Blog

Blogunkon a sokakat érdeklő aktualitásokkal foglalkozunk. Itt mindent megtalálsz a legújabb banki termékekről és az állami támogatásokról. Közérthetően írunk a szabályokról és a feltételekről. Nem történhet olyan a bankvilágban, amiről itt ne olvashatnál. Rendszeresen frissülő cikkeinkben neked írunk, segítünk eligazodni az információk dzsungelében.

Mi a Takarékbank személyi kölcsön előnye?

2022.11.21.

A Takarékbank személyi kölcsöne fedezet nélkül, egyszerűen és gyorsan igényelhető. A hitelösszeg szabadon felhasználható. Bármire.

Tovább olvasom

Lehet online személyi kölcsönt igényelni a Takarékbanktól?

2022.11.21.

A Takarékbank lehetővé teszi, hogy online is igényelhető legyen a személyi kölcsöne.

Tovább olvasom

Mire lehet felhasználni a Takarékbank személyi kölcsönt?

2022.11.21.

A Takarékbank személyi kölcsöne bármire felhasználható. A Takarékbank személyi kölcsön szabad felhasználású kölcsön.

Tovább olvasom

Miért vannak kiemelt termékek az oldalon?

2022.04.29.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Tovább olvasom

Minimális feltételek az igényléshez

2019.11.22.

A következő feltételeknek kell megfelelni: legalább 18. életév betöltése munkaszerződés megléte (határozott vagy határozatlan) legalább 100.000 Ft-ot elérő, igazolt havi nettó jövedelemmel rendelkezel az igényléskor nem szerepelsz a negatív KHR listán  

Tovább olvasom

Igényléshez szükséges dokumentumok

2019.11.22.

Nézzük át, hogy pontosan mi szükséges az igényléshez: utolsó 3 havi bankszámlakivonat, amire a munkabér érkezik munkáltatói igazolás (30 napnál nem régebbi) nyugdíjas igénylő esetén nyugdíjszelvény vagy az utolsó 3 havi számlakivonat, amire a nyugdíjjóváírás került

Tovább olvasom

Takarék fix kiváltó személyi kölcsön

2019.11.22.

Adósságaidat tudod csökkenteni a kiváltó kölcsönnel, így egy sokkal kedvezőbb hitel terméket törleszthetsz havonta. Ezen kívűl, akár szabadon felhasználható kölcsönhöz is juthatsz. Változatlan kamat és törlesztőrészlet a futamidő alatt. Felvehető maximum összeg: 500.000 Ft – 10.000.000 Ft-ig Futamidő: 12 – 84 hó Bővebb információ a hirdetményben, itt.

Tovább olvasom

Takarék fix személyi kölcsön

2019.11.22.

Szabadon felhasználható hiteltermék, Te döntöd el mire szeretnéd felhasználni, akár lakásfelújítás, utazás vagy bármilyen hirtelen kiadásra. Változatlan kamat és törlesztőrészlet a futamidő alatt. Felvehető összeg: 500.000 Ft – 10.000.000 Ft-ig Futamidő: 12 – 84 hó Bővebb információ a hirdetményben, itt.

Tovább olvasom

Takarék személyi kölcsön termékek

2019.11.22.

Személyi kölcsönből három közül tudsz választani: Takarék fix személyi kölcsön Takarék fix kiváltó személyi kölcsön Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

Tovább olvasom

Kalkulátorok

Archívum

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával