Gyorskölcsön kalkulátor 2024

Mekkora összegre van szükséged?

Hány hónapra?

Nettó jövedelemed?

További Beállítások

Válassz bankot

Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés
Az ajánlatokat THM szerint rendeztük sorba
CIB

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

Most akár 50 000 Ft-ot adunk, számlanyitás nélkül!*

Törlesztőrészlet 23839 Ft
THM 14.34 %
Visszafizetendő 572136 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

K&H

K&H személyi kölcsön

Fix törlesztőrészlet

Törlesztőrészlet 25806 Ft
THM 24.67 %
Visszafizetendő 623094 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

OTP

OTP Személyi kölcsön

Online igénylés akár 15 perc alatt

Törlesztőrészlet 26683 Ft
THM 29.50 %
Visszafizetendő 644142 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelKérd szakértő segítségét!

- promóció -

Hitel gyorsan, egyszerűen

Egy gyorskölcsön segítségével tehát egyszerűsített feltételek mellett, rövid idő alatt juthatunk pénzhez. A konstrukció úgy lett kialakítva, hogy a legfontosabb feltételnek, a gyorsaságnak megfeleljen. De mit is jelent ez? Az igénylés leadásától számítva rövid időn belül megkapjuk a kért összeget, hitelezőtől függően ez lehet néhány nap, 24 óra, vagy akár még ennél is rövidebb idő. A gyorskölcsön szabadon felhasználható, nem kell hozzá önerő és ingatlanfedezet. Persze a gyorsaságnak ára is van, a plusz szolgáltatást meg kell fizetni, ami magasabb kamat, THM értékkel járhat.

A kölcsön összege

Ami a felvehető hitel nagyságát illeti, a gyorskölcsön termékekkel kapcsolatban általánosan elmondható, hogy elsősorban kisebb összegekkel lehet kalkulálni. Voltaképpen ez is a konstrukció célja: segítség a váratlanul adódó, kisebb pénzzavar esetén. A minimum igényelhető összeg néhány tíz, vagy száz ezer forint, a maximum pedig általában 7-8 millió forint. A futamidő változatos képet mutat, akad olyan szolgáltató, amely hetekben méri a futamidőt, de van 96, vagy 120 hónapos maximum futamidős termék is.

Munkaviszony, jövedelem, hiteltörténet

Egy személyi hitel esetében az igénylési feltételeknél az a legfontosabb, hogy legyen (megfelelő ideje tartó) munkaviszonyunk, elvárt mértékű, rendszeres havi jövedelmünk és a hiteltörténetünk is rendben legyen. Ez persze mást és mást jelent a különböző pénzintézeteknél. Az elvárt munkaviszony valahol legalább 3 hónap, valahol 6 hónap, a minimum havi nettó jövedelem valahol 100 ezer forint, másutt 250 ezer forint. Ami a hiteltörténetet illeti, a KHR-listán való (negatív) szereplés a legtöbb esetben kizáró, de nem mindenütt.

A gyorskölcsön igényléshez a következőkre biztosan szükség van

Ha gyorskölcsön termékben gondolkodunk, általában az alapvető személyi hitel igénylési feltételeknek kell megfelelnünk. A bankok valamilyen személyazonosító okmányt kérnek, aztán be kell mutatnunk a lakcímkártyánkat, az adókártyánkat, szükség lesz munkáltatói igazolásra (ami 30 napnál nem régebbi), valamint opcionálisan bankszámlakivonatokra is. Tudni kell, hogy a gyorskölcsön igénylésének alsó korhatára 18 év, alapesetben, mert több hitelező is magasabb húzza meg az alsó korhatárt.

Váratlan kiadásokra – gyorskölcsön online is

Az akolcson.hu szakértőinek személyes tapasztalata alapján gyorskölcsönt azok igényelnek, akiknek azonnali, kisebb összegű kölcsönre van szüksége. És hogy lehet egy kölcsön igénylés még gyorsabb? Hát online! A kölcsönhöz jutást gyorsíthatja, hogy egyes hiteltermékek online is elérhetőek. Nem kell elutaznunk a bankfiókba, nem kell sorban állnunk, ráadásul a bankok többsége különféle kedvezményeket is ad az online igénylőknek.

A gyorskölcsönt a bank hitelképességi vizsgálat után nyújtja. Szükség lesz személyes dokumentumokra, bankszámlakivonatra és jövedelemigazolásra. Az igénylés folyamán a bank pontos tájékoztatást ad a szükséges dokumentumokról, és arról hogy milyen feltételekkel juthatunk a gyorskölcsönhöz. Általánosan elmondható azonban, hogy egy ingatlanfedezetes lakáshitel konstrukcióhoz képest kevesebb dokumentumra lesz szükség, és a feltételek is jóval egyszerűbbek és kedvezőbbek. Azt is tudni kell azonban, hogy az egyszerűségnek és a gyorsaságnak ára van. A gyorskölcsön nem a legolcsóbb hitelfajta. Az átlagosan viszonylag alacsony hitelösszeg, és a rövidebb futamidő miatt azonban ennek jóval kisebb a jelentősége, mint egy évtizedekre felvett több tízmilliós lakáshitel esetében.

Könnyen juthatunk tehát gyorskölcsönhöz váratlan kiadásaink fedezésére. Tájékozódjunk, döntsünk, aztán használjuk fel. Gyorsan.

Személyi kölcsön azonnal

Ki ne akarna gyorsan pénzhez jutni egy igénylés után? Én biztos akarnék. És nyilván te is. A gyorskölcsönnel ez nem probléma. Az elbírálás, kis túlzással azonnal megtörténik, és a pénzt már néhány napon belül megkaphatod. A gyors elbírálás is a kölcsön jó értelembe vett egyszerűségét mutatja. Egyszerűen igényelheted, és gyorsan megkapod. A gyors elbírálás előny, hiszen azonnal elköltheted a pénzt, nem kell heteket várnod a kiutalásra. Ez egy pénzzavar esetén elengedhetetlen. Ez egy elvárás. Gyorsan kell a pénz. A gyors elbírálás ráadásul azt is jelenti, hogy nincsenek álmatlanul forgolódva töltött éjszakák, hogy elfogadják-e az igénylésedet. Szinte azonnal tudni fogod, hogy a meg tudod-e valósítani a célodat, amihez a kölcsönt igényelted.

Számtalan élethelyzetben lehet szükségünk gyorsan nagyobb összegre. Ha nincs félretett pénzünk, vagy nincs olyan tartalékunk, amit mozgósíthatnánk, megoldás lehet egy kölcsönigénylés. A gyorskölcsönök szabadon felhasználhatóak, és a költést nem kell számlával igazolni. Nem kell ingatlanfedezet sem. Ez a kölcsönfajta akár néhány perc alatt is elérhető, de néhány napos belül biztosan utalják számunkra az igényelt összeget, ha pozitív a hitelbírálat. Gyorsan szükségünk van pénzre? Nagyobb összeg kell váratlan kiadásokra? Egyszerűen érhető el egy gyorskölcsön. Nagyon gyorsan. Tényleg.

Váratlan kiadásokra

A gyorskölcsönök gyorsan és egyszerűen igényelhetőek. A döntést mégsem érdemes elsietni. A pénzintézetek gyorskölcsön ajánlatai eltérnek egymástól, ki kell választanunk a számunkra legmegfelelőbbet. Ez ma már könnyű feladat, ezen a weboldalon tájékozódhatunk a futamidőről és a törlesztőrészletekről. Összehasonlíthatjuk a THM-eket, és olyan részletinformációkhoz juthatunk, amik fontosak lehetnek számunkra. Napelemre kellene egy bizonyos összeg? Van olyan kölcsön, ahol erre kamatkedvezményt adnak. A legfontosabb a gyorsaság? Van, ahol néhány perc a hitelbírálat, és meg aznap utalják az összeget a bankszámlánkra. A kiadás jöhet váratlanul, de néhány órát rászánhatunk a nekünk legmegfelelőbb kölcsön kiválasztására.

Miért a gyorskölcsönt válaszd?

A gyorskölcsön rendkívüli népszerűsége a gyorsaságában és az egyszerűségében rejlik. Sokan választják a céljaik eléréséhez a személyi kölcsönöket, hiszen szinte azonnal pénzhez jutnak. Nem kell várni a pénzre. Neked sem, ha gyorskölcsönt igényelsz. A személyi kölcsön egy gyors segítség, bármilyen okból van szükséged a hitelre. Olyan, mint elsősegély. Gyorsan jön, és segít. A személyi kölcsönöknek ráadásul számtalan fajtája van. Biztosan találsz köztük megfelelőt. Olyat, ami a legjobb neked. A legjobb, mert alacsony kamatozású. A legjobb, mert szinte azonnal elbírálják. Vagy a legjobb, mert online is igényelheted. Sokféle személyi hitel van. Bármelyiket igényelheted. Mert a személyi kölcsön az egyetlen, ami szinte minden problémára megoldást kínál neked. Igényelj gyorskölcsönt! Van olyan, ami neked kell. A gyorskölcsön feltételei egyszerűen teljesíthetőek.

Nem kell hitelcélt megjelölnöd

A gyorskölcsön egyik nagy előnye, hogy minimális dokumentációval és könnyen igényelhető. Az igényléshez csupán a jövedelmedet kell igazolnod. És ez még nem minden. Mert nem csak hogy elég, ha igazolod a jövedelmedet, de a pénz elköltését sem kell semmiféle módon dokumentálnod hitelt nyújtó pénzintézet felé. Mit jelent ez? Nézzünk egy lakáshitelt.

Fedezetre van szükség, és a pénzt csak a lakás felépítésére vagy megvásárlására fordíthatod. És ezt dokumentumokkal igazolnod is kell. És ez plusz költséget jelent, időt és energiát kell rá szánnod. Időt? Igen. Néha még a hitelfelvételt követő sokadik is évben is igazolásokat és szerződéseket kell leadnod a hitelező pénzintézetnek, hogy teljesítsd a szerződéses feltételeket. A személyi kölcsönnél ilyen nincs. Nem kell hitelcélt megjelölnöd a szerződés megkötésekor, és igazolnod sem kell a hitelösszeg megfelelő felhasználását. Hiszen a gyorskölcsönt arra költöd, amire akarod. A gyorskölcsön feltételei egyszerűen teljesíthetőek.

Biztosíték nélkül

A könnyített dokumentációs elvárás mellett biztosítékra sem lesz szükséged a hitelfelvételhez. Nem kell fedezetként ingatlant felajánlanod, nem kell valamilyen ingóságot vagy számlapénzt biztosítékként bevonni. Ez több okból is előnyös. Ha nincs ingatlanod, vagy azt nem akarod fedezetként felajánlani a hitelhez, akkor is igényelhetsz gyorskölcsönt. Egy fedezet bevonása költséges és időigényes, ráadásul még az elbírálás ideje is jóval hosszabb egy fedezetes hitelnek. A gyorskölcsön feltételei egyszerűen teljesíthetőek.

Gyorshitel

Gyorskölcsön vagy gyorshitel? Különböznek? Nem. Csak az elnevezés különbözik, a tartalom változatlan, ugyanarról a hiteltermékről beszélünk, akár a gyorskölcsön, akár a gyorshitel elnevezést használjuk. Gyorskölcsön igénylése esetén lényegtelen az is, hogy azt gyorskölcsönnek vagy gyorshitel nevezik. Egy szabadon felhasználható, ingatlanfedezet nélkül igényelhető, rendkívül népszerű hitelterméket. Nem kell tehát foglalkozni a névvel, nem számít az elnevezés, a hitelek feltételeire viszont oda kell figyelni, mert bár a hitel neve nem lesz fontos, a feltételekben azonban lehetnek és vannak is különbségek. Odafigyeléssel és utánajárással egyszerűen megtalálhatjuk a számunkra legmegfelelőbbet. Ez lesz a lényeges, nem a gyorskölcsön elnevezése.

Gyors hitel 24 órán belül – az elbírálás ideje

A gyorskölcsön elbírálási idő rövid. A gyorskölcsön igénylés egyik erőssége a rövid elbírálási idő. Egy gyorskölcsön néhány napon belül megkapható. Ez azt jelenti, hogy ha az igénylő dönt arról, hogy személyi kölcsönt igényel, akkor csak néhány napot kell arra várni, hogy a kölcsön összege felhasználható legyen. Átmeneti pénzavar esetén ez fontos, mert azonnal fel lehet használni a kölcsönt. Nem kell várni hetekig, vagy hónapokig arra, hogy a bank folyósítsa a pénzt. Ez nem csak egy pénzavarnál lehet fontos, hanem minden hiteligényléskor.

Az, hogy a személyi kölcsönnel gyorsan az igénylő rendelkezik, az első helyen van a döntést befolyásoló okok között. A gyorsaság azért is fontos, mert szinte rögtön kiderül, hogy az igénylő hitelképes-e. A minősítés után pedig szinte azonnal a végleges bírálat következik. És ha az pozitív, tehát az igénylőt hitelképesnek találja a bank, akkor már csak a szerződés megkötése, és a folyósítás van hátra.

Mikor érdemes gyorskölcsönt igényelni?

A gyorskölcsönt az élet szülte. Sokan kerültek olyan élethelyzetbe, hogy sürgősen pénzre volt szükségük. Ha ilyenkor nincs család vagy barát, aki segíthetne, akkor egy pénzintézethez kell fordulni kölcsönért. Az, hogy akár néhány óra alatt megérkezik a pénz, óriási segítség lehet egy nem várt helyzetben. Ha nincs megtakarítás, akkor is lehet olyan probléma, amit meg kell oldani. Ilyen esetben kiváló választás a gyorskölcsön.

A gyorskölcsön a segítség

A gyorskölcsönök gyorsan és egyszerűen igényelhetők. A döntést mégsem szabad elhamarkodni. A bankok gyorskölcsön ajánlatai eltérnek egymástól, ki kell választani a legjobbat. Ez egyszerű, mert szakértő weboldalakon lehet tájékozódni a futamidőről és a törlesztő részletek nagyságáról. Összehasonlítható a THM, és olyan részletinformációhoz lehet jutni, ami fontos a döntésnél. Új kazánra kellene egy bizonyos összeg? Van olyan kölcsön, ahol erre kamatkedvezményt adnak. A legfontosabb a gyorsaság? Van, ahol csak néhány perc a hitelbírálat, és meg aznap utalják a pénzt a bankszámlára. A kiadás jöhet váratlanul, de néhány órát rá kell szánni a legoptimálisabb kölcsön kiválasztására.

Személyi kölcsön gyorsan: csak a gyorskölcsön

A gyorskölcsön valójában egy személyi kölcsön, amit gyorsan bírálnak el, és gyorsan kiutalnak egy számlára. A személyi kölcsönökön belül azonban külön alkategóriát alkotnak, mert az árazásuk eltér a személyi kölcsönöktől. A gyorskölcsönök szinte mindig drágábbak, ez az ára a gyorsaságból adódó banki kockázatnak. Ennek ellenére számtalan pénzintézet ajánl gyorskölcsönt az ügyfeleinek. Ennek az a fő oka, hogy nagy az igény egy egyszerű és gyors kölcsönre. Átmeneti pénzavar esetén jól jön a gyorskölcsön, hiszen ahogy a közmondás szól, kétszer ad, ki gyorsan ad. Ha beüt a baj, azonnal kell megoldást találni, sokszor nem lehet heteket várni egy hitelbírálatra. A gyorskölcsön erre tökéletes megoldást nyújt, hiszen akár néhány órán belül is pénzhez juthat az igénylő. Igen, akár néhány órán belül is.

Gyorskölcsön kalkulátor

A hiteligénylés során fontos még, hogy ne ragadjunk le az első ajánlatnál, és ne engedjük magunkat túlságosan rábeszélni a banki értékesítők által. Fontos, hogy tájékozottak legyünk, és kérdéseket tegyük fel az ügyintézőnek. Ha bármilyen kétség merül fel a hitelszerződéssel kapcsolatban, érdemes jogi tanácsot kérni, hogy elkerüljük a kellemetlen meglepetéseket a későbbiekben. Végül pedig, ne feledjük, hogy a hitel felvétele jelentős anyagi terhet róhat ránk, ezért alaposan mérlegeljük a döntést, és csak akkor vegyünk fel hitelt, ha biztosak vagyunk abban, hogy a jövőben is képesek leszünk törleszteni azt. A felelős hitelfelvétel nem csak az egyén, hanem az egész gazdaság számára fontos.

Gyorskölcsön kalkulátor 2024

A gyorskölcsön kalkulátor 2024 egy online eszköz, amely lehetővé teszi, hogy kiszámoljuk és összehasonlítsuk a különböző bankok által kínált személyi kölcsönök törlesztőrészleteit és kamatait. A gyorskölcsön hitelkalkulátor általában csak néhány adatot kér, például a kölcsön összegét, futamidejét, a kamatot. A gyorskölcsön hitelkalkulátor a megadott adatok alapján kiszámítja a teljes visszafizetendő összeget, a törlesztőrészletek mértékét, valamint az összes kamatköltséget, amelyet a kedvező gyorskölcsön felvétele során fizetni kell. A gyorskölcsön kalkulátor 2024 használata segít abban, hogy tájékozottabb döntést hozzunk a személyi kölcsön felvételével kapcsolatban, és segít megtalálni a legjobb ajánlatot számunkra. A legjobb személyi kölcsön gyorskölcsön kalkulátorral található meg.

gyorskölcsön kalkulátor

Gyorskölcsön kalkulátor 2024 – igazán nagy segítség

A gyorskölcsön kalkulátor 2024 használata számos előnnyel jár.

 • összehasonlítás: a gyorskölcsön kalkulátor segítségével összehasonlíthatjuk a különböző bankok által kínált személyi kölcsönök kamatait és törlesztőrészleteit. Ez lehetővé teszi, hogy kiválasszuk a legjobb ajánlatot, és így pénzt takarítsunk meg. A gyorskölcsön THM legyen mindig alacsony.
 • költségek: a gyorskölcsön kalkulátor lehetővé teszi, hogy pontosan megtudjuk, mennyibe kerül majd a személyi kölcsön felvétele. A gyorskölcsön kalkulátor kiszámolja a teljes visszafizetendő összeget, a törlesztőrészleteket és az összes kamatköltséget. Ez segít abban, hogy pontosan tudjuk, mennyit kell majd fizetnie havonta, és mennyi lesz a teljes költség. A gyorskölcsön THM legyen mindig alacsony.
 • rugalmasság: a gyorskölcsön kalkulátor lehetővé teszi, hogy különböző összegeket és futamidőket kalkuláljunk, így rugalmasabban dönthetünk a kedvező személyi kölcsön felvételéről. Különböző opciókat próbálhatunk ki, hogy megtaláljuk a legjobb megoldást. A gyorskölcsön átfutási idő fontos lehet a döntésben.
 • gyors: a gyorskölcsön kalkulátor használata egyszerű és gyors, így sok időt takaríthatunk meg azzal, hogy online használjuk. Nem kell időt töltenünk a bankok különböző ajánlatainak böngészésével, vagy személyesen tájékozódnunk a bankfiókokban. A gyorskölcsön használata segít abban, hogy jó döntést hozzunk a kedvező személyi kölcsön felvétele kapcsán, és pénzt takarítsunk meg a hosszú távon.
 • alacsonyabb kamat: a gyorskölcsön kalkulátor 2024 használata segíthet abban, hogy megtaláljuk a legjobb kamatot a személyi kölcsönhöz. Az alacsonyabb kamatú kölcsönök általában kevesebbe kerülnek, így hosszú távon jelentős megtakarítást érhet el. A gyorskölcsön átfutási idő fontos lehet a döntésben. A gyorskölcsön THM legyen mindig alacsony.
 • egyszerű: a gyorskölcsön kalkulátor használata egyszerű. Általában csak néhány adatot kell megadni, például a kölcsön összegét és futamidejét, és a kalkulátor kiszámolja a többit. A felhasználóbarát felület lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen használjuk a kalkulátort.

A gyorskölcsön kalkulátor 2024 egy hatékony eszköz, amely lehetővé teszi, hogy összehasonlítsuk a különböző bankok által kínált személyi kölcsönöket, és megtaláljuk a legjobb ajánlatot. A kalkulátor használata időt takarít meg, és lehetővé teszi, hogy pontosan megtudjuk, mennyit kell majd fizetnie havonta, és mennyi lesz a teljes visszafizetendő összeg. Emellett a kalkulátor által kiszámolt adatok segítenek abban, hogy megbízható és átlátható döntést hozhassunk a személyi kölcsön felvételével kapcsolatban. A gyorskölcsön kalkulátor használata tehát előnyös lehet mind a kölcsönt felvevő, mind pedig a bank számára. A személyi kölcsön feltételei fontosak. A kalkulátor segít ebben is. A legjobb gyorskölcsön a gyorskölcsön kalkulátorral található meg.

Gyors kölcsön 1 óra alatt online

Az innovatív, modern pénzügyi megoldásokat szeretjük. Ilyen az gyorskölcsön online igénylés is. Mit jelent a végig online igénylés? Gyorskölcsön online igényléskor nem kell bemenned a fiókba. Még telefonálnod sem kell. Amire szükséged lesz, az egy internet elérésére alkalmas számítástechnikai eszköz. Van telefonod mobilnettel? Akkor ne keress tovább. Meg van a szükséges eszköz.

Online igényléskor a bank honlapján történik az igénylés teljes folyamata, egészen a kiutalásig. Otthon ülsz a foteledben, kezedben a telefonoddal, és igényelsz egy hitelt. Ilyen húsz éve még nem volt. De már van, és az ügyfelek szeretik. Minden az interneten keresztül történik. A személyazonosságod megállapítása, a szükséges dokumentumok benyújtása, és az igénylés leadása is. Itt tudod meg, hogy a bank jóváhagyta az igénylésed, és hogy mikor utalja a számládra a pénzt. Nincs bankszámlád, amire utalhatnának? Azt is nyithatsz. Online is.

Online is elérhető

A gyorskölcsön igénylése nem különbözik a személyi kölcsön igénylésétől. Első lépésként arról kell tájékozódni, hogy mi a kölcsön igénylésének alapfeltétele. Ha ennek megfelel az igénylő, akkor az elvárt dokumentumok benyújtása következik. A dokumentumok alapján a bank elbírálja a hitelt, és pozitív döntés esetén rendelkezésre bocsátja az igényelt összeget. És ez egy napon belül is megtörténhet.

Gyorskölcsön végig online is igényelhető. A végig online kifejezés azt jelenti, hogy a teljes folyamat, az igényléstől az elbírálásig elektronikus úton történik. Nem lesz szükség tehát személyes találkozásra, hiszen pozitív elbírálás esetén utalással teljesíti majd a pénzintézet a kifizetést. Az online igénylés előnyös lehet abból a szempontból is, hogy gyakran kapcsolódik hozzá kedvezmény, sőt, az is előfordulhat, hogy olcsóbban lesz a hitel, mintha hagyományos úton igényeltük volna.

Gyorskölcsön bar listásoknak

A KHR adóslista (Központi Hitelinformációs Rendszer) Magyarországon a hitelképesség vizsgálatára szolgáló adatbázis, amelybe minden bank és pénzintézet bejelentkezik. Az adatbázisban szereplő információk alapján a bankok döntenek arról, hogy kinek adnak hitelt, és milyen feltételekkel. A KHR listán szereplő adósok azért kerültek oda, mert korábban nem fizették vissza a hitelüket, vagy késve fizettek. Az adósok a KHR listán maradnak, amíg teljes mértékben vissza nem fizetik a tartozásukat.

Ennek ellenére, azonban léteznek olyan hitelintézetek, amelyek kínálnak kölcsönöket bar listásoknak is. Ezek általában kisebb, rövidebb futamidejű kölcsönök, amelyek nagyobb kamatot és költségeket tartalmaznak, mint a hagyományos kölcsönök. A KHR listásoknak azonban nehézséget okozhat, hogy az adós múltját figyelembe veszik, ezért a pénzintézetek nagyon szigorú követelményeket támaszthatnak velük szemben. Általában magasabb kamatot kell fizetniük, és biztosítékokat kell nyújtaniuk a banknak a hitel visszafizetésének biztosítása érdekében. Ha valaki KHR listás, és hitelre van szüksége, érdemes alaposan megfontolni az ajánlatokat, és figyelmesen elolvasni a kölcsönszerződést. Az ilyen személyi hitelek könnyen adósságspirálba sodorhatják az embert, ezért fontos, hogy csak akkor vegyenek fel kölcsönt, ha biztosak abban, hogy képesek lesznek azt visszafizetni.

Gyorskölcsön bar listásoknak – nem biztos a siker

Van gyorskölcsön bar listásoknak. De nem minden pénzintézet kínál ilyen konstrukciót. A személyi kölcsön feltételei fontosak. Igénylés előtt tájékozódjunk. A legjobb gyorskölcsön kalkulátorral található meg.

A gyorskölcsön feltételei

A gyorskölcsönt leginkább alacsony összegben igényeljük. Ennek az oka a hitel ára, és az, hogy ritkán van szükségünk gyorsan többmilliós segítségre. A gyorskölcsönt 100 ezer forinttól igényelhetjük, és a legtöbb pénzintézetnél nem kérhetünk többet 1 millió forintnál. A bankok hitelezési gyakorlata ugyanakkor annyira eltérő, hogy ennél jóval többet is igényelhetünk egyes bankoknál, ha szeretnénk. Az alacsony hitelösszegek miatt főként rövid futamidőt választanak az ügyfelek, hiszen néhány százezer forintot egy év alatt is vissza lehet fizetni úgy, hogy az nem terheli meg túlságosan a családi költségvetést.

Gyors kölcsön fedezet nélkül – nem kell ingatlanfedezet

A gyorskölcsön, ugyanúgy, mint a személyi kölcsön, egy szabad felhasználású fedezetlen kölcsön. Ahhoz, hogy igényeljük, nincs szükség ingatlanfedezetre. Ha nincs ingatlanunk, vagy nem szeretnénk azt bevonni fedezetként a hitelügyletbe, akkor sincs akadálya az igénylésnek. Ez egy nagy előny, ráadásul még azzal is jár, hogy nem kell olyan költségekkel számolnunk, mint az értékbecslés vagy a közjegyző díja. Bár ez könnyebben elérhetővé teszi a gyorskölcsönt, ne feledkezzünk meg arról az igénylésnél, hogy az átlagosnál magasabb THM-re számíthatunk. Ez azonban nem biztos, hogy probléma lesz, ugyanis a gyorskölcsön átlagos igényelt hitelösszege alacsony, és egy alacsonyabb hitelösszegnél jóval kisebb plusz terhet okoz a magasabb THM.

Gyorskölcsön fix kamatozással

A fix kamatozás a kiszámíthatóság miatt fontos. A kölcsönöd törlesztőrészlete nem változhat meg a futamidő végéig akkor, ha fix kamatozású. A változó gazdasági környezet így nem hat rád. Mindegy, mi történik a nagyvilágban, nem számít az infláció és nem számít a bankok kamatemelése sem. Te már megkötötted a szerződést, azon nem változtathat senki. Senki. A bank nem mondhatja később, hogy megemeli a havi részletedet. Nem mondhatja. Szerződés kötelezi arra, hogy a futamidő végéig az eredeti részletet várja tőled. Semmivel sem többet.

A változó kamatozás kockázatosabb, hiszen ebben az esetben csak a kamatperiódus alatt nem változhat a törlesztőrészlet. A kamatperiódus végén viszont igen. És ha változhat, akkor nőhet is.

Jó a fix kamatozás

A változó kamatozású hitelek mindig kockázatosabbak, mint a fix kamatozásúak. Amíg a fix kamatozású hitelek a futamidő végéig kiszámíthatóak maradnak, addig a változó kamatozású hitel kamata függ a jegybanki alapkamattól. Azon kívül, hogy erre semmiféle ráhatásunk nincs, ráadásul még a változást is nehéz, sőt, szinte lehetetlen előre meghatározni. Az elemzők adnak ugyan ki iránymutatásokat, amelyben elemzik a gazdasági helyzetet, és előrejelzik a lehetséges változásokat, ezek azonban soha nem lehetnek teljesen pontosak.

Egy előre nem látott gazdaságpolitikai változás pedig jelentős hatással lehet az MNB alapkamat politikájára. Vannak olyan gazdasági folyamatok, amik előre jelezhetőek, de ezek az előrejelzések sem pontosak, csak múltbéli tapasztalatokra támaszkodnak. A cikk írásakor Magyarországon hónapról hónapra növekszik az infláció, és erre a jegybank alapkamat emeléssel reagált. Ezzel lehet számolni ugyan, de biztosat még leghozzáértőbbek sem tudnak mondani. A változó kamatozású hitelek így mindig kockázatosabbak maradnak, mint a fix kamatozású hitelek.

Mi történik, ha valaki a változó kamatozású kölcsönt igényel? A változó kamatozású hitelek kamatát a referenciakamathoz kötik, ezért amikor a Magyar Nemzeti Bank megemeli a jegybanki alapkamatot, akkor a hitelünk kamata, és így a törlesztőrészletünk is növekedni fog. A változó kamatozású hitel igénylése a hitelszerződés pillanatában jó döntésnek tűnhetett évekkel ezelőtt, akkor ugyanis a változó kamatozású hitel kamata jóval alacsonyabb volt, mint a fix kamatozású hitelé. Ez egy hosszú időre felvett hitel esetén azt jelenthette, hogy a teljes visszafizetendő összeg akár milliós nagyságrenddel is alacsonyabb lehetett. Az alacsonyabb kamat persze azzal a kockázattal járt, hogy ha megemelkedik az alapkamat, akkor a törlesztőrészletünk is meg fog emelkedni.

A jegybanki alapkamat emelés hat a változó kamatozású hitelekre. Amikor a Magyar Nemzeti Bank megemeli a jegybanki alapkamatot, akkor a hitelek kamata is emelkedik. Jelenleg közel ötszázezer változó kamatozású hitel van Magyarországon. Ezekre a hitelekre a jegybank alapkamat emelés negatívan hat. Az inflációs előrejelzések a következő években a drágulás csökkenésére számítanak, de az infláció így is növekedni fog, és valószínű, hogy emiatt az MNB újra emelni fogja az alapkamatot. Ne felejtsük el azonban, hogy ez csupán egy előrejelzés. Nincs rá garancia, hogy ez is fog történni. A szakértők elemzéseit érdemes ismernünk, de biztosra nem mehetünk. A gyorskölcsön igénylése előtt lényeges, hogy megfontoljuk a döntést.

Fix vagy változó kamatozású kölcsönt válasszunk? A változó kamatozású hitelek kockázatosabbak, mint a fix kamatozású hitelek. A fent leírt folyamatok miatt egyébként szinte eltűntek a változó kamatozású hitelek a bankok kínálatából. A túl nagy kockázat elriasztotta az ügyfeleket, és erre a bankok is reagáltak. Jelenleg főként fix kamatozású hiteleket kínálnak. Ez érthető is, hiszen hónapok óta emelkedik az alapkamat, és várhatóan a kamatok tovább növekszenek majd. Ezáltal a most felvett változó kamatozású hitel törlesztő részlete is szinte biztosan emelkedni fog.

A biztonság mindig kulcsszó, amikor meghozunk egy bennünket és a családunkat érintő hosszú távú pénzügyi döntést. Biztonságot és kiszámíthatóságot akarunk. Tudni akarjuk, hogy öt, tíz év múlva mennyit kell havonta fizetnünk. Ez teljesen érthető. És ezt a biztonságot a fix kamatozású kölcsön adja meg nekünk. A fix kamatozású kölcsön megkötésekor pontosan fogjuk tudni, hogy egészen a futamidő végéig milyen pénzügyi terhekkel kell számolnunk.

Az egyik legkönnyebben igényelhető hitel

Ha már gyorskölcsönt igényelünk, az legyen egyszerű. Az egyszerű igénylési folyamat, a kisebb számú elvárt dokumentum vonzóvá tesz egy hitelterméket. Nagyon nem mindegy, hogy mennyi időt és energiát kell fordítani egy hiteldokumentáció benyújtására. Minél kevesebb dokumentumot vár el a pénzintézet, annál gyorsabban és könnyebben beadható az igénylés. Ráadásul, ha ezek a dokumentumok kéznél vannak, és nem kell a beszerzésükkel bajlódni, az további érv a hitel mellett. Az egyszerűség abban is megnyilvánulhat, hogy nem kell heteket várni a bírálatra. A gyorskölcsönt akár egy napon belül jóváhagyhatják, szemben más hitelekkel, ahol heteket vagy akár hónapokat is kell várni egy bírálatra. Ez tervezhetővé teszi a kiadásokat, és a cél megvalósításával sem kell várni.

Szabad felhasználású egy gyorskölcsön? – igen, szabad felhasználású

A szabad felhasználású hitel a legnépszerűbb termék a pénzpiacon, és nem véletlenül, hiszen számos előnnyel rendelkezik. A szabad felhasználású hitel legnagyobb előnye a nevéből is kikövetkeztethető, vagyis az, hogy bármire elkölthető az összeg. Ehhez kapcsolódik az is, hogy nem szükséges hitelcélt igazolni a felvételéhez, vagyis nem annyira kötött, mint egy lakáshitel, és az igénylési folyamat sem annyira nehézkes és lassú. Létezik fedezet mellett nyújtott szabad felhasználású hitel is, ám a gyorskölcsönökhöz képest szinte semmilyen előnnyel nem rendelkezik. Egy személyi kölcsön alapú, azaz fedezet nélkül nyújtott, szabad felhasználású hitel igénylése a lehető legegyszerűbb és leggyorsabb. És ez nagy előny.

Gyorskölcsön igénylése autóvásárláshoz

Aki ki szeretné egészíteni a megtakarítását az az autólízing mellett a gyorskölcsön választhatja. Több előnye is van egy autó megvásárlásának személyi kölcsönből. Nincs szükség önerőre, a teljes vételár finanszírozható a hitelből. Az autó egyből a vásárló tulajdonába kerül, és akár az átírás költsége is kifizethető a hitelből. Ez nagy szabadságot ad a gépkocsi kiválasztásánál, és még az első nagyobb szervizre is futhatja a hitelből, a kölcsön nagyságától függően. Nem lesz probléma az autó életkora sem, hiszen nem kell hitelcélt megjelölni az igényléskor. Casco-t is csak abban az esetben kell kötni, ha az új tulajdonos úgy dönt, hogy ezt szeretné, szemben az autólízinggel, ahol ez minden esetben kötelező.

Amire feltétlenül figyelni kell

Van néhány kérdés, ami biztosan felmerül bennünk gyorskölcsön igénylés előtt. És ezekre a kérdésekre tudnunk kell a választ, ha valóban fel akarjuk használni a gyorskölcsön összegét. Fontos kérdés lesz, hogy mekkora összeget igényelhetünk. Kérdés lehet még, hogy meg kell mondanunk, hogy mire költjük el a gyorskölcsön összegét. Mivel a gyorskölcsön szabad felhasználású, így az bármire elkölthető.

Fontos szempont, ezért tudnunk kell azt is, hogy növekszik-e a gyorskölcsön törlesztőrészlete az idő múlásával. A válasz, hogy nem. A kamat és a törlesztőrészlet a teljes futamidőre fix lesz. Azt is tudnunk kell, hogy kell-e ingatlanfedezetet vagy más fedezetet biztosítani. A válasz, hogy nem. Ingatlanfedezet vagy egyéb fedezet nélkül igényelhető a gyorskölcsön. Az is kérdés, hogy milyen hosszú lehet a futamidő. A futamidő akár hét év is lehet. És persze az is fontos, hogy lesz-e plusz költsége a gyorskölcsön igénylésének és folyósításának. A válasz mindig kedvező.

Hogyan lehet olcsóbb gyorskölcsön igényelni?

Alacsonyabb lehet a gyorskölcsön díja, ha teljesítünk néhány feltételt. Ha körültekintőek vagyunk, több százalékos kedvezményt is elérhetünk. Ez nagyobb hitelösszegnél, és hosszabb futamidőnél nagymértékben csökkentheti a havi kiadásunkat, és alacsonyabb összegű kölcsönnél, és rövid futamidőnél is számottevő megtakarítást érhetünk el. Amikor nem a saját számlavezető bankunknál igényelünk a gyorskölcsönt, a pénzintézet kedvezményt adhat nekünk bizonyos számlacsomagra. Ezzel a gyorskölcsön nem lesz ugyan olcsóbb, de a hozzá tartozó kiadásaink alacsonyabbak lesznek, így kevesebb költséggel jutunk a kölcsönhöz.

Fontos azonban megvizsgálnunk, hogy ez megéri-e, mert a számlaváltásnak is lehetnek költségei. Akkor éri meg élni ezzel a lehetőséggel, ha az általunk megnyitott új folyószámla havi költsége alacsonyabb lesz, mint a régi. Magasabb havi jövedelem esetén a pénzintézetetek többnyire kedvezőbb kamattal kínálják a személyi kölcsönüket. Az igaz, hogy a jövedelmünk nagyságát nem tudjuk befolyásolni, de lehetőségünk van adóstárs bevonására. Ha megtehetjük, éljünk ezzel, mert a kedvezőbb THM alacsonyabb törlesztő részletet is jelent.

A Teljes Hiteldíj Mutató szerepe hiteligénylésnél

A hatályos jogszabályok értelmében a Teljes Hiteldíj Mutató mértéke a személyi hiteleknél nem haladhatja meg az alapkamat huszonnégy százalékponttal növelt értékét. Személyi hitelnek számít a gyorskölcsön, az autóhitel és a személyi kölcsön. Fogyasztási hitelnél magasabb lehet a THM. A hitelkártyák és a folyószámlahitelek Teljes Hiteldíj Mutatója harminckilenc százalékponttal lehet magasabb a jegybanki alapkamatnál.

A Teljes Hiteldíj Mutató bevezetése előtt csak a kamat nagysága volt az iránymutató, a kamattal tudtuk összehasonlítani a hiteleket. A kamat azonban nem a teljes költsége a hitelnek, mert egy hitel felvételekor számítanunk kell más kiadásokra is. Az egyéb kiadások is fontosak, még úgy is, hogy tudjuk, a kamat határozza meg leginkább a THM nagyságát. A kamat mellett számolnunk kell a folyósítási díjjal és a hitelbírálati díjjal is. Ezek is bennünket terhelnek, a kezelési költséggel és az egyéb adminisztrációs költségekkel együtt. Lehet díja a kötelezően megnyitandó folyószámlának is, és adott esetben a közvetítőnek is kell jutalékot fizetni.

A THM nem tartalmazza a közjegyzői és ügyvédi díjat, pedig ezeket is nekünk kell kifizetnünk. A fedezetül szolgáló ingatlan biztosításának is lesz díja, és azt szintén mi fizetjük. Lehetnek még más költségeink is elő vagy végtörlesztés esetén vagy szerződésmódosításkor. Ezeket nem tartalmazza a THM, így ezek kimaradnak az összehasonlításból. Mivel vannak olyan költségek, amiket a THM nem tartalmaz, ezért igényléskor ezeket is figyelembe kell vennünk, hogy jó döntést tudjunk hozni.

Változó kamatozású hitelnél a THM is változhat a kamatperiódus végén. A hitel kamata a jegybanki alapkamathoz igazodik, így ha az emelkedik, akkor emelkedik a hitel kamata, és vele együtt a THM is. Hosszabb kamatperiódusnál ritkábban változik a kamat, így jóval kisebb a kockázat. A THM állandó, ha fix a kamatozás, mert a kölcsön kamata a futamidő alatt nem változhat. Ez a legbiztonságosabb megoldás.

A Központi Hitelinformációs Rendszer szerepe

A Központi Hitelinformációs Rendszer (KHR) a hazai bankok adatbázisa. A hiteligényléskor aláírt hozzájáruló nyilatkozat teszi lehetővé a pénzintézeteknek, hogy fenntartsák ezt az adatbázist. Negatív és pozitív listát is tartalmaz, a hitelek és a hitelfelvevők minden adatával. Egy jó ügyfél számára előnyös, de a rosszul fizetőkről minden bank tudni fogja, hogy mikor, mennyit nem fizetetek vissza. A negatív adóslista negatív hatású a lista szereplőire. A rossz adósok igénylése ugyanis később elutasításra kerül. A negatív adóslistán szereplők ellen végrehajtást kezdeményezhettek, ráadásul többször nem fog kölcsönt kapni. A negatív listán sok évig marad fenn a rossz adós, és hiába évül el ez, a pénzügyi múltja mindig fekete marad. Minden lehetőséget ki kell használni, és el kell kerülni a negatív listára való felkerülést.

Mi a fontos gyorskölcsön igénylésénél?

A felelős hitelfelvétel fontos, hogy elkerülhető legyen a túlzott eladósodottság. Hogy lehet ezt elkerülni? Mit lehet tenni a hitelfelvétel előtt? A hitelfedezeti biztosítás jó ötlet lehet arra, hogy biztosítva legyen egy hitel. Ennél is fontosabb azonban, hogy a hitel felvétele előtt alaposan tájékozódni kell a feltételekről és az esetleges buktatókról. Az első lépés mindig annak eldöntése, hogy valóban szükség van-e a hitelre.

Fogyasztásra igénylik a legtöbb személyi kölcsönt, de nem általános fogyasztásra. Van egy konkrét cél, amit meg akarnak vásárolni. A második lépés a megfelelő hiteltípus kiválasztása. Ebben szakértő weboldal és a gyorskölcsön kalkulátor segíthetnek. Számtalan szakértő cikket olvashat az érdeklődő a hitelekről, köztük a személyi hitelről is. Az igénylőnek el kell döntenie, hogy milyen hitelt szeretne, és aztán az adott hiteltípusból elérhető konstrukciók közül kell választania.

Érdemes gyorskölcsönt igényelni?

A gyorskölcsön igénylésének számtalan előnye van. Nem kell ingatlanfedezet. Online is igényelhető. Gyors az elbírálás és a kiutalás. Alacsonyak a költségek. A bankok különböző kedvezményeket is kínálnak. Egyszerűek a dokumentációs elvárások. A gyorskölcsön szabadon használható fel, bármire elkölthető.

Ezek mind olyan előnyök, amik azt mutatják, hogy érdemes gyorskölcsönt igényelni.

A gyorskölcsön minden olyan esetben segíthet, amikor azonnal pénzre van szükség. Egy pénzzavar, még ha csak átmeneti is, megkeserítheti az életet. Ezen segíthet egy gyorskölcsön igénylés. Aki került már pénzzavarba, az pontosan tudja, hogy egy gyors segítség nem csak a problémát oldhatja meg, de terhet is vehet le az igénylő válláról. Nagyon úgy tűnik, hogy van olyan helyzet, amikor érdemes gyorskölcsönt igényelni.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Így kaphatod meg a hitelt

Gyorskölcsön kalkulátor 2024 - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Gyorskölcsön kalkulátor 2024 - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Gyorskölcsön kalkulátor 2024 - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Gyorskölcsön kalkulátor 2024 - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

A gyorskölcsön egyfajta személyi kölcsön, aminek legfontosabb jellemzője a rövid átfutási idő. Az igénylése online történik, és általában egy nap alatt folyósításra is kerül az igényelt hitelösszeg, de vannak olyan bankok is, ahol ez az idő kevesebb, mint egy óra; persze csak a feltételek maradéktalan teljesülése esetén.

A gyorskölcsönöket maximum 10.000.000 forintig igényelhetjük. Hitelkonstrukciótól illetve banktól függ, hogy milyen hosszú a futamidő, de a legtöbb, ami elérhető, 8 év.

Betűszó, a Teljes Hiteldíj Mutató rövidítése. Azt mutatja meg, hogy egy év alatt a tőkén túl mekkora összeget kell visszafizetni az adott hitelnél. A THM a kamatból, a kezelési költségből, az értékbecslés, az ingatlan-nyilvántartási eljárás, a helyszíni szemle és a bankszámlavezetés díjából áll.

Igen, ugyanazok, mint a személyi kölcsönnél, vagyis folyósítási, elő- és végtörlesztési, szerződésmódosítási és számlavezetési díj, illetve az egyéb szolgáltatások díja.

Mivel a gyorskölcsön alapvetően személyi kölcsön, ugyanazokat, vagyis személyazonosító okmányt (személyi igazolvány, jogosítvány, vagy útlevél), lakcímkártyát, jövedelemigazolást és bankszámlakivonatokat.

A legtöbb esetben online, vagyis a választott bank honlapján keresztül, videós azonosítás segítségével, majd a szükséges dokumentumok feltöltésével tudsz gyorskölcsönt igényelni. A folyósítás utalással történik, de létezik készpénzes lehetőség is.

Akkor nem kaphatsz gyorskölcsönt, ha

 • szerepelsz a KHR listán
 • a jövedelmed nem éri el az elvárt szintet
 • a jövedelmed nem igazolható
 • nincs meg az elvárt munkaviszonyod
 • az életkorod nem esik a bank által megszabott határok közé
 • nincs magyarországi lakcímed

A késedelmes fizetés késedelmi kamatot von maga után, nemfizetés esetén pedig a szerződés szerinti időpontban a bank felmondja a hitelszerződést, és a teljes hitelösszeg esedékessé válik.

A Központi Hitelinformációs Rendszer (KHR) egy olyan nyilvántartás, ahol a hitelezők számon tartják az adósok hiteltörténetét. A lista segít a hitelbírálatban. Alapvetően két része van: pozitív és negatív. Utóbbi részhez azok tartoznak, akik elmaradtak valamely hitelük visszafizetésével. A KHR emellett csalásokra vonatkozó adatokat is tartalmaz, illetve a hitelszerződések információit tárolja.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Fiatalok pénzügyi helyzete: Óriási különbségek a huszonévesek megtakarításaiban

A fiatalok nagy részének megtakarítása sincs, és csak igazán kevesen rendelkeznek akkora megtakarítással, hogy egy évnél tovább is meg tudjanak élni bevétel nélkül. Miből adódnak ezek a különbségek? Mit tegyen egy fiatal, hogy legyen megtakarítása? És persze miért fontos ez? Szakértőnk ír a helyzetről, és arról is, hogy egy fiatal hogyan növelheti a megtakarításai értékét.

Tovább olvasom
Mennyibe fog kerülni a biztosítás az e-rollerekre?

Az e-rollerek népszerűsége robbanásszerűen nőtt az elmúlt években, különösen a városi közlekedésben. Azonban az e-rollerek használata nem csak kényelmet, hanem kockázatokat is jelent, így a felelősségbiztosítás bevezetése egyre inkább előtérbe kerül. De mennyibe is fog kerülni ez a biztosítás, és miért van rá szükség? Utánajártunk, hogy mi várható az e-rollerek felelősségbiztosításának piacán.

Tovább olvasom
Minden, amit érdemes tudni a kisállat biztosításról

A kisállatok családtagokká váltak, és ahogy a családtagok esetében, úgy szeretnénk biztosítani számukra is a legjobb egészségügyi ellátást. A kisállat biztosítás egyre népszerűbb, nem véletlenül: segítségével a nem várt állatorvosi költségek könnyebben kezelhetők. Utánajártunk és bemutatjuk, miért érdemes kisállat biztosítást kötni, hogyan működik, és mire érdemes figyelni.

Tovább olvasom
A tulajdoni lap titkai: ezeket mindenképp ellenőrizd, mielőtt vásárolsz!

Az ingatlanvásárlás mindig izgalmas, és egyben komoly döntés is, ami alapos előkészületeket igényel. Az egyik legfontosabb dokumentum, amelyet érdemes alaposan átnézned, mielőtt bármilyen ingatlant megvásárolsz, a tulajdoni lap. A tulajdoni lap ugyanis sok olyan információt tartalmaz, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy biztos lehess abban, hogy jó döntést hozol. Utánajártunk és bemutatjuk, hogy mikre figyelj oda különösen, amikor a tulajdoni lapot vizsgálod.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával