K&H számlacsomagok 2024 – Részletek és feltételek

K&H

K&H okos kényelmi plusz számlacsomag - online

Akár 40 000 Ft jóváírással*

Számlavezetési díj 0 Ft
Választható kártya Mastercard
Igénylési feltételek
Részletek
Jogi információ

- promóció -

K&H számlacsomagok

K&H kényelmi plusz számlacsomag. Kedvező havidíjjal, és havi csomagdíj kedvezménnyel is. Ingyenes csomagdíj is kérhető. Kedvezményes készpénzfelvételi lehetőség belföldön K&H ATM-ből. Ingyenes eseti forint átutalási lehetőség K&H ebankon vagy mobilbank alkalmazáson.

K&H bővített plusz számlacsomag. Kedvező havidíjjal, és havi csomagdíj kedvezménnyel is. Ingyenes csomagdíj is kérhető. Kedvezményes készpénzfelvételi lehetőség belföldön K&H ATM-ből. Ingyenes eseti forint átutalási lehetőség K&H ebankon vagy mobilbank alkalmazáson.

K&H minimum plusz számlacsomag. Kedvező havidíjjal, és havi csomagdíj kedvezménnyel is. Ingyenes csomagdíj is kérhető. Kedvezményes készpénzfelvételi lehetőség belföldön K&H ATM-ből. Ingyenes eseti forint átutalási lehetőség K&H ebankon vagy mobilbank alkalmazáson.

K&H prémium számla és szolgáltatáscsomag. Kedvező havidíjjal, és havi csomagdíj kedvezménnyel is. Ingyenes csomagdíj is kérhető. Kedvezményes készpénzfelvételi lehetőség belföldön K&H ATM-ből. Ingyenes eseti forint átutalási lehetőség K&H ebankon vagy mobilbank alkalmazáson.

K&H ifjúsági számlacsomag 18-26 éves diákoknak. Kedvező havidíjjal, és havi csomagdíj kedvezménnyel is. Ingyenes csomagdíj is kérhető. Kedvezményes készpénzfelvételi lehetőség belföldön K&H ATM-ből. Ingyenes eseti forint átutalási lehetőség K&H ebankon vagy mobilbank alkalmazáson.

K&H ifjúsági számlacsomag 14-18 éves diákoknak. Kedvező havidíjjal, és havi csomagdíj kedvezménnyel is. Ingyenes csomagdíj is kérhető. Kedvezményes készpénzfelvételi lehetőség belföldön K&H ATM-ből. Ingyenes eseti forint átutalási lehetőség K&H ebankon vagy mobilbank alkalmazáson.

K&H ifjúsági számlacsomag 6-14 éves korig. Kedvező havidíjjal, és havi csomagdíj kedvezménnyel is. Ingyenes csomagdíj is kérhető. Kedvezményes készpénzfelvételi lehetőség belföldön K&H ATM-ből. Ingyenes eseti forint átutalási lehetőség K&H ebankon vagy mobilbank alkalmazáson.

K&H lakossági számlacsomagok – jó lesz nekünk

A K&H Bank számlacsomag egy jó választás. A K&H bankszámlák hozzájárulhatnak a mindennapi pénzügyeink egyszerű intézéséhez. A K&H számlacsomagok magánszemély felhasználók számára lettek kialakítva, figyelembe véve az igényeket. És így lettek tökéletesek.

Mobilbank – használjuk, vagy ne használjuk?

A mobilbank használata számos előnnyel járhat, és a mindennapi pénzügyeink kezelésében sokat segíthet.

Van néhány olyan terület, ahol érdemes a mobilbankot használni.

A mobilbank segítségével könnyen nyomon követhetjük bankszámlánk egyenlegét és a tranzakcióinkat. Így mindig tisztában lehetünk a pénzügyeink aktuális állapotával.

A mobilbank lehetővé teszi, hogy egyszerűen és gyorsan végezzünk átutalásokat saját vagy más számlák között. Nincs szükségünk bankfiókba való utazásra.

A mobilbank segítségével könnyen hozzáférhetünk a számlatörténetünkhöz és banki kimutatásokhoz, amelyek segíthetnek költségvetésünk nyomon követésében, és pénzügyi döntéseink meghozatalában.

A mobilbank lehetőséget nyújt a különböző banki szolgáltatások kezelésére, például csekkbefizetésre, csoportos beszedési megbízások kezelésére.

A mobilbankon keresztül könnyedén kezelhetjük bankkártyáinkat, például aktiválhatjuk vagy letilthatjuk őket, és módosíthatjuk a készpénzfelvételi és vásárlási limitet.

Sok mobilbank alkalmazás támogatja a mobilfizetéseket, amelyekkel okostelefonunkat használhatjuk fizetésre érintés nélküli technológiával.

Beállíthatunk értesítéseket és figyelmeztetéseket a mobilbankon keresztül, amelyek segítenek abban, hogy ne maradjunk le a fontos pénzügyi eseményekről, például ha a számlánk egyenlege alacsony lesz, vagy érkezik egy befizetés.

Ha rendelkezünk hitelkártyával, a mobilbank segíthet abban, hogy nyomon kövessük a hitelkártya pontjainkat, és használhassuk a programok előnyeit.

A mobilbankon keresztül elérhetjük az ügyfélszolgálatot, így könnyebben megoldhatjuk pénzügyi problémáinkat.

Lényeges, hogy a mobilbankot biztonságosan használjuk.

Győződjünk meg róla, hogy okostelefonunk jelszóval vagy ujjlenyomat azonosítással van védve, és soha ne osszuk meg a bankszámlánkhoz kapcsolódó bizalmas információkat senkivel. Ha megfelelően gondoskodunk a biztonságról, a mobilbank használata kényelmes és hatékony lehet a mindennapi pénzügyeink kezelésében.

K&H számlacsomagok online – vagy inkább hagyományos módon?

Az online bankszámla nyitás és a hagyományos, személyes módon történő bankszámla nyitásnak vannak előnyei és hátrányai. A választás attól függ, hogy az egyéni preferenciák, az adott bank ajánlatai és a helyi szabályozások melyik módszert teszik előnyösebbé.

Előnyök az online bankszámla nyitásnál:

 • Kényelem és gyorsaság: az online bankszámla nyitása egyszerű és gyors folyamat, amelyet akár otthonról vagy bármely más helyről elvégezhetünk. Nem kell személyesen bemennünk a bankfiókba, amivel időt takarítunk meg.
 • Hozzáférhetőség: az online bankszámla nyitás lehetővé teszi a nemzetközi bankokhoz való hozzáférést is, így a különböző országokban élők is könnyedén nyithatnak bankszámlát.
 • Digitális dokumentumok: az online bankszámla nyitás során beszkennelt vagy digitális formában beküldött dokumentumokat használhatunk, ami egyszerűbbé teszi a folyamatot.
 • Költségmegtakarítás: néhány bank online bankszámla nyitási kedvezményeket kínál, például díjmentes számlavezetést.

Hátrányok az online bankszámla nyitásnál:

 • Nem személyre szabott: az online folyamat nem biztosítja az ügyfél személyes kapcsolatát a bankkal. Ha valaki előnyben részesíti a személyes találkozást, akkor az online megoldás nem felel meg neki.
 • Hitelesség és adatbiztonság: bár a legtöbb bank biztonságos online platformokat kínál, az online bankszámlanyitás során az ügyfeleknek fontos, hogy gondoskodjanak az adatai biztonságáról.
 • Helyi szabályozások: az online bankszámla nyitás nem minden országban érhető el, mivel helyi szabályozások befolyásolhatják a folyamatot.

Előnyök a hagyományos, személyes bankszámla nyitásnál:

 • Személyes találkozás: a személyes bankszámlanyitás lehetőséget ad az ügyfeleknek, hogy közvetlenül kommunikáljanak a banki munkatárssal, és azok azonnal válaszoljanak a kérdéseikre.
 • Közvetlen tájékoztatás: A személyes folyamat során a bank munkatársa segít megérteni a számlatípusokat, a díjakat és az egyéb fontos információkat.

Hátrányok a hagyományos, személyes bankszámla nyitásnál:

 • Időigényes: a személyes bankszámla nyitás több időt vehet igénybe, mivel fizikailag be kell mennünk a bankfiókba, és esetleg várakoznunk kell.
 • Helyhez kötöttség: azoknak, akik nem élnek közel bankfiókhoz, nehézségekbe ütközhet a személyes bankszámla nyitás lehetősége az utazás miatt.

Mindkét módszernek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Az online bankszámla nyitás kényelmes és gyors lehet, míg a hagyományos módszer lehetővé teszi a személyes találkozást és a közvetlen tájékoztatást.

Válasszunk olyan módszert, amely az egyéni igényeinkhez és kényelmünkhöz leginkább illeszkedik.

K&H Bank számlanyitás – amire biztos gondolni kell

Bankszámla nyitáskor fontos, hogy figyeljünk néhány alapvető dologra. Itt van néhány ötlet, amik segíthetnek:

Győződjünk meg róla, hogy rendelkezünk az összes szükséges dokumentummal a bankszámla nyitáshoz. Általában a személyazonosság igazolására és lakcímigazolásra van szükség, például személyi igazolvány, útlevél és lakcímkártya.

Fontos, hogy alaposan megvizsgáljuk a különböző bankok által kínált számlatípusokat és szolgáltatásokat. Keresgéljünk, hogy melyik bank nyújtja a legjobb számlavezetési feltételeket, az elérhető kamatokat és a díjakat.

Figyeljünk oda a bankszámlához kapcsolódó díjakra és feltételekre. Például nézzük meg, hogy milyen havi vagy éves díjak vannak, mekkorák az elektronikus banki tranzakciókhoz kapcsolódó költségek és egyéb díjak.

Néhány bankszámlatípus esetén előírhatnak minimális jóváírást, amelyet be kell fizetni a számlára. Győződjünk meg róla, hogy megfelelünk ennek a feltételnek.

Ha megtakarítási számlát is nyitunk, figyeljük meg a kamatokat. Bár a kamatok általában nem túl magasak, azért jó, ha olyan bankot választunk, ami kedvező kamatot kínál.

Internetbank és mobilalkalmazás. Ellenőrizzük, hogy a bank rendelkezik-e internetbank és mobilalkalmazás lehetőséggel, ami megkönnyíti a bankszámla kezelését és a tranzakciók végrehajtását.

Fontos, hogy megbízható és könnyen elérhető ügyfélszolgálattal rendelkező bankot válasszunk, így szükség esetén segítséget kaphatunk.

Győződjünk meg arról, hogy a kiválasztott bank megfelelő adatvédelmi intézkedéseket alkalmaz, hogy biztonságban legyenek az adataink.

Fontos, hogy alaposan tájékozódjunk, mielőtt döntést hozunk a bankszámla nyitásáról.

Olvassuk el a bank általános szerződési feltételeit, és ha bármilyen kérdésünk van, forduljunk a bank ügyfélszolgálatához, hogy tisztázni tudjuk az esetleges kérdéseinket.

K&H számlacsomagok összehasonlítása

A K&H számlacsomagok összehasonlítása egy folyamat, ami megelőzi az igénylést. Számlacsomagot évekre igényelünk, ezért fontos, hogy mielőtt belevágunk, használjunk egy összehasonlító programot. A számlacsomag kalkulátor egy összehasonlító program. A kalkulátorral egyszerű a K&H számlacsomagok összehasonlítása. A számlacsomag kalkulátor használata előtt érdemes végiggondolni, hogy miért van szükségünk a számlacsomagra, és hogy mire fogjuk azt használni. Sok lehetőségünk van, számtalan számlacsomag közül választhatunk.

K&H számlacsomagok kalkulátor

K&H biztosítás – mert az is van, nem csak számlacsomag

A biztosítás egy szerződés, amiben a biztosító vállalja, hogy kártérítésként fizet egy meghatározott összeget, ha bizonyos feltételek teljesülnek.

A biztosítók ezt azért teszik, hogy pénzt gyűjtsenek egy nagy csoporttól, majd ezt a pénzt használják a káresetek kifizetésére, ha azok bekövetkeznek.

A biztosítás számos előnnyel járhat a biztosított számára. Például segíthet megvédeni az anyagi vagyont, a jövedelmet és az egészséget. A biztosítás segíthet megnyugtatni a biztosítottat, hogy tudja, hogy pénzügyi biztonságban van, ha valami rossz történik.

A biztosításnak számos különböző típusa létezik, beleértve az életbiztosítást, az egészségbiztosítást, a balesetbiztosítást és a vagyonbiztosítást. A biztosítás típusának kiválasztásakor fontos figyelembe venni az egyéni igényeket és preferenciákat.

A biztosítás előnyei:

 • Anyagi védelem: a biztosítás segíthet megvédeni a vagyont, például az autót, a házat és az elektronikai eszközöket. Ha ezek a tárgyak megsérülnek vagy megsemmisülnek, a biztosító pénzt fizethet a károk megtérítésére.
 • Jövedelmi védelem: a biztosítás segíthet megvédeni a jövedelmet, például a munkából származó bevételt. Ha a biztosított munkaképtelenné válik, a biztosító pénzt fizethet a jövedelem pótlására.
 • Egészségügyi védelem: a biztosítás segíthet megvédeni az egészséget, például a kórházi kezelések és a gyógyszerek költségeit. Ha a biztosított megbetegedne vagy megsérülne, a biztosító pénzt fizethet a kezelések költségeire.
 • Lelki nyugalom: a biztosítás segíthet a biztosítottnak megnyugodni, hogy tudja, hogy pénzügyi biztonságban van, ha valami rossz történik. Ez segíthet csökkenteni a stresszt és az aggodalmat.

Ha még nem rendelkezünk biztosítással, érdemes fontolóra venni a megkötését. A biztosítás számos előnnyel járhat, és segíthet megvédeni az anyagi vagyont, a jövedelmet és az egészséget.

K&H számlacsomagok bankkártyával – mire jó a bankkártya?

A bankkártyát számos dologra használhatjuk:

 • vásárlást üzletekben és online
 • pénzfelvételt ATM-ből
 • pénzküldést barátoknak és családtagoknak
 • hitelkártya kifizetések
 • fizetések az online szolgáltatásokért, például a streaming szolgáltatásokért és a havi előfizetésekért
 • repülőjegyek és szállodai foglalások
 • autóbérlés
 • biztosítási díjak fizetése
 • adófizetés
 • adományok

A bankkártyát a mindennapi vásárlásokhoz is használhatjuk, például a vásárláshoz a szupermarketben, az üzemanyagtöltéshez és az étkezéshez az étteremben.

A bankkártya használata számos előnnyel is jár.

A bankkártyákkal nem kell készpénzt magunknál tartanunk, ami veszélyes lehet.

A bankkártyák védettek a hamisítás ellen.

A bankkártyás vásárlásokat általában azonnal elszámolják, így nem kell várnunk, hogy a pénzünk megérkezzen a bankszámlánkra.

Sok bankkártya (hitelkártya) pontgyűjtő programot kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy pontokat gyűjtsünk a vásárlásainkért, amelyeket később ajándékokra vagy utazásokra válthatunk be.

Egyes bankkártyák visszatérítési programot kínálnak, amelyek lehetővé teszik, hogy egy bizonyos százalékot visszatérítsenek a vásárlásainkból.

Sok bankkártya bizonyos típusú biztosítást kínál, például baleseti biztosítást és utasbiztosítást.

Ha bankkártyát szeretnénk igényelni, érdemes összehasonlítanunk a különböző bankok ajánlatait, hogy megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbbet.

K&H számlacsomagok folyószámlahitellel – vagy hitelkártyával?

A folyószámlahitel és a hitelkártya két különböző típusú hitel, de van néhány kulcsfontosságú különbség a kettő között.

A folyószámlahitel egy olyan hitel, amelyet egy bank vagy pénzintézet nyújt, és amelyet bármire felhasználhatunk. A folyószámlahitel egy hitelkeret. Ha felhasználunk pénzt a folyószámlahitelből, kamatot kell fizetni. A folyószámlahitel kamata általában alacsonyabb, mint a hitelkártya kamata.

A hitelkártya egy olyan hitel, amelyet egy bank nyújt, és amelyet vásárlásokra használhatunk. A hitelkártyának általában havi limitje van, és nem kell fizetni kamatot a hitelkártyás vásárlásokért, ha a teljes összeget a számla lejártáig kifizetjük. Ha nem fizetjük ki a teljes összeget a számla lejártáig, kamatot kell fizetnünk a hitelkártyás vásárlásokért.

Néhány dolgot, amit figyelembe kell venni, amikor eldöntjük, hogy folyószámlahitelt vagy hitelkártyát igényeljünk:

 • Költségek: a folyószámlahitel kamata általában alacsonyabb, mint a hitelkártya kamata. Azonban a folyószámlahitelért havonta díjat kell fizetni. A hitelkártya díjmentes is lehet, de magasabb kamatot számíthatnak fel.
 • Kényelem: a folyószámlahitelt bármire felhasználhatjuk, míg a hitelkártyát csak vásárlásokra. A folyószámlahitelt ugyanolyan gyorsan lehet felhasználni, mint a hitelkártyát.
 • Jutalmazások: egyes hitelkártyák jutalmakat kínálnak, például visszatérítést vagy pontgyűjtést.

A folyószámlahitel vagy a hitelkártya közötti választás az egyéni pénzügyi helyzettől és preferenciáitól függ.

Ha alacsony kamatozású hitelt keresünk, ami bármire felhasználható, akkor a folyószámlahitel lehet a jobb megoldás. Ha egy olyan hitelt keresünk, amelyet gyorsan és egyszerűen felhasználhatunk, akkor a hitelkártya lehet a megoldás.

OBA – Országos Betétbiztosítási Alap

Fontos tudni, hogy a Magyarországon székhellyel rendelkező pénzintézetek kötelesek csatlakozni az OBÁ-hoz. Így bármelyik magyar bankban tartjuk a pénzünket, az védve lesz. A K&H Bankban is. Az OBA feladata, hogy egy bank tevékenységi engedélyének visszavonásakor az előírt 10 napon belül kártalanítsa az érintetteket. Az OBA szakemberei nem csak a kártalanításban, a végelszámolásban is részt vesznek. A kártalanításnak nincs saját része, a teljes összeget megkapjuk, és ezt kérni sem kell, mert a kártalanítás automatikus. Ez a védelem díjmentes, ügyfélként fizetni nem kell. Az ingyenesség oka, hogy az OBA megalakulása nem csak a számlatulajdonosok érdeke, mert az OBA hozzájárul a pénzügyi stabilitáshoz, ami a bankok érdeke is.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Így kaphatod meg a hitelt

K&H számlacsomagok 2024 – Részletek és feltételek - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

K&H számlacsomagok 2024 – Részletek és feltételek - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

K&H számlacsomagok 2024 – Részletek és feltételek - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

K&H számlacsomagok 2024 – Részletek és feltételek - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

 • K&H kényelmi plusz számlacsomag
 • K&H bővített plusz számlacsomag
 • K&H minimum plusz számlacsomag
 • K&H prémium számla és szolgáltatáscsomag
 • K&H ifjúsági számlacsomag 18-26 éves diákoknak
 • K&H ifjúsági számlacsomag 14-18 éves diákoknak
 • K&H ifjúsági számlacsomag 6-14 éves korig

Mert ezek a számlacsomagok minden költési szokáshoz igazodnak. És minden életkorhoz. És minden elváráshoz.

Igen. Lehet bankszámlát igényelni a bankszámlához.

Igen. A legtöbb számlacsomag mellé igénylehető folyószámlahitel is.

Igen. Az online számlacsomag igénylés kényelmes és gyors.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Itt vannak az új otthonfelújítási program végleges feltételei – Ne maradj le!

Az Otthonfelújítási támogatás végleges formát öltött. Utánajártunk, hogy milyen ingatlanra, milyen feltételekkel és főleg, hogy mennyi támogatás igényelhető. A program végleges feltételeiről írunk. Hogy ne maradj le róla!

Tovább olvasom
Minden, amit a jelzálogról érdemes tudnod

Részletesen áttekintjük a jelzáloghitel fogalmát, és annak fontosságát az ingatlanvásárlás folyamatában. Ha tervezel ingatlant vásárolni, vagy csak érdeklődsz a jelzáloghitel iránt, akkor erről tudnod kell. A jelzálog, mint fogalom, minden lakáshitel esetén felmerül. Érdemes sokat tudni róla.

Tovább olvasom
6 lényeges tudnivaló, ha pótfedezet bevonásával igényelsz lakáshitelt

Lakáshitel igényléshez fedezetre van szükség. És ha a megvásárolni kívánt ingatlan nem nyújt megfelelő fedezetet, akkor szükség lehet pótfedezet benyújtására. Mutatunk 6 lényeges tudnivalót, ha pótfedezet bevonásával igényelsz lakáshitelt.

Tovább olvasom
Nyiss diákszámlát szelfivel csupán pár perc alatt!

A diákszámla gyakran az első bankszámla. És ha már az első, legyen a nyitása egyszerű. És hogy lehetne egyszerűbben megnyitni egy diákszámlát, mint szelfivel? Utánajártunk, hogy mi az a diákszámla, mi az a szelfis bankszámla nyitás, és annak is, hogy mely bankoknál lehetséges ez.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával