Provident hitel 2024

Provident

Provident Start kölcsön

Szabad felhasználású

THM 13,2% Kamat: 12,43%
Futamidő 19 hét
Hitelösszeg 100.000 Ft - 300.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

Provident

Provident Heti Kölcsön

Kezes és fedezet nélkül

THM 31,2% Kamat: 27,30%
Futamidő 57 - 110 hét
Hitelösszeg 40.000 Ft - 570.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

Provident

Provident Havi Kölcsön

Kezes és fedezet nélkül

THM 31,2% Kamat: 27,48%
Futamidő 30 hó
Hitelösszeg 600.000 Ft - 1.500.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

Provident Pénzügyi Zrt. Magyarország

A méltán ismert és elismert Provident Pénzügyi Zrt. a International Personal Finance (IPF) nemzetközi pénzügyi vállalat részeként, Magyarországon immár több, mint húsz éve meghatározó szereplője a személyi kölcsönök piacának. Az inkább kisebb összegű és rövidebb futamidejű személyi kölcsöneit heti, havi otthoni törlesztéssel, vagy a hagyományos banki utalással teljesítheted. A Providentnek fontos a korrektség, ezért csatlakozott ahhoz a a Magatartási Kódexhez, amely a ügyfelekkel szembeni tisztességes magatartásáról szól. A Provident figyel az ügyfeleire, a környezetre és a társadalomra egyaránt.

250 000 Provident ügyfél nem tévedhet

Mert a Provident több, mint 20 éve ad személyi kölcsönt Magyarországon. A kis összegű, rövid lejáratú, fedezet nélküli, szabad felhasználású kölcsöneik bármilyen célra felhasználhatók. Lakodalom, ballagás? Provident. Nincsenek rejtett költségek, a kamat és a THM sem változik a futamidő végéig. A törlesztőrészlet állandó, így kiszámítható, a pénzhez gyorsan, néhány napon belül, akár az otthonodból, bankszámla nélkül is hozzájuthatsz. A hitelkalkulátoruk segít a döntésben, tudni fogod, mennyit fizetsz, hány héten vagy hónapon keresztül.

Idehaza egyedüliként lehetőséged van bankszámla nélkül, az otthonod kényelméből igényelni. Ilyenkor a szerződéskötéssel egyidejűleg személyesen készpénzben kapod meg a kölcsönt, és törleszteni is készpénzben, személyesen tudsz. Így még gyorsabban, még egyszerűbben, még kényelmesebben intézhetted pénzügyeidet

Provident otthonról?

Bizony. Otthonról.

Mit mond a Provident? Kérje kölcsöne mellé külön díj ellenében Otthoni szolgáltatásunkat, és mi az otthonába visszük az igényelt hitelösszeget – készpénzben. Ilyet csak a Provident tud Magyarországon. Pénzre van szükséged, de a bankok sokszor rideg, öltönyös világát nem igazán kedveled? Egy munkatársuk elmegy hozzád akár délután, este vagy hétvégén is. Nem kell bemenned a bankba, nem kell sorba állnod, várakoznod, nem kell eljönnöd a munkahelyedről munkaidőben, sőt még bankszámlával sem kell rendelkezned. A törlesztőrészletet ugyanígy fizetheted: az otthonodban.

Provident kölcsön

Hetente vagy havonta?

Megválaszthatod a hiteled törlesztési gyakoriságát. Ez ugyanúgy egyedülálló, mint az Otthoni szolgáltatás.

Hetente fizetnél kisebb összeget? Miért ne? Csak 40 000 Ft kell? Jó. De kaphatsz akár 570 000 Ft-ot is. Választhatsz 57,72 vagy 110 hetes futamidőt. A törlesztőrészleteid pedig a teljes futamidő alatt változatlanok maradnak: nincs árfolyamkockázat, nincs kamatkockázat. A kapott pénzt bármire költheted, és nincs szükséged sem kezesre, sem arra hogy ingatlanfedezetet adj.

Ha nagyobb összeg kell, választhatod a havi törlesztést. Így három évet sem kell várnod, hogy visszafizesd a kölcsönt: a futamidő 30 hónap. 600 000 Ft tól 1 500 000 ft-ig igényelheted. Kezes és fedezet itt sem kell, és ezt is bármire elköltheted kamat és árfolyamkockázat nélkül.

A 24 hónapos futamidejű kölcsönt is felveheted, ha már havi törlesztésű kölcsönnel rendelkezel. A kölcsön futamideje 24 hónap. Kérhetsz még akár ötszázezer forintot. A törlesztőrészlet végig változatlan marad, és fedezetre és kezesre itt sem lesz szükséged, és ahogy eddig is, ha szeretnéd, külön díj ellenében fizetheted otthonról is.

Mit vár el tőlünk a Provident Pénzügyi Zrt.?

Ahhoz, hogy kölcsönt kapjunk felnőttnek kell lennünk (legalább 18 éves életkor), Magyarországon kell élnünk (bejelentett magyarországi lakcím), bankszámlával kell rendelkeznünk (kivéve az Otthoni szolgáltatás igénylésénél), dolgoznunk kell (igazolt rendszeres jövedelem), és igazolnunk kell magunkat (érvényes azonosító okmány)

Provident Előrelátó Csomag

Biztonság. Ezt is biztosítja számodra a Provident – külön díj ellenében.

Mikor segít?

 • Az Előrelátó Csomag igénybevétele esetén a Provident elengedi az ügyfél halála napján fennálló tartozását, ami azt jelenti, hogy az elhunyt ügyfél örökösét semmilyen fizetési kötelezettség sem terheli a Providenttel szemben. Semmilyen. Nem hagysz tartozást örököseidre.
 • Megggondoltad magad? Történhet olyan veled, hogy a hitelre mégsem lesz szükséged. Ki látja ezt előre? Az Előrelátó Csomagban 30 napig díjmentesen állhatsz el a hiteltől, a jogszabályokban rögzített 14 nap helyett.
 • Ha baleset ér: az Előrelátó Csomag tartalmaz egy biztosítást, mely a leggyakoribb baleseti kockázatokra is anyagi fedezetet nyújt.

Az Előrelátó Csomaggal biztonságosabban juthatsz pénzhez. Nem kell a jövőbe látnod.

Mielőtt felvennéd a Provident személyi kölcsönt

Érdemes elolvasni az MNB írását a túlzott eladósodás kockázatáról. A túlzott hitelfelvétel, ha túlvállalod magad a törlesztőrészlettel, az gondot okozhat neked és a környezetedben élőknek. Kerüld ezt el! Pénzügyi döntést mindenkinek hoznia kell. Hozd meg a döntéseidet körültekintően!

A Provident kölcsönökhöz gyorsan és egyszerűen hozzájuthatsz, és boldoggá teheted vele szeretteidet. Miért is ne?

Provident heti kölcsön

Ez a kölcsön igazán különleges. Hiszen hetente kell fizetned a részleteket. Hetente fizetsz, és így a részleteid alacsonyabbak lesznek, és nem lesznek annyira megterhelőek. És ez fontos. A segítség akkor segítség, ha később nem okoz problémát neked. Hetente könnyebb fizetni; szinte mindenki így érzi.

A Provident heti kölcsön, ahogy a nevében is benne van, egy hetente fizetendő hitelfajta. Ilyen konstrukció nincs több a pénzpiacon. Azért találták ki, hogy könnyebbé tegyék az életedet.

Provident havi kölcsön

A Provident havi kölcsön már klasszikusnak számít, hiszen ugyanúgy, mint minden más kölcsön esetében, havonta várja tőled a bank a részletek befizetését. A kölcsön futamideje 30 hónap. Nincs választási lehetőség. Ha ez megfelel neked, akkor igényeld ezt a hitelt.

Havonta törleszteni általánosnak nevezhető. Ez a gyakorlat alakult ki, minden pénzintézet így kínálja a termékeit. Minden konstrukció úgy épül fel, hogy a futamidőt hónapokban adják meg, nem években, és a részleteket is havonta kell fizetni. Ez a megszokott, az ettől eltérőt találhatod szokatlannak. A Provident havi kölcsön reprezentatív példa is azt mutatja: ez a hitel olyan, mint a többi.

Mitől egyedülálló az Otthoni szolgáltatás?

Valóban egyedülálló banki szolgáltatás az Otthoni szolgáltatás. Nem kell hozzá utazni, kényelmes, és ami a legfontosabb, nem kell, hogy legyen bankszámlád. Hiszen a pénzt készpénzben kapod meg a pozitív bírálat után a képviselőtől, és a részleteket is neki fogod fizetni, szintén készpénzben.

A Provident személyi kölcsön Otthoni szolgáltatással is elérhető. Ez egy kényelmi szolgáltatás, sokan igénybe veszik. Ez nem véletlen, hiszen minden az otthonodban történik majd. Minden. Egy telefon, egy beszélgetés, némi papírmunka, amit nem te csinálsz, és pár napon belül kézhez kapod a kölcsönt. Készpénzben.

Fedezet nélküli kis összegű kölcsön – a gyors segítség

A pénzintézetek gyakran biztosítékot kérnek, ha hitelt igényelsz. Amikor nincs szükség fedezetre, az nem csak meggyorsítja, de le is egyszerűsíti az igénylés folyamatát. Az egyszerűség pedig gyorsaságot jelent. Gyorsan elbírálják a hitelkérelmedet. Ez fontos lehet egy pénzzavar esetén. Ha azonnal kell a pénz, és nem tudsz heteket várni.

A gyorsaság nem csak átmeneti pénzzavar esetén lehet fontos. Ha döntöttél, hogy hitelt igényelsz, már nem akarsz várni. Ki akarna? Adják gyorsan a pénzt, hogy megvalósíthasd a terveidet. Hogy megvalósíthasd az álmaidat. Azonnal cselekedni akarsz. Mint mindenki.

Kétszer ad, ki gyorsan ad, tartja a mondás. Ez a bölcsesség úgy került át a mindennapokba, hogy a Provident személyi kölcsön már pár nap alatt is a kezedben lehet.

Provident személyi kölcsön

Rövid lejáratú kölcsön – tervezhető kiadások

A hitelek futamideje változó. Vannak hosszabb, akár évtizedekig fizetendő konstrukciók is. És vannak jóval rövidebb futamidők is. Mik ezeknek az előnyei?

A tervezhetőség rendkívül fontos egy hitel felvételekor. Márpedig rövid távra könnyebb tervezni. Jobban látható, hogy mi lesz néhány hónap vagy év múlva, mint harminc év múlva. Senki nem lát a jövőbe. Rövid futamidő esetén erre nincs is szükség.

A rövid futamidő a tervezhetőség mellett még azért is előnyös, mert a maximum THM nincs akkora befolyással a költségekre, mint egy hosszú futamidő esetén. És mivel nincs akkora jelentősége, ezért a mozgástered is nagyobb a döntéshozatalkor.

A visszafizetendő összeg fogalma

A fizetendő teljes összeg az a szám, ami megmutatja, hogy mennyit kell fizetned egy hitelért. Tartalmazza a hitelt, a kamatot, és minden felmerülő díjat és költséget. A teljes összeg azért fontos, mert megmutatja, hogy mennyibe kerül neked a hitel.

Háromszázezer forintos hiteligénylésnél, ha a teljes összeg háromszázhetvenötezer forint, akkor a költségeid hetvenötezer forintból jönnek ki, a kölcsön pedig háromszázezer forint. Ez azt jelenti, hogy a teljes futamidő alatt ekkora összeget kell visszafizetned. A teljes fizetendő összeg minden költséget tartalmaz, azokat is, amik a hiteligényléskor merülnek fel. Ilyen például az elbírálás díja vagy a folyósítás díja.

Miért fontos a visszafizetendő összeg?

Fontos információ a teljes összeg, hiszen befolyásolhatja a döntésedet. Ha túl magas az összeg, és úgy gondolod, hogy ennyit nem ér meg neked a kölcsön, akkor elállhatsz a hitelfelvételtől. Ezért fontos, hogy még a szerződés aláírása előtt tisztában legyél vele, hogy mekkora lesz az az összeg, amit vissza kell fizetned a Provident személyi kölcsön után.

Lehet persze csak a havi részlet nagyságát figyelni. Ha azt ki tudod fizetni, akkor úgy gondolhatod, hogy ez egy jó hitel neked. Ez is egyfajta hozzáállás, de az érdeked az, ha olyan hitelt tudj igényelni, ami nem túlzottan nagy költségekkel terhel meg. A szakemberek mindig kiemelik a teljes visszafizetendő összeg fontosságát.

Mi történik pozitív hitelbírálat esetén?

A pozitív hitelbírálat nagy öröm. Azt jelenti, hogy megkapod az igényelt kölcsönt. A Provident személyi kölcsön rövidesen a kezedben lesz. És elköltheted. Bármire.

A hiteligénylés folyamatának ez már a vége. Ezt megelőzi a kapcsolatfelvétel, az alapfeltételeknek való megfelelés ellenőrzése, és a dokumentumok benyújtása vagy átadása. A bírálat után már csak a kiutalás vagy a pénz átadása van hátra, attól függően, hogy melyik szolgáltatást választottad.

A bírálat gyorsan megtörténik, nem kell rá sokat várni. És a pénz kiutalása után? Az már csak rajtad múlik. Utazhatsz, vehetsz autót vagy egy új konyhabútort. Bármit. Amit csak szeretnél. Nem kell a hitelcélt megjelölnöd.

És persze a részleteket fizetned kell majd. Közben pedig élvezheted a kölcsönből vásárolt szolgáltatást vagy terméket.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Így kaphatod meg a hitelt

Provident hitel 2024 - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Provident hitel 2024 - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Provident hitel 2024 - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Provident hitel 2024 - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

Provident hitel – Heti kölcsön jellemzői

 • 40.000 Ft – 570.000 Ft
 • 57, 72, 110 hetes futamidő
 • kezes és fedezet nélkül igényelhető
 • szabad felhasználású
 • a törlesztőrészletek a teljes futamidő alatt változatlanok, nincs árfolyam- vagy kamatkockázat
 • a kölcsön folyósítása és a heti törlesztőrészletek megfizetése banki átutalás útján történik

Minimum követelmények az igényléshez

 • legalább 18 éves életkor
 • bejelentett magyarországi lakcím
 • igazolt rendszeres jövedelem
 • érvényes azonosító okmány
 • saját vagy közös tulajdonú lakossági bankszámla (kivéve, ha az ügyfél az Otthoni Szolgáltatás igénybe veszi)

Provident otthoni szolgáltatása kényelmes, mert a teljes hiteligénylés az Ön otthonában történik, így a teljes hitelkérelem egyszerűen és gyorsan lebonyolítható.
Az otthoni szolgáltatásról bővebben, itt olvashatsz.

Nézzük az előnyöket

 • Nem kell sorban állni a bankban
 • Nem kell utaznia
 • Nem kell szabadságot kivenni

A kölcsönfelvétel pedig nagyon egyszerű és gyors:

 • Nem szükséges bankszámla
 • Pár napon belül megvan a kölcsön
 • készpénzben az otthonában

Provident hitel – Havi kölcsön főbb jellemzői

 • 600 000 – 1 500 000 Ft
 • 30 hónapos futamidő
 • kezes és fedezet nélkül
 • szabad felhasználású
 • nincs árfolyam- vagy kamatkockázat
 • a kölcsön folyósítása és a havi törlesztőrészletek megfizetése banki átutalás útján történik

Igénylés minimum feltételei

 • legalább 18 éves életkor
 • bejelentett magyarországi lakcím
 • igazolt rendszeres jövedelem
 • érvényes azonosító okmány
 • saját vagy közös tulajdonú lakossági bankszámla (kivéve, ha az ügyfél az Otthoni Szolgáltatást igénybe veszi)

A Provident hitel igénylésekor a következő dokumentumokat kell bemutatni:

 • személyazonosságot igazoló okmány: érvényes személyi igazolvány, vagy ideiglenes személyi igazolvány, vagy útlevél, vagy kártya formátumú vezetői engedély.
 • lakcímet igazoló okmány: lakcímkártya – ha az igénylő tartózkodási helye nem azonos az állandó lakcímével és a lakcímkártyában a tartózkodási hely nem került feltüntetésre, úgy a tartózkodás alapjául szolgáló dokumentumra (például bérleti szerződés) is szükség van.
 • jövedelmet igazoló dokumentum: például munkáltatói igazolás, NAV jövedelemigazolás, bankszámlakivonat, állami szerv által folyósított, ellátást igazoló határozat.

A Provident kölcsönök mellé, külön díj ellenében igényelhető előrelátó csomag egy olyan szolgáltatás, amely többféle élethelyzetre kínál megoldást. A halálesetre szóló tartozás-elengedési szolgáltatás azt jelenti, hogy a Provident elengedi az ügyfélnek a halála napján fennálló tartozását, azaz az elhunyt ügyfél örökösét semmilyen fizetési kötelezettség sem terheli a Providenttel szemben. A csomag emellett tartalmaz még egy meghosszabbított elállási/felmondási lehetőséget, továbbá egy, az ügyfélre vonatkozó csoportos élet- és balesetbiztosítást is.

Az előrelátó csomag által tartalmazott csoportos élet- és balesetbiztosítás a leggyakoribb baleseti kockázatokra és bármely okú halálra nyújt anyagi fedezetet. Az ügyfél az előrelátó csomag igénybe vétele esetén biztosítottá válik.

További tudnivalók:

 • Az élet és balesetbiztosítás határozott tartamra szól, melynek időtartama minden esetben megegyezik a biztosítotti jogviszony alapját képező kölcsönszerződésben meghatározott futamidővel.
 • A futamidő vége előtt megszűnik az élet és balesetbiztosítás, amennyiben a kölcsönszerződés, illetve az előrelátó csomag a futamidő vége előtt megszűnik.
 • A biztosító kockázatviselésének kezdőnapja a biztosítottak vonatkozásában a kölcsönszerződés hatályba lépését követő nap 0. órája. A kölcsönszerződés azon a napon lép hatályba, amikor a kölcsön összege a biztosított bankszámláján jóváírásra vagy részére átadásra kerül.
 • A kölcsönszerződés hatályba lépését követő nap 0. órájától a futamidő utolsó napjának, illetve a kölcsönjogviszony/Előrelátó csomag megszűnése napjának 24. órájáig tart.
 • A biztosító kockázatviselése a Föld valamennyi országára a nap 24 órájában kiterjed.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Repülőgép késés? Az Erste automatikusan kompenzációt fizet!

Nyaralás közben nincs bosszantóbb, mint amikor késik a repülőnk. Főszezonban pedig hangos a sajtó a több órás vagy még hosszabb késésektől. Egy előrelátó utazó biztosítással próbál védekezni a kellemetlenség negatív hatásai ellen. Az Erste most egy nem mindennapi lehetőséget kínál: automatikusan kompenzációt fizet. Mutatjuk a részleteket.

Tovább olvasom
Mikor érdemes bankszámlát nyitni a gyermekednek?

Gyermekünk pénzügyi tudatosságra nevelése ma egyre fontosabbá válik, hiszen a pénz kezelésének képessége az élet egyik alapvető készsége. Sokan azonban tanácstalanok abban, hogy mikor érdemes elindítani a gyereket ezen az úton. Mikor nyissunk bankszámlát a gyermekünknek? Mutatjuk, hogy miért, mikor és hogyan érdemes belevágni ebbe a kalandba!

Tovább olvasom
Fiatalok pénzügyi helyzete: Óriási különbségek a huszonévesek megtakarításaiban

A fiatalok nagy részének megtakarítása sincs, és csak igazán kevesen rendelkeznek akkora megtakarítással, hogy egy évnél tovább is meg tudjanak élni bevétel nélkül. Miből adódnak ezek a különbségek? Mit tegyen egy fiatal, hogy legyen megtakarítása? És persze miért fontos ez? Szakértőnk ír a helyzetről, és arról is, hogy egy fiatal hogyan növelheti a megtakarításai értékét.

Tovább olvasom
Mennyibe fog kerülni a biztosítás az e-rollerekre?

Az e-rollerek népszerűsége robbanásszerűen nőtt az elmúlt években, különösen a városi közlekedésben. Azonban az e-rollerek használata nem csak kényelmet, hanem kockázatokat is jelent, így a felelősségbiztosítás bevezetése egyre inkább előtérbe kerül. De mennyibe is fog kerülni ez a biztosítás, és miért van rá szükség? Utánajártunk, hogy mi várható az e-rollerek felelősségbiztosításának piacán.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával