fbpx
Hirdetés

Találd meg vállalkozásod számára a megfelelő bankszámlát a K&H Banknál!

2022.06.14.
Szerző: Csongrádi Richárd
Utoljára módosítva: 2022. június 14. 08:58

A K&H Bank bankszámlái között biztosan megtalálod azt a típust, amelyik minden tekintetben megfelel majd a vállalkozásod igényeinek!

Találd meg vállalkozásod számára a megfelelő bankszámlát a K&H Banknál!

A K&H Bank bankszámlái kategóriákra bontva böngészhetőek, és mind a magán, mind az üzleti felhasználású folyószámla-csomagok többféle szolgáltatással és eltérő díjakkal, valamint egyedi akciókkal igyekeznek meggyőzni az új ügyfeleket. Annak érdekében, hogy egyszerűen juthass döntésre, az alábbiakban bemutatjuk neked a K&H Bank bankszámláit üzleti ügyfelek számára.

K&H Start Extra számlacsomag induló vállalkozásoknak

A K&H Start Extra számlacsomag induló vállalkozások számára készült, különlegessége pedig, hogy egy 2022. december 31.-ig tartó akció keretein belül a számlavezetés díjmentes a számlanyitástól számított 6 hónapig, az EBKM pedig 0,01%.

Az akció kizárólag a bankszámlával még nem rendelkező, induló vállalkozások számára elérhető, és e körbe azok a vállalkozások tartoznak, amelyek alapítása, bejegyzése és nyilvántartásba vétele a számlanyitás dátuma előtt legfeljebb egy naptári éven belül történt.

A K&H Start Extra számlacsomag igényléséhez igazolni kell a nyilvántartásba vételi dátumot – társas vállalkozások esetén ezt a bank ellenőrzi, más vállalkozási formák esetében pedig erre igazolására szolgáló dokumentumot kell bemutatni.

A számlacsomag leginkább azoknak a vállalkozásoknak ajánlott, amelyek kevés, illetve kis összegű átutalásit indítanak, és az alacsony havidíj fontos a számukra, valamint azoknak, akik szívesen használnak internetbankot a pénzügyeik intézéséhez.

K&H Start Extra számlacsomag

A fenti számlacsomag nem kifejezetten induló, 30 millió forintnál nagyobb árbevételű vállalkozások számára készült változata.

Szintén egy 2022. december 31.-ig tartó akció tartozik hozzá, melynek keretein belül a számlavezetés díjmentes a számlanyitástól számított 6 hónapig, az EBKM pedig 0,01%., valamint az elsőként megrendelt K&H Vállalkozói Mastercard alap bankkártya mindenkori éves díja díjmentes. E kedvezmény minden 30-300 millió forint közötti éves nettó árbevételű vállalkozásra érvényes, de csak a K&H Banknál történő első bankszámla nyitása esetén.

Fontos tudni, hogy az árbevétel ellenőrzését a bank végzi a számlanyitás során az OPTEN céginformációs adatbázisának segítségével, de, ha nem érhető el ilyen adat az OPTEN adatbázisban, akkor az ellenőrzés a vállalkozás utolsó lezárt üzleti év beszámolója alapján történik.

A számlacsomag szintén azoknak a vállalkozásoknak ajánlott, amelyek kevés, illetve kis összegű átutalásit indítanak, és az alacsony havidíj fontos a számukra, valamint azoknak, akik szívesen használnak internetbankot a pénzügyeik intézéséhez.

K&H Dinamikus Extra számlacsomag

A K&H Dinamikus Extra számlacsomag a 30 millió forintnál nagyobb árbevételű vállalkozások számára készült, és szintén részt vesz a fentebb említett akcióban, ugyanazon feltételek mellett

A K&H Dinamikus Extra számlacsomag és a K&H Start Extra számlacsomag közötti különbség leginkább abban érhető tetten, hogy milyen vállalkozások számára ajánlottak.

A K&H Dinamikus Extra számlacsomag a havonta több, vagy jelentős összegű tranzakciót bonyolító társas kisvállalkozásoknak jelenthet tökéletes megoldást, illetve azoknak, akik szeretnék optimális szinten tartani vállalkozásuk banki költségeit, és szívesen használja ki az elektronikus bankolás előnyeit.

K&H Aktív Extra számlacsomag

A K&H Aktív Extra számlacsomag ugyanazon feltételek mellett szintén részt vesz a fenti akcióban, és a 30 millió forintnál nagyobb árbevételű vállalkozások számára készült.

A csomag a jelentős forgalmat bonyolító vállalkozásoknak nyújt megoldást a banki tranzakciók és pénzügyek kezeléséhez, amelyek számos forint-átutalást hajtanak végre, mivel így fel tudják használni a csomagban elérhető tranzakciós kedvezményeket, emellett pedig az elektronikus szolgáltatásokon keresztül folyamatosan nyomon tudják követni a vállalkozás pénzügyeit.

Érdemes tudni továbbá, hogy a K&H Bank lehetőséget biztosít az egyéni vállalkozók számára az vállalkozói bankszámlájuk online megnyitására. Ehhez videóazonosításon kell átesni, amihez a személyazonosító igazolványra, lakcímkártyára, valamint az egyéni vállalkozó nyilvántartásba-vételi számra van szükség. Az így megnyitott számlacsomag mellé szintén online nyílik lehetőség a hozzá tartozó bankkártya igénylésére és aktiválására.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Hirdetés

Extra Plus Személyi Kölcsön

THM

10,6%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

Provident Számíthat Ránk kölcsön

THM

12,9%

Futamidő

52 hét

Hitelösszeg

150.000 Ft - 400.000 Ft

§

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

13,90% -16,90%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

5 dolog, amikre figyelj diákszámla nyitásakor

5 dolog, amikre figyelj diákszámla nyitásakor

2022.09.23.

Diákmunkát vállalsz és szeretnéd jól átlátni a fizetésedet? A buszbérletet is meg kell venned, hogy elérj az iskolába, de az ügyfélszolgálat messze van, így könnyebb lenne online megvenni a jegyet? Szükséged lenne egy új iskolatáskára, de a közelben sehol nem találtál egyedit, ezért a netről rendelnél valamit? Látod az összefüggést? Mindegyikhez szükséges egy bankszámla. Ha pedig a fenti élethelyzetek bármelyike stimmel rád, diákszámlára lesz szükséged. Ha nem vagy még profi a banki ügyekben, akkor segítünk és elmondjuk, mire figyelj oda diákszámla nyitásakor.

Tovább olvasom
Fontos változások a bankolásban 2021-ben

Fontos változások a bankolásban 2021-ben

2021.03.05.

Mint minden évben, 2021-ben is megérkeztek a változások a bankolásban, és persze minden másban is; az alábbiakban viszont csak a pénzügyekről olvashatsz.

Tovább olvasom
5 tipp a biztonságos bankoláshoz

5 tipp a biztonságos bankoláshoz

2021.03.02.

A biztonságos bankolás feltételeit nem csupán a bank biztosítja; neked is tenned kell érte! Az alábbiakból megtudhatod, hogyan csináld.

Tovább olvasom
5 tipp, hogy megtaláld a számodra legkedvezőbb bankszámlát

5 tipp, hogy megtaláld a számodra legkedvezőbb bankszámlát

2022.03.14.

A legkedvezőbb bankszámla megtalálása a saját, jól felfogott érdeked kell, hogy legyen, ezért érdemes időt szánnod rá, és mindent megtudnod a menetéről!

Tovább olvasom