Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Gyors adósságrendező hitel – melyik banknál érdemes igényelni?

2019.07.03.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 22. 10:48

Sokfelé kell törlesztéseket fizetned, és már nem bírod követni? Egyre nőnek a terheid, és szeretnél könnyíteni rajtuk? Akkor egy gyors adósságrendező hitel lesz számodra a megoldás!

Gyors adósságrendező hitel – melyik banknál érdemes igényelni?

Ha gyors adósságrendező hitel felvételén gondolkodsz, akkor nem lesz egyszerű a dolgod. Hiszen gyakorlatilag minden bank kínál már ilyen típusú kölcsönöket, vagyis igen széles a választék. Szerencsére itt vagyunk mi, hogy segítsünk! Ha rákattintasz az oldalunkon található „Adósságrendező Hitel” menüpontra, akkor listába szedve láthatod azokat a hitelkonstrukciókat, amelyek jelen pillanatban a legjobbaknak számítanak. Azonban azt jó, ha tudod, hogy nem mindegyik gyors. Sajnos bizonyos személyi kölcsön típusokat még mindig sokáig tart felvenni, esetenként akár egy hét is eltelik a folyósításig, ezért ha gyors adósságrendező hitelt szeretnél, akkor olyat kell választanod, ami online is igényelhető. Az internetes hiteligénylési lehetőség szerencsére egyre jobban terjed, mert nem csak az ügyfeleknek, de a banknak is előnyös, így már elég sok helyen választhatod ezt a hitelfelvételi módot.

A gyors adósságrendező hiteleknek azonban lehet egy hátulütőjük is: nem feltétlenül a legalacsonyabb a kamatozásuk. Mindenképpen mérlegeld, hogy mi a fontosabb: az, hogy minél gyorsabban hozzájuss a pénzedhez, vagy az, hogy minél kevesebbet fizess a kölcsönért! A jelenleg elérhető, legalacsonyabb kamatozású személyi kölcsönöket csak akkor igényelheted online, ha már az adott bank ügyfele vagy; ellenkező esetben mindenképp fióki ügyintézést kell választanod, ami automatikusan napokat jelent a folyósításig.

Oldalunk viszont azért jött létre, hogy segítsen az ehhez hasonló problémák megoldásában! Ha gyors adósságrendező hitelt szeretnél igényelni, akkor nálunk egyszerűen megtalálhatod azokat a hitelkonstrukciókat, amik megfelelhetnek az elképzeléseidnek, és könnyen kiválaszthatod a Neked valót! Amennyiben kérdéseid merülnének fel a témával kapcsolatban, vagy tanácsot kérnél, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Mekkora jövedelem szükséges a személyi kölcsönhöz?

Mekkora jövedelem szükséges a személyi kölcsönhöz?

2018.02.20.

A személyi kölcsön az egyik legkönnyebben hozzáférhető hitelforma, így sokan választják. Ha Te is ebben gondolkodsz, és 200.000 Ft feletti összeget szeretnél felvenni, akkor nem mindegy, hogy mekkora a jövedelem amivel rendelkezel.

Tovább olvasom
Hiteledet, váltsd ki! Hogy miért?

Hiteledet, váltsd ki! Hogy miért?

2018.12.05.

Hogy miért éri meg a hitelkiváltás? Rengeteg jó indokunk van erre! Egy régi, elavult hitelkonstrukció, egy magas kamatozású kölcsön, több, egyre nehezebben törleszthető adósság, és ez csak pár lehetőség azok közül, amik miatt váltsd ki a hiteledet.

Tovább olvasom
Ha van már hitelem, vehetek fel gyorskölcsönt?

Ha van már hitelem, vehetek fel gyorskölcsönt?

2018.04.13.

A hitelek halmozását, pl. a gyorskölcsönt, mi személy szerint sosem tartottuk jó ötletnek, de vannak olyan élethelyzetek, amikor egyszerűen nincs más megoldás, és muszáj egy újabb kölcsönnel tetézni az eddigi adósságokat.

Tovább olvasom
Minden, amit a Cofidis Adósságrendező Hiteléről érdemes tudni!

Minden, amit a Cofidis Adósságrendező Hiteléről érdemes tudni!

2021.03.26.

A Cofidis Adósságrendező Hitele az egyik legjobb megoldás, ha szeretnéd egyszerűsíteni a pénzügyeidet – mutatjuk a részleteket!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával