Hitel fix részletre 2024

Mekkora összegre van szükséged?

Hány hónapra?

Nettó jövedelemed?

További Beállítások

Válassz bankot

Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés
Az ajánlatokat THM szerint rendeztük sorba
K&H

K&H személyi kölcsön

Fix törlesztőrészlet

Törlesztőrészlet 26539 Ft
THM 22.47 %
Visszafizetendő 1599840 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

Cofidis

Fapados Kölcsön

100%-ig online hitelfelvétel

Törlesztőrészlet 28991 Ft
THM 27.30 %
Visszafizetendő 1739460 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

OTP

OTP Személyi kölcsön

Online igénylés akár 15 perc alatt

Törlesztőrészlet 29345 Ft
THM 29.00 %
Visszafizetendő 1768200 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel

- promóció -

Provident

Provident Havi Kölcsön

Kezes és fedezet nélkül

Törlesztőrészlet 48134 Ft
30 hónapra számítva
THM 35.40 %
Visszafizetendő 1444000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

Személyi kölcsön fix részletre

A személyi kölcsön igénylésekor lehetőség van fix törlesztőrészlet választására. Ilyenkor nincs kamatperiódus, a hitelt forint alapon folyósítják, és annak havi részlete nem változik meg a futamidő végéig. Ha tehetjük, válasszuk a fix törlesztőrészletet. Ezzel kiszámítható költséggel terheljük meg a családi költségvetést.

A fix törlesztő részletek előnye

A fix részletek elvitathatatlan előnye a kiszámíthatóság. A fix kamatozású személyi kölcsönök népszerűek; nem véletlenül. A biztonság érzése, és az a tudat, hogy mindent megtettünk a szeretteink pénzügyi helyzetének stabilitásáért, jó érzéssel tölthet el bennünket. Egy pénzügyileg tudatos családfő figyel arra, hogy a felvett hitelt úgy tudja visszafizetni, hogy azzal ne hozza lehetetlen helyzetbe a környezetét és önmagát.

Hogyan választhatjuk ki a legjobb fix személyi kölcsönt?

A legjobb fix személyi kölcsön kiválasztása egyszerűen megoldható egy hitelkalkulátorral. A hitelkalkulátor összehasonlítható módon mutatja meg a lehetőségeket. A kalkulátorban láthatjuk a kamatot, a Teljes Hiteldíj Mutatót és a teljes visszafizetendő összeget. Rendkívül fontos, hogy körültekintően járjunk el egy hitel felvételekor. Ebben segíthet a hitelkalkulátor. Használjuk a hitelkalkulátort!

A fix törlesztőrészlet biztonságot ad

A fix kamatozású személyi kölcsönök törlesztőrészlete nem változik. Ez az állandóság biztonságossá, kiszámíthatóvá teszi a havi kiadásokat, egészen a futamidő végéig. A személyi kölcsönök futamideje általában rövid, és bár akár 10 millió forintot is igényelhetünk a személyi kölcsönből, az a jellemző, hogy inkább kisebb hitelösszeget kérünk. Ez a gyors és egyszerű hitelfajta rendkívül népszerű, és fix részletekkel biztonságos is lesz.

Drága a fix törlesztőrészlet?

A változó és fix kamatozású személyi kölcsönök árazásában eltérő mértéket alkalmaznak a pénzintézetek. A fix, nem változó kamatozású kölcsönök drágábbak lehetnek. A választásnál el kell dönteni, hogy a rövid távú nyereség a fontosabb számunkra, vagy a hosszú távú biztonság. Döntsünk megfontoltan! A családunk, a szeretteink pénzügyi stabilitása a tét.

Fix személyi kölcsön igénylése

A fix személyi kölcsön igénylése esetén a hitelező bank megvizsgálja az adós anyagi helyzetét, az igazolható jövedelmét, az aktuális hiteleit, és azt, hogy szerepel-e a KHR-ben negatív adósként. A maximálisan nyújtható kölcsön összegének nagyságát a jövedelem mértékében állapítja meg. Személyi kölcsön igénylésekor az ingatlanfedezet hiánya miatt gondolni kell arra, hogy kisebb lesz az igényelhető összeg. A fix személyi kölcsön igénylése semmiben nem különbözik a változó kamatozású személyi kölcsönökétől.

Fix személyi kölcsön elbírálása

A pénzintézetek a fix személyi kölcsön dokumentációjának a benyújtása után elvégzik a hitelbírálatot. Ez gyorsan, néhány nap alatt történik, és pozitív bírálat esetén a folyósítás azonnal megtörténhet, de pénzintézetek eltérő hitelezési gyakorlata miatt ez ettől eltérő is lehet. Amennyiben nem szeretnénk azonnal igénylést benyújtani, akkor egy előzetes bírálattal lehet elindítani a folyamatot. A fix személyi kölcsön elbírálása semmiben nem különbözik a változó kamatozású személyi kölcsönökétől.

Milyen dokumentumok kellenek a fix személyi kölcsön igényléséhez?

A fix személyi kölcsönök igényléséhez ugyanolyan dokumentumokra van szükség, mint minden más személyi kölcsönhöz. Érvényes személyazonosító okmánnyal igazolnunk kell a személyazonosságunkat, igazolást kérnek a jövedelmünkről, és többnyire a telefonunkról is.

A fix személyi kölcsön előnyei

Ahogy már írtuk, a személyi kölcsön fix részletekkel előnyös lehet számunkra. A törlesztőrészletek nem változnak meg a futamidő alatt, a hitelt forintban folyósítja a pénzintézet, és így pontosan tervezhető kiadással vehetünk fel hitelt. Ez állandó havi kiadást jelent, nem érhetnek meglepetések. Meglepetések helyett válasszunk személyi kölcsönt fix részletekkel!

Nem csak a személyi kölcsön lehet fix

Mindig jó választás lehet egy hitel fix részletekkel. Ha ingatlan vásárlása előtt állunk, gondoljunk a fix kamatozású jelzáloghitelre. A pénzintézetek ugyanis nem csak a személyi kölcsöneiket kínálják fix kamatozással, hanem egyéb pénzügyi termékeiket is.

Személyi kölcsön fix részletre – személyi kölcsön fix törlesztőrészlettel

A személyi kölcsön fix részletre egy hitelkonstrukció, amely esetében a törlesztőrészlet összege az egész futamidő alatt állandó marad.

Ez azt jelenti, hogy a kölcsönt felvevő személy minden hónapban ugyanakkora összeget fizet vissza, ami megkönnyíti a költségvetés tervezését.

A személyi kölcsön á nem igényel fedezetet, és az összeg felhasználása szabadon választható. Legyen szó lakáscélú felújításról, tanulmányok finanszírozásáról, vagy éppen váratlan kiadásokról, a személyi kölcsön fix részlettel rugalmas megoldást nyújthat.

A fix törlesztőrészlet előnye, hogy a kölcsönt felvevő személy pontosan tudja, milyen összeggel kell számolnia minden hónapban.

Ez segíti a költségvetés tervezését, és csökkenti a pénzügyi bizonytalanságot.

A havi fix törlesztőrészlet összege a kamat és a futamidő alapján kerül meghatározásra, így a kamatváltozások vagy piaci ingadozások nem befolyásolják a havi törlesztőrészletet.

Fontos azonban figyelembe venni, hogy a fix törlesztőrészlettel rendelkező személyi kölcsön kamata magasabb lehet, mint a változó kamatozású hiteleké.

Ennek oka, hogy a bankok a biztonság érdekében a kamatot rögzített formában számolják el, és ezért kissé magasabb lehet a hagyományos hitelkamatoknál.

A személyi kölcsön fix részlettel tehát egy olyan pénzügyi megoldás, ami stabilitást és kiszámíthatóságot kínál a kölcsönt felvevő személy számára.

Azonban mindig érdemes alaposan megismerni a kamatokat és a kölcsön feltételeit, hogy a legoptimálisabb hitelkonstrukciót választhassuk a saját pénzügyi helyzetünknek megfelelően.

Hitel fix részletre kalkulátor – így található meg a legjobb személyi kölcsön fix kamattal

A pénzügyi tervezés és a hitelfelvétel előtt fontos tisztában lenni a lehetőségekkel, és a várható költségekkel.

Ebben a folyamatban segítségünkre lehet a hitel fix részletre kalkulátor, amely segít pontosan meghatározni a havi törlesztőrészletet és a hitel teljes költségét a futamidő alatt.

A személyi kölcsön fix kamattal kiváló lehetőség azoknak, akik értékelik a pénzügyi stabilitást.

Ez azt jelenti, hogy a kamat a kölcsön felvételének pillanatában rögzítésre kerül, így a törlesztőrészlet egész futamidő alatt állandó marad.

Ezáltal könnyebb tervezni a költségeket, hiszen nincs váratlan kamatváltozás okozta pénzügyi bizonytalanság.

A személyi hitel fix kamattal további előnyt kínál a kölcsönt felvevő személynek, hiszen az esetleges piaci ingadozások vagy kamatemelkedések nem érintik a törlesztőrészlet összegét.

Ez a konstrukció különösen előnyös, ha hosszabb távra tervezünk, és szeretnénk elkerülni a havi törlesztőrészlet ugrásszerű emelkedését.

A személyi hitel fix részletre szintén egy olyan lehetőség, amely a kiszámíthatóságra és a pénzügyi tervezésre helyezi a hangsúlyt.

Ebben az esetben a törlesztőrészlet összege állandó marad, még akkor is, ha a kamat változik a piacon.

Ezáltal a kölcsönt felvevő személy nyugodtan tervezheti meg havi kiadásait, anélkül, hogy aggódnia kellene az esetleges kamatemelkedések miatt.

A hitel fix részletre kalkulátor használata mindezekben az esetekben segítséget nyújt, hogy pontosan megismerjük a törlesztőrészletet és az összköltséget a kiválasztott hitelkonstrukció esetén.

A megfontolt döntés mindig alapja a pénzügyi stabilitásnak.

Mi az a fix törlesztőrészlet?

A fix törlesztőrészlet egy olyan hitel- vagy kölcsönkonstrukció jellemzője, ahol a kölcsönt felvevő személy minden törlesztési időszakban ugyanakkora összeget fizet vissza.

Ez azt jelenti, hogy a havi törlesztőrészlet összege állandó marad az egész futamidő alatt, függetlenül a kamat változásaitól vagy a piaci ingadozásoktól.

A fix törlesztőrészlettel rendelkező hitelek a személyi kölcsönök, de lakáshitel vagy autóhitel típusú kölcsönök is lehetnek.

Ennek az elvnek az előnye, hogy a kölcsönt felvevő személy könnyebben tervezheti meg a pénzügyeit, mivel pontosan tudja, mennyi összeget kell havi rendszerességgel kifizetnie.

Ez a típusú konstrukció a pénzügyi tervezés szempontjából kiszámíthatóságot és stabilitást biztosít, hiszen a havi törlesztőrészlet állandó, és nem érinti a kamat változása vagy piaci ingadozások.

Ugyanakkor érdemes megjegyezni, hogy a fix törlesztőrészlettel rendelkező hitelek kamata magasabb lehet, mint a változó kamatozású hiteleké, mivel a bankok a biztonságért cserébe ezt a stabilizáló elemet beépítik a konstrukcióba.

A fix törlesztőrészlet egy olyan lehetőség, amely segít a kölcsönt felvevőknek a pénzügyi tervezésben és a költségeik kiszámíthatóságában, de mindig érdemes alaposan megvizsgálni a kamatot és az egyéb feltételeket, hogy a legmegfelelőbb hitelkonstrukciót választhassuk.

személyi kölcsön fix részletre

Miért jó az igénylőnek a fix törlesztő?

A fix törlesztőrészlet rengeteg előnnyel jár az igénylő számára, különösen a pénzügyi tervezhetőség és stabilitás szempontjából.

Az alábbiakban olvasható néhány érv arra, hogy miért jó az igénylőnek a fix törlesztőrészlet:

Kiszámíthatóság: a fix törlesztőrészlet lehetővé teszi az igénylő számára, hogy pontosan tervezhesse pénzügyeit. Mivel a havi törlesztőrészlet összege állandó marad az egész futamidő alatt, könnyebben látható, mennyi pénzt kell minden hónapban a hitel visszafizetésére fordítani.

Pénzügyi stabilitás: az állandó törlesztőrészlet hozzájárul a pénzügyi stabilitáshoz, mivel nem érintik a kamat változásai vagy piaci ingadozások. Ezáltal a kölcsönt felvevő személynek nem kell aggódnia a havi törlesztőrészlet ugrásszerű emelkedése miatt.

Hosszú távú tervezés: a fix törlesztőrészlet különösen előnyös hosszabb futamidő esetén, mivel biztosítja, hogy a törlesztőrészlet összege ne változzon a hosszú távú tervezés során. Ez segít elkerülni a váratlan pénzügyi nehézségeket.

Egyszerű költségvetés tervezés: az igénylő könnyebben tervezheti meg a havi költségvetését, mivel a fix törlesztőrészlet segít megelőlegezni a várható kiadásokat. Ezáltal könnyebb elkerülni a pénzügyi nehézségeket és az esetleges késedelmeket a törlesztésben.

Kamatkockázat csökkentése: mivel a kamat rögzített a fix törlesztőrészletű hiteleknél, az igénylő nem érinti a piaci kamatváltozások kockázata. Ezáltal a kamatkockázat csökken, és az igénylő kevésbé lesz kitett a kamatpiaci ingadozásoknak.

Ezen előnyök kombinációja segít abban, hogy a kölcsönt felvevő személy számára a hitelfelvétel kiszámítható és pénzügyileg kezelhető legyen.

Mindazonáltal fontos megjegyezni, hogy mindig érdemes részletesen áttekinteni a kölcsön feltételeit, beleértve a kamatot és egyéb díjakat is, mielőtt döntést hoznánk.

Fix kamatozás, változó kamatozás. Mi a különbség?

A fix kamatozás és a változó kamatozás közötti fő különbség a kamatozás módjában rejlik.

Lássuk részletesen mindkét típus jellemzőit:

Fix kamatozás:

  • Stabilitás: a fix kamatozás azt jelenti, hogy a kamat a hitel felvételekor meghatározott és rögzített. Ez azt eredményezi, hogy a kamat az egész futamidő alatt állandó marad.
  • Kiszámíthatóság: az igénylő pontosan tudja, hogy a havi törlesztőrészlet mennyi lesz az egész hitelfelvételi időszak alatt. Ez kiszámíthatóságot biztosít a költségvetési tervezés során.
  • Piactól való függetlenség: a kamatváltozások vagy piaci ingadozások nem befolyásolják a fix kamatozású hitel törlesztőrészleteit.

Változó kamatozás:

  • Kamatemelkedés és csökkenés: a változó kamatozás azt jelenti, hogy a kamat a piaci változásokhoz igazodik. Ezért a kamat idővel emelkedhet vagy csökkenhet a piaci viszonyok függvényében.
  • Rugalmasabb szerződés: a változó kamatozású hitelek rugalmasabbak, és az igénylő részére kedvező lehet, ha a kamat csökken. Ugyanakkor a kamatemelkedés is bekövetkezhet, ami növelheti a havi törlesztőrészletet.
  • Kezdeti időszakok: néhány változó kamatozású hitel esetében kezdeti időszakok is lehetnek, amikor a kamat fix marad, majd később válik változóvá.

A választás a fix vagy változó kamatozás között az igénylő kockázatvállalási hajlandóságától, a piaci kamatok várható alakulásától, valamint a pénzügyi stabilitástól függ.

A fix kamatozású hitel nyújt stabilitást és kiszámíthatóságot, míg a változó kamatozású hitel rugalmasságot biztosít, de kockázattal járhat a piaci változások miatt.

Fontos alaposan megfontolni mindkét típus előnyeit és hátrányait a saját pénzügyi helyzet függvényében.

Ha fix a kamatozás, fix lesz a törlesztőrészlet is

Ha egy hitel fix kamatozású, az azt jelenti, hogy a kamat a hitel felvételének pillanatában rögzített és állandó marad az egész futamidő alatt.

Ennek megfelelően a havi törlesztőrészlet is fix lesz az egész hitel időtartama alatt.

Ennek az elvnek az előnye, hogy az igénylő pontosan tudja, mennyi pénzt kell minden hónapban kifizetnie a hitel visszafizetése érdekében.

Ez növeli a pénzügyi kiszámíthatóságot és stabilitást, segítve az igénylőt a költségek tervezésben.

Mivel a kamat nem változik, a havi törlesztőrészlet összege sem változik, és nem érintik a kamat változásai vagy piaci ingadozások.

Ez különösen előnyös lehet hosszabb távú tervezésnél.

Miért fontos a kiszámíthatóság egy kölcsön igénylésekor?

A kiszámíthatóság rendkívül fontos szempont, amikor valaki kölcsönt igényel.

Ennek számos előnye van a költségek tervezése és a pénzügyi stabilitás szempontjából:

Pénzügyi tervezhetőség: ha a havi törlesztőrészlet összege fix, az igénylő könnyebben tervezheti meg havi költségvetését. Az állandó törlesztőrészlet lehetővé teszi, hogy az igénylő pontosan tudja, mennyi pénzt kell minden hónapban félretennie a hitel visszafizetésére. Ez segít elkerülni a váratlan pénzügyi nehézségeket és biztosítja, hogy a kölcsön törlesztése ne okozzon túlzott terhelést.

Pénzügyi stabilitás: a fix törlesztőrészletű kölcsön hozzájárul a pénzügyi stabilitáshoz, mivel nem érintik a kamat változásai vagy piaci ingadozások. Ezáltal az igénylő nem kell aggódnia a havi törlesztőrészlet ugrásszerű emelkedése miatt, és könnyebben kezelheti pénzügyeit.

Hosszú távú tervezés: a fix törlesztőrészlet lehetővé teszi a hosszú távú tervezést, mivel az igénylő tudja, hogy a törlesztőrészlet összege nem fog változni a kölcsön teljes futamideje alatt. Ez segít abban, hogy az igénylő könnyebben kialakítsa hosszú távú pénzügyi stratégiáját.

Kockázatcsökkentés: a fix törlesztőrészlet csökkenti a kamatkockázatot, mivel a kamat rögzített. Ez azt jelenti, hogy az igénylő nem érinti a piaci kamatváltozások kockázata, amelyek változó kamatozású hitelek esetében jelentkezhetnek.

A kiszámíthatóság segíti az igénylőt a pénzügyi tervezésben és stabilitás fenntartásában. A fix törlesztőrészletű kölcsönök ezen előnyei hozzájárulnak ahhoz, hogy az igénylő könnyebben kezelje pénzügyeit, és biztosítsa a kölcsön visszafizetését a tervezett módon.

A kockázatcsökkentés szerepe az igénylő életében

A kockázatcsökkentés szerepe az igénylő életében meghatározó fontosságú a pénzügyi biztonság és a stressz mentes költségvetés kialakítása szempontjából.

Ahogyan az életünkben számos területen, úgy a pénzügyekben is jelen van a kockázat, és a kockázatokat csökkenteni mindig jó stratégia. A kockázatok kezelése és csökkentése a pénzügyi tervezés alapvető eleme, és egyúttal a stabilitás felé vezető út kulcsa.

A kockázatok lehetnek váratlan költségek, piaci változások vagy éppen a jövedelemvesztés különböző formái. Amikor valaki kölcsönt vesz fel, a kockázatok kezelése kulcsszerepet játszik abban, hogy a pénzügyi döntések ne váljanak terhelővé, és váratlan problémák ne okozzanak kárt neki.

A fix törlesztőrészletű kölcsön egyik kiemelkedő előnye éppen a kockázatcsökkentésben rejlik.

A kamat rögzítettsége azt jelenti, hogy az igénylő nem lesz kitéve a piaci kamatváltozások kockázatának. Ez olyan, mintha egy stabil költségvetési pajzsot teremtenénk, amely megvéd az esetleges kamatemelkedésektől és pénzügyi bizonytalanságoktól.

A kiszámíthatóság és stabilitás, melyeket a fix törlesztőrészlet biztosít, nem csupán pénzügyi szempontból, de érzelmi szinten is jelentős előnyökkel járnak.

Az igénylőnek nem kell állandóan aggódnia a havi törlesztőrészlet emelkedése miatt, és ezáltal nyugodtabban tervezheti meg mindennapjait és jövőjét.

A kockázatcsökkentés tehát nem csupán egy pénzügyi stratégia, hanem egy olyan eszköz is, amely segít megteremteni azt a biztonságérzetet, ami elengedhetetlen a sikeres pénzügyi irányításhoz.

A fix törlesztőrészletű kölcsön egyfajta pénzügyi pajzs lehet az igénylő életében, ami megvédi a váratlan helyzetektől, és hozzájárul a stabilitáshoz és jóléthez.

A jó döntés: hitel csak fix részletre

Mikor hosszú útra indulunk, nem az ingadozó útvonalak és kiszámíthatatlan időjárás miatt aggódunk, hanem inkább egy stabil repülőgépet választunk.

Hasonlóképpen, amikor pénzügyeinkről van szó, egy fix törlesztőrészletű hitel lehet az az „útitárs”, amely biztosítja, hogy pénzügyi utazásunk ne legyen viharos.

A jó döntés kijelölni a stabil útvonalat, és a fix részletű hitel ezen az úton egyfajta pénzügyi GPS-ként szolgál. Ez az eszköz megmutatja az irányt, és garantálja, hogy ne tévedjünk el a váratlan pénzügyi zivatarokban.

Képzeljük csak el, hogy minden hónapban ugyanazt az összeget fizethetjük vissza a hitelünkből, akár egy beváltott jegy árát egy hűvös tengerparti úti célra.

A fix törlesztőrészlet nem csak egy szám a papíron; ez a havi stabil társ, amely megkönnyíti a költségvetési tervezést.

Nincs több váratlan pénzügyi turbulencia, csak egy sima repülés a pénzügyi célok felé.

Egy fix törlesztőrészletű hitel olyan, mint egy megbízható utazótárs, aki mindig tudja, hol vannak a biztonságos ösvények, és mindig segít elkerülni a pénzügyi zsákutcákat.

És bár a változó kamatozású hitel olykor izgalmasnak tűnhet, mint egy kalandos expedíció, a jó döntés sokszor a kiszámíthatóság és a stabilitás mellett szól.

A fix törlesztőrészletű hitel olyan, mint a naplementében vitorlázó hajó: iránya ismert, sebessége kiszámítható, és minden a terv szerint halad.

Tehát ha az életed pénzügyi tengerén hajózunk, és nem szeretnénk, hogy a viharok megingassák az egyensúlyunkat, válasszunk egy biztos útvonalat: egy hitelt fix törlesztőrészlettel.

Az élet nem mindig lehet kiszámítható, de a pénzügyeink lehetnek azok!

A jó döntés: hitel csak fix részletre – mit gondolnak erről a szakértők?

A szakértők szerint a jó döntés az, amikor valaki hitelt vesz fel, és kifejezetten a fix törlesztőrészletű konstrukció mellett dönt.

Az állandó törlesztőrészlet előnyös, mert kiszámítható és stabil, ezáltal könnyebben tervezhető vele a költségvetés.

A pénzügyi szakemberek hangsúlyozzák, hogy a fix részletű hitel segít elkerülni a kamatkockázatokat, amelyek változó kamatozású hitelek esetén jelentkezhetnek.

Az ilyen hitelkonstrukcióval az igénylőnek nincs szüksége kamatokon alapuló spekulációra, és nem érintik a piaci kamatváltozások.

Ezenkívül a fix törlesztőrészlet lehetővé teszi a hosszú távú tervezést, és csökkenti a pénzügyi bizonytalanságot.

A szakértői tanácsok azt hangsúlyozzák, hogy az ilyen típusú hitel segít a pénzügyi stabilitás fenntartásában és a kockázatok minimalizálásában, amelyek a változó kamatozású hitelekkel járhatnak.

A kiszámíthatóság és a biztonság érdekében tehát a fix törlesztőrészletű hitel tekinthető a pénzügyi tervezés ideális eszközének.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Így kaphatod meg a hitelt

Hitel fix részletre 2024 - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Hitel fix részletre 2024 - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Hitel fix részletre 2024 - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Hitel fix részletre 2024 - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

Fix kamatozású személyi kölcsön igényléséhez személyi igazolványra, lakcímkártyára és jövedelemigazolásra van szükség. Alkalmazottként munkáltatói igazolást, nyugdíjasként nyugdíjszelvényt, vállalkozóként NAV jövedelemigazolást kell benyújtani. Igazolni kell azt is, hogy van telefonunk.

A fix személyi kölcsön azért jó, mert a törlesztőrészletei nem változnak a futamidő alatt. Így a fix személyi kölcsön kiszámítható kiadást jelent.

Nem. Fix kamatozású személyi kölcsönt ugyanolyan feltételekkel igényelhetünk, mint bármely más személyi kölcsönt.

A legideálisabb fix személyi kölcsönt hitelkalkulátorral találhatjuk meg. Szakértő pénzügyi weboldalak segítenek nekünk abban, hogy a kölcsönöket könnyen és gyorsan összehasonlíthassuk.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Milyen rendszeres befektetési lehetőségek közül választhatunk?

Ha befektetéseinket rendszeresen szeretnénk gyarapítani, több lehetőség közül is választhatunk. Részletesen bemutatjuk a bankbetétet, a lakástakarékot és a nyugdíjcélú megtakarításokat. Végül röviden írunk arról, hogy bár az állampapír nem egy rendszeres befektetési lehetőség, de akár az is lehet.

Tovább olvasom
5 ok, amiért megéri az UniCredit Fix Kamat személyi kölcsönét választani

A személyi kölcsön felhasználása szabad, ezért is olyan népszerű. Számos személyi kölcsön közül választhatunk, és ez a választás nem mindig könnyű. De melyik lehet a legjobb számunkra? Mi alapján válasszunk? Szakértőink segítenek: íme, 5 ok, amiért megéri az UniCredit Fix Kamat személyi kölcsönét választani.

Tovább olvasom
Júniusban indul az új otthonfelújítási program: ismerd meg a részleteket!

Lakásfelújítást tervezők, felkészülni! Indul az új otthonfelújítási program. Akár 6 millió forintot is kaphatunk kedvezményes kölcsön és vissza nem térítendő támogatás formájában. És bár önerőre is szükség lesz, a lehetőség adott. A júniusban induló program részleteit fokozatosan ismerhetjük meg. Mutatjuk, mit tudunk eddig.

Tovább olvasom
Lakáshitel kisokos: Rövid vagy hosszú futamidő a jobb választás?

Az otthonvásárlás egyik legnagyobb kihívása az lehet, hogy milyen típusú lakáshitelt válasszunk. Az egyik legfontosabb döntés, amit ebben az összefüggésben kell meghoznunk, az a futamidő hossza. Rövid vagy hosszú futamidővel érdemes-e vállalni a hitelt? Melyik a megfelelő választás? Utánajártunk, és megvizsgáltuk a két lehetőség előnyeit és hátrányait, hogy segítsünk a legjobb döntés meghozatalában. Szakértőnk cikke.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával