlatokat, akkor a legjobb helyen jársz! Vesd össze a bankok akciós hiteleit oldalunk segítségével, és mérlegelj alaposan, így biztos lehetsz abban, hogy a számodra legmegfelelőbb hitelre kötsz majd szerződést! Ha kérdésed, vagy észrevételed van, keress bennünket bizalommal megadott elérhetőségeinken!

Egy helyen összehasonlíthatod a bankok aktuális személyi kölcsön ajánlatait!

 

Tanácstalan vagy? Nincs időd foglalkozni a hitelügyintézéssel? Mi szívesen segítünk szaktanácsadással és hitelednek teljes körű ügyintézésével egyaránt.

 

Ismerkedjen meg velünk!

Így kaphatod meg a hitelt

Akciós hitel - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Akciós hitel - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Akciós hitel - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Akciós hitel - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

A személyi kölcsön olyan hiteltípus, amihez nem szükséges fedezetet biztosítani, és szabadon felhasználható, vagyis bármire elkölthető a lakásfelújítástól az utazásig. Minden kereskedelmi bank kínál személyi kölcsönöket; közös jellemzőjük a gyors igénylés és a minimális dokumentáció.

Az igényelhető hitelösszeg bankonként eltérő, de néhány százezer forinttól 10.000.000 forintig bármilyen ajánlatot lehet találni.

Szintén eltérő, illetve szabadon választható a megadott kereteken belül; általában 1-8 év.

A Teljes Hiteldíj Mutató rövidítése; ebből derül ki, hogy egy év alatt a tőkén túl mekkora összeget kell visszafizetni az adott hitelnél. A THM a kamatból, a kezelési költségből, az értékbecslés, az ingatlan-nyilvántartási eljárás, a helyszíni szemle és a bankszámlavezetés díjából áll.

A személyi kölcsön folyósításához folyósítási díjat kell fizetni, de ezen kívül előfordulhat még elő- és végtörlesztési, szerződésmódosítási és számlavezetési díj. Illetve az egyéb szolgáltatások díja; ilyen lehet a hitelfedezeti biztosítás. Érdemes figyelni az akciós ajánlatokat, mert a bankok sokszor elengedik ezeket a díjakat, vagy egy részüket.

Nem, a személyi kölcsönhöz csupán jövedelmet kell igazolni, és mivel szabad felhasználású hitel, önerőre sincs szükség hozzá.

A dokumentumok beszerzése után le kell adni a kiválasztott banknál a hiteligénylést, majd megtörténik a hitelbírálat, és ha ez pozitív, akkor folyósítják az igényelt összeget. Az igénylés történhet bankfiókban, illetve egyes esetekben online is.

Akadnak olyan körülmények, amelyek fennállása esetén a bankok elutasítják a hitelkérelmet.

  • KHR listán való szereplés
  • a jövedelem nem éri el az elvárt szintet
  • a jövedelem nem igazolható
  • nincs meg az elvárt munkaviszony
  • az életkor túl alacsony, vagy magas
  • az igénylőnek nincs magyarországi lakcíme

Érdemes erre jó előre felkészülni, vagyis tartalékot felhalmozni, szerződéskötésnél hitelfedezeti biztosítást kötni, illetve amint látható, hogy probléma lesz a befizetésekkel, értesíteni a bankot, hátha tudnak segíteni, esetleg szüneteltetni a hitelt. A késedelmes fizetés késedelmi kamatot von maga után, nemfizetés esetén pedig a szerződés szerinti időpontban a bank felmondja a hitelszerződést, és a teljes hitelösszeg esedékessé válik.

Aktív KHR lista esetén csak és kizárólag a Providentnél van erre lehetőség.
Passzív KHR lista esetén a Cofidisnél is igényelhető a kölcsön.

A minősített fogyasztóbarát személyi hitel esetében kamatfelár központilag szabályozott: 500 ezer forint hitelösszegig nem haladhatja meg a 15 százalékpontot, 500 ezer forintos hitelösszeg fölött pedig nem haladhatja meg a 10 százalékpontot. Továbbá a folyósítási díj nem nem lehet több az igényelt összeg 0,75 százalékánál. A minősített fogyasztóbarát személyi hitel online igénylése esetén a hitelező nem számolhat fel folyósítási díjat. Szintén szabály, hogy a minősített fogyasztóbarát személyi hitel esetében az előtörlesztési díj nem lehet nagyobb, mint az előtörlesztett összeg 0,5 százaléka. Amennyiben a minősített fogyasztóbarát személyi hitel hátralévő futamideje 1 évnél rövidebb, az előtörlesztés díjmentes.

Aki személyi kölcsönt szeretne felvenni, általában rugalmas futamidővel találkozik. A maximum általában nyolc év, ám természetesen ennél rövid idő alatt is törleszthetjük adósságunkat. A kínálat változatos ebből a szempontból is a szabad felhasználású személyi kölcsön konstrukciók piacán.

A teljes hiteldíj mutató (THM) fontos mutató egy-egy hitel összehasonlításánál. A THM százalékos formában mutatja meg a termék költségét, a kamat mellett a folyósítási díjat és az egyszeri költségeket is tartalmazza.

A JTM, teljes nevén jövedelemarányos törlesztőrészlet mutató azt szabályozza, hogy az adott jövedelem mellett mekkora lehet egy hitel (például személyi kölcsön) maximális törlesztőrészlete egy hónapban. AEszerint havi nettó 500 000 ft jövedelem alatt a hitel törlesztőrészlete nem lehet magasabb a jövedelem 50 százalékánál, havi nettó 500 000 ft jövedelem fölött pedig nem lehet magasabb a jövedelem 60 százalékánál.

A személyi kölcsönt elvileg nem használhatjuk fel önerőként mondjuk egy lakáshitelhez. Az állami szigorúság célja ebben az esetben az, hogy megakadályozzák a túlzott eladósodást. A lakáshiteleket érintő kockázatokat igyekeznek csökkenteni, emiatt a hitelezőknek oda kell figyelniük arra, hogy a személyi kölcsönt nem kívánatos önerőként biztosítani egy lakáshitelhez. Ugyanakkor vannak olyan személyi kölcsönök, amelyek felhasználhatóak, vagy részben felhasználhatóak önerőként, ilyen például a babaváró hitel.

Legutóbbi blogbejegyzések

Mennyit nyerhetsz, ha hitelkiváltásra a Babaváró hitelt használod?

Mennyit nyerhetsz, ha hitelkiváltásra a Babaváró hitelt használod?

2021.10.22.

Időről időre érdemes lehet felülvizsgálni az aktuálisan fennálló hiteleinket. Egy elavult konstrukció ugyanis jelentős többletköltséggel járhat számunkra. Hitelünk kiváltásához több lehetőség közül is választhatunk, ezek közül az egyik a Babaváró hitel. És ez lehet a legjobb opció. Mutatjuk, hogy mikor.

Tovább olvasom
Mire jó az egészségpénztár?

Mire jó az egészségpénztár?

2021.10.21.

Mi is az az egészségpénztár? Érdemes-e belépni? Mire jó? Mik az előnyei? Az egészségpénztárakról mindenki hallott már, részletes tudással azonban kevesen rendelkeznek róla. Eloszlatjuk a ködöt, és megmutatjuk, mi is az az egészségpénztár, és mire lehet jó.

Tovább olvasom
Milyen feltételekkel igényelhető a Takarék Otthon Lakáshitel?

Milyen feltételekkel igényelhető a Takarék Otthon Lakáshitel?

2021.10.20.

Nem mindenki jogosult állami támogatásra. Ingatlant mégis sokan vásárolnánk. Az is lehet, hogy már van ingatlanunk, de azt bővítenénk, korszerűsítenénk, vagy szívesen felújítnánk. Szükségünk lehet kiszámítható megoldásra fészekrakáshoz. A Takarék Otthon Lakáshitel kiváló partner lehet ebben.

Tovább olvasom
Lakáshitel igénylése előtt állsz? Az átfutási idővel is számolnod kell!

Lakáshitel igénylése előtt állsz? Az átfutási idővel is számolnod kell!

2021.10.18.

A személyi kölcsönöknél megszokott néhány napos vagy akár néhány órás átfutási időre nem számíthatunk ingatlanra felvett jelzáloghitel esetén. A tervezéshez azonban tudnunk kell, hogy mikor kapjuk meg a hitelt.

Tovább olvasom