Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

Építsd fel álmaid otthonát az Erste Bank lakáshitelével!

2023.04.24.
Szerző: Horák Árpád
Utoljára módosítva: 2023. április 24. 10:04

A házunk talán akkor lesz igazán a miénk, ha mi építtetjük fel. Építsd fel álmaid otthonát az Erste Bank lakáshitelével. Az Erste Bank tökéletes otthonmegoldásokat kínál lakásépítéshez. Számtalan lehetőség közül lehet választani, most részletesen írunk mindegyikről. Íme, a lehetőségek!

Építsd fel álmaid otthonát az Erste Bank lakáshitelével!

Erste Bank lakáshitel – otthonmegoldások

Az Erste Bank többféle megoldást kínál lakásépítéshez. Az Erste lakáshitel lehetővé teszi, hogy felépíttessük azt az ingatlant, amiben élni szeretnénk. És bővíthetünk vagy korszerűsíthetünk is.

Erste Bank lakáshitel – piaci kamatozású lakáshitel

Mit jelent az, hogy egy lakáshitel piaci kamatozású? A piaci kamatozású lakáshitelek követik a piac változásait, ahhoz igazodnak. Mindig tükrözik a gazdaság valódi helyzetét. És ennek megfelelően változnak a feltételei, elsősorban a kamat mértéke. Piaci kamatozású lakáshitelt mindenki igényelhet az Erste Banktól. Az is, aki nem jogosult állami támogatásra. És az is, aki építkezni szeretne.

Erste Bank lakáshitel – Erste Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel

Az Erste Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel egy hiteltermék, ami ellenőrzött és fogyasztóbarát. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) felügyeli az előírások betartását, és csak azok a pénzintézetek használhatják a Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel kifejezést, amik vállalják a követelmények betartását. Ezek a követelmények pedig fogyasztóbaráttá teszik a lakáshitelt. És egy fogyasztóbarát megoldással építkezni is lehet.

Erste Bank lakáshitel – Áthidaló hitel

Az Erste áthidaló hitel lehetővé teszi, hogy saját tulajdonunkban lévő ingatlan értékesítéséig, az ingatlan későbbi eladásából származó bevétel megelőlegezésével megépíthessük az otthonunkat. Ez a magoldás hozzásegíthet bennünket ahhoz, hogy még a lakásunk eladása előtt megépíttessük azt az ingatlant, ahova a meglévő lakásunk árából szeretnénk költözni. Ezzel előnyhöz jutunk, hiszen nem kell megvárnunk a saját ingatlanunk értékesítését.

Erste Bank lakáshitel – Erste Hitel plusz

Az Erste Hitel Plusz egy olyan, piaci kamatozású lakossági jelzáloghitelek mellé igényelhető kiegészítő hitel, ami lehetővé teszi a hitelfelvétellel és a lakás építésével összefüggő, számlával igazolt költségek finanszírozását. Azt az összeget, amibe a hitelfelvétel kerül, részletekben is fizethetjük, ha igénybe vesszük az Erste hitel pluszt.

Erste Bank lakáshitel – Erste szabad felhasználású jelzáloghitel

Az Erste szabad felhasználású jelzáloghitelhez szükségünk lesz egy ingatlanra, amit felajánlunk fedezetként. A fedezeti ingatlant a bank felértékelteti, és ebből az értékből számítja ki az igényelhető hitelösszeg nagyságát. Ingatlanfedezetes jelzálogkölcsönnél még a hitelfelvétel előtt lesznek kiadásaink. Fizetnünk kell az értékbecslőnek és a közjegyzőnek is. Okiratba kell ugyanis foglalni a szerződést az ingatlanfedezet miatt. Ilyen a személyi kölcsönöknél nincs. Elidegenítési és terhelési tilalmat is jegyeztethetnek be az ingatlanra, ennek szintén lesznek költségei. A kezdeti költségeken felül azzal is számolnunk kell, hogy az elbírálás hosszabb időt vesz majd igénybe. Bár ez optimális esetben négy héten belül megtörténik, ez is jóval hosszabb idő, mintha személyi kölcsönt igényelnénk. És bár ez a hitel szabad felhasználású, lakásépítésre is fordíthatjuk.

Ha Erste Bank lakáshitelt igényelünk lakásépítésre – ezekre mindig figyelni kell

Hitelfelvételkor az első lépés mindig az legyen, hogy utánajárunk, milyen államilag kamattámogatott hitelre vagyunk jogosultak. Milliókat takaríthatunk meg ugyanis ezekkel a támogatásokkal. A Babaváró hitel nem lakáshitel, hiszen szabadon felhasználható, az igénylők jelentős része mégis ingatlanvásárlásra fordítja, nem véletlenül. A Babaváró hitel ugyanis gyermek vállalása esetén akár húsz évig kamatmentes lehet, és a szakértők számítása szerint akár sokmillióval kell kevesebbet fizetnünk annál, mintha piaci lakáshitelt igényeltünk volna. A falusi CSOK egy vissza nem térítendő támogatás a családoknak. Meglévő gyermekre és vállalt gyermekre is igényelhetjük, és kaphatunk mellé kamattámogatott CSOK hitelt, aminek a 3 százalékos kamata jóval kedvezőbb a piaci lakáshitelek kamatánál.

Építsd fel álmaid otthonát az Erste Bank lakáshitelével. Több lehetőség, több megoldás, ugyanaz az eredmény: egy álomotthon. Tervezés, szervezés, egyeztetés, utánajárás. Aztán csak ennyi: építsd fel álmaid otthonát az Erste Bank lakáshitelével. És kész, Lehet költözni. Az Erste Bank segít.

Összefoglaló

Az Erste Bank számos lakáshitel lehetőséget kínál álmaid otthonának megvalósításához, többek között piaci kamatozású lakáshitelt, Erste Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelt, áthidaló hitelt, Erste Hitel Pluszt és szabad felhasználású jelzáloghitelt. Fontos utánajárni az államilag kamattámogatott hiteleknek és más támogatásoknak is, mint például a Babaváró hitel és a falusi CSOK, amelyekkel jelentős összeget takaríthatunk meg. Az Erste Bank segítségével könnyen megtalálhatod a legjobb megoldást álmaid otthonának megépítéséhez.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Tervező kölcsön

THM

12,9%

Futamidő

22 hó

Hitelösszeg

450.000 Ft - 1.000.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

A CSOK után felvennéd a CSOK Pluszt? Mutatjuk, milyen esetekben lehetséges!

A CSOK után felvennéd a CSOK Pluszt? Mutatjuk, milyen esetekben lehetséges!

2024.01.05.

A CSOK támogatás igénybevétele nem zárja ki, hogy CSOK Plusz hitelt is igényeljünk. Bemutatjuk a CSOK Pluszt, és azt is megmutatjuk, milyen esetekben lehetséges a CSOK után felvenni a CSOK Plusz hitelt is.

Tovább olvasom
Lakáshitel 2023: feltételek és tudnivalók egy helyen

Lakáshitel 2023: feltételek és tudnivalók egy helyen

2023.05.26.

A lakáshitel 2023-ban is a legnépszerűbb hitelek egyike. Ebben a cikkben leírjuk, hogy milyen feltételekkel lehet lakáshitelt igényelni, és milyen tudnivalók vannak. Ezeket jó ismerni, mielőtt lakáshitelt igényelünk. Meglepetések helyett: lakáshitel feltételek és tudnivalók egy helyen.

Tovább olvasom
Milyen előnyei vannak a türelmi idős lakáshiteleknek?

Milyen előnyei vannak a türelmi idős lakáshiteleknek?

2023.06.16.

A türelmi idős lakáshitel elnevezés csábító lehet. Utánajártunk, hogy mi van a vonzó elnevezés mögött, milyen előnye lehet a türelmi idős lakáshitel igénylésének, és mi az, amire mindenképpen gondoljunk, mielőtt döntést hozunk. Mutatjuk a részleteket.

Tovább olvasom
Megújulnak a Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelek

Megújulnak a Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelek

2022.12.15.

Megújulnak a Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelek a következő időszakban, így még több lehetőséghez juthatunk, ha ingatlant szeretnénk vásárolni!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával