Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

K&H lakáshitel – milyen feltételekkel igényelhető?

2021.02.25.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2022. március 22. 11:42

A K&H lakáshitele számos kedvezménnyel csábít, és a kondíciói is érdemesek lehetnek a figyelmedre; lássuk, hogyan igényelheted!

K&H lakáshitel – milyen feltételekkel igényelhető?

A K&H lakáshitele első sorban a THM értékeivel hívja fel magára a figyelmet, hiszen az elérhető összes kedvezménnyel, illetve megfelelő futamidővel és hitelösszeggel akár 3,8% is lehet, míg a maximum 6,5%, a futamidő 5-30 év lehet, a felvehető hitelösszeg pedig 2 milliótól akár 100 millió forintig is terjedhet. További előny, hogy a szerződés aláírásáig akár otthonról, online, illetve telefonon is intézhető, tehát nem szükséges miatta bankfiókba menned. A kamatkedvezményeket egyszerűen érheted el: a jövedelmedet a banknál vezetett folyószámlára kell utaltatnod, illetve élet- és lakásbiztosítást kell kötnöd, amelyek mindenképp hasznosak.

A K&H lakáshitelének feltételei

Mondhatjuk, hogy a szokásosak, kisebb-nagyobb eltérésekkel. A K&H lakáshitelét abban az esetben igényelheted, ha minimum 18 éves vagy, rendelkezel érvényes személyazonosító okmányokkal, magyarországi, állandó, bejelentett lakcímmel, illetve elegendő jövedelemmel. A JTM szabályozást ebben az esetben is figyelembe veszik, ám a bank is meghatároz egy minimum jövedelmi szintet, ami nettó 150.000 forint. Ezen felül nem szerepelhetsz a KHR negatív adóslistán, nem állhatsz csődvédelem alatt, a fizetésed az előző 3 hónapban egy munkahelyről érkezett, és te leszel a vásárolni kívánt ingatlan tulajdonosa. Fontos még, hogy a futamidő alatt nem töltheted még be a 75. életéved, mert, ha igen, akkor szükséged lesz egy adóstársra.

További tudnivalók a K&H lakáshiteléről

Mindegy, hogy ingatlanvásárlás, vagy -építés a célod, a bank az ingatlan piaci értékének maximum 80%-áig hitelez, és a hitelfelvétel során ügyfélminősítés alapján határozzák meg a minimálisan elvárt önerőt. Érdemes felkészültnek lenned, és előre tájékozódni, vagyis kérj egy előzetes minősítést, mielőtt elkezdenéd összeszedni a szükséges dokumentumokat!

Ehhez nem kell mást tenned, mint oldalunkon visszahívást kérni, de ha már erre jársz, hasonlítsd össze a K&H lakáshitelét más bankok ajánlataival, mert előfordulhat, hogy jobbat találsz, és ez esetben az igénylési folyamatot is elindíthatod online!

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

12,7%

Futamidő

18 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 250.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - AKTÍV250

THM

15,61%*

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Akár 100% online igényelhető személyi kölcsönök a K&H Banknál

Akár 100% online igényelhető személyi kölcsönök a K&H Banknál

2022.04.11.

Személyi kölcsönök a K&H Banknál akár teljesen online is igényelhetőek, de nem csak ezért éri meg ezek közül választani!

Tovább olvasom
K&H kölcsön online, otthonról!

K&H kölcsön online, otthonról!

2019.03.13.

Online eddig is lehetett hitelt igényelni, de mindig volt benne valami, ami miatt nem volt teljesen elektronikus a folyamat: papíralapú dokumentumok, szerződéskötés miatt aláírópont felkeresése, és még sorolhatnánk. 2018 novembere óta azonban a K&H kölcsöne elérhető úgy is, hogy ténylegesen nem kell kimozdulni otthonról, és minden online történik!

Tovább olvasom
Mit érdemes tudni a K&H lakáshitelről?

Mit érdemes tudni a K&H lakáshitelről?

2020.12.10.

A K&H lakáshitel háromféle konstrukcióval kecsegtet, melyek mindegyike érdemes lehet a figyelmedre; az alábbiakból kiderül, hogy miért!

Tovább olvasom