Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

Miért érdemes személyi kölcsönt igényelni a Takarékbanktól?

2022.01.06.
Szerző: Horák Árpád
Utoljára módosítva: 2022. március 22. 12:22

Ha pénzre van szükségünk, gondoljunk a Takarékbank személyi kölcsönére. Ettől a patinás pénzintézettől kedvező feltételekkel igényelhetünk személyi kölcsönt. De miért annyira jó a Takarékbank személyi kölcsöne? Utánajártunk, hogy miért érdemes személyi kölcsönt igényelni a Takarékbanktól.

Miért érdemes személyi kölcsönt igényelni a Takarékbanktól?

Takarék Fix Személyi Kölcsön – ingatlanfedezet nélkül igényelhető

A Takarék Fix Személyi Kölcsön ingatlanfedezet nélkül igényelhető. Ha nincs ingatlanunk, vagy azt nem szeretnénk fedezetként bevonni a hitelügyletbe, a Takarék Fix Személyi Kölcsön igénylése lehet a megoldás. Nem kell majd számlákat bemutatnunk arról, hogy mire költöttük el az igényelt összeget, és előzetes terveket sem kell bemutatnunk. Nem lesz másra szükségünk az igényléshez, csupán egy jövedelemigazolásra. A jövedelemigazolásunk alapján a Takarékbank elbírálja a kölcsönkérelmünket, és gyorsan, akár néhány nap alatt pénzhez juthatunk.

Takarék Fix Személyi Kölcsön – bármire elkölthetjük

A Takarék Fix Személyi Kölcsön szabadon felhasználható hitelfajta. Bármire elkölthetjük. Lakodalom, utazás, új bútor? Bármit vehetünk az igényelt összegből. Ha az új hobbinkhoz van szükségünk valamire, vagy az autót kell megjavíttatni, egyiknek sem lesz akadálya, ha Takarék Fix Személyi Kölcsönt igényelünk.

SUP-ot akar a gyermekünk? Az anyósunknak új gáztűzhely kell? Vadászni indulunk, de új gumik kellenek a terepjárónkra? Csak a képzeletünk szab határt. Vagyis nem szab határt. Hiszen a Takarék Fix Személyi Kölcsönt akármire elkölthetjük. Akármire.

Takarék Fix Személyi Kölcsön – akár 8 millió forintot is kaphatunk

A Takarék Fix Személyi Kölcsön 300 ezer forinttól 8 millió forintig érhető el. A futamidőt három és hét év között választhatjuk meg. Ahogy nekünk tetszik. Csak el kell döntenünk, hogy mennyit szeretnénk havonta fizetni, és a Takarékbank ennek megfelelő futamidőt ajánl majd fel nekünk.

A 8 millió forintos keretösszeg sok mindenre elég lehet. és ha nem szeretnék gyorsan visszafizetni, hét év alatt is letörleszthetjük a hitelünket. Bármikor történhet olyan, nem várt esemény, amikor gyorsan és egyszerűen szeretnénk pénzhez jutni. A Takarék Fix Személyi Kölcsönhöz egyszerűen és gyorsan hozzájuthatunk, az igénylés folyamata egyszerű, a kiutalás pedig rendkívül gyors.

Takarék Fix Személyi Kölcsön – mi választjuk meg a törlesztés napját

A Takarékbank annyira figyel ránk, hogy a Takarék Fix Személyi Kölcsön törlesztésének napját is mi választhatjuk meg. Lehetőségünk van arra, hogy a hónap első és tizenötödik napja között mi jelöljük ki azt a napot, amikor a törlesztőrészletet be kell fizetnünk. Csak tizedékén kapunk fizetést? Nem probléma. Állíttassuk be a törlesztést tizenegyedikére, és biztosan azután vonják majd le a számlánkról a pénzt, amikor a havi fizetésünk már megérkezett. A Takarékbank figyel az ügyfeleire.

A Takarék Fix Személyi Kölcsön igénylésének feltételei

Nagykorú magyar állampolgárok igényelhetnek Takarék Fix Személyi Kölcsönt. Ha dolgozunk vagy nyugdíjasok vagyunk, akkor is kaphatunk Takarék Fix Személyi Kölcsönt. Elég, ha a jövedelmünk eléri a minimálbért. Ahogy a hiteligényléseknél általában, itt is kizáró ok, ha negatív adósként szerepelünk a KHR-ben. Ha azonban minden hitelünket rendesen visszafizettük, igényelhetünk Takarék Fix Személyi Kölcsönt.

Ami még fontos: Ha valamelyik feltételt nem tudjuk teljesíteni, a Takarékbank lehetőséget biztosít számunkra arra, hogy adóstárssal igényeljünk. Így hozzájuthatunk a Takarék Fix Személyi Kölcsönhöz akkor is, ha nem vagyunk még 21, vagy már elmúltunk 70 évesek.

A szükséges dokumentumok

A Takarék Fix Személyi Kölcsön igényléséhez dokumentumokat kell benyújtanunk. Kelleni fog az utolsó három bankszámlakivonatunk arról a számlánkról, amire a munkabérünk érkezik, ha alkalmazottak vagyunk. Munkáltatói igazolást is be kell nyújtanunk, és ez harminc napnál nem lehet régebbi. Nyugdíjasok is lehetünk. Ilyenkor a nyugdíjszelvény vagy a nyugdíjjóváírást tartalmazó utolsó három bankszámlakivonatra lesz szükségünk, vagy az év eleji NYUFIG igazolásra.

Takarék Fix Személyi Kölcsön – a jó döntés

Takarék Fix Személyi Kölcsönhöz egyszerűen és gyorsan hozzájuthatunk. Nem lesz szükségünk másra, csak egy jövedelemigazolásra. Ingatlanfedezetet nem kér tőlünk a Takarékbank. A kölcsön összegét szabadon, bármire felhasználhatjuk. Nem érdemes tovább keresni, hiszen akár 8 millió forintot is igényelhetünk. Az pedig elég lehet arra, hogy bármelyik elképzelésünket megvalósítsuk. A szabad felhasználás olyan szabadságot ad nekünk, amire mindenki vágyik. Senki nem mondja meg nekünk, hogy hol, mire, mikor költsük el a hitelösszeget. Senki.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Tervező kölcsön

THM

12,9%

Futamidő

22 hó

Hitelösszeg

450.000 Ft - 1.000.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Milyen szempontokat vegyünk figyelembe hitelfelvétel előtt?

Milyen szempontokat vegyünk figyelembe hitelfelvétel előtt?

2021.11.12.

Életünk több szakaszában segítheti az előrejutásunkat egy jól megválasztott hitelfelvétel. Családalapítás után vásárolhatunk ingatlant, bármikor szükségünk lehet nagyobb autóra vagy bútorokat is vehetünk. Sok cél van, és sok lehetőség is. De hogyan válasszuk ki a legmegfelelőbb hitelt? Utánajártunk, hogy milyen szempontokat vegyünk figyelembe hitelfelvétel előtt.

Tovább olvasom
Mit tegyünk, ha problémát jelent a törlesztőrészletek fizetése?

Mit tegyünk, ha problémát jelent a törlesztőrészletek fizetése?

2023.11.17.

A törlesztőrészleteket fizetni kell. Ezt vállaltuk a szerződésben. De bárkivel történhet olyan, ami miatt gondot okozhat a részletek kifizetése. Milyen következményei lehetnek ennek? És mit tehetünk, hogy mérsékeljük a károkat? Szakértőnk minden felmerülő kérdésre választ ad.

Tovább olvasom
Érdemes-e az esküvőt hitelből fedezni?

Érdemes-e az esküvőt hitelből fedezni?

2022.02.02.

Az esküvő egyike a legnagyobb családi eseményeknek. A legtávolabbi rokonokat és rengeteg barátot is hívhatunk a lakodalomba. Rengeteg rántott hús fogy majd el. És azt ki kell fizetnünk. Mi van, ha nincs elegendő megtakarításunk ehhez? Megnéztük, érdemes-e az esküvőt hitelből fedezni.

Tovább olvasom
Mit kell tudni a lombardhitelről?

Mit kell tudni a lombardhitelről?

2021.10.12.

A napi hírekben szereplő Otthonteremtési támogatásokról mindenki hallott már. Ki ne ismerné a Babaváró kölcsön, az áfa visszatérítés vagy a CSOK kifejezéseket? A személyi kölcsön és az ingatlan jelzáloghitel szintén mindennaposak. A lombardhitel viszont viszonylag ismeretlennek számít, és bizony csak egy szűk kör veszi igénybe. Megnéztük mit kell tudni a lombardhitelről.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával