UniCredit Bank Győr-Árkád ATM (Cash-in/out)

Székhely: 1054 Budapest, Szabadság tér 5-6.

Nyitvatartás

Hétfő:
09:00 – 20:00
Kedd:
09:00 – 20:00
Szerda:
09:00 – 20:00
Csütörtök:
09:00 – 20:00
Péntek:
09:00 – 21:00
Szombat:
09:00 – 21:00
Vasárnap:
Non-stop nyitvatartás

Elérhetőségek

Budai Út 1., Győr, Győr-Moson-Sopron, 9021

Gyakran Ismételt kérdések

Legutóbbi blogbejegyzések

Gépkocsinyeremény-betét: kamat helyett autó a tét!

Egy a retró életérzések közül: a gépkocsinyeremény-betét. Talán a legrégebben zajló nyereményjáték, amit egy bank indított. Ismert, elismert és szeretett a gépkocsinyeremény-betétkönyv. Bár kamat nincs, esély van egy autó megnyerésére. Röviden és közérthetően a gépkocsinyeremény-betétről.

Tovább olvasom
Miért jó választás egy fogyasztóbarát lakáshitel?

Jó választás egy fogyasztóbarát lakáshitel, vagy érdemesebb egy piaci konstrukciót választani inkább? Alábbi cikkünkben ezt a témát járjuk körül.

Tovább olvasom
Milyen lakáshiteleket kínál a Raiffeisen Bank?

Ha lakáshitel, akkor Raiffeisen Bank. A Raiffeisen MindigFIX lakáshitelek jó választásnak tűnnek a lakásvásárlás előtt állóknak. De miért jó, ha egy lakáshitel mindig fix? Miért ezt válasszuk? Utánajártunk, hogy milyen lakáshiteleket kínál a Raiffeisen Bank. És hogy miért lehetnek ezek a legjobbak nekünk.

Tovább olvasom
15 ok, ami miatt elutasíthatják a személyi kölcsön kérelmedet

A személyi kölcsön igénylés elutasítása kellemetlen helyzetbe hozhatja az igénylőt. Egy terv megvalósítása ütközhet így akadályokba. Pedig több oka is lehet, ami miatt elutasíthatják a személyi kölcsön kérelmet. Mutatjuk, hogy mik ezek, és azt is, hogyan lehet őket elkerülni.

Tovább olvasom