Személyi kölcsönből vásárolnál autót? Mutatjuk az előnyeit!

Személyi kölcsönből autót is vásárolhatsz, és érdemesebb is, mint autóhitelből – mutatjuk a részleteket!

A személyi kölcsönből történő autóvásárlás nem csak egyszerű és gyors, de sok szempontból előnyös is, ezért, ha mostanában készülsz beszerezni az új gépjárművedet, érdemes elolvasnod alábbi cikkünket.

Nem szükséges önerő

A személyi kölcsönnél nem kell önerőt felmutatnod, csupán a feltételek teljesítése szükséges, és persze megfelelő jövedelemmel kell rendelkezned. A kamat és a törlesztőrészlet ráadásul a futamidő végéig fix, így pontosan számolhatsz a havi kiadásaiddal is.

Csak a kötelező biztosítással kell törődnöd

A személyi kölcsönből vásárolt autó esetében a bank nem kötheti ki, hogy mindenképp köss rá Casco-t is, így csupán a kötelező biztosítás az, ami fix költség lesz. Persze amennyiben szeretnél, a Casco-t is megkötheted rá, ám ez nem kötelező.

Az autó a tiéd lesz

Mivel a személyi kölcsön fedezet nélküli konstrukció, az autót sem vonják be ekként, így az a megvásárlás pillanatától kezdve kizárólag a Te tulajdonod lesz. Ebből következik, hogy az autó törzskönyve is nálad lesz, vagyis bármikor eladhatod, és ebbe sem szólhat bele a bank.

Nem csak az autót veheted meg személyi kölcsönből

Ha előre számolsz mindennel, akkor tudod, hogy egy használt autó megvásárlását az azonnali szervizlátogatás követi, hiszen a folyadékokat és a kopó alkatrészeket cserélni kell, és át is kell nézni az autót a rejtett hibák miatt. Nagyobb összegű személyi kölcsön igénylésével az erre fordítandó összegről is gondoskodhatsz.

Bármikor és bárhol igényelheted a személyi kölcsönt

Személyi kölcsönt online is igényelhetsz, ebből következően pedig akármikor és akárhol elindíthatod a folyamatot. Akár az autó kiválasztása előtt is beadhatod az igénylésedet, és ráérsz akkor autót keresni, amikor már a számládon van a pénz, sőt, érdemesebb is ezt tenned, hiszen így a vevővel szemben is előnyösebb helyzetbe kerülhetsz.

A megfelelő személyi kölcsön kiválasztásához hasonlítsd össze ajánlatainkat, majd indítsd is el az igénylést néhány kattintással!

Provident kölcsön Provident kölcsön Hirdetés

Ajánlott hitelek

Hűség Hitel

THM

16,2%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 6.000.000 Ft

§

Hűség Hitel

Provident Havi Kölcsön

THM

24,6%

Futamidő

30 hó

Hitelösszeg

600.000 Ft - 1.500.000 Ft

§

Provident Havi Kölcsön

Adósságrendező Hitel

THM

15,35%

Futamidő

60 hónap

Hitelösszeg

3.000.000 Ft

§

Adósságrendező Hitel