Oldalunkon már biztosítást is igényelhetsz, nézd meg a részleteket!

Nem csak a hitelek, de a pénzpiac más termékei is érdekelnek? Nálunk a helyed, hiszen oldalunkon már biztosítást is igényelhetsz, ráadásul mindenből a legjavát válogattuk össze Neked, hogy biztosan jó döntést hozhass meg!

Jó ideje fontolgatjuk, hogy a hiteleken túl is van élet a pénzügyek terén, mégpedig igencsak szerteágazó, és mi is szeretnénk foglalkozni vele, vagy legalábbis néhány szegmensével. A lakás-takarékpénztáraknak sajnos leáldozott, mióta elvették az állami támogatást, és már csak a meglévő szerződések futnak addig, ameddig ki nem telik az idejük, így ezekkel sajnos már nem tudunk foglalkozni, de mindenképpen olyan terméket szerettünk volna a portfóliónkba, ami megéri, és nem csak nekünk, de Neked is. A befektetések kézenfekvőek, hiszen mindenki szereti biztonságban tudni, illetve fialtatni a pénzét, ám sajnos csak kevesen vannak, akik több millió forinttal rendelkeznek, és azt csupán befektetni szeretnék, míg a megtakarítások már sokkal több ügyfelünk számára lehetnek érdekesek, hiszen épp ezért volt annyira népszerű a lakástakarék is. 

Itt jött képbe a biztosítás, hiszen vannak olyan formái, amelyek esetében a biztosító a lejárat időpontjában nem csak a befizetett összeget, de annak kamatait is kifizeti, havi díja van, csakúgy, mint az LTP-knek, vagyis ideális megtakarítási forma, ráadásul egyéb előnyei is vannak, hiszen alapvetően a biztonságot szolgálják, és egy jól megválasztott biztosítás komoly segítséget képes nyújtani problémák esetén.

Meglett tehát a befutó, így oldalunkon már biztosítást is igényelhetsz, méghozzá többfélét is: életbiztosításra, lakásbiztosításra, hitelfedezeti biztosításra, casco-ra, kötelező gépjármű-felelősségbiztosításra, illetve egyéb biztosításokra vonatkozó ajánlatokat is felsorakoztattunk Neked, így csupán annyi a dolgod, hogy átböngészed őket, majd kiválasztod azt, amelyik a leginkább megfelel az igényeidnek. 

Provident kölcsön Provident kölcsön Hirdetés

Ajánlott hitelek

Prémium400 Kölcsön Számlával

THM

7,9%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

800.000 - 10.000.000 Ft

§

Prémium400 Kölcsön Számlával

Megújuló Hitel

THM

20,74 - 24,60%

Futamidő

13-57 hónap

Hitelösszeg

100.000 - 1.500.000 Ft

§

Megújuló Hitel

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - AKTÍV250

THM

8,17%*

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 8.000.000 Ft

§

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - AKTÍV250