Cetelem személyi kölcsön 2024 – Kalkulátor és felételek

Provident

Provident Tervező kölcsön

Igényelje új ügyfélként*

THM 12,9% Kamat: 12,19%
Futamidő 22 hó
Hitelösszeg 450.000 Ft - 1.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

Cofidis

Fapados Kölcsön

100% online, számlanyitás nélkül, 10 millió Forintig

THM 16,06% - 33,40% Kamat: 14,99% - 29,17%
Futamidő 36 - 84 hó
Hitelösszeg 800.000 Ft - 10.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

Cetelem

Cetelem Személyi kölcsön

A futamidő végéig fix törlesztőrészletekkel

THM 14,77% - 25,29% Kamat: 13,55% - 21,70%
Futamidő 24 - 96 hó
Hitelösszeg 400.000 Ft - 9.900.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
Jelenleg nálunk nem elérhető

- promóció -

A Magyar Cetelem Bank Zrt

A Cetelem partnerünk terveink megvalósításában, akár kisebb, akár nagyobb összegre van szükségünk. A kollégái személyre szabott ajánlatokkal segítenek bennünket a céljaink elérésében. A Magyar Cetelem Bank Zrt. több mint 25 éve van jelen Magyarországon. Nemzetközi háttérrel, nagy tapasztalattal állnak a rendelkezésünkre. A Cetelem az áruhitelével alapozta meg a hírnevét, aztán egyre szélesebb termékskálával jelentkezett. A lakossági fogyasztási hitelekre specializálódott, a tartós fogyasztási cikkek szinte teljes körének megszerzésére nyújt pénzügyi megoldásokat. A Cetelemnek kiemelten fontos a biztonság, a felelős banki hitelezés és a minőség.

Széles termékskála érhető el a Cetelem Banknál

Az áruhitel elindulása után rövidesen elindult az Aura hitelkártya termék is. Aztán jöttek a személyi kölcsönök, és a felújítási kölcsönök. A fejlődés következő lépcsőfoka a virtuális hitelkártyák mellett az online igényelhető személyi kölcsön volt. A hitelkártyáit már nemzetközi szinten használhatjuk, áruhitelt pedig a webáruházakban is igényelhetünk már. Magyarországon elsőként vezette be a Paypass egy érintéses fizetési lehetőséget. Elindult a netbank, majd lehetőség volt igénybe venni a Cetelem takarékszámla szolgáltatást. Mindezt húsz év alatt. A fejlődés látványos és folyamatos. A filozófiájuk egyszerű: biztonságos és rugalmas megoldások, egyszerű termékek, szakszerű ügyintézés. Mi is megtapasztalhatjuk ezt, amikor az ügyfelükké válunk.

Cetelem áruhitel

Az áruhitel számtalan üzletben elérhető. Ez a széles körben elérhető, szabadon felhasználható hiteltermék rendkívül népszerű. Ha nagykorúak vagyunk és stabil, régi munkahellyel rendelkezünk, már vihetjük is haza a bútort vagy a kiválasztott műszaki cikkeket. A szükséges dokumentumok birtokában az üzletben elintézik nekünk az igénylést. Az elbírálás sokszor csak néhány perc, és már indulhatunk is haza a termékkel. Egyszerűen és gyorsan vásárolhatunk. Arra érdemes figyelnünk, hogy magyarországi lakhellyel kell rendelkeznünk, és nagykorúnak kell lennünk. A jövedelmünk igazolása mellett pedig fontos lesz, hogy nem állhatunk felmondás alatt, és nem szerepelhetünk negatív adósként a Központi Hitelinformációs Rendszerben sem. Egyszerű alapfeltételek, minimális dokumentumigény. Ez a Cetelem áruhitel

Áruhitel online is

A Cetelem bank az innovációban is élen jár. Áruhitelt online is igényelhetünk, gyorsan és rendkívül egyszerűen. Számos webshopban, internetes áruházban igénybe vehetjük ezt a szolgáltatást. Az Online hitellel történő vásárlás, a dokumentumok beküldése és a bírálat után a megvásárolt termékünk azonnal kiszállításra kerül. Az Online áruhitelt a webáruházban tudjuk igényelni, a webáruház fizetési rendszerén keresztül. A kiválasztott terméket a kosarunkba helyezzük, és a fizetési módnál a Cetelem áruhitel opciót választjuk ki. Itt választhatunk a papíralapú vagy online szerződéskötést is. Az űrlap kitöltése után már csak a dokumentumokat kell feltöltenünk. Pozitív elbírálás esetén az aláírás egy SMS kóddal történik. Aztán már csak a dokumentumok ellenőrzése lesz hátra, és indul is kiszállító autó a lakásunkhoz a megvásárolt termékünkkel. Egyszerűen és gyorsan intézhetjük mindezt. 

Áruhitel expressz

Áruhitel expresszel még könnyebb a hitelfelvétel. Rendelkeznünk kell Cetelem hitelkártyával. Ebben az esetben hitelbírálat nélkül, azonnal tudunk áruhitelt felvenni. Nem lesz már szükség a dokumentumok benyújtására. Ilyenkor a hitelkeretünkből különíti el a bank az áruhitel összegét, hogy aztán azt részletekben fizessük vissza. Csak egy személyi igazolványra és a Cetelem hitelkártyánkra lesz szükségünk ehhez. És az árut azonnal hazavihetjük. Nem kell várnunk. 

Joker részletfizetés

Amikor Cetelem hitelkártyájával 20 000 Ft feletti értékben vásárolunk valamelyik Mastercard bankkártyát elfogadó üzletben, a vásárlásunkat fix futamidővel és fix törlesztőrészletekkel is törleszthetjük, pont úgy, mintha áruhitelre vásároltunk volna. Ráadásul a nekünk megfelelő futamidőt már a pénztárnál kiválaszthatjuk, és persze nem lesz hitelbírálat, és dokumentumokat sem kell ilyenkor bemutatnunk. 

A boltokban a POS terminálon, a webshopokban pedig a fizetési folyamat során választhatunk, hogy egy összegben, vagy részletekben akarunk fizetni. Fontos, hogy olyan üzletekben is vásárolhatunk ilyen módon, ahol a Cetelem bank nincs jelen hitelnyújtóként, sőt ott is, ahol nem igényelhető áruhitel. Akár egy élelmiszerboltban is. A hitelkártyánk hitelkerete mértékéig bárhol élhetünk ezzel a szolgáltatással, akár internetes vásárlásnál is. A Joker részletfizetésre azonban csak Magyarország területén van lehetőségünk. 

Cetelem hitelkártya

A Cetelem hitelkártyája klasszikus hitelkártyaként működik. Mint a többi hitelkártyánál, ebben az esetben is a fordulónapon kell visszafizetnünk a költésinket vagy annak egy részét. Erre akár 45 nap is a rendelkezésünkre áll, és ha a teljes felhasznált összeget visszafizetjük, akkor kamatot sem kell fizetnünk. Ráérünk tehát később is fizetni, és ezt kamatmentesen is megtehetjük. 

Nagyobb költést tervezünk? Kellene egy új bútor a hálószobába? Vagy egy nagyobb TV? Cetelem hitelkártyával ez sem probléma. A Joker részletfizetéssel vagy az áruhitel expresszel egy úgy tehetjük meg, hogy három hónapon belül kamat nélkül jutunk az összeghez. Kamat nélkül. Ha ugyanis három hónapon belül visszafizetjük a hitelünket, a kölcsön THM-e 0% lesz, vagyis a felvett összegen felül sem kamatot, sem egyéb költséget nem kell pluszban fizetnünk. Ennél jobb ajánlat nem is kell. Ráadásul, amikor a Cetelem hitelkártyánkat használjuk, visszatérítést is kaphatunk. 

Milyen kedvezményekhez juthatunk a Cetelem hitelkártyájával?

A visszatérítés mértéke minden vásárlás után 1% lesz. A kiemelt partnereknél azonban akár 10% kedvezményt is kaphatunk. Bármelyik Cetelem hitelkártyával, közel 500 üzletben kaphatunk kedvezményeket. 

A 220volt üzleteiben, A Ramada Resort Budapest Hotelben, A Danubius Zrt szállodáiban és a Bosch Car Service hálózatában, valamint az Aquaworldben is 10 százalék kedvezménnyel vehetjük igénybe a szolgáltatásokat. De vehetünk fehérneműt, elektronikai cikket vagy háztartási gépet is kedvezménnyel. Ráadásul számtalan üzletláncnál vagy hálózatnál vehetünk igénybe szolgáltatást vagy vásárolhatunk kedvezménnyel, ha Cetelem hitelkártyánk van. 

cetelem személyi hitel

Cetelem személyi kölcsön

A személyi kölcsönt nem kell bemutatni. Rendkívül népszerű, egyszerűen hozzájuthatunk, és szabadon felhasználhatjuk. Kell ennél jobb? 

A személyi kölcsön a Cetelem banknál is elérhető. A fix kamatozás garantálja, hogy a futamidő végéig nem fog változni a törlesztőrészletünk. Bankot sem kell váltanunk, ha nem akarunk, hiszen számlanyitás nélkül is elérhető. Napokon belül, gyorsan megkapjuk a személyi kölcsönünket. Kisebb összeg kellene vagy nagyobb? 400 000 és 9 900 000 forint között választhatjuk ki a szükséges kölcsönösszeget. Amennyi kell. Aztán ráérünk kettő vagy nyolc év alatt visszafizetni.

Cetelem Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

A Cetelem banknál igényelhetjük a Magyar Nemzeti Bank által Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitelt is. Ez a szabad felhasználású hitel a futamidő végéig fix kamatozású, és a szükséges dokumentumok benyújtása után maximum három munkanapon belül folyósítják nekünk. Ha a hiteligénylését online nyújtjuk be, és az elektronikus szerződéskötést választjuk, akkor viszont már két napon belül számlánkon lesz az igényelt hitelösszeg.

Cetelem adósságrendező kölcsön

Egy helyen akarjuk kezelni a pénzügyeinket, úgy, hogy közben csökkennek a kiadásaink? Válasszuk az adósságrendező kölcsönt. De mikor érdemes adósságrendezésen gondolkoznunk? Ha több hitelünk is van, és ezek különböző pénzintézeteknél vannak. Ha a hitelkonstrukció elavult vagy drága. Ilyenkor segíthet az adósságrendezés. Olcsóbban és egyszerűbben fizethetjük vissza a hiteleinket. Végig fix kamattal számolhatunk, és akár otthonról is intézhetjük. 

Mindig kéznél kölcsön

Váratlan kiadás? Szükségünk van egy új hűtőszekrényre? A Mindig kéznél kölcsöne megoldást nyújthat erre. Hogyan? Akár 600 ezer forintos hitelkerettel segít ki bennünket a bajból. És miért van mindig kéznél? Mert csak egyszer kell megigényelni, és aztán újra és újra felhasználhatjuk. A visszafizetéssel ugyanis visszatöltődik a hitelkeretünk. Így újabb hitelbírálat nélkül újra felhasználhatjuk. A teljes hitelkeretünket, de akár egy részét is felhasználhatjuk, ahogy nekünk jobb. Lesz egy lehetőségünk, ami biztonságot adhat nekünk olyan módon, hogy mindig kéznél lesz.

Cetelem személyi kölcsön kalkulátor

A Cetelem személyi kölcsön kalkulátor használata igazán könnyű. Megadjuk a hitelösszeget és a futamidőt. Ennyi. A Cetelem személyi kölcsön kalkulátor minden elérhető Cetelem hitelnél megadja a havi részletet, a kamatot, a THM nagyságát és teljes visszafizetendő összeget is. Ezek alapján gyorsan és könnyen tudunk dönteni. A jó döntés azt jelenti, hogy megtaláltuk a Cetelem hitelek közül a legkedvezőbbet. Ahol ugyanazért a legkevesebbet kell kifizetni. Így megtakaríthatunk, és még otthonról sem kell kimozdulni, hiszen a Cetelem hitel kalkulátor online érhető el. Használni kell a Cetelem hitel kalkulátor adta lehetőséget. És ha a Cetelem áruhitel az, amit keresünk, akkor ott van a Cetelem áruhitel kalkulátor. Cetelem adósságrendező hitel kiválasztásához ott van a Cetelem adósságrendező hitel kalkulátor.

Cetelem kalkulátor. Mindenféle Cetelem hitelhez.

A Központi Hitelinformációs Rendszer

A Központi Hitelinformációs Rendszer (KHR) a hazai bankok adatbázisa. A hiteligényléskor aláírt hozzájáruló nyilatkozat teszi lehetővé a pénzintézeteknek, hogy fenntartsák ezt az adatbázist. Negatív és pozitív listát is tartalmaz, a hitelek és a hitelfelvevők minden adatával. Egy jó ügyfél számára előnyös, de a rosszul fizetőkről minden bank tudni fogja, hogy mikor, mennyit nem fizetetek vissza. A negatív adóslista negatív hatású a lista szereplőire. A rossz adósok igénylése ugyanis később elutasításra kerül. A negatív adóslistán szereplők ellen végrehajtást kezdeményezhettek, ráadásul többször nem fog kölcsönt kapni. A negatív listán sok évig marad fenn a rossz adós, és hiába évül el ez, a pénzügyi múltja mindig fekete marad. Minden lehetőséget ki kell használni, és el kell kerülni a negatív listára való felkerülést. A hátrányok ugyanis súlyosak.

Cetelem Bank személyi kölcsön – költségek

A Cetelem Bank személyi kölcsön költségei alacsonyak. Ez a költség a hiteltípusok között a legalacsonyabbak között van. A költségek több díjból tevődnek össze. Azt is tudni kell, hogy bankok gyakran elengedik vagy csökkentik ezeket a díjakat. Hitelfelvétel előtt érdemes tájékozódni, hogy milyen akciók, kedvezmények vannak érvényben aktuálisan. Vannak olyan díjak és költségek, amik csak adott esetben merülnek fel. Ilyen az elő és végtörlesztés díja. Ez a díj csak akkor kerül felszámításra, ha az igénylő a futamidő vége előtt fizeti vissza a Cetelem hitel egy részét vagy a teljes Cetelem hitelt. A szerződésmódosításért is csak akkor kell fizetni, ha az igénylő változtatni akar a már megkötött szerződésen. Hitelfedezeti biztosítás is köthető a Cetelem személyi kölcsönhöz, de mivel ez nem kötelező, ez a költség is csak akkor merül fel, ha az igénylő úgy dönt, hogy megköti ezt a biztosítást.

Cetelem Bank személyi kölcsön igénylése adóstárssal

Cetelem Bank személyi kölcsön igénylésénél szükség lehet adóstárs bevonására. Ha az igénylő jövedelme alacsonyabb az elvártnál, akkor is bevonásra kerülhet egy adóstárs, és így pozitív lehet a hitelbírálat. Ha az igénylő magasabb hitelösszeget szeretne, vagy magasabb törlesztőrészletet vállalna, mint amit a jövedelme megenged, akkor is segítség lehet az adóstárs bevonása. Adóstárssal történő igénylésnél ugyanis a Cetelem Bank figyelembe veszi az adóstárs jövedelmét is a hitel elbírálásakor.

Hitelfedezeti biztosítás Cetelem személyi kölcsönhöz

A biztosítás szóról általában nem a hitel jut az ember eszébe. Gondolhat lakásbiztosításra, balesetbiztosításra, utazási biztosításra vagy életbiztosításra. A Cetelem hitelekre is lehet biztosítást kötni. A hitelek nagy kiadást és terhet jelenthetnek, és ennek a tehernek a biztosítása ugyanolyan fontos lehet, mint egy gépjármű biztosítása. Egy nem várt esemény, ami lehetetlenné teszi a részletek fizetését, olyan anyagi terhet jelenthet, ami akár tönkre is teheti a családot. Ezt pedig mindenképpen el kell kerülni. A Cetelem hitelek biztosítása nem jelent mást, mint hogy a hitel visszafizetése garantált lesz akkor is, ha egy életesemény miatt ezt a hitelfelvevő nem tudja megoldani. A biztosítás megakadályozhatja, hogy visszafordíthatatlan károk érjék a hiteligénylőt.

A hitelfedezeti biztosítás miért jó?

A hitelfedezeti biztosítás időszakosan vagy végleg átvállalja a részletek fizetését. Ezzel menetesítve a kötelezettsége alól a biztosítottat. Biztosítás köthető halálesetre, munkanélküliségre, munkaképesség csökkenésére vagy keresőképtelenségre. Meglévő és új Cetelem hitelhez is köthető hitelfedezeti biztosítás, vagyis ha valaki nem kötött biztosítást a Cetelem hitel igénylésekor, azt utólag is egyszerűen és gyorsan megteheti. A biztosítás akkor a legjobb, ha soha nem kell igénybe venni. De ha szükség van rá, kell, hogy legyen. Kössünk hitelfedezeti biztosítást!

Cetelem hitel

Cetelem személyi kölcsön – nagyon szeretik

A Cetelem személyi kölcsön rendkívüli népszerűsége a gyorsaságában és az egyszerűségében rejlik. Sokan választják a céljaik eléréséhez a Cetelem személyi kölcsönöket, hiszen szinte azonnal pénzhez jutnak. Nem kell várni a pénzre. A Cetelem személyi kölcsön egy gyors segítség, bármilyen okból van szükség a Cetelem hitelre. A Cetelem személyi kölcsönöknek ráadásul számtalan fajtája van. A legjobb lehet, mert alacsony kamatozású. A legjobb lehet, mert szinte azonnal elbírálják. Vagy a legjobb lehet, mert online is igényelhető. A Cetelem személyi kölcsön az, ami szinte minden problémára megoldást kínál. Igényeljünk Cetelem személyi kölcsönt.

Cetelem személyi kölcsön – rövid ideig kell csak fizetni

A Cetelem Bank személyi kölcsön több előnye annyira egyértelmű és egyszerű, hogy talán nem is gondolunk rá. Az egyik ilyen előny a rövid futamidő. Miért előnyös a rövid futamidő? Több okból is előnyös a rövid futamidő. Egy rövid futamidejű hitel igénylésekor a teljes visszafizetendő összeg még akkor is alacsony lehet, ha a kamat magasabb. Miért? Az éves kamat miatt. Nem mindegy, hogy két-három évig, vagy huszonöt évig fizet vissza valaki egy Cetelem hitelt. Ez azt is jelenti, hogy a kamat mértéke kevésbé lesz fontos, mint egy hosszú futamidejű Cetelem hitelnél. A rövid futamidő előnye, hogy rövidebb időre könnyebb tervezni. És ne felejtsük el, hogy a Cetelem személyi kölcsön egy szabad felhasználású hitel. Bármire elkölthető, és a pénzt rövid időn belül vissza lehet fizetni.

Cetelem Bank személyi kölcsön – elbírálási idő

A gyors elbírálás a Cetelem személyi kölcsön jó értelembe vett egyszerűségét mutatja. Egyszerűen igényelhető, és gyorsan megkapható. A gyors elbírálás előny, hiszen azonnal elkölthető lesz a pénz, nem kell heteket várni a kiutalásra. Ez egy pénzzavar esetén elengedhetetlen. Ez egy elvárás. Gyorsan kell a pénz. Ha szeretjük a gyors pénzt, gondolhatunk a Cetelem hitelkártya igénylésre is. Csak egyszer kell megigényelni, és a pénz mindig gyors lesz.

Cetelem személyi kölcsön – biztosíték sem kell

Biztosítékra sem lesz szükség a hitelfelvételhez. Nem kell fedezetként ingatlant felajánlani, nem kell valamilyen ingóságot vagy számlapénzt biztosítékként bevonni. Ez több okból is előnyös. Ha nincs ingatlan, vagy azt nem akarja azt valaki fedezetként felajánlani a Cetelem hitelhez, akkor is igényelhet Cetelem személyi kölcsönt. Egy fedezet bevonása költséges és időigényes, ráadásul még az elbírálás ideje is jóval hosszabb egy fedezetes hitelnek.

Könnyű választani a Cetelem termékei közül

A Cetelem Bank Zrt-nek fontos, hogy felelős döntést hozzunk. Hitelfelvétel előtt mérlegelnünk kell. Fontos lesz a vagyoni helyzetünk, a havi jövedelmünk is. A megfelelő hitel kiválasztásában nagy segítséget nyújhatnak a szakértő weboldalak hitelkalkulátorai és szakértő cikkei. Tájékozódjunk, aztán válasszuk ki a számunkra megfelelő hitelt. 

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Így kaphatod meg a hitelt

Cetelem személyi kölcsön 2024 – Kalkulátor és felételek - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Cetelem személyi kölcsön 2024 – Kalkulátor és felételek - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Cetelem személyi kölcsön 2024 – Kalkulátor és felételek - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Cetelem személyi kölcsön 2024 – Kalkulátor és felételek - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

Nem. Bár a Cetelem piacvezető Magyarországon az áruhitel szegmensben, és ez az ismertségének a legfőbb oka, széles skáláját kínálja a pénzügyi termékeknek. Az áruhitel mellett személyi kölcsön is elérhető a Cetelem Banknál, de olyan speciális, egyedi pénzügyi termékek is, mint a Joker részletfizetés vagy a Mindig kéznél kölcsön.  

20 ezer forint feletti vásárláskor fix futamidővel és fix törlesztőrészletekkel is törleszthetünk, pont úgy, mintha áruhitelre vásárolnánk. A futamidőt már a pénztárnál kiválaszthatjuk. Olyan üzletekben is vásárolhatunk ilyen módon, ahol a Cetelem Bank nincs jelen hitelnyújtóként, sőt ott is, ahol egyáltalán nem igényelhető áruhitel. A Joker részletfizetésre azonban csak Magyarország területén van lehetőségünk. 

Igen. A Joker részletfizetéssel 20 ezer forint felett. A hitelkártyánk hitelkeretéig bárhol élhetünk ezzel a szolgáltatással, akár internetes vásárlásnál is. Bármilyen terméket vásárolhatunk. Ruhát, illatszert, ékszert, és akár élelmiszert is. 

Igen. A Cetelem Banknál elérhető a személyi kölcsön és a Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel is.

Általában nem. A Cetelemnek azonban van erre egy speciális megoldása, a Mindig kéznél kölcsön. Csak egyszer kell igényelni, és aztán újra felhasználhatjuk. A visszafizetéssel ugyanis visszatöltődik a hitelkeret. Így újabb hitelbírálat nélkül újra felhasználhatjuk azt.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Babaváró hitel: mire számíthatunk, ha nem jön a baba?

A Babaváró hitel az egyik legnépszerűbb támogatási forma szabad felhasználhatósága miatt. Ahhoz azonban, hogy a támogatás kamatmentes legyen, gyermekünknek kell születni. De mi történik, ha nem teljesítjük ezt a feltételt? És milyen következménnyel számoljunk, ha nem jön a baba? Mutatjuk.

Tovább olvasom
Ezeket a dokumentumokat szerezd be az otthonfelújítási támogatáshoz

Újra lesz otthonfelújítási támogatás. A támogatás része egy kamatmentes hitel is, ennek az igényléséhez pedig, mint minden hiteligénylésnek, feltétele, hogy az igénylő benyújtsa a szükséges dokumentumokat. Szakértőink utánajártak, hogy milyen dokumentumokra kehet szükség, hogy gördülékenyen menjen az igénylés. Mutatjuk, hogy mik is ezek.

Tovább olvasom
Melyik állampapírral érhetjük el jelenleg a legmagasabb hozamot?

Az állampapírok az elmúlt év sláger befektetései voltak, idénre azonban már mérséklődtek az elérhető hozamok. Utánajártunk, hogy idén melyik állampapírral érhetjük el a legmagasabb hozamot, és azt is megmutatjuk, hogy mit gondolnak erről a befektetési formáról a befektetők és a szakértők.

Tovább olvasom
Így válaszd ki vállalkozóként a megfelelő lakossági hitelt

Vállalkozóként is igényelhető lakossági hitel. Ennek két oka lehet: egy lakossági hitel felhasználható a vállalkozás fejlesztéséhez vagy működéséhez, és egy vállalkozónak is szüksége lehet lakossági hitelre. De mennyire okoz nehézséget a jövedelem igazolása vállalkozóként? A lakossági hitelfelvétel vállalkozóként nehezebb lesz? Utánajártunk.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával