fbpx

Miért érdemes személyi kölcsönt igényelni a Takarékbanktól?

2022.01.06.
Szerző: Horák Árpád
Utoljára módosítva: 2022. március 22. 12:22

Ha pénzre van szükségünk, gondoljunk a Takarékbank személyi kölcsönére. Ettől a patinás pénzintézettől kedvező feltételekkel igényelhetünk személyi kölcsönt. De miért annyira jó a Takarékbank személyi kölcsöne? Utánajártunk, hogy miért érdemes személyi kölcsönt igényelni a Takarékbanktól.

Miért érdemes személyi kölcsönt igényelni a Takarékbanktól?

Takarék Fix Személyi Kölcsön – ingatlanfedezet nélkül igényelhető

A Takarék Fix Személyi Kölcsön ingatlanfedezet nélkül igényelhető. Ha nincs ingatlanunk, vagy azt nem szeretnénk fedezetként bevonni a hitelügyletbe, a Takarék Fix Személyi Kölcsön igénylése lehet a megoldás. Nem kell majd számlákat bemutatnunk arról, hogy mire költöttük el az igényelt összeget, és előzetes terveket sem kell bemutatnunk. Nem lesz másra szükségünk az igényléshez, csupán egy jövedelemigazolásra. A jövedelemigazolásunk alapján a Takarékbank elbírálja a kölcsönkérelmünket, és gyorsan, akár néhány nap alatt pénzhez juthatunk.

Takarék Fix Személyi Kölcsön – bármire elkölthetjük

A Takarék Fix Személyi Kölcsön szabadon felhasználható hitelfajta. Bármire elkölthetjük. Lakodalom, utazás, új bútor? Bármit vehetünk az igényelt összegből. Ha az új hobbinkhoz van szükségünk valamire, vagy az autót kell megjavíttatni, egyiknek sem lesz akadálya, ha Takarék Fix Személyi Kölcsönt igényelünk.

SUP-ot akar a gyermekünk? Az anyósunknak új gáztűzhely kell? Vadászni indulunk, de új gumik kellenek a terepjárónkra? Csak a képzeletünk szab határt. Vagyis nem szab határt. Hiszen a Takarék Fix Személyi Kölcsönt akármire elkölthetjük. Akármire.

Takarék Fix Személyi Kölcsön – akár 8 millió forintot is kaphatunk

A Takarék Fix Személyi Kölcsön 300 ezer forinttól 8 millió forintig érhető el. A futamidőt három és hét év között választhatjuk meg. Ahogy nekünk tetszik. Csak el kell döntenünk, hogy mennyit szeretnénk havonta fizetni, és a Takarékbank ennek megfelelő futamidőt ajánl majd fel nekünk.

A 8 millió forintos keretösszeg sok mindenre elég lehet. és ha nem szeretnék gyorsan visszafizetni, hét év alatt is letörleszthetjük a hitelünket. Bármikor történhet olyan, nem várt esemény, amikor gyorsan és egyszerűen szeretnénk pénzhez jutni. A Takarék Fix Személyi Kölcsönhöz egyszerűen és gyorsan hozzájuthatunk, az igénylés folyamata egyszerű, a kiutalás pedig rendkívül gyors.

Takarék Fix Személyi Kölcsön – mi választjuk meg a törlesztés napját

A Takarékbank annyira figyel ránk, hogy a Takarék Fix Személyi Kölcsön törlesztésének napját is mi választhatjuk meg. Lehetőségünk van arra, hogy a hónap első és tizenötödik napja között mi jelöljük ki azt a napot, amikor a törlesztőrészletet be kell fizetnünk. Csak tizedékén kapunk fizetést? Nem probléma. Állíttassuk be a törlesztést tizenegyedikére, és biztosan azután vonják majd le a számlánkról a pénzt, amikor a havi fizetésünk már megérkezett. A Takarékbank figyel az ügyfeleire.

A Takarék Fix Személyi Kölcsön igénylésének feltételei

Nagykorú magyar állampolgárok igényelhetnek Takarék Fix Személyi Kölcsönt. Ha dolgozunk vagy nyugdíjasok vagyunk, akkor is kaphatunk Takarék Fix Személyi Kölcsönt. Elég, ha a jövedelmünk eléri a minimálbért. Ahogy a hiteligényléseknél általában, itt is kizáró ok, ha negatív adósként szerepelünk a KHR-ben. Ha azonban minden hitelünket rendesen visszafizettük, igényelhetünk Takarék Fix Személyi Kölcsönt.

Ami még fontos: Ha valamelyik feltételt nem tudjuk teljesíteni, a Takarékbank lehetőséget biztosít számunkra arra, hogy adóstárssal igényeljünk. Így hozzájuthatunk a Takarék Fix Személyi Kölcsönhöz akkor is, ha nem vagyunk még 21, vagy már elmúltunk 70 évesek.

A szükséges dokumentumok

A Takarék Fix Személyi Kölcsön igényléséhez dokumentumokat kell benyújtanunk. Kelleni fog az utolsó három bankszámlakivonatunk arról a számlánkról, amire a munkabérünk érkezik, ha alkalmazottak vagyunk. Munkáltatói igazolást is be kell nyújtanunk, és ez harminc napnál nem lehet régebbi. Nyugdíjasok is lehetünk. Ilyenkor a nyugdíjszelvény vagy a nyugdíjjóváírást tartalmazó utolsó három bankszámlakivonatra lesz szükségünk, vagy az év eleji NYUFIG igazolásra.

Takarék Fix Személyi Kölcsön – a jó döntés

Takarék Fix Személyi Kölcsönhöz egyszerűen és gyorsan hozzájuthatunk. Nem lesz szükségünk másra, csak egy jövedelemigazolásra. Ingatlanfedezetet nem kér tőlünk a Takarékbank. A kölcsön összegét szabadon, bármire felhasználhatjuk. Nem érdemes tovább keresni, hiszen akár 8 millió forintot is igényelhetünk. Az pedig elég lehet arra, hogy bármelyik elképzelésünket megvalósítsuk. A szabad felhasználás olyan szabadságot ad nekünk, amire mindenki vágyik. Senki nem mondja meg nekünk, hogy hol, mire, mikor költsük el a hitelösszeget. Senki.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Hirdetés

Extra Plus Személyi Kölcsön

THM

10,6%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

Provident Számíthat Ránk kölcsön

THM

12,9%

Futamidő

52 hét

Hitelösszeg

150.000 Ft - 400.000 Ft

§

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

13,90% -16,90%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Kaphatunk hitelt tulajdoni hányadra?

Kaphatunk hitelt tulajdoni hányadra?

2021.10.06.

Ingatlanhitel esetén a bank fedezetet fog kérni tőlünk. Ez lehet egy meglévő ingatlan, de a megvásárolni kívánt is. Abban az esetben, ha az ingatlan a mi tulajdonunk, vagy közös a házastársunkkal, ez nem okoz semmiféle bonyodalmat az eladásnál. Vannak azonban olyan esetek, amikor az ingatlannak több tulajdonosa is van, vagy haszonélvezettel terhelt illetve az özvegyi jog megléte is nehezítheti a vásárlásunkat.

Tovább olvasom
Milyen költségeket nem tartalmaz a THM?

Milyen költségeket nem tartalmaz a THM?

2021.10.27.

A Teljes Hiteldíj Mutató (THM) tökéletes eszköz a hitelek összehasonlítására. Minél kisebb a THM, annál kevesebbet kell visszafizetnünk. Vannak azonban olyan költségek, amiket nem tartalmaz, nekünk azonban azokat is ki kell fizetnünk. Megnéztük, milyen költségeket nem tartalmaz a THM.

Tovább olvasom
Hitelfelvétel nyugdíjasként – milyen dokumentumokra van szükség?

Hitelfelvétel nyugdíjasként – milyen dokumentumokra van szükség?

2021.09.28.

Nyugdíjasként sem kell lemondanunk az álmainkról, akkor sem, ha az állami ellátórendszer nyújtotta havi jövedelmünkből nem jutnánk messzire. Hitelt nyugdíjasként is igényelhetünk. Utánanéztünk, hogy milyen dokumentumokra lesz szükségünk ehhez.

Tovább olvasom
Mitől függ, hogy mennyi hitelt kaphatunk?

Mitől függ, hogy mennyi hitelt kaphatunk?

2021.05.05.

Ahhoz, hogy sikerüljön megvalósítanunk egy álmunkat, vagy egy olyan életszakaszba léptünk, hogy autóra, házra van szükségünk, de nincs elég megtakarításunk belevágni a vásárlásba, sokszor hitelre van szükségünk. A bankok különböző lehetőségeket kínálnak, de hogyan kalkulálhatunk, mennyi hitelt kaphatunk?

Tovább olvasom