Blog

Blogunkon a sokakat érdeklő aktualitásokkal foglalkozunk. Itt mindent megtalálsz a legújabb banki termékekről és az állami támogatásokról. Közérthetően írunk a szabályokról és a feltételekről. Nem történhet olyan a bankvilágban, amiről itt ne olvashatnál. Rendszeresen frissülő cikkeinkben neked írunk, segítünk eligazodni az információk dzsungelében.

Miért vannak kiemelt termékek az oldalon?

2022.04.29.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Tovább olvasom

Külső munkálatokra is felhasználható a hitel?

2021.09.19.

A hitel a lakásfelújítási támogatás céljaira használható fel. A Magyar Államkincstár weboldalán található erről egy részletes lista. Ha bizonytalanok vagyunk, telefonon is segítenek nekünk.

Tovább olvasom

Ha visszafizetem a kölcsön egy részét a kapott támogatásból, akkor kevesebbet kell majd havonta fizetnem?

2021.09.19.

A kapott állami támogatást fel lehet használni előtörlesztésre. Előtörlesztés esetén csökkenhet a havi törlesztőrészlet nagysága.

Tovább olvasom

Mennyi hitelt igényelhetek?

2021.09.19.

A támogatott lakásfelújítási hitel maximális összege 6 millió forint. Fontos azonban tudni, hogy meg kell felelni a bank hitelbírálatának ahhoz, hogy megkapjuk a maximális összeget.

Tovább olvasom

Változik a támogatott lakásfelújítási hitel kamata?

2021.09.19.

Nem. A támogatott lakásfelújítási hitel kamata fix 3 százalék a futamidő végéig.

Tovább olvasom

A támogatott lakásfelújítási hitelt másra is költhetem a lakás felújításán kívül?

2021.09.19.

A támogatott lakásfelújítási hitel feltétele, hogy az igénylő megfeleljen a lakásfelújítási támogatás feltételeinek. Ezt a munkálatok befejeződése után igazolnia kell egy a Magyar Államkincstártól kapott támogatói okirattal.

Tovább olvasom

Kalkulátorok

Archívum

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával