Hirdetés

Találd meg vállalkozásod számára a megfelelő bankszámlát a K&H Banknál!

2022.06.14.
Szerző: Csongrádi Richárd
Utoljára módosítva: 2022. június 14. 08:58

A K&H Bank bankszámlái között biztosan megtalálod azt a típust, amelyik minden tekintetben megfelel majd a vállalkozásod igényeinek!

Találd meg vállalkozásod számára a megfelelő bankszámlát a K&H Banknál!

A K&H Bank bankszámlái kategóriákra bontva böngészhetőek, és mind a magán, mind az üzleti felhasználású folyószámla-csomagok többféle szolgáltatással és eltérő díjakkal, valamint egyedi akciókkal igyekeznek meggyőzni az új ügyfeleket. Annak érdekében, hogy egyszerűen juthass döntésre, az alábbiakban bemutatjuk neked a K&H Bank bankszámláit üzleti ügyfelek számára.

K&H Start Extra számlacsomag induló vállalkozásoknak

A K&H Start Extra számlacsomag induló vállalkozások számára készült, különlegessége pedig, hogy egy 2022. december 31.-ig tartó akció keretein belül a számlavezetés díjmentes a számlanyitástól számított 6 hónapig, az EBKM pedig 0,01%.

Az akció kizárólag a bankszámlával még nem rendelkező, induló vállalkozások számára elérhető, és e körbe azok a vállalkozások tartoznak, amelyek alapítása, bejegyzése és nyilvántartásba vétele a számlanyitás dátuma előtt legfeljebb egy naptári éven belül történt.

A K&H Start Extra számlacsomag igényléséhez igazolni kell a nyilvántartásba vételi dátumot – társas vállalkozások esetén ezt a bank ellenőrzi, más vállalkozási formák esetében pedig erre igazolására szolgáló dokumentumot kell bemutatni.

A számlacsomag leginkább azoknak a vállalkozásoknak ajánlott, amelyek kevés, illetve kis összegű átutalásit indítanak, és az alacsony havidíj fontos a számukra, valamint azoknak, akik szívesen használnak internetbankot a pénzügyeik intézéséhez.

K&H Start Extra számlacsomag

A fenti számlacsomag nem kifejezetten induló, 30 millió forintnál nagyobb árbevételű vállalkozások számára készült változata.

Szintén egy 2022. december 31.-ig tartó akció tartozik hozzá, melynek keretein belül a számlavezetés díjmentes a számlanyitástól számított 6 hónapig, az EBKM pedig 0,01%., valamint az elsőként megrendelt K&H Vállalkozói Mastercard alap bankkártya mindenkori éves díja díjmentes. E kedvezmény minden 30-300 millió forint közötti éves nettó árbevételű vállalkozásra érvényes, de csak a K&H Banknál történő első bankszámla nyitása esetén.

Fontos tudni, hogy az árbevétel ellenőrzését a bank végzi a számlanyitás során az OPTEN céginformációs adatbázisának segítségével, de, ha nem érhető el ilyen adat az OPTEN adatbázisban, akkor az ellenőrzés a vállalkozás utolsó lezárt üzleti év beszámolója alapján történik.

A számlacsomag szintén azoknak a vállalkozásoknak ajánlott, amelyek kevés, illetve kis összegű átutalásit indítanak, és az alacsony havidíj fontos a számukra, valamint azoknak, akik szívesen használnak internetbankot a pénzügyeik intézéséhez.

K&H Dinamikus Extra számlacsomag

A K&H Dinamikus Extra számlacsomag a 30 millió forintnál nagyobb árbevételű vállalkozások számára készült, és szintén részt vesz a fentebb említett akcióban, ugyanazon feltételek mellett

A K&H Dinamikus Extra számlacsomag és a K&H Start Extra számlacsomag közötti különbség leginkább abban érhető tetten, hogy milyen vállalkozások számára ajánlottak.

A K&H Dinamikus Extra számlacsomag a havonta több, vagy jelentős összegű tranzakciót bonyolító társas kisvállalkozásoknak jelenthet tökéletes megoldást, illetve azoknak, akik szeretnék optimális szinten tartani vállalkozásuk banki költségeit, és szívesen használja ki az elektronikus bankolás előnyeit.

K&H Aktív Extra számlacsomag

A K&H Aktív Extra számlacsomag ugyanazon feltételek mellett szintén részt vesz a fenti akcióban, és a 30 millió forintnál nagyobb árbevételű vállalkozások számára készült.

A csomag a jelentős forgalmat bonyolító vállalkozásoknak nyújt megoldást a banki tranzakciók és pénzügyek kezeléséhez, amelyek számos forint-átutalást hajtanak végre, mivel így fel tudják használni a csomagban elérhető tranzakciós kedvezményeket, emellett pedig az elektronikus szolgáltatásokon keresztül folyamatosan nyomon tudják követni a vállalkozás pénzügyeit.

Érdemes tudni továbbá, hogy a K&H Bank lehetőséget biztosít az egyéni vállalkozók számára az vállalkozói bankszámlájuk online megnyitására. Ehhez videóazonosításon kell átesni, amihez a személyazonosító igazolványra, lakcímkártyára, valamint az egyéni vállalkozó nyilvántartásba-vételi számra van szükség. Az így megnyitott számlacsomag mellé szintén online nyílik lehetőség a hozzá tartozó bankkártya igénylésére és aktiválására.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Promóció

Provident Start kölcsön

THM

12,7%

Futamidő

18 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 250.000 Ft

§

Extra Plus Személyi Kölcsön

THM

12,9%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

17,50% - 19,81%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

A K&H Bank számlacsomagjai – mutatjuk, mik a lehetőségek!

A K&H Bank számlacsomagjai – mutatjuk, mik a lehetőségek!

2022.04.29.

A K&H Bank számlacsomagjai között mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt, hiszen igen nagy a választék!

Tovább olvasom
Google Pay: Fizess a mobiltelefonoddal!

Google Pay: Fizess a mobiltelefonoddal!

2021.12.06.

A Google Pay egy digitális pénztárca. Ez a sokak által várt szolgáltatás már nálunk is használható. Fizethetünk a telefonunkkal vagy az okosóránkkal anélkül, hogy elő kellene vennünk a pénztárcánkat vagy a bankkártyákat. Megnéztük, hogy mire jó a Google Pay, és hogy hogyan és hol használhatjuk.

Tovább olvasom
5 tipp, hogy megtaláld a számodra legkedvezőbb bankszámlát

5 tipp, hogy megtaláld a számodra legkedvezőbb bankszámlát

2022.03.14.

A legkedvezőbb bankszámla megtalálása a saját, jól felfogott érdeked kell, hogy legyen, ezért érdemes időt szánnod rá, és mindent megtudnod a menetéről!

Tovább olvasom
Tudj meg mindent az Erste Bank George Számlájáról!

Tudj meg mindent az Erste Bank George Számlájáról!

2022.03.01.

Bankolj szabadon! Az Erste Banknál megteheted. Az Erste Bank George Számlája egy igazi kuriózum. Kiszámítható, alkalmazkodik hozzánk, és még egyedi kártyánk is lehet. Utánajártunk ennek a különlegességnek. Tudj meg mindent az Erste Bank George számlájáról!

Tovább olvasom