Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Pár kattintással akár 10 millió forint hitelt is felvehetsz!

2020.03.16.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2022. március 22. 12:03

Igen, jól olvastad, 10.000.000 forintot mindössze pár kattintással igényelhetsz, és ha megfelelsz a feltételeknek, akkor igen rövid időn belül meg is kaphatod! Mutatjuk a részleteket!

Pár kattintással akár 10 millió forint hitelt is felvehetsz!

Az online hiteligénylés már viszonylag hosszú ideje elérhető a bankok kínálatában. Ezen a módon kényelmesen és gyorsan lehet személyi kölcsönhöz jutni pár kattintással. Folyamatosak a fejlesztések mind a hitelek, mind pedig a felvételük terén. Mivel a tavalyi év folyamán egymás után jöttek ki a bankok a 10.000.000 forintos személyi kölcsön-ajánlatokkal. Várható volt, hogy igen rövid idő alatt ez az összeg is elérhetővé válik online igényléssel.

Mivel azonban személyi kölcsönről van szó, nem elég a pár kattintás, magas jövedelemre is szükség van hozzá. Hiszen a JTM szabályozásnak, illetve a viszonylag rövid futamidőnek köszönhetően a törlesztőrészletek egy ekkora összegnél igencsak magasak lehetnek. A jövedelmed csak az 50, illetve 60%-áig terhelhető. Természetesen megoldható egy adóstárs bevonásával, hogy magasabb legyen a jövedelmi szint, és így gond nélkül folyósítani fogják a hitelt a számládra, de érdemes körültekintőnek lenned, mielőtt leadod a hiteligénylésedet.

Mivel több bank is kínál online, pár kattintással elérhető, 10.000.000 forintos személyi kölcsönöket, bőven van miből választanod. Ajánlataink között is megtalálhatod ezeket: a CIB Bank és a Budapest Bank egyféle, az Erste Bank kétféle, a Sberbank pedig háromféle személyi kölcsönnel áll a rendelkezésedre, melyek mindegyikénél a jelenleg elérhető legmagasabb hitelösszeget is kérheted. Hasonlítsd össze a tízmilliós ajánlatokat, hiszen sok különbséget fedezhetsz fel a kondíciókban és a követelményekben, majd válaszd ki azt, amelyik a leginkább megfelel az igényeidnek, és igényeld csupán pár kattintással!

Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet ez a lehetőség, élj is vele, hiszen pár kattintás, és megvalósíthatod az elképzeléseidet! Ha kérdésed lenne a témával kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Babaváró hitel 10 nap alatt? Lehetséges!

Babaváró hitel 10 nap alatt? Lehetséges!

2019.12.28.

Sajnos manapság még csak a személyi kölcsönök esetében érhető el az egy napon belüli folyósítás. A babaváró hitel pedig lényegesen bonyolultabb konstrukció, mint egy átlagos hiteltermék. Épp ezért nem érdemes abban reménykedni, hogy azonnal hozzájuthatunk. Ha a babaváró hitelt 10 nap alatt megkapjuk, akkor már mondhatjuk, hogy mindent jól csináltunk, és a bank sem gördített akadályokat az utunkba.

Tovább olvasom
Babaváró hitel megszüntetése – hogyan történik?

Babaváró hitel megszüntetése – hogyan történik?

2020.02.28.

Ha érdeklődsz a babaváró hitel iránt, vagy már fel is vetted, akkor biztosan sok cikket olvastál már a témában. Mi is, de számunkra ez úgymond „munkaköri kötelesség”, viszont sehol sem találtunk olyan összefoglalást, ami azt taglalná, hogy hogyan is történik a babaváró hitel megszüntetése. Épp ezért az alábbiakban ennek pótlását olvashatod.

Tovább olvasom
Babaváró hitel kamatmentessége miért szűnhet meg?

Babaváró hitel kamatmentessége miért szűnhet meg?

2019.09.16.

A babaváró hitel az utóbbi idők szenzációja a hitelpiacon. De persze csak abban az esetben érdekelhet téged, ha a családalapítás a közeli céljaid közé tartozik. Számos vonzó tulajdonsága mellett az egyik legfőbb előny a babaváró hitel kamatmentessége. Azonban mint minden, ez is feltételekhez kötött, amiket, ha nem teljesítesz, akkor sajnos fizetned kell a hitel kamatait is.

Tovább olvasom
Így igényelheted a CSOK Pluszt és a Babavárót ha már úton van a baba

Így igényelheted a CSOK Pluszt és a Babavárót ha már úton van a baba

2024.02.01.

A CSOK Plusz és a Babaváró hitel két népszerű otthonteremtési támogatás, amelyeket a kormány a gyermekvállalás ösztönzésére nyújt. De mi a helyzet, ha már úton van a baba? Hogy lehet ilyenkor igényelni? Utánajártunk, hogyan igényelheted a CSOK Pluszt és a Babavárót ha már úton van a baba. Mutatjuk, hogy hogyan.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával