Építési hitel kalkulátor 2024

Mekkora összegre van szükséged?

Hány hónapra?

Nettó jövedelemed?

További Beállítások

Válassz bankot

Az ajánlatokat THM szerint rendeztük sorba
granitbank

GRÁNIT Lakáshitel

Díjkedvezmény, akár 100 000 Ft értékben

Törlesztőrészlet 73539 Ft
THM 6.53 %
Visszafizetendő 17661960 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés
Raiffeisen

Raiffeisen Lakáshitel

Közjegyzői díj visszatérítés max. 50 ezer Ft-ig

Törlesztőrészlet 74793 Ft
THM 6.74 %
Visszafizetendő 17950320 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel
ERSTE

Piaci kamatozású lakáscélú hitel

Induló költségek visszatérítésre kerülnek

Törlesztőrészlet 76257 Ft
THM 7.01 %
Visszafizetendő 18314280 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel

- promóció -

magnet

MagNet Stabil Tízes Lakáshitel

Nincs folyósítási díj*

Törlesztőrészlet 76739 Ft
THM 7.10 %
Visszafizetendő 18466960 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel

- promóció -

K&H

K&H Minősített Fogyasztóbarát lakáshitel

Induló díjkedvezményekkel

Törlesztőrészlet 76871 Ft
THM 7.19 %
Visszafizetendő 18507360 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel

- promóció -

OTP

Végig Fix Lakáshitel Egyszeri kamatcsökkentéssel

Több induló díj is elengedésre kerül

Törlesztőrészlet 77350 Ft
THM 7.30 %
Visszafizetendő 18716050 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel

- promóció -

Unicredit

Stabil Kamat hitel lakáscélra

Többféle kamatkedvezménnyel elérhető

Törlesztőrészlet 83345 Ft
THM 7.77 %
Visszafizetendő 20018400 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel

- promóció -

Az építési hitelek legfőbb tudnivalói

Az építési hitel népszerűsége nőtt az utóbbi időszakban, hiszen az építési kedv is magas. A hitelezők szolgáltatásai sokrétűek, lehet állami kamattámogatott kölcsönt találni, illetve ott vannak a piaci kamatozású hitelek is. Előbbi esetében az állam kedvezményt nyújt, a kamattámogatás jobb feltételeket, például kedvezőbb törlesztőrészletet jelent. A támogatott időszak konstrukciótól függően különböző lehet, öt, vagy akár 20 évig is tarthat. Ha lejárt az adott időszak, a kölcsön piaci kamatozásúvá válik.

A piaci kamatozású kölcsön az éppen aktuális piaci kamatlábhoz igazodik. Az építési hitelek nem előfinanszírozott típusú kölcsönök. Ez azt jelenti, hogy a bank fokozatosan, bizonyos szakaszok után folyósítja a hitel összegét, közben természetesen ellenőrzi a munkafolyamatot, a költéseket. A kölcsön utolsó részletét (10-15 százalékot) akkor folyósítja a hitelező, ha van lakhatási engedélyünk.

Szükség van önerőre

Az építési hitelek nem működnek önerő nélkül, sokszor bizony jelentős saját forrásra van szükség. Először is kell egy építési telek, amelyen lebonyolíthatjuk az építkezést. Az építési hitel igénylése emellett önerőt kíván, konstrukciója válogatja, hogy a beruházás mekkora százalékát kell saját magunknak biztosítanunk. Ha államilag kamattámogatott kölcsönről van szó, a jó hír az, hogy a különböző támogatások a legtöbb esetben használhatóak önerőként.

Mi kell az igényléshez?

Egy építési hitel precíz előkészületeket kíván, de nem bonyolult. Ha követjük a hitelező iránymutatásait, viszonylag rövid idő alatt megfelelhetünk a feltételeknek. Lássuk, mire lehet szükségünk az építési hitel igényléséhez! Ami a beadandó dokumentumokat illeti, a tulajdoni lap, az építési engedély, az engedélyezési terv, és a használatbavételi engedély biztosan kell majd. Ezek mellett közjegyző által hitelesített okiratokra is szükség lehet. A különböző iratok beszerzése komolyabb költséget is jelenthet, ezért érdemes átnézni a bankok ajánlatait, hiszen akadhat köztük olyan, amely kedvezményt, vagy kedvezményeket kínál.

Saját telek

Az építési hitelek alapfeltétele a saját tulajdonú telek, amelyre felhúzható az ingatlan. (Bővítés esetén pedig bővíthető.) Ahogyan arról korábban írtunk, érvényes építési engedéllyel kell rendelkezzünk ahhoz, hogy megkaphassuk a kölcsönt.

Minimum jövedelem és munkaviszony

Ahogyan más kölcsönöknél az építési hitel esetében is vizsgálja a hitelező az ügyfél jövedelmi helyzetét és munkaviszonyát. Ami előbbit illeti, minimálbér alatti havi bevétellel nem is érdemes próbálkozni. A bankok általában legalább három hónapos alkalmazotti munkaviszonyt várnak el, ráadásul határozatlan idejű szerződéssel. Természetesen a munkaviszony lehet határozott idejű is, de akkor más feltételeknek kell megfelelni. A vállalkozóknak pedig legalább egy teljes, lezárt üzleti évvel kell rendelkezniük az esetek többségében.

Új ház építés – lakásépítés – hitelből

Az új ház építése és lakásépítés több szempontból is izgalmas megfontolásokat kínál. Az építés egy emberi tevékenység, ami az ember létrehozó erejét és alkotóképességét tükrözi.

Az új ház egyfajta képzeletbeli tér, amelyben az ember önmagát és az életét valósítja meg. Az építés során az emberi gondolkodás, tervezés és cselekvés művészeti kifejeződése jelentkezik.

Az építés során az ember kapcsolatba lép a természettel, hiszen az anyagokat a természetből nyerjük, és az épületet a környezetbe illesztjük.

Ez a kapcsolat az ember és a természet közötti harmóniát tükrözheti, vagy éppen az emberi beavatkozás következményeit. Az épített környezet befolyásolja az emberek életét és élményeit, és így az építők felelőssége is nagy.

A lakásépítés kifejezi az otthon fogalmát, amely az emberi élet alapvető része.

Az otthon az identitás, a biztonság és a kényelem helye. Az épített otthon egyben az ember és az építészet közötti párbeszéd eredménye is, hiszen a lakás tervezése és kivitelezése egyfajta művészi megnyilvánulás.

Az otthonok sokszínűsége és egyedisége azt is mutatja, hogy az ember képes a sokféleség és az egyediség elismerésére.

Az építés és lakásépítés lehetőséget ad az embereknek arra, hogy saját vágyaikat és álmaikat valósítsák meg.

Az építészet és az épületek nemcsak fizikai struktúrák, hanem szimbolikus és kulturális értékek is. Az építés során az emberiség történetének és kultúrájának öröksége is megjelenik.

Az építés során az ember szembesül az idő dimenziójával is, hiszen az épületek nemcsak a jelen szükségleteit szolgálják, hanem hosszú távú megfontolásokat is igényelnek.

Az építészet és az otthonok létrehozása hosszú távú elköteleződést és tervezést igényel, és így a múlt, a jelen és a jövő együttesen jelennek meg az épített környezetben.

Az építkezési hitel kalkulátor

Az építkezési hitel kalkulátor egy program, ami segít meghatározni, hogy egy adott építkezéshez mennyi hitelre van szükség.

A kalkulátor általában a következő adatokat kéri az igénylőtől:

 • Hitel összege: az építkezés költségének megbecsült összege.
 • Futamidő: a hitel visszafizetésének tervezett időtartama.
 • Kamatozás: a hitel kamatozási módja (fix vagy változó).
 • Jövedelem: az igénylő igazolt nettó jövedelme.

A kalkulátor ezeket az adatokat felhasználva kiszámolja a havi törlesztőrészletet, a teljes visszafizetendő összeget és a THM-et.

A házépítés hitel kalkulátor egy olyan építkezési hitel kalkulátor, amely kifejezetten a házépítéshez nyújtott hitelekre vonatkozik.

Az építkezési hitel kalkulátor használata egyszerű. Az igénylőnek csak be kell írnia az adatokat a megfelelő mezőbe, és a kalkulátor kiszámolja a havi törlesztőrészletet.

Az építkezési hitel kalkulátor használata előtt érdemes tájékozódni az építkezési hitelekről. Így biztos lehetünk benne, hogy a megfelelő hitelt választjuk.

Fontos szempontok az építkezési hitel kalkulátor használatakor:

 • Hasonlítsd össze a különböző bankok és hitelintézmények ajánlatait.
 • Kérj segítséget egy pénzügyi szakembertől.
 • Figyeld meg a hitel kamatozási módját és a THM-et.
 • Ügyelj arra, hogy a hitel törlesztője ne haladja meg a jövedelmeddel vállalható összeget.

Az építkezési hitel egy nagy összegű hitel, ezért fontos, hogy felelősségteljesen fontoljuk meg a hitel felvételét. Ezért fontos az építési hitelek összehasonlítása.

Miért jó a hitel házépítésre?

A hitel házépítésre több előnnyel járhat, de lehetnek hátrányai is. Az előnyök közé tartozik, hogy:

Lehetővé teszi, hogy saját házat építsünk. Ez egy nagy álma sok embernek, és a hitel segíthet megvalósítani ezt az álmot.

Lehetővé teszi, hogy a saját igényeink szerint alakítsuk ki a házat. Ez egy nagy előny, hiszen így a ház pontosan olyan lesz, ahogyan szeretnénk.

Lehetővé teszi, hogy elkerüljük a nagy összegű saját tőke előteremtését. A hitel segítségével kisebb összeggel is elkezdhetjük a házépítést, és a hitelből fedezzük a fennmaradó költségeket.

Az esetleges hátrányok közé tartozik, hogy:

A hitel felvétele költséges lehet. A hitel kamatai és egyéb költségei jelentősen megnövelhetik a házépítés költségét.

A hitel visszafizetése hosszú időt vehet igénybe. A hitel futamideje 10-20 év (vagy több), így a hitel visszafizetése jelentős terhet jelenthet a ház tulajdonosának.

A hitel házépítésre tehát egy olyan lehetőség, amely számos előnnyel járhat, de fontos, hogy alaposan átgondoljuk a döntésünket, mielőtt hitelfelvétel mellett döntünk.

Tájékozódjunk alaposan a lehetőségeinkről. Érdemes összehasonlítani a különböző bankok ajánlatait, hogy a lehető legjobb feltételeket találjuk meg.

Kérjünk segítséget egy pénzügyi szakembertől. Egy pénzügyi szakember segíthet a hitelfelvételi folyamatban, és tanácsot adhat a számunkra legmegfelelőbb hiteltípus kiválasztásához.

A hitel visszafizetése jelentős terhet jelenthet a ház tulajdonosának, ezért fontos, hogy csak olyan hitelt vegyünk fel, amelyet biztosan tudunk törleszteni.

építkezési hitel kalkulátor

Házépítés hitel – lakásépítés hitel – csak az elnevezés különbözik

Házépítés hitel és lakásépítés hitel között az elnevezésen kívül számos hasonlóság és fontos különbség is van.

Mindkét hitel arra szolgál, hogy finanszírozza az építkezést, így lehetővé teszi az embereknek, hogy saját otthont hozzanak létre.

A hitel igénylése előtt alaposan meg kell tervezni az építkezést, és tisztában kell lenni a költségekkel.

A házépítés hitel és lakásépítés hitel egyaránt hosszú távú pénzügyi kötelezettséget jelent, és a törlesztőrészletek hosszú időn keresztül terhelik majd a család költségvetését.

Fontos szempont az is, hogy a hitelösszeg és a futamidő jelentősen befolyásolja a havi törlesztőrészlet mértékét.

Az elnevezési különbség azt is kifejezheti, hogy milyen típusú építkezés finanszírozásáról van szó. Házépítés hitel esetén teljesen új ingatlan építése a cél, míg lakásépítés hitel esetén lehet, hogy egy meglévő épület bővítésére vagy felújítására van szükség.

Mindkét hiteltípus esetében fontos az alapos pénzügyi tervezés, hogy megfelelően illeszkedjen a hitel a kérdéses építkezési projekt igényeihez, és a hitelfelvevő pénzügyi helyzetéhez.

Az építési terveknek és az engedélyeknek is meg kell felelniük a helyi szabályozásoknak és előírásoknak.

Az építkezés során a hitel segítségével az emberek saját otthont hoznak létre, ami hosszú távú befektetés és életminőség javulás is lehet.

Lényeges tudatosan és felelősségteljesen kezelni a hitelt, hogy elkerüljük a pénzügyi nehézségeket és a túlzott eladósodást.

Az építési hitel feltételei – az építési hitel folyósítása

Az építési hitel egy olyan hitel, amelyet ingatlan építésére lehet felhasználni.

A hitel felvételéhez bizonyos feltételeknek kell megfelelni, amelyeket a bankok határoznak meg.

Az építési hitel feltételei:

 • Magyarországi állandó lakcímmel vagy tartózkodási engedéllyel kell rendelkezni.
 • Legalább 18 évesnek kell lenni.
 • Rendszeres jövedelemnek kell lenni.
 • Nem szerepelhetünk a Központi Hitelinformációs Rendszerben (KHR) negatív adósként.
 • Az építési projektnek meg kell felelnie a bank feltételeinek.

Az építési hitel folyósítása:

Az építési hitel folyósítása több lépésben történik.

Az első lépésben az igénylőnek be kell nyújtania a hitelkérelmet a bankhoz. A hitelkérelemhez a következő dokumentumokat kell csatolni:

 • Személyi igazolvány
 • Lakcímkártya
 • Jövedelemigazolás
 • Építési engedély
 • Építési tervdokumentáció

A bank a hitelkérelmet elbírálja, és dönt a hitelfolyósításról. Amennyiben a hitelkérelem pozitív elbírálásra kerül, a hitel összegét az építési munkálatokhoz lehet felhasználni.

Az építési hitel folyósításának lépései:

Hitelkérelem benyújtása: az igénylőnek be kell nyújtania a hitelkérelmet a bankhoz.

Hitelkérelem elbírálása: a bank elbírálja a hitelkérelmet, és dönt a hitelfolyósításról.

Hitelszerződés megkötése: amennyiben a hitelkérelem pozitív elbírálásra kerül, a bank megköti a hitelszerződést az igénylővel.

Hitel folyósítása: a bank folyósítja a hitel összegét az igénylőnek.

A bank vagy hitelintézet a hitelkérelem elbírálásakor határozza meg a hitel futamidejét.

Az építési hitel kamata: az építési hitel kamata fix vagy változó. A kamat mértéke a banktól, valamint a hitel összegétől és futamidejétől függ.

Az építési hitel egyéb költségei: az építési hitel igénylése és folyósítása egyéb költségekkel is járhat, például:

 • Hitelbírálat díja
 • Bírálat díja
 • Hitelfolyósítás díja

Az építési hitel törlesztése: az építési hitelt az igénylő a bank által meghatározott módon és határidőben kell törleszteni. A törlesztés havi részletekben történik.

Építkezzek, vagy ne építkezzek?

Az, hogy építkezni érdemes-e, egyéni döntés, amely függ az igényeinktől, lehetőségeinktől és a körülményeinktől.

Az építkezés előnyei:

 • Lehetővé teszi, hogy saját házat építsünk. Ez egy nagy álma sok embernek, és az építkezés során a saját igényeink szerint alakíthatjuk ki a házat.
 • Lehetővé teszi, hogy elkerüljük a nagy összegű saját tőke előteremtését. Az építkezéshez szükséges pénzt hitelből is meg lehet szerezni.
 • Az ingatlan értékét növelheti. Az építkezés során a telek értéke nő, és a kész ház értéke is magasabb lehet, mint a befektetett összeg.

Az építkezés hátrányai:

 • Drágább lehet, mint egy kész ház vásárlása. Az építkezéshez szükséges anyagok, munkaerő és egyéb költségek jelentős összeget jelenthetnek.
 • Időigényes lehet. Az építkezés több hónapot vagy akár évet is igénybe vehet.
 • Kockázatos lehet. Az építkezés során váratlan költségek merülhetnek fel, vagy az építkezés elhúzódhat.

Az építkezés előtt érdemes figyelembe venni a következő szempontokat:

 • Az igényeink: milyen méretű és elrendezésű házat szeretnénk? Milyen anyagokból szeretnénk építeni?
 • A lehetőségeink: mennyi pénzünk van? Mennyi időnk van az építkezésre?
 • A körülményeink: van megfelelő telek? Van megbízható kivitelezőnk?

Ha úgy döntünk, hogy építkezünk, akkor érdemes alaposan felkészülni a folyamatra. Érdemes összehasonlítani a különböző bankok ajánlatait, és szakember segítségét kérni az építkezés megtervezéséhez és lebonyolításához.

Az építkezés hatása az életre

Amikor egy embernek az építkezés lehetősége megadatik az életében, az olyan, mintha a világ színpada elé lépne, és egy sajátos, és egy néha humorral átitatott vígjátékot kezdene megrendezni.

Az építkezés ugyanis nem csupán az új falak emeléséről szól, hanem az örömök és kihívások színpadáról, ahol minden nap újabb fejezetek születnek.

Az alapokat megásva talán nemcsak a földet forgatjuk meg, hanem önmagunkat is.

Az építkezés során megtanuljuk a türelmet, a kitartást és a tervezést, és megtapasztaljuk, hogy minden apró részletnek jelentősége van az egészben.

Ezek a részletek akár nevetésre is ösztönözhetnek minket, hiszen az építkezés soha nem megy gördülékenyen, mindig lesznek váratlan események és kisebb-nagyobb bakik.

A csempék közötti választás, a színek és anyagok összeillésének kutatása, vagy éppen a mérőszalag és vízmérték használata mind olyan elemek, amik a mindennapokban egészen különleges kalandokká válhatnak.

Humorral nézhetjük, amint a falfestő a homlokzatot hatalmas foltokban díszíti, vagy amikor az ablakbeépítés során egy kis kézügyességgel sikerül csak beakasztani az ablaktáblát.

De az építkezés nemcsak a kacagtató pillanatokról szól. Az új otthon kialakítása során olyan élményeket élünk át, amelyek örökre megmaradnak.

Az első pillanat, amikor az új falak között ébredünk, vagy amikor a ház kulcsát az először a zsebünkben érezzük, öröm, büszkeség és elégedettség érzetét hozza el.

Az építkezés olyan utazás, ahol az ember nemcsak az otthonát, hanem saját magát is megismerheti és fejlesztheti.

Minden hiba, nehézség és sikeres lépés újabb fejezeteket ír az életünk színes könyvébe, és a nevetés mindig központi szerepet kap ebben a kalandban.

Felépíteni egy saját otthont igazán jó

Az otthonok rejtélyes világok, ahol minden fal mögött megbújhat valami titokzatos. A saját otthon építése olyan kaland, amely során az ember egy különleges útra indul, ahol a rejtélyek és a felfedezések sora várja.

Az alapok megásása mindig titokzatos pillanatokat rejteget, mintha egy rég elveszett kincs nyomába erednénk. A falak emelésekor, csempék kiválasztásakor és a szobák elrendezésekor az otthonunk karaktere és személyisége alakul ki, mintha egy könyv lapjain járnánk végig.

Az építés során a tervezés és a részletek gondos mérlegelése szinte detektív munkát igényel.

Minden elemnek szerepe van, és minden részlet egy-egy utalás lehet a múltra vagy a jövőre. A tervezés során a rejtélyek fonalai kusza hálót szőnek körülöttünk, és az építkezés egyfajta detektív sztorivá változik.

Az ablakok és ajtók beépítésekor talán egy-egy nyom is felfedezhető, amelyek elvezetnek az otthon titokzatos rejtekébe.

A színek, a bútorok és az apró dekorációk mind részei ennek a nagy rejtélynek, amely az otthonunkat öleli körül.

Az építkezés során az ember megismeri saját magát is. A türelem és kitartás, amelyekre szükség van, hogy az otthon elkészüljön, az emberi erőfeszítés és elszántság rejtélyes erejét mutatja be.

Az építészet és a belső tervezés művészetében is kibontakozik a karakterünk, ahogy kifejezésre juttatjuk saját ízlésünket és stílusunkat.

Amikor az otthon végül elkészül, az olyan, mintha egy jókora detektívregény végére érnénk. Az otthon a mi személyes történetünk, és minden fal, minden sarok, minden díszlet egy-egy rejtély. Az otthon az életünk lezárt fejezetét is jelenti, egy teljes, jól megírt történetet, amelyben minden részletnek és eseménynek jelentése van.

Építeni egy saját otthont tehát nemcsak egy hétköznapi tevékenység, hanem egy izgalmas és rejtélyes kaland is.

Ahogy az építkezés során megoldjuk az építészeti rejtvényeket és a lakberendezési rejtélyeket, úgy ismerjük meg magunkat és alakítjuk ki életünk egyik legfontosabb helyszínét, ahol a múlt és a jövő egységbe fonódik.

Az építési hitel megváltoztathat bennünket. Az építési hitel megváltoztathatja az életünket. Az építési hitel nem csak egy kötelesség, hanem egy lehetőség is.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Így kaphatod meg a hitelt

Építési hitel kalkulátor 2024 - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Építési hitel kalkulátor 2024 - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Építési hitel kalkulátor 2024 - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Építési hitel kalkulátor 2024 - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

Azt jelenti, hogy az építési hitelek összegeit a bankok szakaszosan fizetik ki. A hitelező
folyamatosan vizsgálja az építkezés menetét, a költéseket, számlákat. Ha minden szabályos, a
bank folyósítja a következő részletet, és így tovább. Egy átlagos építkezés körülbelül három-
négy ilyen szakaszból áll.

Ez sok mindentől függ, de általánosságban elmondható, hogy 20-30 százalékos önerővel kell
kalkulálni. Ha jogosultak vagyunk valamilyen állami támogatásra, az a legtöbb esetben
bevonható önerőként.

Az engedélyek és a dokumentumok beszerzése, valamint a hitel felvételének díjai akár több
száz ezer forintos költséget is jelenthetnek. Ugyanakkor vannak akciós ajánlatok, amelyek
csökkenthetik a kiadásokat.

Az építési hitel feltételei közé tartozik, hogy bank meghatározza a leendő ingatlan bizonyos
minimum paramétereit. Például az új ingatlannak komfortosnak kell lennie a fürdőre, wc-re,
fűtésre, vízellátásra, szennyvíz elvezetésre vonatkozóan. Ezek mellett a hitelező az ingatlan
minimum forgalmi értékét is meghatározhatja.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Lakáshitel kisokos: Rövid vagy hosszú futamidő a jobb választás?

Az otthonvásárlás egyik legnagyobb kihívása az lehet, hogy milyen típusú lakáshitelt válasszunk. Az egyik legfontosabb döntés, amit ebben az összefüggésben kell meghoznunk, az a futamidő hossza. Rövid vagy hosszú futamidővel érdemes-e vállalni a hitelt? Melyik a megfelelő választás? Utánajártunk, és megvizsgáltuk a két lehetőség előnyeit és hátrányait, hogy segítsünk a legjobb döntés meghozatalában. Szakértőnk cikke.

Tovább olvasom
Fizetési kérelem küldése mostantól mindenkinek lehetőség!

A fizetési kérelem egy modern és egyszerű pénzügyi megoldás. Kevesen ismerik és használják, pedig már minden banknak elérhetővé kell tennie ezt a szolgáltatást. De mi az a fizetési kérelem? Mire jó? Kinek érdemes használni? Minden felmerülő kérdésre válaszolunk.

Tovább olvasom
Hogyan válasszunk bankszámlát nyugdíjasként?

Nyugdíjasként is jó, ha van bankszámlánk. Egy bankszámla sok mindenre jó lehet. De mire használhatjuk nyugdíjasként a bankszámlánkat? Érdemes nyitni? Hogyan válasszuk ki a legjobbat? Pénzügyi szakértőink cikke.

Tovább olvasom
Hogyan csökkenthetjük a személyi kölcsön költségeit?

A személyi kölcsön gyorsan és egyszerűen igényelhető. De ha már pénzre van szükségünk, hogyan szerezhetünk minél alacsonyabb kamattal? Mire figyeljünk? Mik a lehetőségek? Utánajártunk, és megmutatjuk, hogyan csökkenthetjük a személyi kölcsön költségeit. Szakértőnk cikke.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával