OTP személyi kölcsön

Az OTP személyi kölcsön rendkívül népszerű az ügyfelek körében, ami egyáltalán nem véletlen, hiszen már online is igényelhető, az elbírálása megdöbbentően gyors, a kondíciói pedig versenyben vannak a legjobb címért. Lássuk kicsit részletesebben!

Az OTP személyi kölcsön főbb jellemzői a következők. A THM 7,2-19, 9%, a felvett hitelösszeg 100.000-8.000.000 forint, a futamidő pedig 13-84 hónap. Lényeges, hogy a kamatra 1% online kedvezményt adnak, vagyis ha a bank weboldalán keresztül igényled, akkor ennyivel alacsonyabb lesz a THM értéke. Ám nem csak ezért érdemes az online hiteligénylést választani! Ha így teszel, és a bank ügyfele vagy már egy ideje, a jövedelmed pedig a náluk vezetett folyószámlára érkezik, valamint megfelelsz a hitelfelvétel követelményeinek, akkor a folyósítás garantáltan negyven percen belül megtörténik! Jelen pillanatban ez a leggyorsabb hiteligénylési mód, ezt eddig még egyik pénzintézet sem tudta felülmúlni! OTP kölcsönével kapcsolatosan az alábbi linken tudsz informálódni, kattints ide!

Ha már megemlítettük a követelményeket, nézzük át ezeket is, hiszen megkönnyítik a döntésedet. Az állandó, magyarországi, bejelentett lakcím, az érvényes személyazonosító okmányok és a 18. életév betöltése kötelező kritérium. De ezek nem csak az OTP személyi kölcsönére érvényesek, hanem bármelyik pénzintézet minden hiteltermékére. Ezeken felül olyan dokumentumokra is szükség van, amik igazolják a fizetési képességet, mert ezek alapján számolja ki a bank a maximálisan igényelhető hitelösszeget; lényeges viszont, hogy ezek a bank ügyfelei számára, online hiteligénylés esetén egyáltalán nem kellenek. A hitelfelvevőnek rendelkeznie kell egy munkáltatói igazolással, illetve az utolsó háromhavi munkabérét is igazolnia kell, amit bankszámlakivonatokkal tehet meg. Nyugdíjas hitelfelvevő esetén a munkáltatói igazolást a nyugdíjas törzskönyv, vagy a nyugdíjhatározat, valamint háromhavi nyugdíjszelvény, illetve bankszámlakivonat helyettesítheti. Partnerünk személyi kölcsön ajánlatait is érdemes megtekintened, ezért kattints ide!

Az OTP személyi kölcsönének tehát számtalan előnye van, és ezek nagy részét akkor is kihasználhatod, ha nem vagy a bank ügyfele. Mielőtt azonban leadnád a hiteligénylésedet, hasonlítsd össze a többi hitelintézet legjobb ajánlataival, és válaszd a számodra legmegfelelőbbet! Oldalunk a segítségedre lesz ebben, de ha kérdésed lenne, keress bennünket megadott elérhetőségeinken!

Egy helyen összehasonlíthatod a bankok aktuális személyi kölcsön ajánlatait!
Provident kölcsön Provident kölcsön Hirdetés

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - AKTÍV120

THM

11,73%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

300.000 Ft - 8.000.000 Ft

§

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - AKTÍV120

Prémium250 Kölcsön Számlával

THM

7,9%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

800.000 - 6.000.000 Ft

§

Prémium250 Kölcsön Számlával

Provident Havi Kölcsön

THM

24,6%

Futamidő

30 hó

Hitelösszeg

600.000 Ft - 1.500.000 Ft

§

Provident Havi Kölcsön