Cofidis hitel 2024 – Részletek és feltételek

Cofidis

Adósságrendező Hitel

Nem kell új számlát nyitnia vagy bankot váltania a hitelért

THM 22,50% - 31,25% Kamat: 20,47% - 27,50%
Futamidő 36 - 96 hónap
Hitelösszeg 100.000 Ft - 10.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

Cofidis

Fapados Kölcsön

100% online, számlanyitás nélkül, 10 millió Forintig

THM 16,06% - 31,25% Kamat: 14,99% - 27,50%
Futamidő 36 - 84 hó
Hitelösszeg 800.000 Ft - 10.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

Amit a Cofidisről tudni érdemes

A francia hátterű Cofidis a bankszektor fontos szereplője Magyarországon. A pénzintézet ezt a pozíciót az 1982-es alapítása óta folyamatosan igyekszik megtartani és javítani. Már kezdetben sikert arattak újszerű elképzelésükkel, hogy a hitelfelvétel kizárólag telefonon is megoldható legyen. Ez egyrészt a hitelnyújtásban jelentett egyedülálló megoldást, de magasabb szintre emelte az ügyfélkapcsolatokat, azok személyes ápolását is. A cég amint lehetett, online is elérhetővé tette termékeit. Közel huszonöt éve elérhető az internetes ügyintézés. A Cofidis jelenleg kilenc európai országban szolgáltat: hazánk mellett Franciaország, Belgium, Spanyolország, Portugália, Olaszország, Lengyelország, Szlovákia és Csehország számít a Cofidis számára szinte otthonnak. Európa-szerte több mint ötezer munkatársuk van, az ügyfél-elégedettség pedig egy két évvel ezelőtti felmérés szerint kiemelkedően magas, majdnem 100 százalékos. A Cofidis magyarországi fióktelepe tizenhat éve működik, azóta évről évre bővülő kínálattal, innovatív módon igyekszik kiszolgálni a hazai ügyfeleket. A fogyasztói hiteleknél az egyik piacvezető pénzintézetnek számítanak Magyarországon. Filozófiájuk szerint igyekeznek csökkenteni az ügyfelekre háruló terheket, egyszerű és áttekinthető feltételeket biztosítanak, és a lehető leggyorsabb ügyintézést valósítják meg, mindezt az igénylők igényeit szem előtt tartva.

Egy igazán ügyfélbarát pénzintézet

Nehéz ennyi jót elmondani bármelyik hazai pénzintézetről, ha ügyfélközpontúság szempontjából vizsgáljuk őket. Úgy tűnik, mintha a Cofidis minden kollégája reggeltől estig azon gondolkodna, hogy tudja egyszerűbbé és barátságosabbá tenni a sokszor nehézkes hitelfelvételi folyamatot. A Cofidisnél első az ügyfél. A személyes tanácsadás során segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb Cofidis személyi kölcsön konstrukciót, közben szem előtt tartják, és felhívják a figyelmet a pénzügyi tudatosságra is. Kiemelkedő terméknek számít a Cofidis Fapados Kölcsön, amelyet a fapados légitársaságok mintájára nyolc éve álmodtak meg. Nagyon népszerű a 2015-ben elstartoló Adósságrendező Hitelük is. A Cofidis öt éve pénzügyi lízinget is nyújt, és ők vezették be hazánkban elsőként a videós azonosítás lehetőségét, sőt, elektronikus aláírásra is van lehetőség a hitelfelvétel során. Minden évben tartogatnak nekünk valami pozitív meglepetést. A fejlesztés nem áll le egy percre sem a Cofidisnél. 

A magyarországi szerepvállalásuk fontos eleme, hogy a Cofidis a call centerén keresztül heti 52 órán át elérhető, és háromszázötvennél is több munkatársuk segít az ügyfeleknek. Azt is lehet tudni, hogy a call centerben napi négyszáz kávé fogy a munkaidő alatt. Nem lankadnak a munkatársak, ha segíteni kell.

A cég elvitathatatlan értékei

Cofidis az innovatív megoldások híve. Mindig törik a fejüket valamin. Mindig fejlesztenek. A pénzügyi biztonság pedig megköveteli, hogy az egyszerűbb ügyintézési eljárás is a teljes kiszolgálás érzését nyújtsa az ügyfelek számára. Ahogy fogalmaznak: jó termékeket kínálnak, jó áron. A cég értékeit is világosan megfogalmazzák. Az egyik mottójuk az egyszerűség. Ez a hitelfelvételre és az ügyintézésre vonatkozik, amely megoldható telefonon, de az elejétől a végéig elintézhető online is. Ki sem kell mozdulni az otthonunkból, ha Cofidis személyi kölcsön felvételén gondolkozunk. Otthon a karosszékből. Mindent elintézhetünk. A felelősség egy banknál egyértelmű, és a Cofidisnél odafigyelnek a felelős működésre, a felelősségteljes hitelnyújtásra. Ha azt diktálják az észérvek, visszautasítják az olyan kérelmet, amely várhatóan problémát okozhat később az ügyfél számára. A tudatos hitelfelvételt a cég tanácsadói folyamatosan ellenőrzik. És ez a mi érdekünk, nem az övék.

Cofidis személyi kölcsön esetében a gyorsaság a legfontosabb szempont. A Cofidis évtizedek óta tökéletesíti a minél egyszerűbb, mégis biztonságos hitelfelvételt. Az előzetes hitelbírálat mindössze néhány perc, a teljes hitelfelvétel pedig lezajlik egy nap alatt. És ehhez személyes találkozásra sincs szükség. A Cofidis mindig felülvizsgálja az addigi gyakorlatát, és ahol kell, ott fejleszt, megújít. Ilyen a már említett videós azonosítás, és az elektronikus aláírás lehetősége, amelyek a fizikai távolságot teljesen áthidalják az ügyfél és a pénzintézet között. Nincs szükség személyes találkozásra. Ennél egy járványokkal terhelt időszakban mi lehet jobb? Egy Cofidis személyi kölcsön felvétele egész más élmény, mint amit más pénzintézetnél megszokhattunk. Az ügyfelekkel közeli és transzparens kapcsolatra törekszik a cég, és személyre szabott kiszolgálással igyekszik minden igényt kielégíteni. A valódi emberi kapcsolat, a humánus ügyfélkezelés a Cofidis egyik legnagyobb értéke.

Cofidis fapados személyi kölcsön

A Cofidis személyi kölcsön fapados elnevezésű konstrukciója egy szabad felhasználású, kedvező feltételekkel rendelkező hitel. A fapados kölcsönnel már egy nap alatt hozzájuthatunk az igényelt pénzösszeghez, akár 10 millió forinthoz is. Nincsenek rejtett költségek sem. Korrekt az eljárás. Van viszont videó hívás és önkiszolgáló szolgáltatás, amelyek segítségével teljesen online vihetjük végig a folyamatot.

A Cofidis fapados kölcsön fontosabb előnyei

A fapados kölcsönnek több előnye is van.

 • szabad felhasználású
 • a kamatozás a futamidő végéig fix, nem változik a törlesztőrészlet
 • nincsenek többletköltséget jelentő egyéb szolgáltatások (csak ha mi igényeljük)
 • nem kell számlát nyitni a Cofidisnél, és így jövedelmet sem kell oda utalni
 • akár 10 millió forint igényelhető
 • forintban vehetjük fel a hitelt, nincs árfolyamkockázat
 • az előminősítés rendkívül gyors

A Cofidis fapados kölcsön alapfeltételei

 • a rendszeres havi jövedelemnek legalább nettó 133 ezer forintnak kell lennie
 • legalább 3 hónapos munkaviszonnyal kell rendelkezni. És lehetünk nyugdíjasok is.
 • 18 éves betöltött életkor
 • állandó magyarországi lakcím
 • saját névre szóló bankszámla, és arra érkező jövedelem

Az igénylés menete 

 • előzetes hitelbírálat, előminősítés (online, vagy telefonon)
 • szerződéskötés (videó hívással, önállóan az úgynevezett önkiszolgálóban)

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel a Cofidistől

Cofidis személyi kölcsön egyik legújabb típusa a Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel.

Ahhoz, hogy egy pénzintézet használhassa a Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel elnevezést, különféle feltételeknek kell megfelelnie. Ez az átláthatóságot és a könnyebb összehasonlítást is szolgálja. A Magyar Nemzeti Bank által életre hívott Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel egyik feltétele, hogy teljesen online is igényelhető legyen. A Cofidis évekkel megelőzte ezt az elvárást.

A Cofidis Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitelének paraméterei

 • 3 millió forinttól 10 millió forintig igényelhető
 • szabadon felhasználható
 • a futamidő végéig fix kamatozású
 • már meglévő bankszámlára folyósítják
 • a visszafizetés havi egyenlő részletekben történik
 • maximum két napon belül utalják
 • nincs hitelbírálati díj és folyósítási jutalék, és az előtörlesztés is kedvező

Ezért éri meg különösen:

 • alacsony a kamat, magas hitelösszeg esetén is
 • nincs szükség jövedelem átutalásra, nem kell bankszámlát nyitni
 • 100 százalékban online intézhető

Azoknak érdemes gondolkodniuk ebben a hitelben akik:

 • nagyobb összegű, szabad felhasználású kölcsönt szeretnének
 • kényelmesen, online intéznék a hitelfelvételt
 • olyan terméket keresnek, amelyet a Magyar Nemzeti Bank minősített

Ki igényelheti a Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel?

Azok az ügyfelek igényelhetnek Cofidis Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitelt, akik betöltötték a 18. életévüket, állandó magyarországi lakcímük van, és van bankszámlájuk. Telefonos elérhetőségük és e-mail cím is kell. Ezek mellett nem szerepelhetnek negatív adósként a KHR-listán. Ha az igénylő munkavállaló, legalább 3 hónapos munkaviszonnyal kell rendelkeznie, ha egyéni vállalkozó, legalább két lezárt üzleti évre lesz szüksége. Fontos, hogy rendszeres jövedelemmel kell rendelkezni az igénybevételéhez.

A szükséges dokumentumok

 • elérhetőségek, telefonszám, e-mail cím
 • kártyaformátumú személyazonosító igazolvány vagy kártya formátumú vezetői engedély
 • lakcímkártya
 • jövedelemigazolás alkalmazott esetén: munkáltatói igazolás, amely 30 napnál nem lehet régebbi. A munkáltatói igazolás helyett NAV jövedelemigazolás is megfelelő.
 • fizetési számla 2 hónapnál nem régebbi kivonata (bankszámlakivonat) minden oldalának másolata (a netbankból nyomtatott kivonat esetén csak teljes havi kivonatot fogadja el a Cofidis, tört havi számlatörténet nem megfelelő)
 • nyugdíjasként: nyugdíj éves elszámoló lap másolata (NYUFIG igazolás). Rokkantsági ellátás esetén, a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság által kiállított határozat fénymásolata
 • egyéni vállalkozóknak: előző éves NAV jövedelemigazolás
 • gyermek után járó családi pótlékra jogosultaknak: Magyar Államkincstár által kiállított igazolás, vagy saját névre szóló bankszámlakivonat, amelyre az utalás érkezik a kincstártól
 • egyéb jövedelemigazolás (ingó, ingatlan bérbeadásából származó jövedelem): az egyéb jövedelem típusától függően NAV által kiállított jövedelemigazolás fénymásolata vagy munkáltatói igazolás

Mit kell tudni az online ügyintézésről?

Cofidis az online szerződéskötés során két lehetőséget biztosít az ügyfélnek. Van közvetlen elektronikus, valós idejű, és közvetett elektronikus, nem valós idejű szerződéskötési lehetőség. A valós idejű szerződéskötést hétköznap 8 és 20 óra között lehet kezdeményezni, az ezt követő dokumentumfeltöltés pedig már bármilyen időpontban megoldható. A nem valós idejű szerződéskötést egész nap el lehet indítani a hét minden napján. A folyósítási határidő teljes körű online hitelfelvétel esetén a befogadást követő naptól számított maximum két munkanap. Ha a Cofidis igazolja, hogy a határidő-mulasztás a pénzintézet hibáján kívül következett be, és a Cofidis minden tőle telhetőt megtett annak elkerülése érdekében, úgy a mulasztás időtartama a határidőbe nem számít be. Az ügyfélnek joga van a kölcsönszerződéstől 14 napon belül elállni, amelyet írásban kell jeleznie. Az ügyfél díjmentesen felmondhatja a személyi kölcsön szerződést, akkor is, ha pénzintézet a kölcsönt már folyósította. Ebben az esetben az ügyfél az elállásról szóló nyilatkozatának elküldését követően haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül köteles a kölcsön összegét és a kölcsön lehívásának időpontjától a visszafizetés időpontjáig felszámítható, a szerződés szerint megállapított hitelkamatot visszafizetni.

A Cofidis egy nem mindennapi cég. Személyi kölcsönt szeretnénk? Gondoljunk elsőként a Cofidisre.

Cofidis kölcsön kalkulátor

Mi az a Cofidis online hitel?

Ha a Cofidis online hiteligénylést választjuk, modern, innovatív módon vehetünk fel Cofidis hitelt. Online igényléskor nem kell bemennünk egy bankfiókba, az otthonunk kényelméből vihetjük végig a folyamatot. A Cofidis hitel kiválasztása, az adatok megadása és a dokumentumok benyújtása is online történhet. És nincs olyan, hogy otthon hagytuk valamelyik dokumentumot.

Cofidis online hitel igénylés

Természetes lett, hogy az ügyfelek otthonról igényelnek hitelt, anélkül, hogy bemennének egy bankfiókba. A Cofidis online igénylés kényelmes és biztonságos. Mindössze egy megfelelő számítástechnikai eszközre van hozzá szükség, és minden, az igényléstől a szerződés aláírásáig, az interneten történhet. Több érv is szól amellett, hogy valaki a Cofidis online hiteligénylést válassza. Nincs sorban állás, nincs várakozás, nincs utazás. Nem kell parkolóhelyet keresni, és nem kell órákat tölteni azzal, hogy lebonyolódjon egy igénylés beadása.

Cofidis online hitel – az interneten

Ha ezt olvassa valaki, akkor valószínűleg Cofidis hitelt, Cofidis személyi kölcsönt szeretne felvenni. A legáltalánosabb esetben az első lépés a megfelelő Cofidis kölcsön kiválasztása, majd ezt követi a megfelelő dokumentumok beszerzése. Ha már az asztalon pihen a munkáltatói igazolás és a szükséges mennyiségű bankszámlakivonat, akkor a Cofidis honlapján egy előminősítést kell kérni. Meg kell adni az igényelt összeget, a kiválasztott futamidőt, valamint a havi, rendszeres és igazolható jövedelmet, ebből pedig a Cofidis rendszere a JTM szabályokat figyelembe véve kiszámolja, hogy igényelhető-e a feltételek teljesülése esetén a Cofidis online hitel.

Cofidis online hitel – egyszerű folyamat

Tegyük fel, hogy minden rendben. Akkor jöhet a következő lépés. El kell indítani az igénylést, ami csupán néhány kattintás. Majd a Cofidis ügyintézőjével kell beszélni. Be kell mutatni a személyazonosító okmányt, illetve a beszerzett dokumentumokat. Elektronikus aláírással kell hitelesíteni a kérelmet, és ez után már csak a hitelbírálat van hátra. Ha ez pozitív, akkor megtörténik a Cofidis online hitel folyósítása. Egyes esetekben kiküldik a szerződést, amit a beszerzett dokumentumokkal együtt vissza kell juttatni, de az is előfordul, hogy semmilyen dokumentumra nincs szükség, és a szerződés aláírása is elektronikusan történhet.

Jobb a Cofidis online hiteligénylés, mint a hagyományos?

A Cofidis online hitel felvétele kényelmes és gyors megoldás. A modern technikai megoldásokat felhasználó Cofidis online hitel azért népszerűbb, mert nem szükséges a hitelfelvételhez a személyes találkozás egy banki ügyintézővel. Az online igénylés feltételei ráadásul kedvezőbbek lehetnek. Személyi kölcsön online igénylése esetén a pénzintézetek többsége elengedi a folyósítási jutalékot, és gyakran a kamat is alacsonyabb. Az online igénylésnél a kiutalási idő rövid, gyorsan megérkezik a számlánkra az igényelt összeg. Az online igénylés gyors és kedvezőek a feltételei, ráadásul kényelmesebb megoldást is nyújt.

A Cofidis online hitel igénylése – egyszerűen

A Cofidis online hitel igénylése egyszerű. A folyamat gyors, érthető és könnyen követhető. Az online igényléshez szükség lesz egy megfelelő elektronikai eszközre és internetkapcsolatra. Egy okostelefon mobilinternettel tökéletesen elég lehet ehhez. A Cofidis online hitel igénylése a Cofidis weboldalán történik, és elképzelhető, hogy csak a megfelelő böngésző segítségével tudunk majd igényelni. Megfelelő technikai feltételekkel nincs akadálya az online igénylés benyújtásának. Első lépésként ki kell választanunk a hitelkonstrukciót. Ehhez szakértő weboldalak hitel kalkulátorai nyújtanak segítséget. A konstrukció kiválasztása után a weboldal gyakran átirányít bennünket a kiválasztott bank oldalára, ahol elkezdhetjük az igénylést.

Az adatok egyeztetése és a rövid előbírálat után a Cofidis rendelkezésére kell bocsátanunk a kért dokumentumokat. Ez is teljesen online, és azonnal történik. A dokumentumok beérkezése után következik a hitelbírálat, ami egy online személyi kölcsön igénylés esetén gyorsan megtörténik. Pozitív döntés esetén pedig utalják számunkra az igényelt összeget.

A Cofidis hitel feltételeiről

Cofidis gyorskölcsön igényléséhez rendelkeznünk kell bankszámlával. Feltétel lesz, hogy Magyarországon élő, nagykorú, magyar állampolgárok legyünk. Dolgoznunk kell, és ezt munkáltató igazolással igazolnunk is kell. Személyi igazolványra és lakcímkártyára is szükség lesz.

Igénylés előtt mindig érdemes tájékozódni az aktuális feltételekről.

Hogy található meg a legjobb Cofidis hitel? – Cofidis személyi kölcsön kalkulátor

A Cofidis személyi kölcsön kalkulátor használata egyszerű. Meg kell adni a felvenni kívánt hitelösszeget és a vállalt futamidőt. A Cofidis kalkulátor minden elérhető Cofidis hitelnél megadja a havi részletet, a kamatot, a THM-et és teljes visszafizetendő összeget. Ezek alapján gyorsan és könnyen lehet döntést hozni. Mégpedig jó döntést. A jó döntés azt jelenti, hogy megtaláltuk a Cofidis hitelek közül a legkedvezőbbet. Ahol ugyanazért a legkevesebbet kell fizetni. Így megtakaríthatunk, és még otthonról sem kell kimozdulni, hiszen a Cofidis hitel kalkulátor online érhető el. Használni kell a Cofidis hitelkalkulátort!

Hogy működik a csoportos beszedés a Cofidisnél?

A részlet befizetésének egyik módja, ha csoportos beszedési megbízást adunk meg a számlavezető pénzintézetünknél, így a futamidő végéig nem is kell foglalkoznunk azzal, hogy havonta utaljunk, vagy beállítsunk egy állandó átutalási megbízást. Ez egy kényelmes megoldás, biztosan nem lesz késés az utaláskor és a megfelelő összeg kerül majd mindig levonásra a bankszámlánkról. Ehhez mindössze egy lapot kell kitöltenünk a bankfiókban, vagy az internetbankban be kell állítanunk ezt a fizetési módot. Ez egy egyszeri alakulom, és ezzel mentesülünk a havonta újra felmerülő kötelezettségünk alól. Érdemes megadni ezt a csoportos beszedési megbízást. Ha tehetjük, éljünk vele, használjuk ezt a lehetőséget. Elektronikus fizetési módokon a befizetés a Cofidisnél ingyenes. Azonban ha a készpénzes befizetést választjuk vagy csekken fizetünk, az alkalmanként több száz forintba kerülhet. Jobb csoportos beszedési megbízással fizetni a Cofidis személyi kölcsön részleteit.

A Cofidis hitelszerződés aláírása

Mivel online kötjük meg a szerződést, felmerül a kérdés, hogy hogyan lesz az a szerződés aláírva. A Cofidis mindig elektronikusan írja alá a szerződésünket.

Az ügyfelek három féle módon is szerződhetnek. Szerződhetnek szóban. Ilyenkor szóbeli szerződéskötés történik. Papír alapú szerződéskötést is lehet választani, ebben az esetben postán érkezik meg a szerződés, amit aztán vissza kell küldeni. Vagy úgy, mint a Cofidis, elektronikusan is lehet szerződést kötni.

Azt is tudni kell, hogy adóstárs esetén, vagy hitelbiztosítás megkötéséhez szóbeli szerződéskötési mód nem választható.

A Cofidis személyi kölcsön utalása és a törlesztés menete

Mivel nem lesz számlánk a hitelt nyújtó pénzintézetnél, felmerül a kérdés, hogy hogyan fogják utalni a kölcsönösszeget. Nos, a válasz egyszerű: a mi számlaszámunkra. A Cofidis személyi kölcsön igénylésekor meg kell adni egy olyan számlaszámot, amire a kiutalást kérjük, és a Cofidis erre a számlára utalja az összeget a pozitív hitelbírálat után. A törlesztés is erről a számláról történhet csoportos beszedési megbízással, eseti átutalással vagy rendszeres átutalási megbízás megadásával. Lehetőség van csekkes befizetésre, és készpénzes befizetésre is. Érdemes azonban elektronikus fizetési formát választani, mert csekkes vagy készpénzes törlesztés esetén alkalmanként díjat kell fizetni.

Cofidis adósságrendező hitel

Az adósságrendezés olyan, mint rendrakás. Rendet tehetünk a pénzügyeinkben. A rend átláthatóságot jelent, és könnyebb kezelhetőséget. Az adósságrendezés ugyanis azzal jár, hogy minden hitelünket beleolvasztjuk egy újba. A régi hiteleink megszűnnek, azokat visszafizetjük, és csupán egyetlen egy hitelünk marad. Egy hitel, egy részlet. Mindössze egy részletet kell majd havonta befizetni, ezzel pedig a saját dolgunkat könnyítjük meg.

Könnyebb egy hitelt fizetni, mint kettő vagy hármat esetleg többet? Biztosan. Egy bank, egy számla, egy részlet. Csupán erre kell figyelni, ezzel kell számolni, világos és egyszerű pénzügyek, nyugodtabb mindennapok. És a Cofidis adósságrendezésnek számos előnye lehet. Olyan előnyök, amelyeket élvezhetünk, ha igénybe vesszük ezt a hitelformát.

Cofidis adósságrendező hitel – előnyök és érvek

A Cofidis hitelkiváltás célja, hogy a törlesztőrészlet alacsonyabb legyen. Vagyis, hogy spóroljunk. Kevesebbet fizessünk – ugyanazért. Ki ne akarná ezt? Mindenki kevesebbet akar fizetni.

A Cofidis hitelkiváltással tehát nem csak egyszerűbb lesz az életünk, de kevesebbet is kell fizetni. Bármekkora számú és bármilyen fajtájú hitelt ki lehet váltani. Így lesz az autóhitelből, a személyi kölcsönből és a jelzáloghitelből egyetlen hitel. És mindez online, otthonról, kényelmesen és gyorsan elérhető.

Nincs szükség számlanyitásra, nincs szükség arra, hogy a fizetésünket máshova utaljuk, mint eddig, a hitel pedig forint alapú, tehát nincs árfolyamkockázat sem.

Ha pedig a Cofidis hitelkiváltással egy időben szükségünk lenne még pénzre valamelyik tervünk megvalósításához, annak sincs akadálya. A Cofidis hitelkiváltással ugyanis szabadon felhasználható újabb összeghez lehet jutni.

Cofidis hitel

Mikor bírálják el a Cofidis hitelt?

A Cofidis személyi kölcsön igénylés egyik elvitathatatlan előnye a gyorsaság. Egy Cofidis személyi kölcsön akár két napon belül is megkapható, de néhány napon belül szinte biztosan elérhető. A Cofidis gyorskölcsön elbírálási ideje rövid. Ez azt jelenti, hogy ha az igénylő dönt arról, hogy Cofidis kölcsönt igényel, akkor csak néhány napot kell arra várni, hogy a Cofidis hitel felhasználható legyen. A Cofidis kölcsön elbírálási idő ugyanis valóban rövid. Átmeneti pénzavar esetén ez döntő érv lehet, mert azonnal fel lehet használni a Cofidis hitelt. Nem kell várni hetekig vagy hónapokig arra, hogy a Cofidis folyósítsa a pénzt. Ez nem csak egy pénzavarnál lehet lényeges, hanem minden igényléskor. Az, hogy a Cofidis személyi kölcsönnel rendkívül gyorsan az igénylő rendelkezik, az első helyen van a döntést befolyásoló érvek között. A gyorsaság azért is lényeges, mert szinte rögtön kiderül, hogy az igénylő hitelképes vagy nem. Az előminősítés néhány perc alatt meglehet. Az előminősítés után pedig szinte azonnal a végleges bírálat következik. És ha az pozitív, tehát az igénylőt hitelképesnek találja a Cofidis, akkor már csak a szerződés megkötése, és a folyósítás van hátra.

A Cofidis hitel feltételei

A Cofidis hitel feltételei egyszerűen teljesíthetőek.

 • rendelkezni kell állandó magyarországi lakcímmel
 • biztosan idősebbnek kell lenni 18 évesnél
 • legalább 3 hónapos munkaviszony kell
 • nem szerepelhetünk negatív adósként a KHR listán
 • szükség lesz a bank által előírt dokumentumokra

Fontos lehet még, hogy ha a kölcsön igénylésekor vagy a kölcsön futamidejének végén az igénylő elér egy bizonyos kort, akkor elképzelhető további biztosíték vagy adóstárs bevonása.

Ha megfelelünk a fenti feltételeknek, és szeretnénk egy szabadon felhasználható összeghez jutni, akkor Cofidis online felületen megigényelhetjük a Cofidis gyorskölcsönét. Pozitív hitelbírálat esetén akár két napon belül utalják számunkra az igényelt összeget, amit azonnal fel is használhatunk.

Cofidis személyi kölcsön igénylése – mikor utasíthatnak el?

Több olyan eset is van, ami meghiúsíthatja az igénylés beadását.

A Cofidis nem fogadja be az igénylést, ha az igénylő nem tud igazolni telefonos elérhetőséget. Az érvénytelen, lejárt személyazonosító okmány is kizáró ok. Érvényes személyi igazolvánnyal kell rendelkezni az igényléshez. Vagy kártya formátumú jogosítvánnyal vagy útlevéllel. Az állandó bejelentett magyarországi lakcím is kötelező az igényléshez. Az életkor is döntő lehet. Bizonyos kor alatt, és bizonyos kor felett nem fogadják el az igénylést. A munkaviszony hossza is döntő. Az előírt munkaviszonynál rövidebbet nem fogad el a pénzintézet. A KHR negatív adóslistáján szereplők nem kapnak hitelt, ez kizáró ok. A megfelelő nagyságú jövedelem igazolása is elvárt. Hiába keres valaki sokat, ha a jövedelme után nem fizetik meg a közterheket, akkor azt a pénzintézet nem veszi figyelembe.

A felelős hitelfelvétel fontossága

A felelős hitelfelvétel fontos, hogy elkerülhető legyen a túlzott eladósodottság. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) közleményben figyelmezeti a polgárokat arra, hogy alapos utánjárás után vegyenek csak fel hitelt. Miért? Mert a túlzott eladósodottság veszélyeztetheti a hitelfelvevő és környezete életvitelét. Veszélybe sodorhatja az egzisztenciáját azáltal, hogy magasabb törlesztőrészletet választ, mint amit biztonsággal ki tud fizetni. Veszélybe kerülhetnek a vagyontárgyai, a megtakarítása, és munkabérének egy része is. Egy felelőtlen hitelfelvétel ugyanis azzal járhat, hogy az igénylő fizetésképtelen lesz, és végrehajtás indul ellene nemfizetés miatt. Ilyenkor nem csak az ingó és ingatlanvagyona kerülhet lefoglalásra, de a munkabérének egy részét is letilthatják. Hogy lehet ezt elkerülni? Mit lehet tenni a hitelfelvétel előtt?

A hitelfedezeti biztosítás jó ötlet lehet arra, hogy biztosítva legyen egy hitel. Ennél is fontosabb azonban, hogy a hitelfelvétel előtt alaposan tájékozódni kell a feltételekről és az esetleges buktatókról.

Az első lépés mindig annak eldöntése, hogy valóban szükség van-e a hitelre. Van értelme, célja a hitelfelvételnek? Fogyasztásra igénylik a legtöbb személyi kölcsönt, de nem általános fogyasztásra. Van egy konkrét cél, például egy profi hangrendszer, amit meg akarnak vásárolni. Nem először igényelnek, aztán találják ki, hogy mi legyen a pénzzel. Először jön a cél, aztán a hiteligénylés. Persze a hétvégi nagybevásárlást is lehet hitelből fedezni, de nem biztos, hogy érdemes.

A második lépés a megfelelő hiteltípus kiválasztása. Ebben szakértő weboldal és a személyi kölcsön kalkulátor segíthetnek. Számtalan szakértő cikket olvashat az érdeklődő a hitelekről, köztük a személyi hitelről is. Az igénylőnek el kell döntenie, hogy milyen hitelt szeretne, és aztán az adott hiteltípusból elérhető konstrukciók közül kell választania. Ez egyszerűbb, mint amilyennek hangzik. Józan ész és egy kis idő kell csak hozzá. A legjobb konstrukció megtalálása után pedig jöhet az igénylés.

Ami még fontos lehet. Fel kell készülni a váratlan helyzetekre. Egy felelős hiteligénylő akkora törlesztőrészletet választ, amit ki tud fizetni. De mi van, ha egy nem vért esemény következik be? A szakemberek azt mondják, hogy azok, akik a váratlan helyzetekre kész tervvel készülnek, jobban helyt tudnak állni a nehéz helyzetben. Készüljünk fel a nem várt eseményekre is!

A Jövedelemarányos Törlesztési Mutató (JTM) pontosan szabályozza, hogy egy adott hiteltípusnál, és egy adott jövedelemnél mekkora százalékban terhelhető a nettó havi jövedelem. Ez egy olyan szabály, ami a hitelfelvevőt védi a túlzott eladósodottságtól.

A THM – A Teljes Hiteldíj Mutató

Ha Cofidis kölcsönre van szükségünk, a THM lesz az a százalék, amit figyelni kell.

A szakemberek arra figyelmeztetnek, hogy ne a kamatot figyeljék az igénylők a legkedvezőbb hitel kiválasztásakor, hanem a THM-et. A THM ugyanis a hitel majdnem minden költségét tartalmazza, ezért alkalmas az összehasonlításra. A THM ezért jött létre: hogy a kölcsönök egyszerűen összehasonlíthatók legyenek. A kamatot sem kell azonban elvetni, de a hozzáadódó költségek kiszámolása még egy matematikusnak is nehéz feladat. Ezt végzi el az ügyfél helyett a THM. A THM egy igazi segítség, ami a tájékozódást segíti, nem hagyja, hogy elvesszünk a rengeteg adat között.

Mi a Cofidis hitel igénylés előnye?

A Cofidis személyi kölcsön igénylés egyik, talán a legnagyobb előnye, hogy az igényléshez nincs szükség biztosítékra. Egyes hiteleknél a bankok kötelezően előírják azt, hogy biztosítékot kell az igénylőnek felajánlania. Ilyenkor legtöbben az ingatlanfedezetre gondolnak, de a biztosíték lehet egy számlán elhelyezett összeg, részvény, kötvény, de egy értékesebb tárgy is. A Cofidis kölcsön igényléséhez egyikre sincs szükség, a Cofidis nem fog kérni biztosítékot. Így azok, aki nem rendelkeznek biztosítékkal, vagy azt nem akarják a hitelügyletbe bevonni, azok is igényelhetnek Cofidis kölcsönt. Az, hogy erre nincs szükség, azért jó, mert könnyebb az ügyintézés, gyorsabb az elbírálás, és a hitelfelvétel költségei is alacsonyabbak. A biztosítéknak felajánlott ingatlant ugyanis fel kell értékeltetni, és ez időbe és pénzbe kerül. Az ingatlanfedezetre jelzálog bejegyzés kerül, és egy közjegyző is szükséges a szerződés megkötéséhez. Mindezekre egy Cofidis gyorskölcsön igénylésekor nincs szükség.

A Cofidis hitel igénylés másik nagy előnye a gyorsaság. Egy Cofidis hitelt akár két napon belül is meg lehet kapni, de néhány napon belül mindegyik elérhető. Ez azt jelenti, hogy ha az ügyfél eldönti, hogy Cofidis hitelt igényel, mindössze néhány napot kell arra várnia, hogy a hitelösszeget felhasználhassa. Egy átmeneti pénzavarban ez döntő érv, hiszen azonnal fel lehet használni a kívánt célra a hitelt. Nem kell várni heteket, esetleg hónapokat arra, hogy a bank utalja a pénzt. Ez nem csak egy pénzavarnál fontos, hanem minden igénylésnél. Az ügyfélben született egy döntés, van célja, vágya, álma, amit meg akar valósítani. És nem akar várni. Menni akar, csinálni akarja. Nem akar várni. Az, hogy a Cofidis hitel ilyen gyorsan az igénylő rendelkezésére áll, első helyen van az érvek között, ami alapján a hitelfelvevők a döntésüket meghozzák. És ha a hitelbírálat pozitív, tehát az ügyfelet hitelképesnek találta a pénzintézet, már csak a szerződés megkötése, és a kiutalás van hátra. És persze a legfontosabb: a hitelösszeg felhasználása a cél eléréséhez.

A Cofidis hitel harmadik fontos előnye az, hogy szabadon felhasználható. A szabad felhasználás nem jelent mást, mint hogy semmi nem szab határt a felhasználásnak. Még a képzelet sem. Még a képzelet sem, mert amit az igénylő elképzelt, azt meg is valósíthatja. A Cofidis ugyanis nem korlátozza semmilyen módon a Cofidis hitel felhasználását. Az igénylő arra költi, amire akarja. A szabad felhasználás nagy előny. Ahogy a gyorsaság is. És az, hogy nincs szükség fedezetre. Ez a három dolog az, ami miatt a Cofidis hitel az egyik legnépszerűbb hitel.

A Központi Hitelinformációs Rendszer (KHR)

A Központi Hitelinformációs Rendszer (KHR) a hazai pénzintézetek adatbázisa. A hiteligényléskor aláírt hozzájáruló nyilatkozat teszi lehetővé a bankoknak, hogy fenntartsák ezt a rendszert. Negatív és pozitív listát is tartalmaz, a hitelek és a hitelfelvevők minden adatával. Egy jó ügyfél számára előnyös, de a rosszul fizetőkről minden bank tudni fogja, hogy mikor, mennyit nem fizetetek vissza. A negatív adóslista negatív hatású a lista szereplőire. A rossz adósok igénylése ugyanis később elutasításra kerül.

A negatív adóslistán szereplők ellen végrehajtást kezdeményezhettek, ráadásul többször nem fog kölcsönt kapni. A negatív listán sok évig marad fenn a rossz adós, és hiába évül el ez, a pénzügyi múltja mindig fekete marad. A bankok nem felejtenek. Nincs bocsánat.

Minden lehetőséget ki kell használni, és el kell kerülni a negatív listára való felkerülést. A hátrányok ugyanis súlyosak. Ha adódik egy váratlan élethelyzet, nehezebbé válik a törlesztő részletek fizetése, akkor még lehet tenni annak érdekében, hogy a hitel visszafizetésre kerüljön, és így az igénylő elkerülheti a negatív adóslistát.

Hogy lehet olcsóbb Cofidis hitelt igényelni?

Alacsonyabb lehet a Cofidis hitel költsége, ha teljesítünk néhány megadott feltételt. Bár a bankok eltérő gyakorlatot folytatnak a hitelek nyújtása során, vannak olyan kedvezmények, ami több banknál is elérhető. Ha körültekintőek vagyunk, több százalékos kedvezményt is elérhetünk. Ez nagyobb hitelösszegnél, és hosszabb futamidőnél nagymértékben csökkentheti a havi kiadásunkat, és alacsonyabb kölcsönnél, és rövid futamidőnél is számottevő megtakarítást hozhat. Ezek a sűrű fillérek a zsebünkben maradnak, ezeket magunkra és a szeretteinkre költhetjük ahelyett, hogy kifizetnénk azokat költségként egy pénzintézetnek.

Magasabb havi jövedelem esetén a pénzintézetetek többnyire kedvezőbb THM-mel kínálják a személyi kölcsönüket. Az igaz, hogy a jövedelmünk nagyságát nem tudjuk befolyásolni, de lehetőségünk van adóstárs bevonására. Ha megtehetjük, éljünk ezzel, mert a kedvezőbb THM alacsonyabb törlesztő részletet is jelent. És a célunk éppen ez: minél alacsonyabban tartani a személyi kölcsönünkkel kapcsolatban felmerülő költségeket. Ehhez mindössze be kell vonnunk egy ismerősünket a hitelünkbe adóstársként. Ez egyszerű és kézenfekvő megoldás, mégis sokan megfeledkeznek erről a lehetőségről.

Cofidis gyorskölcsön – a szabad felhasználású hitel

A szabad felhasználású hitel a legnépszerűbb termék a pénzpiacon, és nem véletlenül, hiszen számos előnnyel rendelkezik. A szabad felhasználású hitel legnagyobb előnye a nevéből is kikövetkeztethető, vagyis az, hogy bármire elkölthető az összeg. Ehhez kapcsolódik az is, hogy nem szükséges hitelcélt igazolni a felvételéhez, vagyis nem annyira kötött, mint egy lakáshitel, és az igénylési folyamat sem annyira nehézkes. Létezik fedezet mellett nyújtott, szabad felhasználású hitel is, ám az a személyi kölcsönökhöz képest szinte semmilyen előnnyel nem rendelkezik. Egy személyi kölcsön alapú, azaz fedezet nélkül nyújtott, szabad felhasználású hitel igénylése a lehető legegyszerűbb és leggyorsabb.

A Cofidis hitelek előnyei

Nagy előnye még a személyi kölcsön alapú, szabad felhasználású hitelnek, hogy csak rendszeres jövedelmet kell hozzá igazolni munkáltatói igazolással, illetve bankszámlakivonatokkal. Ezen felül csupán személyazonosító okmányra és lakcímkártyára van szükség az igényléshez, vagyis mondhatjuk, hogy szükség esetén villámgyorsan hozzá lehet jutni, és utána bármire lehet fordítani.

A Cofidis szabad felhasználású hitelt mire lehet felhasználni?

Bármire felhasználható a hitelösszeg. A szabad felhasználású kölcsönök előnye a hitelcél maghatározásához kötött kölcsönökkel szemben az, hogy nincs szükség sem a hiteligénylés alatt, sem utána adminisztrációra. Nem kell számlákat bemutatni a hitelt nyújtó pénzintézetnek, nem kell semmilyen módon igazolni a pénz elköltését. Ez egyszerűbbé teszi a felhasználást. Az egyszerűség pedig fontos tényező egy hiteltípus kiválasztásánál. A szabad felhasználású hitelnek ráadásul nem csak a felhasználása, de az igénylése is egyszerű.

A Cofidis szabad felhasználású hitel felhasználása

A szabad felhasználást szó szerint lehet venni. Nincs olyan dolog, amire ne lehetne elkölteni a felvett összeget. Persze vannak szokásosnak nevezhető felhasználási módok. Ilyen a lakásfelújítás. Ez olyan, szinte minden családban felmerülő esemény, aminél felmerülhet a szabad felhasználású hitelből történő megvalósítás. Az autóvásárlás is ilyen, hiszen az autó öregszik, a család új tagokkal bővülhet, vagy egy hobbi miatt lehet szükség nagyobb autóra. És egy Cofidis hitelre.

Cofidis hitelek – mindenre

A szabad felhasználású hitel felhasználásának más területei is vannak. Gyakori, hogy egy nem várt esemény átmeneti pénzzavart okoz. Ez lehet betegség, munkanélküliség, egy elromló műszaki cikk vagy egy lerobbanó autó. Ilyenkor, ha az igénylő nem rendelkezik megtakarítással, vagy nem elegendő a megtakarítása, esetleg a megtakarítását nem akarja elkölteni, akkor a szabad felhasználású hitel megoldást nyújthat a kialakult helyzetre.

Cofidis hitelek – fogyasztásra vagy befektetéshez

A szabad felhasználású hitel egy fogyasztási hitel, amit az igénylők többnyire a mindennapjaik megszépítéséhez vesznek igénybe. Nem csak fogyasztásra lehet azonban felhasználni a hitelt. Be lehet azt fektetni, vállalkozást lehet indítani belőle. Ha van egy jó ötlet egy vállalkozás indításához, és csak a tőke hiányzik az induláshoz, a szabad felhasználású Cofidis hitel megoldás lehet erre is. Egy beindított vállalkozás, ami sikeressé válik, jó befektetésnek tűnik.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Így kaphatod meg a hitelt

Cofidis hitel 2024 – Részletek és feltételek - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Cofidis hitel 2024 – Részletek és feltételek - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Cofidis hitel 2024 – Részletek és feltételek - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Cofidis hitel 2024 – Részletek és feltételek - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

 • Saját bankszámla szükséges, bankváltás nem szükséges
 • 100.000 Ft nettó minimum jövedelem vagy nyugdíj szükséges
 • Minimum 3 hónapos munkaviszony vagy nyugdíj
 • Állandó Magyarországi bejelentett lakcím
 • Betöltött 18. életév
 • Saját telefonszám

A megújuló hitel bármikor szabadon felhasználható egy biztonsági tartalékot képez, mert visszafizetés esetén újrafelhasználható. Rugalmasan bármikor előtörleszthető, rejtett költségek és további díjak nélkül.
A hitelkeret online igényelhető és emelhető, akár hitelfedezeti biztosítás igényelhető a kölcsönhöz, így biztosítva van az adós.

Passzív BAR lista esetén igényelhető a termék.

Személyi kölcsön egyszerűen igényelhető, akár videó azonosítás segítségével online. Rugalmasan felhasználható ennek köszönhetően a felvett összeget arra költöd amire csak szeretnéd. Az igényelt összeg, akár 24 órán belül folyósításra is kerülhet.

Több termék közül választhatsz:

 • Megújuló hitel

  • ha szeretnél egy folyamatos hitelkeretet

 • Fapados Kölcsön

  • ha nagyobb kiadásra szeretnél hitelt felvenni, akkor mindenféleképpen ez a termék a segítség

 • Adósságrendező hitel

  • ha szeretnél egy jobb konstrukcióra váltanod a jelenlegi hiteleidet

A Megújuló Hitel egy rendelkezésre álló hitelkeret mely ingyenes mindaddig, amíg a hitelkeret lehívásra nem került. Erre a folyamatos hitelkeretre úgy kell tekinteni, mint egy hitelkártyára csak ennél a terméknél nincs kártyadíj és más semmilyen egyéb költség.
A hitelösszege 100.000 Ft – 1.500.000 Ft-ig terjed, ezt az összeget viszont folyamatosan fel lehet használni a törlesztési futamidő 14 – 54 hónap.

5 érv, hogy a megújuló hitel miért jó neked:

 • 100% online igényelheted otthonról
 • Ingyenesen rendelkezésre álló hitelkeret
 • Nincsenek extra díjak és költségek
 • Passzív KHR (BAR) listás személy is igényelheti
 • Szabad felhasználású

Hiteligénylés feltételei:

 • Betöltött 18. életév
 • Állandó magyarországi lakcím
 • Minimum nettó havi 100.000 Ft jövedelem
 • Minimum 3 hónapos munkaviszony
 • Saját telefonszám
 • Saját bankszámla nem kell bankot váltani

A Fapados Kölcsön egy kedvező feltételekkel rendelkező szabad felhasználású kölcsön, rejtett költségek nélkül. Akár 10 millió forint is igényelhető, akár 24 órán belül.

A termék előnyei:

 • Szabadon felhasználható
 • Akár 10 millió forint is igényelhető
 • Kedvező feltételekkel
 • Nem kell számlát nyitni elég ha van lakossági számlád valamelyik banknál
 • KHR (BAR) passzív státuszú ügyfél is igényelheti

Hiteligénylés feltételei:

 • Saját e-mail cím
 • Betöltött 18. életév
 • Minimum nettó havi 133.000 Ft jövedelem
 • Minimum 3 hónapos munkaviszony
 • 5 millió forintot meghaladó kölcsönösszeg esetén társigénylő bevonására van szükség
 • Állandó magyarországi lakcím
 • Saját telefonszám
 • Saját bankszámla, nem kell bankot váltani

Az adósságrendező kölcsönnel összevonhatod a hiteleidet és ezzel csökkentheted a havi kiadásodat, hogy csak egy hitelt fizess. Az adósságrendező kölcsön 500.000 – 10.000.000 Ft-ig igényelhető. (meglévő ügyfelek 100 000 Ft-tól igényelhetik)

A termék előnyei:

 • Akár egy hitel is kiváltható
 • A kiváltáson kívűl szabadon felhasználható kölcsönt is igényelhetsz
 • Kedvező feltételekkel elérhető
 • Nem kell számlát nyitni elég ha van lakossági számlád valamelyik banknál
 • KHR (BAR) passzív státuszú ügyfél is igényelheti

Hiteligénylés feltételei:

 • Betöltött 18. életév
 • Állandó magyarországi lakcím
 • Minimum nettó havi 133.000 Ft jövedelem
 • Minimum 3 hónapos munkaviszony
 • Saját telefonszám
 • Saját bankszámla, nem kell bankot váltani

Jövedelem / hitelösszeg:

 • Legalább 133.000 Ft nettó jövedelem esetén: 100.000 – 2.999.999 Ft igényelhető
 • Legalább 250.000 Ft nettó jövedelem esetén: 3.000.000 – 4.999.999 Ft igényelhető
 • Legalább 400.000 Ft nettó jövedelem esetén: 5.000.000 – 10.000.000 Ft igényelhető

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Mennyibe fog kerülni a biztosítás az e-rollerekre?

Az e-rollerek népszerűsége robbanásszerűen nőtt az elmúlt években, különösen a városi közlekedésben. Azonban az e-rollerek használata nem csak kényelmet, hanem kockázatokat is jelent, így a felelősségbiztosítás bevezetése egyre inkább előtérbe kerül. De mennyibe is fog kerülni ez a biztosítás, és miért van rá szükség? Utánajártunk, hogy mi várható az e-rollerek felelősségbiztosításának piacán.

Tovább olvasom
Minden, amit érdemes tudni a kisállat biztosításról

A kisállatok családtagokká váltak, és ahogy a családtagok esetében, úgy szeretnénk biztosítani számukra is a legjobb egészségügyi ellátást. A kisállat biztosítás egyre népszerűbb, nem véletlenül: segítségével a nem várt állatorvosi költségek könnyebben kezelhetők. Utánajártunk és bemutatjuk, miért érdemes kisállat biztosítást kötni, hogyan működik, és mire érdemes figyelni.

Tovább olvasom
A tulajdoni lap titkai: ezeket mindenképp ellenőrizd, mielőtt vásárolsz!

Az ingatlanvásárlás mindig izgalmas, és egyben komoly döntés is, ami alapos előkészületeket igényel. Az egyik legfontosabb dokumentum, amelyet érdemes alaposan átnézned, mielőtt bármilyen ingatlant megvásárolsz, a tulajdoni lap. A tulajdoni lap ugyanis sok olyan információt tartalmaz, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy biztos lehess abban, hogy jó döntést hozol. Utánajártunk és bemutatjuk, hogy mikre figyelj oda különösen, amikor a tulajdoni lapot vizsgálod.

Tovább olvasom
Fedezd fel a hitelkártyák világát: 7 alapfogalom, amit ismerned kell

A hitelkártya mindennapjaink elengedhetetlen részévé vált, megkönnyítve a fizetést. Sokan még mindig nem ismerik a hitelkártyák működésének alapvető részleteit. 7 kulcsfontosságú fogalmat járunk körbe, amelyek segítenek jobban megérteni a hitelkártyák világát. Mutatjuk a lényeget.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával