Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

Akár 100% online igényelhető személyi kölcsönök a K&H Banknál

2022.04.11.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2022. április 11. 08:28

Személyi kölcsönök a K&H Banknál akár teljesen online is igényelhetőek, de nem csak ezért éri meg ezek közül választani!

Akár 100% online igényelhető személyi kölcsönök a K&H Banknál

Személyi kölcsönt a K&H Bank kínálatában is lehet találni, méghozzá mindjárt négyet is; ezek közös jellemzője, hogy egyszerűen és gyorsan igényelhetőek, akár 100%-ban online is. Ez napjainkban nem tűnik különlegesnek, ám érdemes tudni, hogy a legtöbb banknál még mindig van papíralapú ügyintézés, a K&H Banknál azonban mindent el lehet intézni az interneten keresztül.

A K&H Bank személyi kölcsönei

Mint fentebb is írtuk, személyi kölcsönből a K&H Bank négyfélét kínál: a K&H Személyi Kölcsönt, ami szabadon felhasználható, általános hitelkonstrukció, de ezen felül van három olyan személyi kölcsön is, amelyek kötöttebbek, így lakáscélra, autóvásárlásra, vagy hitelkiváltásra fordíthatóak.

K&H Személyi Kölcsön

A K&H Személyi Kölcsön kondíciói kifejezetten kedvezőek: a THM 10,7-16,5%, ebből a kamat 9,49-14,99%, a futamidő maximum 7 év, az igényelhető hitelösszeg pedig 300 ezer forint nettó jövedelem alatt 5 millió, felette pedig 7 millió forint, ráadásul igényléskor, online köthető törlesztési biztosítással is kérhető.

A K&H Személyi Kölcsön abban az esetben igényelhető, ha az igénylő elmúlt 18 éves, de nem érte el a 65. életévét – ha mégis, adóstársat kell bevonni az ügyletbe –, rendelkezik állandó, bejelentett, magyarországi lakcímmel és telefonos elérhetőséggel, legalább havi 150 ezer forint igazolható jövedelemmel, és nem szerepel a Központi Hitelinformációs Rendszerben.

K&H Személyi Kölcsön lakáscélra

A lakáscélra igényelhető K&H Személyi Kölcsön esetében a THM 10,7-16,5%, amiből kamat 9,49-14,99%, eddig tehát megegyezik az előzővel. A futamidő azonban maximum 10 év, és az igényelhető összeg maximuma 10 millió forint, ez azonban személyes igényléssel érhető csak el; az online igénylésnél 7 millió forint a legmagasabb összeg.

A biztosítás ebben az esetben is online köthető, a hitelkonstrukció minden egyéb tekintetben megegyezik a K&H Személyi Kölcsönnel, kivéve, hogy csak lakáscélra fordítható.

K&H Személyi Kölcsön autóvásárlásra

Az autóvásárlásra fordítható K&H Személyi Kölcsön kamata és THM értéke megegyezik a fentiekével, a felvehető hitelösszeg azonban 8 millió forint, és a futamidő is csak 7 év, emellett pedig kizárólag autóvásárlásra fordítható.

K&H Személyi Kölcsön hitelkiváltásra

Az utolsó K&H Személyi Kölcsön és a korábbiak közti különbség a felhasználhatóságra vonatkozik, illetve a kölcsönösszegre és a futamidőre: az előbbi 7 millió forint, az utóbbi pedig 6 év.

A K&H Személyi Kölcsönök 100% online is igényelhetőek

Az online igénylés a hitelfelvétel legkényelmesebb, egyben a leggyorsabb módja is, azonban lehet fokozni, és a K&H Banknak ezt sikerült is megoldania; nem kell hozzá más, mint a K&H e-bank, vagy a K&H mobilbank használata, ami a bank ügyfelei számára nem jelenthet problémát.

Az online igénylés menetét a K&H Bank weboldalán egy videóban is bemutatják, ezért röviden elég annyi , hogy mindössze néhány kattintással elintézhető a folyamat. A belépést követően kalkulációt kell végezni, majd meg kell adni a személyes adatokat, amit az azonnali hitelbírálat követ.

Ez után a szerződést egy tranzakció-aláírással, online kell hitelesíteni, és amint ez megtörténik, a folyósítás is lezajlik. A gyakorlatban ez perceket jelent, tehát mondhatjuk, hogy a K&H Személyi Kölcsönök jelenleg a leggyorsabbak a hitelpiacon – tegyük hozzá, ezt már nem nagyon lehet fokozni.

Az igénylés papírmentes, azaz semmilyen dokumentumra nincs hozzá szükség, ami a felesleges körök futása mellett a környezetet is kíméli; már csak ezért is érdemes a K&H Személyi Kölcsönöket választani, ha pénzügyi problémába ütközünk.

Ez azonban kizárólag a K&H Bank ügyfeleire vonatkozik, hiszen a dokumentumok szükségtelensége a banknál vezetett folyószámla miatt valósulhat meg. Más bankok ügyfelei számára az online igénylés már sajnos nem 100%-os, hiszen a munkáltatói igazolás és a számlakivonatok leadását mindenképp az online téren kívül kell elintézni.

Ha felkeltették az érdeklődésedet a K&H Bank Személyi Kölcsönei, az igénylés elindítása előtt hasonlítsd őket össze más bankok ajánlataival is! Oldalunkon ezt könnyedén megteheted, és az igénylést is elindíthatod mindössze néhány kattintással.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Tervező kölcsön

THM

12,9%

Futamidő

22 hó

Hitelösszeg

450.000 Ft - 1.000.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

K&H kölcsön online, otthonról!

K&H kölcsön online, otthonról!

2019.03.13.

Online eddig is lehetett hitelt igényelni, de mindig volt benne valami, ami miatt nem volt teljesen elektronikus a folyamat: papíralapú dokumentumok, szerződéskötés miatt aláírópont felkeresése, és még sorolhatnánk. 2018 novembere óta azonban a K&H kölcsöne elérhető úgy is, hogy ténylegesen nem kell kimozdulni otthonról, és minden online történik!

Tovább olvasom
Mit érdemes tudni a K&H lakáshitelről?

Mit érdemes tudni a K&H lakáshitelről?

2020.12.10.

A K&H lakáshitel háromféle konstrukcióval kecsegtet, melyek mindegyike érdemes lehet a figyelmedre; az alábbiakból kiderül, hogy miért!

Tovább olvasom
K&H lakáshitel – milyen feltételekkel igényelhető?

K&H lakáshitel – milyen feltételekkel igényelhető?

2021.02.25.

A K&H lakáshitele számos kedvezménnyel csábít, és a kondíciói is érdemesek lehetnek a figyelmedre; lássuk, hogyan igényelheted!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával