Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Babaváró hitel 10 nap alatt? Lehetséges!

2019.12.28.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 22. 09:28

Sajnos manapság még csak a személyi kölcsönök esetében érhető el az egy napon belüli folyósítás. A babaváró hitel pedig lényegesen bonyolultabb konstrukció, mint egy átlagos hiteltermék. Épp ezért nem érdemes abban reménykedni, hogy azonnal hozzájuthatunk. Ha a babaváró hitelt 10 nap alatt megkapjuk, akkor már mondhatjuk, hogy mindent jól csináltunk, és a bank sem gördített akadályokat az utunkba.

Babaváró hitel 10 nap alatt? Lehetséges!

A babaváró hitel 10 nap alatti igénylési folyamata természetesen a dokumentumok beszerzésével kezdődik; hogy mik ezek, azt részletesen felsoroltuk a babaváró hitellel foglalkozó aloldalunkon. Fontos tudni, hogy az állami szabályokon túl a bankok saját követelményrendszert is alkalmaznak egy hitelkérelem elbírálásakor. Ezt ebben az esetben is meg fogják tenni. Érdemes éppen ezért jó előre tájékozódni, hogy mire lehet számítani a követelmények terén, és a hiteligénylést ennek alapján összeállítani. Rengeteg időt rabol el ugyanis a hiánypótlás bekérése, illetve a hiányzó dokumentumok begyűjtése is, hiszen ilyenkor megáll a folyamat, és csak akkor indul újra, ha megvannak a hiányzó adatok és igazolások.

Azt viszont, hogy a babaváró hitel 10 nap alatt elérhető, kezelhetjük tényként is. Hiszen az erre vonatkozó rendelet szerint a kérelmet a banknak 10 napon belül el kell bírálnia. Kivéve akkor, ha hiánypótlásra van szükség. Ha viszont felkészülten, minden dokumentummal a kezünkben érkezünk meg a bankfiókba, és nincs semmilyen hiányosság, akkor nem hogy tíz, de akár három nap alatt is az igényelt összeghez juthatunk. Persze ehhez teljesíteni kell a jövedelemre vonatkozó kritériumokat, mivel a babaváró hitelre a JTM szabályozás ugyanúgy vonatkozik, mint bármilyen más konstrukcióra. Alacsonyabb jövedelemmel érdemes alacsonyabb hitelösszegre pályázni, hiszen az biztosabban hozzáférhetővé válik.

Amennyiben szeretnéd a babaváró hitelt 10 nap alatt kézhez kapni, alaposan olvasd át a követelményeket oldalunkon, illetve a választott bank honlapján, és ha kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Provident Black Friday kölcsön – mit kell tudni a termékről?

Provident Black Friday kölcsön – mit kell tudni a termékről?

2018.12.17.

Az akciós kölcsönöket mindig érdemes figyelni! Nem győzzük ezt eleget hangsúlyozni, hiszen van ugyan jó néhány kedvező hitellehetőség a magyar pénzpiacon, de az akciókkal még ezeket is sikerülhet túlszárnyalni. A Provident is kijött egy új, akciós hitelkonstrukcióval, melynek neve Provident Black Friday kölcsön. Lássuk, mit érdemes tudni róla!

Tovább olvasom
OTP személyi kölcsön

OTP személyi kölcsön

2019.04.27.

Az OTP személyi kölcsön rendkívül népszerű az ügyfelek körében, ami egyáltalán nem véletlen, hiszen már online is igényelhető, az elbírálása megdöbbentően gyors, a kondíciói pedig versenyben vannak a legjobb címért. Lássuk kicsit részletesebben!

Tovább olvasom
Hitel gyorsan? Mi az elindítási folyamat és az időhatár?

Hitel gyorsan? Mi az elindítási folyamat és az időhatár?

2018.12.21.

Ha nagyon sürgősen szeretnél pénzhez jutni, akkor két lehetőséged van. Kölcsönkérsz egy baráttól, rokontól, ismerőstől, vagy egy bankhoz fordulsz. Ha az előbbi nem megoldható, akkor marad az utóbbi, de nem kell aggódnod; a hitel gyorsan folyósításra kerül, bizonyos esetekben akár a pár óra alatt!

Tovább olvasom
Legkedvezőbb személyi kölcsön – hogy tudom igényelni?

Legkedvezőbb személyi kölcsön – hogy tudom igényelni?

2019.04.10.

A legkedvezőbb személyi kölcsönt keresed? Tudjuk, hogy kérdésre kérdéssel nem illik válaszolni, de mégis megtesszük. Neked mit jelent az, hogy egy személyi kölcsön a legkedvezőbb? Ha a lehető legalacsonyabb kamatot keresed, akkor nem biztos, hogy ugyanazt a hitelt fogod megtalálni, mintha a legkényelmesebb megoldásra szavaznál.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával