Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

Találd meg vállalkozásod számára a megfelelő bankszámlát a K&H Banknál!

2022.06.14.
Szerző: Csongrádi Richárd
Utoljára módosítva: 2022. június 14. 08:58

A K&H Bank bankszámlái között biztosan megtalálod azt a típust, amelyik minden tekintetben megfelel majd a vállalkozásod igényeinek!

Találd meg vállalkozásod számára a megfelelő bankszámlát a K&H Banknál!

A K&H Bank bankszámlái kategóriákra bontva böngészhetőek, és mind a magán, mind az üzleti felhasználású folyószámla-csomagok többféle szolgáltatással és eltérő díjakkal, valamint egyedi akciókkal igyekeznek meggyőzni az új ügyfeleket. Annak érdekében, hogy egyszerűen juthass döntésre, az alábbiakban bemutatjuk neked a K&H Bank bankszámláit üzleti ügyfelek számára.

K&H Start Extra számlacsomag induló vállalkozásoknak

A K&H Start Extra számlacsomag induló vállalkozások számára készült, különlegessége pedig, hogy egy 2022. december 31.-ig tartó akció keretein belül a számlavezetés díjmentes a számlanyitástól számított 6 hónapig, az EBKM pedig 0,01%.

Az akció kizárólag a bankszámlával még nem rendelkező, induló vállalkozások számára elérhető, és e körbe azok a vállalkozások tartoznak, amelyek alapítása, bejegyzése és nyilvántartásba vétele a számlanyitás dátuma előtt legfeljebb egy naptári éven belül történt.

A K&H Start Extra számlacsomag igényléséhez igazolni kell a nyilvántartásba vételi dátumot – társas vállalkozások esetén ezt a bank ellenőrzi, más vállalkozási formák esetében pedig erre igazolására szolgáló dokumentumot kell bemutatni.

A számlacsomag leginkább azoknak a vállalkozásoknak ajánlott, amelyek kevés, illetve kis összegű átutalásit indítanak, és az alacsony havidíj fontos a számukra, valamint azoknak, akik szívesen használnak internetbankot a pénzügyeik intézéséhez.

K&H Start Extra számlacsomag

A fenti számlacsomag nem kifejezetten induló, 30 millió forintnál nagyobb árbevételű vállalkozások számára készült változata.

Szintén egy 2022. december 31.-ig tartó akció tartozik hozzá, melynek keretein belül a számlavezetés díjmentes a számlanyitástól számított 6 hónapig, az EBKM pedig 0,01%., valamint az elsőként megrendelt K&H Vállalkozói Mastercard alap bankkártya mindenkori éves díja díjmentes. E kedvezmény minden 30-300 millió forint közötti éves nettó árbevételű vállalkozásra érvényes, de csak a K&H Banknál történő első bankszámla nyitása esetén.

Fontos tudni, hogy az árbevétel ellenőrzését a bank végzi a számlanyitás során az OPTEN céginformációs adatbázisának segítségével, de, ha nem érhető el ilyen adat az OPTEN adatbázisban, akkor az ellenőrzés a vállalkozás utolsó lezárt üzleti év beszámolója alapján történik.

A számlacsomag szintén azoknak a vállalkozásoknak ajánlott, amelyek kevés, illetve kis összegű átutalásit indítanak, és az alacsony havidíj fontos a számukra, valamint azoknak, akik szívesen használnak internetbankot a pénzügyeik intézéséhez.

K&H Dinamikus Extra számlacsomag

A K&H Dinamikus Extra számlacsomag a 30 millió forintnál nagyobb árbevételű vállalkozások számára készült, és szintén részt vesz a fentebb említett akcióban, ugyanazon feltételek mellett

A K&H Dinamikus Extra számlacsomag és a K&H Start Extra számlacsomag közötti különbség leginkább abban érhető tetten, hogy milyen vállalkozások számára ajánlottak.

A K&H Dinamikus Extra számlacsomag a havonta több, vagy jelentős összegű tranzakciót bonyolító társas kisvállalkozásoknak jelenthet tökéletes megoldást, illetve azoknak, akik szeretnék optimális szinten tartani vállalkozásuk banki költségeit, és szívesen használja ki az elektronikus bankolás előnyeit.

K&H Aktív Extra számlacsomag

A K&H Aktív Extra számlacsomag ugyanazon feltételek mellett szintén részt vesz a fenti akcióban, és a 30 millió forintnál nagyobb árbevételű vállalkozások számára készült.

A csomag a jelentős forgalmat bonyolító vállalkozásoknak nyújt megoldást a banki tranzakciók és pénzügyek kezeléséhez, amelyek számos forint-átutalást hajtanak végre, mivel így fel tudják használni a csomagban elérhető tranzakciós kedvezményeket, emellett pedig az elektronikus szolgáltatásokon keresztül folyamatosan nyomon tudják követni a vállalkozás pénzügyeit.

Érdemes tudni továbbá, hogy a K&H Bank lehetőséget biztosít az egyéni vállalkozók számára az vállalkozói bankszámlájuk online megnyitására. Ehhez videóazonosításon kell átesni, amihez a személyazonosító igazolványra, lakcímkártyára, valamint az egyéni vállalkozó nyilvántartásba-vételi számra van szükség. Az így megnyitott számlacsomag mellé szintén online nyílik lehetőség a hozzá tartozó bankkártya igénylésére és aktiválására.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Tervező kölcsön

THM

12,9%

Futamidő

22 hó

Hitelösszeg

450.000 Ft - 1.000.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

SWIFT kód, IBAN szám, BIC kód: minden részletet bemutatunk, és elmagyarázunk bankonként

SWIFT kód, IBAN szám, BIC kód: minden részletet bemutatunk, és elmagyarázunk bankonként

2023.07.13.

SWIFT kódra, BIC kódra és IBAN számlaszámra külföldi utalásoknál van szükség. Ismernünk kell ezeket az azonosítókat, és azt is tudnunk kell, ha szükség van rájuk, hol találjuk meg őket. Röviden és érthetően a nemzetközi bankszámla azonosítókról.

Tovább olvasom
Másodpercek alatt megérkezhetnek az utalások az EU-n belül

Másodpercek alatt megérkezhetnek az utalások az EU-n belül

2024.02.21.

Az azonnali utalás már működik Magyarországon. Forintban, magyar bankszámlák között. Az Uniós szabályok szerint ez minden Európai Uniós bank között is működni fog rövidesen, euróban. De mit jelent ez a változás? Miért lehet ez fontos, és miért lesz jó? Mutatjuk szakértőink válaszait.

Tovább olvasom
Állandó átutalás, vagy csoportos beszedés – mikor melyiket érdemes használnunk?

Állandó átutalás, vagy csoportos beszedés – mikor melyiket érdemes használnunk?

2022.12.19.

Az állandó átutalás, vagy a csoportos beszedés képes megoldani, hogy anyagilag jobban járjunk? Van-e más lehetőség? Az alábbiakból minden kiderül!

Tovább olvasom
Fontos változások a bankolásban 2021-ben

Fontos változások a bankolásban 2021-ben

2021.03.05.

Mint minden évben, 2021-ben is megérkeztek a változások a bankolásban, és persze minden másban is; az alábbiakban viszont csak a pénzügyekről olvashatsz.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával