Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Személyi kölcsön felvételekor mire érdemes figyelni?

2018.07.10.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 23. 09:04

Ha személyi kölcsön felvéltelét tervezed, akkor van néhány szempont, amit mérlegelned kell ahhoz, hogy a legjobb megoldást választhasd. Fontos, hogy ne ugorj bele egy olyan hitelszerződésbe, aminél sokkal jobbakat is találhattál volna, ha alaposan körülnézel a pénzpiacon!

Személyi kölcsön felvételekor mire érdemes figyelni?

Mindenképp mérlegeld, hogy mekkora összeget szeretnél felvenni, és ezt milyen futamidőre. Az összeg széles határok között mozog, a legalacsonyabb pár tízezer forint, a plafon pedig ötmillió, de akár ennek a duplája is lehet, ha kifogsz egy akciót! Ha fontos a gyorsaság, és nem milliókat szeretnél felvenni, akkor a kölcsön online hiteligényléssel a tökéletes választás, hiszen ki se kell lépned az otthonodból, és egy napon belül is megkaphatod a kért összeget.

A személyi kölcsön futamidejének kérdése azért fontos, mert ha hosszú, akkor alacsonyabb a törlesztőrészlet, viszont valószínűleg magasabb a kamat, ezért minden esetben össze kell hasonlítani a THM-eket, és a legalacsonyabbat kitűzni magad elé. Itt nyilván kénytelen leszel valamilyen kompromisszumot kötni, hiszen ha a hosszú futamidőt és ezzel az alacsony törlesztőrészletet választod, akkor a THM nem lesz a legalacsonyabb. Valamit valamiért persze, de még így is járhatsz jól, főleg akkor, ha sikerül találnod egy akciós ajánlatot.

Jó, ha tudod, hogy bármelyik banktól is veszed fel a személyi kölcsönt, a feltételek megegyeznek, tehát szükséged lesz a magyarországi, bejelentett lakcímre, személyazonosító okmányokra, munkáltatói igazolásra, bankszámlakivonatokra, illetve a korhatárral is számolnod kell, ami a legtöbb banknál 18. betöltött életév.

Ahány bank, annyiféle lehetőség, sőt, ezért érdemes a személyi kölcsön felvétele előtt alaposan összehasonlítani az elérhető ajánlatokat. Ezt könnyedén megteheted oldalunk segítségével, és utána már egyszerűen kiválaszthatod azt a hitelkonstrukciót, ami a legmegfelelőbb a számodra! Ha kérdésed, vagy észrevételed lenne, esetleg tanácsot szeretnél kérni, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

A Provident új kölcsönénél végig fix a THM a futamidő alatt

A Provident új kölcsönénél végig fix a THM a futamidő alatt

2020.10.22.

A Provident kölcsönei között felbukkant egy új, amely megdöbbentően jó kondíciókkal érhető el, ráadásul a THM a futamidő végéig fix marad, azaz nem csak a kormány által megszabott időszakban – azaz 2020. december 31.-ig – alacsony, hanem utána is!

Tovább olvasom
Sberbank Fair Expressz személyi kölcsön, mit kell tudni róla?

Sberbank Fair Expressz személyi kölcsön, mit kell tudni róla?

2018.08.29.

A Sberbank Fair Expressz személyi kölcsöne nem véletlenül népszerű, hiszen a kamata alacsony. Akár 9,89% is lehet, a THM szintén jóval alatta marad a személyi kölcsönök nagy részének. Egész pontosan 7,97-14,64%, ráadásul akár két napon belül folyósíthatják, ha mindenben megfelelsz a feltételeknek!

Tovább olvasom
Mindent a jegybanki alapkamatról

Mindent a jegybanki alapkamatról

2020.04.10.

A jegybanki alapkamat az utóbbi időben sokszor volt téma mind a hírekben, mind a blogunkon, hiszen fontos változás várható vele kapcsolatban, és emiatt számtalan kérdést intéztetek hozzánk. Az alábbiakban az összesített választ olvashatjátok, és mindent megtudhattok a jegybanki alapkamatról, amit tudni érdemes.

Tovább olvasom
Hitelem biztosítása – hogyan tudom biztosítani, hogy ne örökölje más a tartozást?

Hitelem biztosítása – hogyan tudom biztosítani, hogy ne örökölje más a tartozást?

2020.03.06.

A hitelfelvétel nem csak komoly döntés, hanem komoly felelősség is. Hiszen nem csak a saját életedre van hatással, hanem a környezetedére is. Előfordulhat olyan eset is, amikor már csak a hozzátartozóidra nehezedik mázsás súllyal a hiteltartozásod; ilyen az, amikor nem csak a javaidat, de a tartozásodat is öröklik. A hitelem biztosítása tehát nem csak engem véd, hanem az örökösöket is.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával