Erste lakáshitel kalkulátor 2023 – Részletek és feltételek

Mekkora összegre van szükséged?

Hány hónapra?

Nettó jövedelemed?

További Beállítások

Válassz bankot

ERSTE

Piaci kamatozású lakáscélú hitel

Induló költségek visszatérítésre kerülnek

Törlesztőrészlet 184576 Ft
THM 9.78 %
Visszafizetendő 44310840 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel

- promóció -

Miért az Erste Bank Hungary Zrt?

Digitális banki szolgáltatások, hitelek, online bankolás, mindennapi pénzügyek. Minden lakossági hiteltermék. Teljes körű szolgáltatások. CSOK, Babaváró hitel, kamattámogatott hitelek, adó.visszatérítési támogatás, lakáshitelek, személyi kölcsön és otthonfelújítási kölcsön. Bármelyik kell, az Erste Banknál megtalálod.

Erste Digitális banki szolgáltatások

Online bankolás, George app, George WEB, digitális aláírás, Erste Netbank. Folyamatosan követik a változásokat, innovatív megoldásokat kínálnak a mi kényelmünkért. Nem kell feltétlenül bankba mennünk, hogy a pénzügyinket intézzük. Nem is akarunk. Ha otthonról is intézhetjük, miért mennénk be? Jó nekünk a netbank. A lépjen velünk kapcsolatba, és kövessen bennünket a közösségi oldalakon felhívás találkozik az elvárásainkkal. Ez a XXI század. Szeretjük, hogy mobilon intézünk el dolgokat. Inkább egy banki oldal, mint utazás és sorban állás.

Erste kölcsönök

Nincs olyan kölcsön, ami ne lenne elérhető az Erste Bank Hungary Zrt-nél. Az országunkban legnépszerűbb személyi kölcsön online is igényelhető, és néhány napon belül pénzhez juthatunk. Más lakossági hitelre van szükséged? Szabadon felhasználnád a jelzáloghiteled? Lehetséges. Ez a bank biztosítja számodra, több mint száz fiókjában vagy online, ha pedig készpénz kell, ott a számtalan ATM. A pénzjegy kiadó automatákból pénzhez juthatsz a nap 24 órájában, akár éjszaka is.

Erste Otthonmegoldások

Az autóvásárlást megelőzve az otthonteremtés a legnépszerűbb lakossági hitelcél Magyarországon. Vásárolhatunk használt vagy új lakást. korszerűsíthetünk, bővíthetünk, az Erste Bank tudja a megoldást. Lakáshitelt kaphatunk, akár Lakástakarék-pénztári megtakarításinkhoz is. Piaci kamatozású lakáshitellel vásárolhatunk ingatlant, vagy a Szabad felhasználású jelzáloghitelt költhetjük el egyszerűen a lakásra, akár vásárolunk, akár felújítunk. Aztán ott van a Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel. Mit is jelent ez?

Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel

A Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel bevezetésével a Magyar Nemzeti Bank (MNB) célja, hogy minél szélesebb körben elérhető, közérthető és áttekinthető feltételrendszerű, egyszerű és gyors ügyintézés mellett felvehető lakáscélú jelzálogkölcsönök kerüljenek forgalomba. Az MNB célja egyértelműen a bank ügyfeleinek védelme. A mi védelmünk. De hogy véd ez bennünket?

Fogyasztóbarát hitelek és a THM

A pénzügyek intézésénél fontos szempont az összehasonlíthatóság. A Teljes Hiteldíj Mutató (THM) nem csak a kamatot tartalmazza, hanem minden, a kölcsönnel kapcsolatos költségünket. Nem kell szakértőnek lennünk, hogy tudjuk, melyik hitel a kedvezőbb számunkra. Az, ahol a THM alacsonyabb.

Közösségi média és online bankolás

Egy modern bank modern ügyfele követi a felhívást: kövessen bennünket a közösségi oldalakon. A Facebook szimpatikusabb, mint a sorban állás. A netbank jobb, mint a telefonálás. Biztos jobb? Mutatjuk az előnyöket.

Támogatások online a bankon keresztül

A világ változik, mégpedig gyorsan. A közösségi médiában, weboldalakon, gyorsan jutunk új, friss hírekhez. A kormány által nyújtott otthonteremtési támogatás idén év elején is változott, már ÁFÁ-t is igényelhetünk vissza, és több településen korszerűsíthetünk. A naprakész információk segítenek jó döntést hozni. Kedvezmények, akciók, támogatások: használjuk ki őket.

Milyen támogatott hiteleket kínál az Erste Bank?

CSOK Családi Otthonteremtési Kedvezmény. Akár 10 millió forint vissza nem térítendő állami támogatás, új és használt lakásra. Babaváró hitelt is kaphatsz, és van kamattámogatott hitel a vissza nem térítendő támogatások kiegészítésére. 2021-től már ÁFÁ-t is igényelhetsz vissza. Az állam segít, hogy könnyebben juss saját ingatlanhoz, és a családod méltó körülmények között élhessen. És mi mindannyian ezt akarjuk. Egy boldog családot egy igazán szép házban.

Az igénylés feltételei és folyamata

Az igényelt kölcsön összegét pozitív hitelbírálat után nyújtja. Ha megfelelsz az alapfeltételeknek, és összeszedted a szükséges dokumentumokat, online, személyesen vagy telefonon tudod elindítani a hiteligénylés folyamatát.

Az Erste Bank Hungary Zrt társadalmi szerepvállalása

Az Erste Bank nem csak ránk figyel, érzékenysége kiterjed az egész magyar társadalomra. Ez a szimpatikus hozzáállás méltó partnerünkké teszi. A közösségi szerepvállalás, és a környezeti felelősségvállalás a mi szívügyünk is. Egy olyan bankkal kapcsolódhatunk, amivel közösek az értékeink. A mi Erste Bankunk. Válassz az Erste Bank lakossági termékeiből, és a Te Erste Bankod is lesz!

Így kaphatod meg a hitelt

Erste lakáshitel kalkulátor 2023 – Részletek és feltételek - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Erste lakáshitel kalkulátor 2023 – Részletek és feltételek - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Erste lakáshitel kalkulátor 2023 – Részletek és feltételek - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Erste lakáshitel kalkulátor 2023 – Részletek és feltételek - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

Havonta, egyenlő nagyságú részletekben a futamidő végéig.

A pozitív hitelbírálat és a szerződéskötés után a bank egy összegben utalja az összeget a bankszámlánkra.

Bárki, aki megfelel a bank által támasztott követelményeknek.

Igen. A személyi kölcsön szabad felhasználású, bármire elkölthető. Nincs akadálya, hogy hitelkiváltásra használjuk fel. 

Az Erste Bank személyi kölcsöne bármilyen célra felhasználható. Rendkívül gyorsan, fedezet nélkül igényelhető. Az Erste Banknál Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel is igényelhető.

Kell jövedelem, munkaviszony, magyar állampolgárság, érvényes, kártyaformátumú személyazonosító okmány, be kell töltenünk a huszonharmadik életévünket, kell, hogy legyen mobiltelefonunk, és nem szerepelhetünk negatív adattal a Központi Hitelinformációs Rendszerben.

Igen. Az Erste Bank univerzális kereskedelmi bankként lehetővé teszi számunkra, hogy számos hiteltermékét online is igényelhessük.

Mivel két szabad felhasználású hiteltermékről van szó, azt kell megvizsgálni, hogy melyik előnyösebb a célunk eléréséhez. A szabad felhasználású jelzáloghitel általában alacsonyabb kamatozású, de néhány nap helyett három hét az elbírálás ideje, és az ingatlanfedezet miatt plusz költségek is lesznek.

Az Erste Bank személyi kölcsön igénylése nem különbözik más Erste Bank hitel igénylésétől. A bank pozitív hitelbírálat után folyósítja a kölcsönt. A pozitív elbíráláshoz hitelképesnek kell lenni.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Milyen feltételekkel vehetünk fel személyi kölcsönt 2023-ban?

Személyi kölcsönt 2023-ban milyen feltételekkel lehet igényelni? Az alábbi cikkből megtudhatod a választ!

Tovább olvasom
Mit nyújt egy magán-egészségbiztosítás?

A magán-egészségbiztosítás számos előnyt rejt, ezért érdemes lehet megismerkedned vele – az alábbiakban a legfontosabb tudnivalókat olvashatod.

Tovább olvasom
5+1 tévhit a babakötvényről

Tévhitek a babakötvénnyel kapcsolatban is terjednek; ezek közül gyűjtöttünk össze 5+1-et, és az alábbiakban meg is cáfoljuk őket!

Tovább olvasom
Emelkednek a bankszámladíjak az infláció miatt

Emelkednek a bankszámladíjak is hamarosan, ami talán nem meglepő, tekintve a rekordmagas inflációt – lássuk, mire lehet számítani!

Tovább olvasom