Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

A digitális bankolás új dimenziója: fedezd fel az MBH netbankot!

2023.10.31.
Szerző: Csongrádi Richárd
Utoljára módosítva: 2023. október 31. 12:49

Az MBH Bank. A netbank. Az MBH netbank. Három kifejezés. Az MBH Bank egy magyarországi nagybank. A netbank egy interneten elérhető kezelő felület a bankszámlához. Az MBH netbank egy magyarországi nagybank interneten elérhető kezelő felülete a bankszámlához. Mutatjuk a részleteket. Minden az MBH netbankról egy helyen, közérthetően.

A digitális bankolás új dimenziója: fedezd fel az MBH netbankot!

Az MBH Bank – egy magyarországi nagybank

Először egyesült a Budapest Bank és a MKB Bank, és MKB Bank néven működött tovább. A fúzióval később létrejött a Magyar Bankholding, aminek tagja lett a Takarék Csoport is. A három bank egyesülésével egy nagy és már ismert, meghatározó pénzintézete lett pénzpiacnak.

A három pénzintézet egyesülésének első lépése a Budapest Bank és az MKB összeolvadása volt. Az egyesüléssel a Budapest Bank megszűnt, az ügyfelei a MKB Bank ügyfelei lettek. A Takarék Bank csatlakozásával alakult ki véglegesen a Magyar Bankholding, vagyis az MBH Bank.

A netbank – egy interneten elérhető kezelő felület a bankszámlához

Az Akölcsön pénzügyi szakértői szerint a netbank ma az egyik legfontosabb pénzügyi szolgáltatás. A netbank, ami egy internetes szolgáltatás, lehetővé teszi a bankszámla tulajdonosainak, hogy online, az otthonukból intézzék banki ügyeiket.

A netbankban az ügyfelek megtekinthetik a számlájuk egyenlegét, átutalásokat indíthatnak és fogadhatnak, befizetéseket teljesíthetnek, kifizetéseket kezdeményezhetnek, befektethetnek és még kártyahasználati értesítéseket is kaphatnak.

A netbankot azért érdemes használni, mert a banki ügyek intézése bárhonnan, bármikor elérhető, és a tranzakciók gyorsan és egyszerűen teljesíthetők. Ráadásul a banki adatok védelmét a legmodernebb biztonsági technológiák biztosítják.

A netbank használatához szükség van egy internetkapcsolatra és egy böngészőre. A pénzintézetek egyedi felhasználói nevet és jelszót biztosítanak a netbankhoz való hozzáféréshez.

A netbank használata egyszerű. A legtöbb bank honlapján részletes útmutató található a netbank használatához.

A netbank használata Magyarországon egyre népszerűbb. A bankok is egyre több funkciót és szolgáltatást biztosítanak a netbankban, hogy a felhasználók számára még kényelmesebbé és hatékonyabbá tegyék a banki ügyintézést.

A netbank használata során fontos, hogy mindig tartsuk be a bank által megadott biztonsági szabályokat. Soha ne adjuk meg a netbankhoz való hozzáféréshez szükséges adatainkat (felhasználói nevet, jelszót) harmadik félnek. Ha gyanús tevékenységet tapasztalunk a netbankban, azonnal értesítsük a bankot.

Az MBH netbank – egy magyarországi nagybank interneten elérhető kezelő felülete a bankszámlához

Az MBH netbank egy innovatív pénzügyi szolgáltatás, amivel a legfontosabb adatokat láthatjuk a bankszámláról, és még megbízást adhatunk.

Láthatjuk a számlaegyenleget, a számlatörténetet, limiteket állíthatunk be a bankkártyára, vagy akár fel is függeszthetjük azt, és ha szeretnénk, akkor módosíthatjuk az internetes PIN kódunkat.

Felhatalmazást adhatunk csoportos beszedésre és utalhatunk devizában is. Megnézhetjük a lekötött betétet. Lekérdezhetjük a számlakivonatot, a bankszámlás tételeket és a bankkártyás tranzakciókat. Az MBH netbanknak ATM és bankfiókkeresője is van.

A netbank vagy internetbank nem csak ezért jó, mert időt takarít meg a használójának. És nem csak ezért, mert nem kell az ügyeink intézéshez elmenni egy bankfiókba. És ott sorban állni.

Egy netbank azt is lehetővé teszi, hogy az ügyinket bármikor elintézhessük. Hétvégén, ünnepnapos vagy este is indíthatunk tranzakciókat vagy leellenőrizhetjük a számlánk egyenlegét.

Ez kényelmes, biztonságos és egyszerű is. Ha pedig bármilyen segítségre van szükségünk, felvehetjük a kapcsolatot a bankkal. Akár online is.

Érdemes használni az internetbankot?

Az internetbank használata ma már szinte elengedhetetlen a pénzügyi szolgáltatásokhoz való hozzáférés során. Az online bankolás lehetővé teszi a kényelmes és gyors tranzakciókat bármikor és bárhol, amikor csak szükség van rá.

Az online pénzügyi eszköz segítségével könnyen nyomon követhetjük kiadásainkat és egyensúlyban tarthatjuk bankszámlánkat.

És az internetbank erős biztonsági intézkedéseket alkalmaz, hogy megvédje az ügyfelek pénzügyi adatait, így azok biztonságban vannak az online tranzakciók során is.

Biztonság és kényelem. Egyszerűség és gyorsaság. Ez az MBH netbank. Csak olyan érvek vannak, amik amellett szólnak, hogy a netbank jó nekünk. És ha már jó, miért ne használnánk?

Összefoglalás

Az MBH Bank a Budapest Bank és az MKB Bank egyesülésével, valamint a Takarékbank csatlakozásával jött létre. A netbank egy interneten elérhető kezelő felület, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy otthonról intézzék banki ügyeiket. Az MBH netbank az MBH Bank internetes kezelő felülete, amely számos innovatív szolgáltatást kínál, mint például a számlaegyenleg megtekintése, utalások indítása, kártyahasználati értesítések fogadása és még sok más. Az internetbank használata kényelmes, gyors és biztonságos, és lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy bármikor, bárhonnan elérjék bankszámlájukat. Az MBH netbank használata során tartsuk be a bank által megadott biztonsági szabályokat, és soha ne osszuk meg a hozzáféréshez szükséges adatainkat harmadik féllel.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Tervező kölcsön

THM

12,9%

Futamidő

22 hó

Hitelösszeg

450.000 Ft - 1.000.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Bankolj okosan: Fedezd fel a Gránit Diákszámla előnyeit!

Bankolj okosan: Fedezd fel a Gránit Diákszámla előnyeit!

2024.05.02.

Diákként kiemelten fontos, hogy milyen bankszámlát választunk. Lehet, hogy ez lesz az első bankszámlánk. Bankolj okosan! Fedezd fel a Gránit Diákszámla előnyeit! Szakértőin segítenek ebben neked. Mutatjuk, hogy lesz fontos.

Tovább olvasom
Készpénzfelvétel díja: trükkök, amikkel spórolhatsz a banki díjakon

Készpénzfelvétel díja: trükkök, amikkel spórolhatsz a banki díjakon

2023.12.01.

A készpénzfelvétel sok pénzbe kerülhet. A díjak nem csak magasak, de összetettek is. Nem mindegy, hogy bankfiókban vagy egy automatából veszünk fel pénzt. Szerencsére egy törvény is segít bennünket, mi pedig mutatunk további trükköket, amikkel spórolhatsz a banki díjakon.

Tovább olvasom
15.000 forintig nem kell megadni a PIN kódot a kártyás fizetéseknél!

15.000 forintig nem kell megadni a PIN kódot a kártyás fizetéseknél!

2020.04.14.

Egészen mostanáig 5.000 forintos vásárlás alatt nem kellett megadni a PIN kódot a kártyás fizetések esetében, és ez egyrészt megkönnyítette a vásárlást, másrészt akadt veszélye is: ha elveszítetted a bankkártyádat, és azt valaki más használta a letiltás előtt, akkor 5.000 forintig gond nélkül megoldhatta, azaz költhette a pénzedet, amit nem kaphattál vissza soha többé.

Tovább olvasom
Google Pay: Fizess a mobiltelefonoddal!

Google Pay: Fizess a mobiltelefonoddal!

2021.12.06.

A Google Pay egy digitális pénztárca. Ez a sokak által várt szolgáltatás már nálunk is használható. Fizethetünk a telefonunkkal vagy az okosóránkkal anélkül, hogy elő kellene vennünk a pénztárcánkat vagy a bankkártyákat. Megnéztük, hogy mire jó a Google Pay, és hogy hogyan és hol használhatjuk.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával