Banklista, több bank válogatott ajánlata egy helyen

Banklista oldalunkon a szerződött banki partnereinket találod összegyűjtve, bontás szerint. Azért készítettük, hogy átláthatóvá tegyük a pénzügyi termékeket. 


Keresd meg a számodra megfelelő bankot és nézd meg a legjobb személyi kölcsön, lakáshitel, bankszámla vagy hitelkártya ajánlatokat, oldalunkon, ahol minden információt megtalálsz, ahhoz hogy megfontoltan és megfelelő döntést tudj hozni a hitelfelvételhez.


SberbankA Sberbank hiteleket jellemzőik alapján bátran ajánljuk mindenkinek, aki olcsón és gyorsan szeretne kölcsönhöz jutni. Legyen szó személyi kölcsönről, lakáshitelről vagy babaváró hitelről, kattints és nézd meg az ajánlatokat most. 
Részletek
Budapest BankA Budapest Bank számos kölcsön ajánlatot kínál, legyen szó személyi kölcsönről vagy lakáshitelről. Feltételek pedig nagyon egyszerűek, akár készpénzes jövedelmet is elfogadnak és 70.000 Ft nettó jövedelem már elég az igényléshez.
Részletek
CofidisCofidis kölcsöneit is igényelheted online, így a Fapados Kölcsönt, a Megújuló Hitelt és az Adósságrendező Hitelt is. Az igénylésedet, akár videóazonosításon keresztül is megteheted. A lehető legkényelmesebbé válik a hitelfelvétel, hiszen el sem kell hagynod az otthonodat.
Részletek

Provident

Ha szükséged lenne egy kis összegű hitelreakkor okos megoldás a Provident kölcsöne. Igénylésedet, akár KHR (BAR) listásként is leadhatod, mert a pénzintézetnél ez nem kizáró ok. 
Részletek

OTP-Bank
Ha személyi kölcsönt szeretnél felvenni, akkor semmiképp se hagyd ki az OTP Bank ajánlatait, mert rendelkezik néhány olyan tulajdonsággal, amit mindenkinek érdemes megtekintenie; ilyen például az online igénylési lehetőség, de a kondíciók tekintetében sem vall szégyent.
Részletek

Takarékbank_logó

 

A Takarékbank fix személyi kölcsön, lakáshitel és babaváró hitel ajánlatait megtalálod oldalunkon és azonnal online igényelheted. Nézd meg és válogass a bank legjobb ajánlatai között. 
Részletek


A személyi kölcsön olyan hiteltípus, amihez nem szükséges fedezetet biztosítani, és szabadon felhasználható, vagyis bármire elkölthető a lakásfelújítástól az utazásig. Minden kereskedelmi bank kínál személyi kölcsönöket; közös jellemzőjük a gyors igénylés és a minimális dokumentáció. 

Az igényelhető hitelösszeg bankonként eltérő, de néhány százezer forinttól 10.000.000 forintig bármilyen ajánlatot lehet találni.

Szintén eltérő, illetve szabadon választható a megadott kereteken belül; általában 1-8 év.

A Teljes Hiteldíj Mutató rövidítése; ebből derül ki, hogy egy év alatt a tőkén túl mekkora összeget kell visszafizetni az adott hitelnél. A THM a kamatból, a kezelési költségből, az értékbecslés, az ingatlan-nyilvántartási eljárás, a helyszíni szemle és a bankszámlavezetés díjából áll.

A személyi kölcsön folyósításához folyósítási díjat kell fizetni, de ezen kívül előfordulhat még elő- és végtörlesztési, szerződésmódosítási és számlavezetési díj. Illetve az egyéb szolgáltatások díja; ilyen lehet a hitelfedezeti biztosítás. Érdemes figyelni az akciós ajánlatokat, mert a bankok sokszor elengedik ezeket a díjakat, vagy egy részüket.

Nem, a személyi kölcsönhöz csupán jövedelmet kell igazolni, és mivel szabad felhasználású hitel, önerőre sincs szükség hozzá.

A dokumentumok beszerzése után le kell adni a kiválasztott banknál a hiteligénylést, majd megtörténik a hitelbírálat, és ha ez pozitív, akkor folyósítják az igényelt összeget. Az igénylés történhet bankfiókban, illetve egyes esetekben online is.

Akadnak olyan körülmények, amelyek fennállása esetén a bankok elutasítják a hitelkérelmet.

  • KHR listán való szereplés
  • a jövedelem nem éri el az elvárt szintet
  • a jövedelem nem igazolható
  • nincs meg az elvárt munkaviszony
  • az életkor túl alacsony, vagy magas
  • az igénylőnek nincs magyarországi lakcíme

Érdemes erre jó előre felkészülni, vagyis tartalékot felhalmozni, szerződéskötésnél hitelfedezeti biztosítást kötni, illetve amint látható, hogy probléma lesz a befizetésekkel, értesíteni a bankot, hátha tudnak segíteni, esetleg szüneteltetni a hitelt. A késedelmes fizetés késedelmi kamatot von maga után, nemfizetés esetén pedig a szerződés szerinti időpontban a bank felmondja a hitelszerződést, és a teljes hitelösszeg esedékessé válik.

Aktív KHR lista esetén csak és kizárólag a Providentnél van erre lehetőség. 
Passzív KHR lista esetén a Cofidisnél is igényelhető a kölcsön.

Load More