Akciós hitel kategóriába olyan kölcsönöket sorolunk, ahol a bankok különböző kedvezményeket biztosítanak számunkra.

 

Akciós hitel kedvező lehetőség arra, hogy olyan konstrukciót fogjunk ki, ahol a bankok elengedik a hitelfelvétel költségeit (folyósítási díj, közjegyzői díj), illetve kedvezményes kamatokat kínálnak. 

 

Ha hitelt akarsz felvenni, akkor nem szabad elkapkodnod a dolgot; mindig meg kell találnod azt a konstrukciót, amivel a lehető legjobban jársz! A bankok ajánlatai közül kiemelkednek azok a kölcsönök, amik valamilyen akcióban, kedvezőbb feltételekkel vehetőek igénybe, ezért megéri alaposan átnézni ezeket is!

 

Az első lépés az, hogy ne csak annál a banknál érdeklődj, ahol a számládat vezeted! Rengeteg pénzintézet kínál akciós hiteleket, és a legjobb ajánlatokat csak akkor találhatod meg, ha összehasonlítod az összes lehetőséget. Minden banknak vannak olyan, rövid ideig futó akciós hitelei, amikkel a teljes futamidő alatt több százezer Forintot megspórolhatsz! Manapság ez egyáltalán nem lényegtelen kérdés, hiszen ez a havi kiadásaidon, illetve a megmaradó pénzeden fog meglátszani!

 

Az akciós hitel időről időre változhat, így például akció lehet a THM csökkentése, valamilyen díj, vagy díjak befizetésének eltörlése. Az adóstárs, vagy kezes elhagyása, sőt, ezek kombinációja is előfordul! Esetenként a futamidő maximumát tolják ki, ami értelemszerűen a havi törlesztőrészlet csökkenését vonja maga után. Kisebb havi keresettel is igénybe tudod venni, de az is előfordulhat, hogy hitelbírálat könnyített feltételeinek köszönhetően nagyobb esélyed lesz arra, hogy megkapd az igényelt összeget. Többféle megközelítés is lehetséges. Válaszd azt az akciós hitelt, amelyik neked a leginkább megfelel, de ne feledkezz meg arról sem, hogy más pénzintézeteknél lehet, hogy a standard, akció nélküli hitellel jobban járhatsz. Minden esetben mérd fel alaposan a piacot!

 

Ha az eddigiek után úgy gondolod, megéri mindent figyelembe venni, és össze akarod hasonlítani a legjobb ajánlatokat, akkor a legjobb helyen jársz! Vesd össze a bankok akciós hiteleit oldalunk segítségével, és mérlegelj alaposan, így biztos lehetsz abban, hogy a számodra legmegfelelőbb hitelre kötsz majd szerződést! Ha kérdésed, vagy észrevételed van, keress bennünket bizalommal megadott elérhetőségeinken!

Egy helyen összehasonlíthatod a bankok aktuális személyi kölcsön ajánlatait!

 

Tanácstalan vagy? Nincs időd foglalkozni a hitelügyintézéssel? Mi szívesen segítünk szaktanácsadással és hitelednek teljes körű ügyintézésével egyaránt.

 

Ismerkedjen meg velünk!