MagNet számlacsomagok 2024 – Részletek és feltételek

CIB

CIB ECO Bankszámla

Akár 0 Ft havi számlavezetési díj*

Számlavezetési díj 0 Ft
Választható kártya Visa
Igénylési feltételek
Részletek
Jogi információ

- promóció -

Unicredit

Mobil Aktív Plusz számlacsomag

Most akár 35.000 Ft jóváírással*

Számlavezetési díj 363 Ft
Választható kártya Mastercard
Igénylési feltételek
Részletek
Jogi információ

- promóció -

K&H

K&H okos kényelmi plusz számlacsomag - online

Akár 40 000 Ft jóváírással*

Számlavezetési díj 0 Ft
Választható kártya Mastercard
Igénylési feltételek
Részletek
Jogi információ

- promóció -

magnet

Csillag számlacsomag

Becsületkasszás számlavezetéssel

Számlavezetési díj 0 Ft Ft
Választható kártya Mastercard
Igénylési feltételek
Részletek
Jogi információ
Jelenleg nálunk nem elérhető

- promóció -

MagNet számlacsomagok

MagNet Házhozszámla számlacsomag. Ha elektronikusan intézzük az ügyeinket, akkor a MagNet Házhozszámla a jó választás. A MagNet Házhozszámla VideoBankon nyitható meg. 0 forintos számlanyitás, 0 forintos elektronikus számlakivonat. 0 forintos NetBankon megadott megbízások. Bankon belüli átutalás, bankon kívüli átutalás, rendszeres átutalás. 0 forintos átutalás bankon belül, 0 forintos csoportos beszedési megbízás, 0 forintos bankkártyás vásárlás, 0 forintos pénztári forint befizetés. Becsületkassza.

MagNet Csillag számlacsomag. A MagNet Csillag számlacsomag igénylése esetén mi dönthetjük el, hogy mekkora számlavezetési díjat fizetünk. Becsületkassza. 0 forintos számlanyitás, 0 forintos átutalás bankon, díjmentes beszedés, díjmentes készpénzbefizetés. MagNet számlacsomagok magánszemély részére.

MagNet Diamond számlacsomag. Aktív használat mellett kedvező kondíciók. Becsületkassza. Ez a MagNet Diamond számlacsomag. 0 forintos számlanyitás, 0 forintos átutalás bankon, 0 forintos beszedés, 0 forintos készpénzbefizetés.

Magnet Deviza számlacsomag. EUR, USD, GBP és CHF devizában. Díjmentes számlanyitás, díjmentes átutalás bankon, 0 forintos beszedés, 0 forintos készpénzbefizetés.

Magnet Általános számlacsomag. Általános számlacsomag, minimális számlaforgalmat bonyolító ügyfeleknek. Díjmentes számlanyitás, díjmentes számlavezetés, 0 forintos átutalás bankon, 0 forintos beszedés, 0 forintos készpénzbefizetés.

Készpénzfelvételi nyilatkozat megadása után havonta az első kettő, maximum 150 000 forint készpénzfelvétel a belföldi automatákból ingyenes. A MagNet számlacsomag kiválasztásánál fontos a MagNet számlacsomagok összehasonlítása.

Magnet Alap számlacsomag. Azoknak, akik nem rendelkeznek bankszámlával és a számlavezetési díj megfizetése mellett díjmentesen szeretnék igénybe venni a vonatkozó jogszabályban meghatározott kedvezményeket.

MagNet számlacsomagok – becsületkassza

Egy extra megoldás a MagNet Banktól. A felelős döntés a lakossági ügyfelek számára: becsületkasszás számlavezetés. Az ügyfelek maguk dönthetik el, hogy a számlavezetés költségeihez mekkora összeggel járulnak hozzá.

A MagNet Bank számlanyitás előtt – a MagNet Bank online számlanyitás előtt is –, a MagNet Bank számlavezetési díj kérdésével kell foglalkozni. Ez mindennek a kezdete és a vége.

A költségekkel tisztában kell lenni!

MagNet Csillag számlacsomag – egy igazi csillag az égről

A MagNet Bank a környezetvédelemre is hangsúlyt fektet, például a nyitás során lehetőség van digitális aláírásra, így papíralapú dokumentumokat nem szükséges kinyomtatni.

A környezettudatos gondolkodás a gazdasági, társadalmi és környezeti hatások egyszerre való figyelembevételét jelenti. Ennek érdekében a vállalkozásoknak, intézményeknek és egyéneknek számos lehetősége van a fenntarthatóság javítására, mint például az energiahatékonyság javítása, a környezetbarát technológiák alkalmazása, az újrahasznosítás és a fenntartható termelési módszerek bevezetése.

A környezettudatos gondolkodásnak köszönhetően javulhat az életminőség, csökkenthető a környezeti terhelés, és hosszútávon fenntartható jövőt teremthetünk magunknak és a Földnek.

Több csomagban is elérhető a nulla forintos számlavezetési díj, illetve az alacsonyabb díjszintek. Igazán különleges lehetőség a becsületkasszás megoldás.

De mi az a becsületkassza? A becsületkasszás fizetés egy olyan fizetési módszer, amelyben az ügyfél a számlavezetés díjat befizeti, és a kereskedő bízik abban, hogy a vásárló megfelelő összeget fizeti be a kasszában a szolgáltatásáért cserébe.

Ez a fizetési módszer előfordulhat helyi boltokban, pékségekben, kávézókban és egyéb helyeken, ahol az árak viszonylag alacsonyak és a vásárlók gyakran ismerik egymást.

A becsületkasszás fizetési módszer nagyon egyszerű és gyors, így időt és energiát takarít meg az ügyfeleknek. A bank bízik abban, hogy az ügyfelek megbízhatóan fizetnek, és az emberek hajlamosak pozitív dolgokat tenni, amikor látják, hogy mások is azt teszik.

A becsületkasszás fizetési módszer így bizalmat épít a vásárlók és az eladók között, és támogatja a közösségi érzést.

MagNet Csillag számlacsomag – csillagom, csillagom

A digitális szolgáltatások miatt könnyen és gyorsan intézhetők az ügyek, például az online számlanyitás, az internetbanki és mobilalkalmazáson keresztüli bankolás, persze van telefonos ügyfélszolgálat is.

A digitális banki megoldás számos olyan technológiai újítást és szolgáltatást tartalmaznak, amik lehetővé teszik a bankok számára, hogy jobban kiszolgálják ügyfeleiket, egyszerűsítsék az ügyintézést és növeljék a biztonságot.

Az online és mobilbankos szolgáltatások lehetővé teszik, hogy bármikor, bárhonnan hozzáférjenek bankszámlájukhoz, ellenőrizzék az egyenlegüket, tranzakciókat hajtsanak végre, számlákat fizessenek és egyéb banki ügyeket intézzenek.

Az érintés nélküli fizetési lehetőségek, mint például a kártyás vagy telefonos fizetés, lehetővé teszik a vásárlók számára, hogy gyorsan és kényelmesen fizessenek anélkül, hogy fizikailag érintkezzenek a pénztáros vagy az eszközökkel.

A bankok személyre szabott ajánlatokat adhatnak az ügyfeleknek adatok alapján, így javítva az ügyfélélményt és növelve az ügyfélhűséget. A blokklánc technológiával biztonságosabbá tehetik az ügyfelek tranzakcióit, mivel minden tranzakció átlátható.

A telefonos alkalmazások segítségével az ügyfelek könnyen intézhetik a banki ügyeiket, beleértve a tranzakciókat, az egyenleglekérdezést, a banki ajánlatokat és a banki értesítéseket.

A bank magas kamatozású betét lehetőségét is kínálja az ügyfeleknek, ezért azok, akik szívesen takarékoskodni akarnak, biztosak lehetnek benne, hogy megtakarításaik értéke folyamatosan növekszik.

MagNet Csillag számlacsomag – olcsóságos minőségesség

Becsületkasszás havidíj. Alacsony díjú bankkártya. Ingyenes netbank, ingyenes mobilbank, ingyenes csoportos beszedés, ingyenes bankkártyás vásárlás, ingyenes Push szolgáltatás, 0 forintos Push üzenetek.

Kedvező díjas forint utalás, kedvező díjas bankon belüli utalás, kedvező díjas rendszeres átutalás, kedvező díjas készpénzfelvétel, kedvező díjú SMS szolgáltatás.

Mindig online

Nem kell már bemenni a bankfiókba. Tényleg nem. Az innovatív, modern pénzügyi megoldásokat szeretjük. Ilyen az online igénylés is.

Mit jelent a végig online igénylés? Online igényléskor nem kell bemenni a fiókba. Még telefonálni sem kell. Amire szükség lesz, az egy internet elérésére alkalmas számítástechnikai eszköz. Van okostelefon mobilnettel? Akkor ne keress tovább!

Meg van a szükséges eszköz. Online igényléskor a bank honlapján történik az igénylés teljes folyamata. Otthon ülsz a foteledben, kezedben a telefonoddal. Ilyen húsz éve még nem volt. De már van, és az ügyfelek szeretik.

Minden az interneten keresztül történik. A személyazonosságod megállapítása, a szükséges dokumentumok benyújtása, és az igénylés leadása is.

MagNet bankszámla kalkulátor

MagNet számlacsomagok és a folyószámlahitel

A számlacsomag mellé igényelhetünk folyószámlahitelt is.

Miért jó egy folyószámlahitel? A folyószámlahitel könnyen igényelhető, és szabadon felhasználható. Egy bármikor hozzáférhető és felhasználható keretösszeg biztonságossá teheti az igénylő pénzügyeit. Ez a biztonság folyószámlahitellel elérhető.

Az előre nem látható és az átmeneti pénzügyi problémák megoldása lehet. Váratlan kiadás? Soha vissza nem térő befektetési, üzleti lehetőség? Arra használhatja a számlatulajdonos, amire csak akarja. A szabadon felhasználható kölcsönök szabadságot adnak egy családnak.

A folyószámlahitel egy keretösszeg. A folyószámlahitel egy keretösszeg. Nem kell az egészet egyszerre felhasználni, igénybe venni. Bármikor, bármekkora összeg felhasználható belőle. Váratlan helyzetben már nem kell kölcsön kérni, hiszen az már rendelkezésünkre áll.

Követhetőek a gazdasági változások. A folyószámlahitel törlesztése automatikus. A bankszámlára érkező jóváírás hiteltörlesztéssé válik. A visszafizetett keretösszeg a futamidő alatt újra felhasználható lesz, újra el lehet költeni bármilyen kiadásra.

A bankkártya – a mi barátunk a mindennapokban

Bankkártyát is igényelhetünk a lakossági számlacsomaghoz. Ez ma már szinte automatikus, de éves díjat kell fizetnünk érte.

Egyes számláknál lehetőség van a bankkártya órával vagy telefonnal történő használatára is. Ha ez fontos nekünk, akkor egy erre alkalmas számlát válasszunk. Nem minden lakossági számlacsomag nyújtja ugyanis ez a szolgáltatás.

A lakossági számlacsomagok kártyáival vásárolhatunk, és készpénzt is vehetünk fel róla. A törvény szerint havonta kétszer egy számláról maximum 150 000 forintot díjmentesen felvehetünk.

Ezt a bankfiókban kell kérnünk a számlanyitással egy időben, és bár ezt később is kérhetjük, célszerű ezt azonnal beállítatni. Mivel a pénzfelvétel az egyik legdrágább banki tranzakció, ezért ha több kártyánk van, kezeljük ezt tudatosan.

Több bankkártya esetén, arról a számláról vegyük fel a pénzt, ahol a két díjmentes pénzfelvételre leszünk jogosultak, és arra is figyeljünk, hogy a harmadik pénzfelvétel már pénzbe kerül.

Az is lényeges, hogy a saját bankunk automatájából történő készpénzfelvétel jelentősen olcsóbb, mintha idegen automatából vesszük fel ugyanazt az összeget.

Bankszámla – a legjobb kell

A legjobb bankszámla kiválasztása számos tényezőtől függ, és az egyéni igényeknek, pénzügyi helyzetnek és preferenciáknak megfelelően változhat.

Díjak és költségek: Ellenőrizd a bankszámlával kapcsolatos díjakat és költségeket.

Kamatok: Ha tervezel nagyobb összegű megtakarításokat elhelyezni a bankszámlán, fontolj meg olyan bankszámlát, amely kamatot fizet a folyószámla egyenlegére.

Hozzáférési lehetőségek: Fontos, hogy könnyen hozzáférhess a bankszámládhoz és kezelhesd azt.

Szolgáltatások és kényelmi funkciók: Nézd meg, hogy a bank milyen egyéb szolgáltatásokat kínál, például ingyenes vagy olcsó bankkártya, mobilbank, értesítések tranzakciókról, stb.

Ügyfélszolgálat és megbízhatóság: Érdemes utánanézni, hogy a kiválasztott bank milyen visszajelzéseket kap az ügyfelek körében, és milyen megbízhatósági mutatókkal rendelkezik.

Jó, ha van internetbankunk – előnyök

Az internetbank, más néven online bank, olyan banki szolgáltatás, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy elektronikus úton, az interneten keresztül intézzék pénzügyeiket, banki tranzakcióikat és egyéb pénzügyeiket.

Az internetbank elérhetővé teszi az ügyfelek számára a bankszámla, hitelszámla, megtakarítási számla, hitelkártya, befektetési számla és egyéb banki szolgáltatások online kezelését.

Az internetbank számos előnnyel jár:

 • Kényelem: az ügyfelek bármikor és bárhonnan hozzáférhetnek a bankszámlájukhoz és pénzügyeikhez. Csak internetkapcsolatra és megfelelő eszközre van szükség.
 • Tranzakciók kezelése: az internetbank lehetővé teszi az átutalások végrehajtását, csekkbefizetéseket, számlák fizetését és más tranzakciók kezelését online.
 • Számlainformációk és tranzakciói: az ügyfelek részletes információkat kaphatnak bankszámlájuk egyenlegéről, tranzakcióikról, befektetésekről és egyéb pénzügyi adatokról.
 • Értesítések és szolgáltatások: az internetbank lehetővé teheti az ügyfelek számára, hogy beállítsák az értesítéseket fontos eseményekről, például egyenlegmódosulásokról vagy tranzakciókról.
 • Biztonság: az internetbankok fejlett biztonsági intézkedéseket alkalmaznak a felhasználók védelme érdekében, például kétlépcsős azonosítást vagy más azonosítási eljárásokat.

Mikor kötelező a bankszámla?

A bankszámla használata nem feltétlenül kötelező, de számos esetben ajánlott vagy szükséges lehet.

Amikor ajánlott:

 • Mindennapi pénzügyek kezelése: ha hatékonyan és kényelmesen szeretnénk kezelni a mindennapi pénzügyeinket, például fizetéseket kapni, számlákat befizetni vagy online vásárlásokat végezni, akkor egy bankszámla rendkívül hasznos lehet.
 • Pénzügyi biztonság és nyomon követés: a bankszámla segít biztonságban tartani a pénzünket és könnyedén nyomon követni a tranzakcióinkat. Az elektronikus banki szolgáltatásokkal áttekinthetjük a tranzakciós előzményeket és az aktuális egyenleget.
 • Fizetések és utalások: a legtöbb munkáltató, kormányzati szervezet és vállalat a bankszámlát használja a fizetések kifizetésére, így ha munkahelyünk van, akkor bankszámla nyitása gyakran kötelező.

Amikor kötelező:

 • Adó-visszatérítés vagy társadalombiztosítási juttatások: az adó-visszatérítések, társadalombiztosítási juttatások vagy támogatások (például családtámogatás) általában bankszámlára kerülnek kifizetésre, ezért bankszámla szükséges lehet ahhoz, hogy ezeket a juttatásokat megkapjuk.
 • Hitelfelvétel vagy kölcsön igénylés: ha hitelt vagy kölcsönt szeretnénk igényelni egy banktól, bankszámlát is meg kell nyitnunk, mivel az összeg kifizetése és a törlesztés a bankszámla útján történik.

A bankszámla, mint mindennapi eszköz

Az, hogy bankszámlával vagy bankszámla nélkül éljünk, jelentős hatással lehet pénzügyeinkre és mindennapi életünkre.

Mindkét megközelítésnek vannak előnyei és hátrányai, és a választást befolyásolhatják az egyéni gondolkodásmód, a gazdasági helyzet és a pénzügyi célok.

Bankszámla mellett szóló érvek:

 • Pénzkezelési kényelem: A bankszámla segít hatékonyan kezelni és nyomon követni a pénzmozgásokat, kifizetéseket, és lehetővé teszi az online bankolást.
 • Fizetések és befizetések: A bankszámla lehetővé teszi a bérek és juttatások fogadását, számlák befizetését, valamint más pénzügyi tranzakciók lebonyolítását.
 • Biztonság: A pénz biztonságban van a bankszámlán, csökken a készpénz elvesztésének és ellopásának kockázata.
 • Hitelek és hitelkártyák: Sok esetben hitelkártya vagy kölcsön igényléséhez bankszámla szükséges.
 • Pénzügyi szolgáltatások hozzáférése: A bankszámla lehetővé teszi a befektetési lehetőségekhez és más pénzügyi termékekhez való hozzáférést.

Bankszámla nélküliség mellett szóló érvek:

 • Költségek: A bankszámlákhoz kapcsolódnak díjak és költségek, amelyeket elkerülhetünk bankszámla nélkül.
 • Minimális pénzügyi igények: Egyeseknek a bankszámla nélküli életmód lehet a legegyszerűbb és legjobb megoldás a pénzkezelésre.
 • Nincs banki bürokrácia: Bankszámla nélkül elkerülhetjük a banki bürokráciát, és azokat a követelményeket, amelyekkel a számlanyitás járhat.
 • Pénzügyi szabadság: Egyesek számára a bankszámla nélküli élet lehetőséget ad a nagyobb pénzügyi szabadságra.

Lényeges, hogy a bankszámla nyitása sokszor szinte elkerülhetetlen az élet számos területén való részvételhez (például bérfizetés, számlafizetés). Ezenkívül a bankszámla nélküliség korlátozhatja a pénzügyi lehetőségeket, és a hozzáférést a modern pénzügyi eszközökhöz.

Érdemes alaposan megfontolni a döntést, és ha lehetséges, tanácsot kérni egy pénzügyi tanácsadótól a saját pénzügyi helyzetének és céljainak megfelelően.

A bankszámlás vagy a bankszámla nélküli életmód mindenkinek egyéni döntésétől függ.

A MagNet Bank – ő az igazi

A MagNet Bank tulajdonosai, vezetői és alkalmazottai arra a végkövetkeztetésre jutottak, hogy a működést új alapokra lehet helyezni. Az organikus szervezetfejlesztés módszereinek szem előtt tartásával az alapelvükké tették az átlátható banki működést.

Az üzleti döntéshozatal és felelősségvállalás mellett megadják nekünk a jogot, hogy beleszólhassunk a bank közösségi tevékenységébe. A váltást úgy intézték, hogy a hagyományos banki értékeket és célokat meg tudták tartani.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Így kaphatod meg a hitelt

MagNet számlacsomagok 2024 – Részletek és feltételek - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

MagNet számlacsomagok 2024 – Részletek és feltételek - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

MagNet számlacsomagok 2024 – Részletek és feltételek - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

MagNet számlacsomagok 2024 – Részletek és feltételek - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

 • MagNet Házhozszámla számlacsomag
 • MagNet Csillag számlacsomag
 • MagNet Diamond számlacsomag
 • Magnet Deviza
 • Magnet Általános számlacsomag
 • Magnet Alap számlacsomag

Ha egy nem mindennapi bank, nem mindennapi termékét akarjuk használni, akkor irány a MagNet Bank!

Igen, lehet a számlacsomag mellé bankkártyát is igényelni.

Igen, lehetséges a számlacsomag online igénylése.

Az, amelyik leginkább megfelel a költési szokásainknak.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Júniusban indul az új otthonfelújítási program: ismerd meg a részleteket!

Lakásfelújítást tervezők, felkészülni! Indul az új otthonfelújítási program. Akár 6 millió forintot is kaphatunk kedvezményes kölcsön és vissza nem térítendő támogatás formájában. És bár önerőre is szükség lesz, a lehetőség adott. A júniusban induló program részleteit fokozatosan ismerhetjük meg. Mutatjuk, mit tudunk eddig.

Tovább olvasom
Lakáshitel kisokos: Rövid vagy hosszú futamidő a jobb választás?

Az otthonvásárlás egyik legnagyobb kihívása az lehet, hogy milyen típusú lakáshitelt válasszunk. Az egyik legfontosabb döntés, amit ebben az összefüggésben kell meghoznunk, az a futamidő hossza. Rövid vagy hosszú futamidővel érdemes-e vállalni a hitelt? Melyik a megfelelő választás? Utánajártunk, és megvizsgáltuk a két lehetőség előnyeit és hátrányait, hogy segítsünk a legjobb döntés meghozatalában. Szakértőnk cikke.

Tovább olvasom
Fizetési kérelem küldése mostantól mindenkinek lehetőség!

A fizetési kérelem egy modern és egyszerű pénzügyi megoldás. Kevesen ismerik és használják, pedig már minden banknak elérhetővé kell tennie ezt a szolgáltatást. De mi az a fizetési kérelem? Mire jó? Kinek érdemes használni? Minden felmerülő kérdésre válaszolunk.

Tovább olvasom
Hogyan válasszunk bankszámlát nyugdíjasként?

Nyugdíjasként is jó, ha van bankszámlánk. Egy bankszámla sok mindenre jó lehet. De mire használhatjuk nyugdíjasként a bankszámlánkat? Érdemes nyitni? Hogyan válasszuk ki a legjobbat? Pénzügyi szakértőink cikke.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával