Szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás 2024

Állami egészségbiztosítás vagy magán egészségbiztosítás?

Az első és a legfontosabb dolog egy magán egészségbiztosítás megkötése előtt megérteni a különbséget az állami és a magán ellátás között.

Az állami egészségbiztosítás a társadalom szolidaritásán alapul, minden állampolgár számára elérhetővé téve az alapvető egészségügyi ellátást.

A magán egészségbiztosítás lehetőséget kínál a személyre szabott és gyorsabb orvosi ellátásra, de ez magasabb költségekkel jár.

Az állami rendszerben az egészségügyi költségek egy részét az adókból finanszírozzák, így a terhek az állampolgárok között megoszlanak.

A magán biztosítások magasabb minőségű és kényelmesebb körülményeket kínálnak, de csak azoknak elérhetők, akik megengedhetik maguknak a magasabb díjakat.

Az állami egészségbiztosításnak célja a társadalmi igazságosság, és mindenki számára biztosítja a szükséges egészségügyi ellátást, függetlenül a jövedelmi helyzetétől.

A magán biztosítások rugalmasabbak lehetnek az egyéni igények kiszolgálásában, de nem biztosítanak minden esetben azonos mértékű és terjedelmű szolgáltatásokat.

Az állami rendszerben a betegeknek nem kell külön díjat fizetniük az orvosi ellátásért, míg a magán biztosítások esetében a díjak változhatnak a különböző csomagokban.

A magán egészségbiztosítások versenyképesebbek lehetnek a szolgáltatásokban, ami ösztönző lehet a hatékonyabb és jobb minőségű ellátásra.

Az állami egészségbiztosításnak nagyobb a lefedettsége, mivel minden állampolgár számára elérhető, függetlenül az egészségi állapotuktól.

A magán biztosítások extra szolgáltatásokat is kínálhatnak, például gyorsabb időpontot és luxuskategóriás ellátást.

Az állami rendszerben az ellátások elosztása az egész országban egyenletes, így minden területen biztosítva van az alapvető egészségügyi ellátás.

A magán egészségbiztosítások lehetőséget adnak azoknak, akiknek sürgős és specifikus orvosi ellátásra van szükségük, így elkerülhetők a hosszú várólisták.

Az állami egészségbiztosítás hosszabb távon fenntarthatóbb lehet, mivel a közösség egészének érdekében működik, és nem csak az egyéni szükségletekre összpontosít.

A két rendszer között azonban nem kell választani, a kettő kiegészítheti egymást.

Érdemes kiegészíteni az államit szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítással?

A magánbiztosítások kényelmesebb és gyorsabb ellátást kínálnak.

Egyes speciális vagy ritka betegségek esetén a magánbiztosítás lehetőséget teremt a szakorvosokhoz való gyorsabb bejutásra, ami segíthet a diagnózis felállításában, és az optimális kezelés megkezdésében.

A magán egészségbiztosítások magasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtanak, kényelmes kórházi szobákat, egyéni kezeléseket és legfőképpen gyorsabb időpontokat.

Az állami rendszerben előfordulhatnak hosszú várólisták bizonyos beavatkozásokhoz vagy speciális orvosi vizsgálatokhoz, míg a magánbiztosítások lehetővé teszik a gyorsabb kezelést.

Az állami egészségbiztosítás és a magánbiztosítás kombinálása lehetőséget teremt arra, hogy mind a közösség, mind pedig saját maga szempontjából optimális ellátáshoz jusson.

A magánbiztosítások szélesebb körű orvosi szolgáltatásokat kínálnak, úgy, mint szűrővizsgálatokat, prevenciós kezeléseket és egyéb egészségmegőrző programokat.

Az állami rendszerben való részvétel mellett a magánbiztosítás biztosíthatja az egyéni igényekhez alkalmazkodó, testre szabottabb egészségügyi ellátást.

A magánbiztosítások kiegészítő szolgáltatásokat is nyújtanak, alternatív terápiák, pszichológiai tanácsadás vagy különleges gyógyszerek térítése révén.

A kombinált rendszer lehetőséget biztosít az állami egészségbiztosítás szolgáltatásainak kiegészítésére a magánbiztosítás által nyújtott személyre szabott lehetőségekkel.

A magánbiztosítások segíthetnek a sürgős orvosi eseteknél is, ahol a gyors reakció és specifikus kezelés létfontosságú lehet.

Az állami egészségbiztosítás és a magánbiztosítás együttes használata lehetőséget teremt a beteg számára, hogy szélesebb körű és magasabb minőségű egészségügyi ellátásban részesüljön.

A magánbiztosítások több olyan szolgáltatást is tartalmaznak, amelyek az állami rendszerben nem vagy csak korlátozott mértékben elérhetők.

A kombinált rendszer lehetőséget ad arra, hogy aktívan részt vegyünk saját egészségünk gondozásában, miközben az állami biztosítás az alapvető szolgáltatásokat biztosítja.

Kérj ajánlatot!

Segítünk kiválasztani a legjobb ajánlatot a részedre!

A Grantis Hungary Zrt. munkatársa hamarosan felveszi veled a kapcsolatot

 • Igények felmérése után kiválasztjuk a legmegfelelőbb terméket
 • Személyre szabott ajánlatot készítünk a részedre
 • Teljes ügyintézést és papírmunkát átvállaljuk a szerződéskötés előkészítéséhez


Promóció

Az egészségbiztosítás típusai

Összegfinanszírozó egészségbiztosítás: Az összegfinanszírozó egészségbiztosítás egy biztosítási forma, amiben a biztosító pénzbeli térítést nyújt a biztosítottnak, ha az egészségügyi ellátást igényel. Azaz, ha a biztosított egészségügyi ellátást vesz igénybe, akkor a biztosító készpénzt fizet ki neki, amelyet a biztosított felhasználhat az ellátás költségének kifizetésére.

Szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás: A szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás egy biztosítási forma, amiben a biztosító nem pénzbeli, hanem szolgáltatás térítést nyújt a biztosítottnak. Azaz, ha a biztosított egészségügyi ellátást igényel, akkor a biztosító megszervezi és kifizeti az ellátást egy általa szerződött szolgáltatónál.

Összehasonlítás

Az összegfinanszírozó és a szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás között a következő fő különbségek vannak:

Térítés formája: az összegfinanszírozó egészségbiztosítás pénzbeli térítést nyújt, míg a szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás szolgáltatás térítést nyújt.

Ellátás igénybevétele: az összegfinanszírozó egészségbiztosításban a biztosított maga választja ki, hogy mely szolgáltatónál veszi igénybe az ellátást, és maga fizeti ki a szolgáltatónak a díjat. A szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosításban a biztosító megszervezi az ellátást egy általa szerződött szolgáltatónál.

Költségek: az összegfinanszírozó egészségbiztosítások díjai alacsonyabbak, mint a szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás díjai.

Melyik típusú egészségbiztosítást válasszuk?

A megfelelő típusú egészségbiztosítás kiválasztása a személyes igényektől és céloktól függ.

Akik fontosnak tartják a rugalmasságot, és maguk szeretnék kiválasztani a szolgáltatót, azoknak az összegfinanszírozó egészségbiztosítás lehet a megfelelő választás.

Akik pedig a gyors és kényelmes ellátást, azoknak a szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás lehet a megfelelő választás.

A szakértők szerint az egészségbiztosítás kiválasztásakor érdemes figyelembe venni a következő szempontokat:

 • A biztosítási csomag tartalma.
 • A biztosítási díj mértéke.
 • A biztosítási feltételek.

A szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás – fontos részletek

A szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás olyan modellt alkalmaz, ahol az egészségügyi szolgáltatások finanszírozása a szolgáltatások tényleges igénybevétele alapján történik. Ez azt jelenti, hogy az egészségügyi ellátásokért fizetők közvetlenül az adott szolgáltatásokért fizetnek.

A biztosítottak havi vagy éves díjat fizetnek a biztosítónak, amiért cserébe jogosultak az egészségügyi szolgáltatások igénybevételére. A díjak összege attól függ, hogy milyen típusú és milyen fedezetet választ a biztosított.

A szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás célja a költséghatékony egészségügyi ellátás biztosítása. Az egyének csak azokért a szolgáltatásokért fizetnek, amelyeket valóban igénybe vesznek, ami csökkentheti az egész rendszerben keletkező pazarlást.

Ez a rendszer lehetőséget ad a biztosítottaknak arra, hogy saját igényeiknek megfelelően válasszák ki az egészségügyi biztosítási csomagjukat. Így azok csak azokat a szolgáltatásokat finanszírozzák, amelyek ténylegesen szükségesek számukra.

A szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás magában foglalja a rugalmasabb időpontokat, gyorsabb orvosi vizsgálatokat és személyre szabott kezelést, ami magasabb színvonalú és gyorsabb ellátást eredményez.

Az ilyen típusú egészségbiztosítási rendszerben a biztosítók közötti verseny ösztönzi az innovációt és a szolgáltatások fejlesztését. Ez a versenyhelyzet a betegek számára jobb minőségű ellátást eredményezhet.

A finanszírozás közvetlenül kapcsolódik a szolgáltatások minőségéhez és hatékonyságához. Az egészségügyi szolgáltatóknak a betegek elégedettségére kell törekedniük, mivel ez közvetlenül befolyásolja a biztosítók díjbevételeit.

Az ilyen típusú egészségügyi rendszer esetében felmerülhet a szolidaritás hiánya, mivel az egyének csak saját szükségleteik alapján fizetnek. Ezért fontos olyan mechanizmusokat bevezetni, amelyek megőrzik a társadalmi szolidaritást.

A biztosítók, egészségügyi szolgáltatók és a betegek közötti együttműködés és kommunikáció kulcsfontosságú a rendszer hatékony működése szempontjából.

A magasabb díjak és költségek miatt az ilyen típusú egészségügyi rendszer néha elérhetetlen az alacsony jövedelműek számára, ezért fontos az egyenlő hozzáférés biztosítása.

Amit minden biztosítottnak fontos tudnia: milyen szolgáltatásokért fizethet a szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás?

Az egészségbiztosításba tartozó szolgáltatások a kiválasztott csomag függvényében eltérhetnek.

 • Orvosi szakrendelés.
 • Laborvizsgálatok
 • Diagnosztikai vizsgálatok.
 • Képalkotó diagnosztikai vizsgálatok. (CT, MRI)
 • Egynapos sebészet.
 • Ambuláns műtétek.
 • Orvosi telefonos ügyfélszolgálat.
 • Nemzetközi orvosi szakvélemény.
 • Gyógytorna.
 • Védőoltások.
 • Betegszállítás.

szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás kötés

Hogy találhatjuk meg a legjobbat?

A magán egészségbiztosítások közötti a legjobb ajánlat megtalálásához érdemes a következő lépéseket követni:

Állítsuk össze igényeinket. Döntsük el, hogy milyen ellátást szeretnénk biztosítani, például járóbeteg szakellátást, kórházi ellátást, prevenciós szűrővizsgálatokat, gyógyászati segédeszközöket. Fontos figyelembe venni az életkorunkat és a családi állapotunkat is, mivel ezek befolyásolhatják a biztosítási díjat.

Kérjük be több biztosító ajánlatát. Használjunk szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás kalkulátor programot, amely segít összehasonlítani a különböző biztosítók ajánlatait.

Hasonlítsuk össze az ajánlatokat. A szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás kalkulátor segítségével összehasonlíthatjuk a különböző biztosítók díját, biztosítási csomagját és biztosítási feltételeit. Fontos, hogy ne csak a díj mértékére figyeljünk, hanem a biztosítási csomag tartalmát és a biztosítási feltételeket is alaposan olvassuk át.

Kérjünk ajánlatot személyesen is. A kalkulátorok segítségével összehasonlíthatjuk a különböző biztosítók ajánlatait, de érdemes személyesen is érdeklődni a biztosítóknál. Így több információt kaphatunk a biztosításról, és kérdéseinket is feltehetjük a biztosítási tanácsadónak.

A szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás kalkulátor használata megkönnyítheti a megfelelő biztosítás megtalálását. Lényeges, hogy a kalkulátorok eredményeit csak tájékoztató jellegűnek tekintsük, és mindenképpen tájékozódjunk személyesen is a biztosítási lehetőségekről.

Az adózás is fontos lehet

A szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítások díjai kétféleképpen adózhatnak:

Jövedelemként: ebben az esetben a biztosítási díjat a biztosítottnak jövedelemként kell bevallania, és utána meg kell fizetnie az adót. A biztosító a díjból a biztosított részére jutó részt a munkabérhez, a vállalkozói jövedelemhez vagy a magánjövedelemhez kell hozzáadni.

Csoportos adózással: ebben az esetben a biztosítási díjat a cég a saját nevén fizeti meg, és a biztosított nem köteles utána adót fizetni. A cég a díj biztosított részére jutó részét a kifizetett bérek és járulékok közé sorolja.

A biztosítási díj adózási módja a biztosítási szerződéstől függ. Amennyiben a biztosítási szerződés tartalmazza, hogy a cég a díjat csoportos adózással fizeti meg, akkor a biztosítottnak nem kell utána adót fizetnie. Amennyiben a biztosítási szerződés nem tartalmazza ezt a rendelkezést, akkor a biztosítási díjat a biztosítottnak jövedelemként kell bevallania, és utána meg kell fizetnie az adót.

A magán egészségbiztosítás díjai utáni adózást a következő jogszabályok szabályozzák:

Adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény

A társadalombiztosítás ellátásaira és a magánnyugdíjra jogosultakról, valamint e szolgáltatások fedezetéről szóló 1997. évi LXXX. törvény

A magán-egészségbiztosításról szóló 2003. évi XCIII. törvény.

A magán egészségbiztosítás díjai utáni adózást érdemes alaposan átgondolni a biztosítás megkötése előtt. Amennyiben a biztosított a díjat jövedelemként köteles bevallani, akkor az adófizetési kötelezettség növeli a biztosítás költségeit.

A biztosítások hozzájárulhatnak az egészségügyi költségekhez

A biztosítások hozzájárulnak az egészségügyi költségekhez azzal, hogy a biztosítottaknak lehetőséget biztosítanak előre kiszámítható díjra. Ezzel a stabil havi vagy éves díjfizetéssel könnyebben tervezhetik és kezelhetik egészségügyi költségeiket.

A biztosítások egy közösségben működnek, ahol a díjakat több embertől gyűjtik be, és ezekből finanszírozzák azokat, akik egészségügyi szolgáltatásokat vesznek igénybe. Ezáltal az egészségügyi költségek megoszlanak a biztosítottak között.

A biztosítások hozzájárulnak az egészségügyi költségekhez azzal, hogy lehetővé teszik a biztosítottak számára a szükséges egészségügyi ellátásokhoz való hozzáférést. Ez elősegíti a megelőzést és a korai diagnózist, csökkentve a hosszú távú költségeket.

A biztosítások gyakran előre finanszíroznak bizonyos szolgáltatásokat, például az éves szűrővizsgálatokat vagy az oltásokat. Ez segíti a betegeket abban, hogy rendszeresen részt vegyenek a megelőző ellátásokon, ami hosszú távon csökkentheti az egészségügyi költségeket.

Kérj ajánlatot!

Segítünk kiválasztani a legjobb ajánlatot a részedre!

A Grantis Hungary Zrt. munkatársa hamarosan felveszi veled a kapcsolatot

 • Igények felmérése után kiválasztjuk a legmegfelelőbb terméket
 • Személyre szabott ajánlatot készítünk a részedre
 • Teljes ügyintézést és papírmunkát átvállaljuk a szerződéskötés előkészítéséhez


Promóció

Szeretteink és önmagunk védelme biztosításokkal

A biztosítások nem csak száraz pénzügyi eszközök, hanem értékes pajzsok is, melyek mögé bújhatunk, hogy megvédjük magunkat és szeretteinket az élet váratlan kihívásaival szemben.

Ezek a pici papírdarabok hatalmas biztonságot adnak, mint egy meleg takaró a hideg éjszakában.

Amikor megvásárolunk egy biztosítást, nem csak a jövőnkért és anyagi stabilitásunkért teszünk, hanem egy láthatatlan kötelékkel erősítjük kapcsolatainkat.

Ez a kötelék nem csak papíron és számokban mérhető, hanem egyfajta szeretetnyelvvé válik, amely azt üzeni, hogy a szeretteinkre gondolunk, és felelősséget érzünk értük.

A biztosítások nem pusztán hideg statisztikák, hanem meleg ölelések a nehéz pillanatokban. Amikor egy szerettünknek szüksége van az egészségügyi ellátásra, vagy amikor baleset éri, a biztosítások, mint egy angyali szárnyak hajolnak le hozzánk, megkönnyítve a terheket, és segítve átvészelni a vihart.

Érzelmekkel teli pillanatok, amikor a biztosítások megtérítik azokat az összegeket, amelyek lehetővé teszik egy új kezdetet, vagy éppen segítenek folytatni. Ezek a pillanatok nem csak pénzügyi segítséget hoznak, hanem az összetartozás és a törődés érzését is erősítik.

Az élet bizonytalan, és soha nem tudhatjuk előre, milyen próbatételek várnak ránk.

A biztosítások pedig olyanok, mint a szeretet biztosítékai – megnyugvást hoznak a szívünknek, hogy ha valami váratlan történik, akkor is képesek leszünk gondoskodni egymásról.

Szeretet és védelem – ezek a biztosítások érzelmekkel teli ajándékai, melyek egy puha öleléssé formálják a pénzügyi döntéseket. A biztosítások mögött nemcsak egy ügynök vagy egy cég áll, hanem egy egész élet, család és kapcsolatrendszer, amelyeknek az a küldetése, hogy vigyázzanak ránk, amikor a világ nehezebb oldalát tapasztaljuk meg.

Több biztosítás jobb, mint az egy

Az életbiztosítások, egészségbiztosítások és egyéb biztosítások együttesen alkotják azt a hálózatot, melyen keresztül a gondoskodás és figyelem édes dallama szólal meg.

Ez a háló nemcsak a racionális gondolkodásunkat táplálja, hanem a szívünk mélyéig hatol, hiszen tudjuk, hogy a szeretteink védelmére szolgál, amikor mi magunk már nem állunk készenlétben.

Egy biztosítás nem csak egy szerződés, hanem egyfajta szerelmes levél a jövőnkhöz és a családunkhoz. Az ilyen típusú intézkedések egyfajta ígéretet hordoznak magukban, hogy ha bármi történne, akkor is ott leszünk egymásnak, méghozzá olyan módon, ami anyagilag és lelkileg is segítséget nyújt.

Egy-egy egészségvédelmi biztosítás az, ami a mindennapok apró gondjaiban is megmutatja az értékét. Amikor egy kórházi számlát vagy egy gyógyszertári költséget a biztosítás áll, akkor az nem csak egy üzleti tranzakció, hanem egyfajta gyógyító mozdulat, ami könnyebbé teszi a betegségekkel való küzdelmet.

A biztosítások nem csak pénzügyi eszközök, hanem szimbólumok is.

Az, hogy felelősséget vállalunk egymásért és jövőnkért, egy olyan kötelék, ami érzéseink mélyét tükrözi. Mert a szeretet és a gondoskodás nem mindig látványos, de a biztosítások olykor épp azokban a pillanatokban ragyognak fel, amikor a szükség a legnagyobb.

Ezért, amikor egy biztosítási szerződést aláírunk, ne csak a papíron szereplő összegekre és feltételekre gondoljunk, hanem azokra a pillanatokra is, amikor egy apró pecsét egy nagyobb biztonság és szeretet jele lehet. A biztosítások nem csak számokat takarnak, hanem a mindennapi életünk védelmező pajzsait, melyek alatt mi is biztonságban lehetünk.

Az egészségbiztosítás az öngondoskodás eszköze – gondoljunk rá, amikor a jövőt tervezzük

Az egészségbiztosítás kritikus szerepet játszik az öngondoskodásban, különösen, amikor a jövőnket tervezzük.

Szakértőként hangsúlyozandó, hogy az egészségügyi védelemnek nem csupán jelenlegi szükségleteinkre kell összpontosítania, hanem hosszú távú pénzügyi stabilitásunkat is támogatnia kell.

Az egészségbiztosítás lehetőséget teremt a váratlan egészségügyi kiadásokkal való szembenézésre, amelyek jelentősen megterhelhetik pénzügyi stabilitásunkat. Egy baleset vagy hirtelen jött betegség kezelése, műtétek vagy hosszabb kórházi tartózkodások jelentős költségeket vonhatnak maguk után, és az egészségbiztosítás ebben a helyzetben pótolhatatlan pénzügyi biztonságot nyújthat.

Az időskori gondoskodás tervezésekor az egészségbiztosítás további előnyöket is kínál. A speciális orvosi ellátások, kezelések, illetve az idős korral járó egészségügyi kihívások kezelése számos szempontból könnyebbé válik az egészségbiztosítás révén. Ezáltal a biztosítás nemcsak a jelenlegi egészségünket védi, hanem hosszú távú jólétünket is szolgálja.

A szakértői megközelítés arra is felhívja a figyelmet, hogy az egészségbiztosítás nem csak az orvosi számlák fizetését jelenti. Az egészségbiztosítások tartalmaznak prevenciós szolgáltatásokat, szűrővizsgálatokat, és egészségmegőrző programokat is, amelyek segítik a betegségek korai felismerését és kezelését, ezzel hozzájárulva a hosszú távú egészségmegőrzéshez.

Az egészségbiztosítás szintén kulcsfontosságú szerepet játszik az öngondoskodásban a nyugdíjas éveink tervezésekor. Az idő előrehaladtával az egészségügyi költségek növekedhetnek, és a megfelelő egészségbiztosítás biztosítja, hogy ne kerüljünk nehéz pénzügyi helyzetbe, amikor a jövőben egészségügyi szolgáltatásokra van szükségünk.

Összességében, az egészségbiztosítás, mint az öngondoskodás eszköze nemcsak egy kiadás, hanem befektetés az egészségünkbe és jövőnkbe. Az egészségbiztosítás révén való gondoskodás kulcsfontosságú része annak, hogy biztosítsuk a pénzügyi stabilitásunkat és egészségünk megőrzését a jövőben is.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Gyakran Ismételt Kérdések

A szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás egy olyan biztosítási forma, amelyben a biztosító nem pénzbeli, hanem szolgáltatási térítést nyújt a biztosítottnak. Azaz, ha a biztosított egészségügyi ellátást igényel, akkor a biztosító nem készpénzt fizet neki, hanem megszervezi és kifizeti az ellátást egy általa szerződött szolgáltatónál.

A magán egészségbiztosítás fedezheti a járóbeteg szakellátást, a háziorvosi ellátást, a szakorvosi vizsgálatokat, a gyógytornát, a fizioterápiát, a gyógymasszázst, és fedezi a kórházi ellátást, a műtéteket, a fekvőbeteg kezeléseket, a rehabilitációt, továbbá a prevenciós szűrővizsgálatokat, gyógyászati segédeszközöket, és akár egyéb egészségügyi szolgáltatásokat, például betegszállítást, gyógyfürdő kezeléseket is.

 • Gyorsabb ellátás, mivel a biztosító megszervezi az ellátást egy vele szerződött szolgáltatónál.
 • A biztosított szabadon választhatja ki a számára megfelelő szolgáltatót. (egyes esetekben)

A magán egészségbiztosítás minden olyan személynek ajánlott, aki szeretne gyorsan és magas színvonalon hozzájutni az egészségügyi ellátáshoz.

A magán egészségbiztosítások díjai a biztosítási csomagtól és a biztosított életkorától függően változnak. A díjak havi vagy éves díj formájában fizetendők.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

További biztosítások

Legutóbbi blogbejegyzések

Fiatalok pénzügyi helyzete: Óriási különbségek a huszonévesek megtakarításaiban

A fiatalok nagy részének megtakarítása sincs, és csak igazán kevesen rendelkeznek akkora megtakarítással, hogy egy évnél tovább is meg tudjanak élni bevétel nélkül. Miből adódnak ezek a különbségek? Mit tegyen egy fiatal, hogy legyen megtakarítása? És persze miért fontos ez? Szakértőnk ír a helyzetről, és arról is, hogy egy fiatal hogyan növelheti a megtakarításai értékét.

Tovább olvasom
Mennyibe fog kerülni a biztosítás az e-rollerekre?

Az e-rollerek népszerűsége robbanásszerűen nőtt az elmúlt években, különösen a városi közlekedésben. Azonban az e-rollerek használata nem csak kényelmet, hanem kockázatokat is jelent, így a felelősségbiztosítás bevezetése egyre inkább előtérbe kerül. De mennyibe is fog kerülni ez a biztosítás, és miért van rá szükség? Utánajártunk, hogy mi várható az e-rollerek felelősségbiztosításának piacán.

Tovább olvasom
Minden, amit érdemes tudni a kisállat biztosításról

A kisállatok családtagokká váltak, és ahogy a családtagok esetében, úgy szeretnénk biztosítani számukra is a legjobb egészségügyi ellátást. A kisállat biztosítás egyre népszerűbb, nem véletlenül: segítségével a nem várt állatorvosi költségek könnyebben kezelhetők. Utánajártunk és bemutatjuk, miért érdemes kisállat biztosítást kötni, hogyan működik, és mire érdemes figyelni.

Tovább olvasom
A tulajdoni lap titkai: ezeket mindenképp ellenőrizd, mielőtt vásárolsz!

Az ingatlanvásárlás mindig izgalmas, és egyben komoly döntés is, ami alapos előkészületeket igényel. Az egyik legfontosabb dokumentum, amelyet érdemes alaposan átnézned, mielőtt bármilyen ingatlant megvásárolsz, a tulajdoni lap. A tulajdoni lap ugyanis sok olyan információt tartalmaz, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy biztos lehess abban, hogy jó döntést hozol. Utánajártunk és bemutatjuk, hogy mikre figyelj oda különösen, amikor a tulajdoni lapot vizsgálod.

Tovább olvasom

Partnereink

Aegon
Allianz
Chubb
Colonnade
Generali
Genertel
Groupama
K&H
Köbe
Mapfre
Mondial
Posta biztosító
Signal
Union
Uniqua
Waberers

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával