Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

A legkedvezőbb személyi kölcsön ajánlatok 2021 januárjában

2021.02.04.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2022. március 22. 12:09

Mindenkinek eljöhet az életében olyan szituáció, amikor hirtelen nagyobb összegre van szüksége, azonban a családi kassza nem tudja fedezni a kiadást. Ilyenkor jelent kézenfekvő megoldást a kölcsön. Számos bank ajánlatai közül választhatunk. Alaposan járjunk utána a feltételeknek, ne ijedjünk meg, ha a számunkra legkedvezőbb személyi kölcsön megtalálása időigényes feladat lesz.

A legkedvezőbb személyi kölcsön ajánlatok 2021 januárjában

Létezik a „legkedvezőbb személyi kölcsön”?

Szögezzük le rögtön az elején, önmagában olyan, hogy legkedvezőbb személyi kölcsön nem létezik. Ha csak így próbálunk meg érdeklődni az ismerősöknél, vagy az interneten keresgélni, az nem vezet eredményre. Ahhoz, hogy megtaláljuk a számunkra legoptimálisabb választást, szükséges tisztán látnunk az adatokat. Először is a legfontosabb, hogy pontosan határozzuk meg, mekkora összegű hitelre lesz szükségünk. Ha ezt tudjuk, jöhet a következő lépes, ami nem más, mint a törlesztőrészletek ütemezése. Számoljuk ki, körülbelül mennyi idő alatt szeretnénk letudni a tartozásunkat. Ha ez is megvan, csak akkor kezdjünk el válogatni az ajánlatok közül. Az internetet segítségét így már megéri igénybe venni, hiszen több olyan oldal van, ahol az imént írt adatok megadásával konkrét lehetőségek közül választhatunk. Ha nem bízunk az online keresésben, akkor sem kell csüggedni, hiszen napjainkban könnyen választhatunk több, direkt erre szakosodott hitelügyintézésben jártas tanácsadó közül. Ha nem vagyunk biztosak a döntésben, kérjünk segítséget, hiszen a jó választás akár havi szinten is több ezer forint megtakarítást jelenthet a későbbiekben.

Fogyasztóbarát személyi hitelek

Annak, aki most gondolkodik személyi kölcsön felvételén, jó hír lehet, hogy a Magyar Nemzeti Bank a tavalyi év novemberében jóváhagyta az OTP Bank fogyasztóbarát személyi hitelének idén januártól történő forgalmazását. Ezzel aztán több bank is élt, így megjelentek a piacon a minősített fogyasztóbarát személyi hitelek. Ezek általános jellemzői, hogy csak a futamidő végéig rögzített fix kamat használható, a kölcsön futamideje pedig 7 évben van maximalizálva. További fontos tudnivaló, hogy a folyósítási díj maximum a hitel összegének 0,75 százaléka lehet. A folyósítási határidőt is maximalizálták, ami konkrétan azt jelenti, hogy a hitel elbírálását követően három munkanapon belül meg kell történnie az utalásnak. Az előtörlesztésen szintén változtattak, jelen kölcsönök esetében az előtörlesztés díja nem lépheti túl az előtörlesztett összeg 0,5 százalékát, továbbá ha a hátralévő futamidő kevesebb, mint 12 hónap, az előtörlesztés díjmentessé válik. A jegybank várakozásai szerint a fogyasztóbarát hitelek megjelenésével tovább növekszik a hitelintézetek közti verseny, ezáltal a kölcsönért folyamadók jobb tájékoztatás mellett gyorsabban, és ami a legfontosabb, kedvezőbb feltételek mellet kaphatnak hitelt.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Tervező kölcsön

THM

12,9%

Futamidő

22 hó

Hitelösszeg

450.000 Ft - 1.000.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Mekkora jövedelemre van szükség a minősített fogyasztóbarát személyi hitelhez?

Mekkora jövedelemre van szükség a minősített fogyasztóbarát személyi hitelhez?

2022.04.25.

Mekkora jövedelemre van szükséged, ha a személyi kölcsönök kínálatából épp a fogyasztóbarát minősítést elnyert típusra vetettél szemet? Az alábbiakból megtudhatod!

Tovább olvasom
Hogyan igényelhetjük az OTP Bank személyi kölcsönét?

Hogyan igényelhetjük az OTP Bank személyi kölcsönét?

2022.09.09.

Személyi kölcsön az OTP Bank kínálatában is található, és az ország egyik legrégebbi bankjához méltóan figyelemreméltó ajánlatokról van szó!

Tovább olvasom
Mitől lesz fogyasztóbarát egy személyi kölcsön?

Mitől lesz fogyasztóbarát egy személyi kölcsön?

2021.10.05.

A személyi kölcsönök piaca sokszereplős. Szinte mindegyik pénzintézet kínál személyi kölcsönt. Ez a Magyarországon rendkívül népszerű hitelfajta két formában is elérhető. Az úgynevezett klasszikus személyi kölcsön mellett igényelhetünk Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitelt is. De mitől lesz fogyasztóbarát egy személyi kölcsön? Utánajártunk.

Tovább olvasom
Már a Cofidisnél is igényelhető Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel!

Már a Cofidisnél is igényelhető Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel!

2021.04.25.

Végre a Cofidisnél is igényelhető Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel. Ráadásul nincs szükség számlanyitásra és bankváltásra sem az alacsony THM-hez. Mekkora összeg igényelhető? Miért fogyasztóbarát? Kiknek ajánlott? Miért érdemes a Cofidis Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitelt választani? Megválaszoljuk a legfontosabb kérdéseket.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával