Bankszámla magas jövedelemhez

Számládra érkező összeg

Hány éves vagy?

Bankok szerint

További Beállítások

Bankon kívüli utalások havonta

Eseti átutalások
Darabszám
db
Összesen
Ft
Állandó utalások
Darabszám
db
Összesen
Ft
Csoportos beszedések
Darabszám
db
Összesen
Ft

Készpénzfelvételek havonta

Készpénzfelvétel saját ATM-ből
Darabszám
db
Összesen
Ft
Készpénzfelvétel idegen ATM-ből
Darabszám
db
Összesen
Ft
Készpénzfelvétel külföldön, ATM-ből
Darabszám
db
Összesen
Ft

Bankkártyás fizetések havonta

Vásárlások bankkártyával
Darabszám
db
Összesen
Ft
CIB

CIB ECO Bankszámla

Akár 0 Ft havi számlavezetési díj*

Költségek az 1. évben 18768 Ft
Költségek a 2. évben 25290 Ft
Havi számlavezetési díj 0 Ft
Igénylési feltételek
Részletek
Jogi információ

- promóció -

Bankszámla magas jövedelemhez

A magas jövedelműeknek szánt bankszámlák magasabb kamatot kínálnak a folyószámla-egyenlegre, valamint prémium szolgáltatásokat, például ingyenes bankkártyákat, utazási biztosítást és befektetési tanácsadást.

Ezek a bankszámlák magasabb havidíjúak, de megtérülhetnek a magasabb kamatok és a prémium szolgáltatások miatt. A bankszámla magas jövedelemhez egy prémium szolgáltatás.

Miért lehet előny a magas jövedelem?

A magas jövedelem sok előnnyel járhat bankszámla nyitáskor:

 • Ingyenes számlavezetési díj: a bankok gyakran kínálnak ingyenes számlavezetési díjat magas jövedelmű ügyfelek számára.
 • Ingyenes ATM használat: a bankok gyakran kínálnak ingyenes ATM használatot a magas jövedelmű ügyfelek számára.
 • Magasabb kamat: a bankok gyakran kínálnak magasabb kamatokat a magas jövedelmű ügyfelek számára a megtakarításokra.
 • Extra szolgáltatások: a bankok gyakran kínálnak extra szolgáltatásokat a magas jövedelmű ügyfelek számára, például prémium utazási szolgáltatásokat vagy prémium bankkártyákat.

A magas jövedelem azonban nem garantálja, hogy a bankok kedvezményes feltételeket kínálnak.

A bankok különféle feltételeket szabnak a kedvezmények igénybevételéhez, például meghatározott minimális havi betétet vagy bankkártya-használatot.

A magas jövedelem bankszámla nyitáskor történő figyelembe vételének előnyei közé tartozik:

 • megtakaríthatunk pénzt a számlavezetési díjon és az ATM használaton
 • jobb hozamot kaphatunk a megtakarításaira
 • további szolgáltatásokhoz férhetünk hozzá, például prémium utazási szolgáltatásokhoz vagy prémium bankkártyákhoz

Ha magas jövedelemmel rendelkezel, akkor érdemes összehasonlítanod a különböző bankok ajánlatait, hogy megtaláld a legjobb lehetőséget. A bankszámla magas jövedelemhez egy prémium szolgáltatás.

Hogy válasszunk bankszámlát magas jövedelemhez?

Bankszámla választásakor magas jövedelemmel rendelkező személyként több lehetőséged is van, és érdemes olyan számlát választani, amely a legjobban megfelel az igényeidnek és a pénzügyi helyzetednek. A bankszámla magas jövedelemhez egy prémium szolgáltatás.

Az alábbiakban néhány lépést találsz, amelyek segítenek kiválasztani a megfelelő bankszámlát magas jövedelemmel rendelkezők számára:

 • Határozd meg a céljaidat: először is, gondold át, hogy miért van szükséged egy új bankszámlára. Szükséged van-e mindennapi pénzügyi tranzakciókra, hosszú távú megtakarításokra vagy befektetésekre? A céljaid alapján választhatod ki a legmegfelelőbb számlatípust.
 • Bankszámla használati szokások: fontolóra kell venned a pénzügyi szokásaidat. Gyakran veszel fel készpénzt? Mennyi pénzt tartasz a bankszámládon? Ezek a tényezők befolyásolhatják a választást.
 • Díjak és költségek: figyelj az összes bankszámla díjra és költségre. Magas jövedelemmel rendelkezőként valószínűleg érdekelni fog, hogy milyen költségekkel jár a számlavezetés, az ATM használat, az átutalások és más tranzakciók.
 • Hozamok és kamatok: ha hosszú távú megtakarítási célokra is használnád a számlát, nézd meg, milyen hozamokat vagy kamatokat kínál a bank a megtakarítási számlákhoz.
 • Exkluzív szolgáltatások: néhány bank prémium számlákat kínál magas jövedelmű ügyfeleknek, amelyek exkluzív szolgáltatásokat, például dedikált ügyfélszolgálatot vagy befektetési tanácsadást tartalmazhatnak. Ezeket a szolgáltatásokat is érdemes megfontolni.
 • Bank hálózat és ATM: vizsgáld meg a bank hálózatát és az ATM elérhetőségét. Előnyös lehet olyan bankot választani, amelynek ATM-jei könnyen elérhetőek a mindennapi tevékenységeid során.
 • Online szolgáltatások: győződj meg róla, hogy a bank rendelkezik-e kiváló online bankolási lehetőségekkel, mivel ezek a mai világban kritikusak lehetnek a pénzügyek intézése során.
 • Hitelkártya ajánlatok: nézd meg a bankok hitelkártya ajánlatait is, mivel magas jövedelemmel könnyebben hozzájuthatsz kedvező hitelkártyákhoz is.
 • Vásárlói vélemények: olvass felhasználói véleményeket és tanácsokat az interneten, és tudj meg többet a bankról és az ügyfélszolgáltatásukról.
 • Személyes konzultáció: ha bizonytalan vagy, érdemes lehet személyes konzultációt kérni a banki ügyfélszolgálattól vagy egy pénzügyi tanácsadótól, aki segíthet a legjobb döntés meghozatalában.

Bankszámla kalkulátor – magas jövedelemhez

A bankszámla kereső magas jövedelem esetén egy biztos pont, amire számíthatunk. A bankszámla kalkulátor magas jövedelem esetén kihagyhatatlan segítőnk lesz. A bankszámla magas jövedelemhez egy prémium szolgáltatás.

Hiszen a bankszámla összehasonlítás magas jövedelem esetén nem más, mint egy kötelező elem. A magas jövedelem bankszámla igénylés nem képzelhető el nélküle. A bankszámla magas jövedelemhez egy prémium szolgáltatás.

Ha pénzt akarunk lekötni online – mert magas a jövedelmünk

Ha pénzt szeretnénk lekötni online, akkor számos lehetőség áll rendelkezésünkre.

A legtöbb bank lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy online lekössenek pénzt. A lekötési feltételek bankonként eltérőek lehetnek, de általában meghatározott minimális lekötési összeget és lekötési időtartamot írnak elő.

Számos pénzügyi szolgáltató kínál online lekötési lehetőségeket. A pénzügyi szolgáltatók gyakran versenyképes kamatokat kínálnak, de fontos, hogy összehasonlítsuk az ajánlatokat, mielőtt döntést hoznánk.

A tőzsdén is lehet lekötni pénzt, de ez kockázatosabb megoldás, mint a bankszámla vagy a pénzügyi szolgáltató által kínált lekötési lehetőségek.

Amire mindenképpen figyeljünk:

Kamat: a kamat mértéke az egyik legfontosabb szempont, amelyet figyelembe kell venni a lekötési lehetőség kiválasztásakor.

Lekötési időtartam: a lekötési időtartam meghatározza, hogy mennyi ideig nem férhet hozzá a lekötött pénzhez.

Kockázat: a lekötési lehetőségek különböző kockázati szintekkel járnak. A bankszámlák és a pénzügyi szolgáltatók által kínált lekötési lehetőségek általában alacsony kockázatúak, míg a tőzsdén történő lekötés nagyobb kockázattal jár.

Ha online szeretnénk lekötni pénzt, akkor érdemes összehasonlítanunk a különböző lehetőségeket, hogy megtaláljuk a számunkra legjobb megoldást.

Hasonlítsd össze az ajánlatokat: fontos, hogy összehasonlítsuk a különböző bankok és pénzügyi szolgáltatók ajánlatait, mielőtt döntést hoznánk. Keressük meg a legjobb kamatokat és lekötési feltételeket.

Olvasd el apró betűs részeket: mielőtt lekötnénk pénzt, győződjünk meg róla, hogy elolvastuk a lekötési szerződés apró betűs részeit. Ismerjük meg a feltételeket, beleértve a lekötési időtartamot, a kamatot és a lekötés felbontásának költségeit.

Légy tudatában a kockázatoknak: a lekötési lehetőségek különböző kockázati szintekkel járnak. A bankszámlák és a pénzügyi szolgáltatók által kínált lekötési lehetőségek általában alacsony kockázatúak, míg a tőzsdén történő lekötés nagyobb kockázattal jár.

Magas jövedelemmel prémium számla

Magas jövedelemmel rendelkezőknek a prémium bankszámlák kiváló lehetőséget kínálnak.

Ezek a számlák gyakran exkluzív szolgáltatásokat, mint például dedikált ügyfélszolgálatot és befektetési tanácsadást tartalmaznak. Emellett magasabb ATM limiteket és kedvezőbb díjakat kínálhatnak.

A prémium számlák segítenek az ügyfeleknek kiemelkedő pénzügyi élményt nyújtani és hatékonyan kezelni jövedelmüket.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Így kaphatod meg a hitelt

Bankszámla magas jövedelemhez - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Bankszámla magas jövedelemhez - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Bankszámla magas jövedelemhez - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Bankszámla magas jövedelemhez - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

Igen, a prémium bankszámlákhoz magasabb minimum egyenleget kell fenntartani.

Magas jövedelemmel rendelkező ügyfelek számára prémium bankkártyákat és befektetési lehetőségeket kínálnak, amik jobban illeszkednek a pénzügyi célokhoz és igényekhez.

A bankszámla előnyei közé tartozik az egyszerű pénzügyi tranzakciók és a magasabb hozamlehetőségek elérése. Továbbá, többféle pénzügyi termék és szolgáltatás állhat rendelkezésre.

Magas jövedelemmel rendelkező ügyfeleknek általában ajánlanak prémium vagy VIP bankszámlákat, amelyek kibővített szolgáltatásokat és kedvezményeket kínálnak.

A kamatok és hozamlehetőségek bankonként és számlatípustól függenek. Prémium bankszámlák gyakran magasabb kamatokat vagy hozamlehetőségeket kínálnak.

A bankszámla használata lehetőségeket teremthet adókedvezmények vagy megtakarítások számára.

Fontos a bankszámla biztonságának fenntartása, például a PIN kód titokban tartása, az online bankszámla hozzáférés jelszavának erősítése, és a számlakivonatok ellenőrzése a gyanús tevékenységek kiszűrése érdekében. Továbbá érdemes értesítéseket beállítani a számla tranzakcióiról.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Fiatalok pénzügyi helyzete: Óriási különbségek a huszonévesek megtakarításaiban

A fiatalok nagy részének megtakarítása sincs, és csak igazán kevesen rendelkeznek akkora megtakarítással, hogy egy évnél tovább is meg tudjanak élni bevétel nélkül. Miből adódnak ezek a különbségek? Mit tegyen egy fiatal, hogy legyen megtakarítása? És persze miért fontos ez? Szakértőnk ír a helyzetről, és arról is, hogy egy fiatal hogyan növelheti a megtakarításai értékét.

Tovább olvasom
Mennyibe fog kerülni a biztosítás az e-rollerekre?

Az e-rollerek népszerűsége robbanásszerűen nőtt az elmúlt években, különösen a városi közlekedésben. Azonban az e-rollerek használata nem csak kényelmet, hanem kockázatokat is jelent, így a felelősségbiztosítás bevezetése egyre inkább előtérbe kerül. De mennyibe is fog kerülni ez a biztosítás, és miért van rá szükség? Utánajártunk, hogy mi várható az e-rollerek felelősségbiztosításának piacán.

Tovább olvasom
Minden, amit érdemes tudni a kisállat biztosításról

A kisállatok családtagokká váltak, és ahogy a családtagok esetében, úgy szeretnénk biztosítani számukra is a legjobb egészségügyi ellátást. A kisállat biztosítás egyre népszerűbb, nem véletlenül: segítségével a nem várt állatorvosi költségek könnyebben kezelhetők. Utánajártunk és bemutatjuk, miért érdemes kisállat biztosítást kötni, hogyan működik, és mire érdemes figyelni.

Tovább olvasom
A tulajdoni lap titkai: ezeket mindenképp ellenőrizd, mielőtt vásárolsz!

Az ingatlanvásárlás mindig izgalmas, és egyben komoly döntés is, ami alapos előkészületeket igényel. Az egyik legfontosabb dokumentum, amelyet érdemes alaposan átnézned, mielőtt bármilyen ingatlant megvásárolsz, a tulajdoni lap. A tulajdoni lap ugyanis sok olyan információt tartalmaz, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy biztos lehess abban, hogy jó döntést hozol. Utánajártunk és bemutatjuk, hogy mikre figyelj oda különösen, amikor a tulajdoni lapot vizsgálod.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával