Széchenyi Likviditási Hitel GO!: forgóeszközhitel kedvező feltételekkel

2021.12.20.
Szerző: Horák Árpád
Utoljára módosítva: 2021. december 20. 09:13

A Széchenyi Likviditási Hitel GO! a magyar állam által díjtámogatott, rendkívül kedvező feltételekkel igényelhető forgóeszközhitel vállalkozások számára. Utánajártunk, hogy miért előnyös a Széchenyi Likviditási Hitel GO!, és hogyan tudjuk azt igényelni.

Széchenyi Likviditási Hitel GO!: forgóeszközhitel kedvező feltételekkel

Széchenyi Likviditási Hitel GO! előnyei

A Széchenyi Likviditási Hitel GO! egyik legnagyobb előnye, hogy nem lesz szükség ingatlanfedezetre az igényléshez. Ez a szabad felhasználású hitel 1 millió forinttól 250 millió forintig igényelhető állami kezelési költség, kezességi díj és kamattámogatással. Az ország közel 200 pontján igényelhetjük a Széchenyi Likviditási Hitel GO!-t, és egyszerűsített hitelbírálattal, gyorsan megkaphatjuk.

Széchenyi Likviditási Hitel GO! – számokban

A Széchenyi Likviditási Hitel GO! egy szabad felhasználású forgóeszközhitel, amit felhasználhatunk a vállalkozásunk működéséhez szükséges kiadásaink fedezésére. Mivel a Széchenyi Likviditási Hitel GO! szabad felhasználású, a költéseinket nem kell számlával igazolnunk. A hitelt elkölthetjük forgóeszközök beszerzésére, és szolgáltatásokat fizethetünk ki belőle. Vehetünk belőle készleteket, költhetjük szállításra, raktározásra, csomagoltatásra, és karbantartásra is. De továbbképzést és hirdetést is fizethetünk belőle. És a Széchenyi Likviditási Hitel GO! felhasználható akár hitelkiváltásra is.

A Széchenyi Likviditási Hitel GO!-t 1 millió forinttól 250 millió forintig igényelhetjük 2 vagy 3 évre. A hitel törlesztését csak a 9 hónapos türelmi idő után kell lekezdenünk. Ez komoly segítség lehet, hogy áthidaljuk az átmeneti pénzügyi nehézségeinket. A nettó ügyleti kamata csak 0,2 százalék évente, hiszen jelentős kamat és kezelési költségtámogatással igényelhetjük. A hitel fő biztosítéka a Garantiqa Hitelgarancia Zrt lesz, és bizonyos esetekben szükség lehet magánszemély készfizető kezességvállalására is.

Hol igényelhetjük a Széchenyi Likviditási Hitel GO!-t?

A Széchenyi Likviditási Hitel GO!-t a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségénél, a KAVOSZ Zrt. regisztráló irodáiban, és a Kereskedelmi és Iparkamarák területi irodáiban igényelhetünk. Az ott dolgozó munkatársak segítenek nekünk az igénylőlap kitöltésében, és elmondják azt is, hogy milyen dokumentumok kellenek, majd az igénylőlapot a kitöltés után azonnal továbbítják az általunk kiválasztott bankhoz. Az igénylőlap kitöltése minden esetben díjmentes. Semmiféle jutalékot vagy díjat nem számolnak fel a regisztráló irodák a segítségért. Ráadásul az ország több, mint 200 pontján igényelhető.

Széchenyi Likviditási Hitel GO! igénylésének menete

A KAVOSZ hálózatának munkatársai a kezdetektől segítséget nyújtanak nekünk. És ahogy ezt már írtuk, ellenszolgáltatás nélkül, ingyen töltik ki az igénylőlapunkat. Nekünk csak meg kell találnunk a vállalkozásunkhoz legközelebb eső regisztráló irodát, és az iroda szakértő kollégája segítségével kiválaszthatjuk a számunkra leginkább megfelelő hitelkonstrukciót. Ha ez a Széchenyi Likviditási Hitel GO!, akkor már csak le kell ellenőriznünk, hogy a vállalkozásunk megfelel-e a Széchenyi Likviditási Hitel GO!-hoz elvárt alapkövetelményeknek. A hiteligénylést gyorsan és egyszerűen nyújthatjuk be. A hiteldokumentáció összeállításához is kapunk segítséget, majd a kész anyagot eljuttatják az általunk kiválasztott bankhoz. A hitelbírálatot a pénzintézet végzi, és pozitív elbírálás után megnyitják a számlánkat vagy átutalják a hitelösszeget, és kiküldik a Széchenyi Kártyánkat is.

A Széchenyi Likviditási Hitel GO! igénylése egyszerű és gyors folyamat, aminek a végén egy állami díjtámogatott konstrukciót használhatunk fel a vállalkozásunk fejlesztéséhez. A járványhelyzet sok vállalkozást hozott nehéz helyzetbe. A kormány úgy segíti ezeket a vállalkozásokat, hogy jelentős díjtámogatással ad nekik hitelt. Ezek a piacinál jóval kedvezőbb kamatozású konstrukciók segíthetnek a talpraállásban, és a szükséges fejlesztések végrehajtásában. Egy erős, jól működő gazdaság mindannyiunk érdeke, hiszen ezzel munkahelyeket lehet megmenteni, és a jól működő vállalkozások később adót fizetnek majd be a költségvetésbe. A gazdasági válságot túl kell élni, fejlődni kell, ehhez pedig támogatást nyújthat a Széchenyi Likviditási Hitel GO! is.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Promóció

Provident Start kölcsön

THM

12,7%

Futamidő

18 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 250.000 Ft

§

Extra Plus Személyi Kölcsön

THM

12,9%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

17,50% - 19,81%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Melyik bankoknál igényelhetjük a Széchenyi Újraindítási Hiteleket?

Melyik bankoknál igényelhetjük a Széchenyi Újraindítási Hiteleket?

2021.11.15.

A Széchenyi Kártya Program az állam által támogatott vállalkozó hitelek összessége. Nincs olyan vállalkozás, ami a vírushelyzet miatt nehezebb helyzetbe került, ami ne találna magának itt elérhető támogatást. Hogy segítsünk a keresésben, megnéztük, melyik bankoknál igényelhetjük a Széchenyi Újraindítási Hiteleket.

Tovább olvasom
Széchenyi Kártya Program MAX: ne maradj le róla!

Széchenyi Kártya Program MAX: ne maradj le róla!

2022.09.20.

A Széchenyi Kártya Program MAX támogatott hiteleket takar, amelyek vállalkozások számára nyújthatnak segítséget.

Tovább olvasom
7 kérdés és válasz a Széchenyi Mikrohitel GO!-ról

7 kérdés és válasz a Széchenyi Mikrohitel GO!-ról

2022.03.08.

Kifejezetten a hazai mikro és kisvállalkozások fejlődését segítő állami kamat, kezelési költség és kezességi díj támogatású beruházási hitel a Széchenyi Mikrohitel GO!. Felhasználható agrár és nem agár beruházási célok finanszírozására. 7 kérdés és válasz a Széchenyi Mikrohitel GO!-ról.

Tovább olvasom
Egyéni vállalkozóként is igényelhetem az új Széchenyi hiteleket?

Egyéni vállalkozóként is igényelhetem az új Széchenyi hiteleket?

2020.07.24.

Egyéni vállalkozóként szeretnél hitelhez jutni, és a lehető legjobb konstrukciót keresed? Az új Széchenyi hitelekben gondolkodsz, de nem tudod, melyiket válaszd, és azt sem, hogy egyáltalán felveheted-e valamelyiket? Akkor érdemes lesz elolvasnod alábbi írásunkat!

Tovább olvasom